HARHAANJOHTAVAA, VALHEELLISTA MAINONTAA

SeOnVainMainos

16

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiVoiKäsittää
      • Röhröhh

      • TottaOnKaikkiTääl

        Todella agressiivista ja valheellista mainontaa harrastavat nämä lukiovaihdoilla rahaa takovat moraalittomat yritykset.


    • LuvataanMuuta

      Kipa1
      12.2.2015 06:02
      Yksi kolmesta "Vaihto-oppilas heitteillä"-dokkarin tytöistä kiteytti hyvin ohjelman lopussa, mistä on kysymys: "Onhan se nyt ihan huijausta, kun ensin maksetaan koko homma, sitten etsitään perheet ja luvataan ihan jotain muuta kun mitä se on sitten todellisuudessa." Fiksu nuori!

      Vaihto-oppilasjärjestöt syyllistyvät sopimusrikkomusten lisäksi myös lainvastaiseen markkinointiin ja mainontaan. Lisäksi vaihto-oppilasbisnekseen liittyy myös hämärää vakuutuskauppaa. Pahinta kuitenkin on se, että bisneksessä on kyse ihmisten hyväksikäytöstä eli ihmiskaupan määritelmät täyttävästä toiminnasta! = "Ihminen siirretään rahasta toiseen paikkaan, minkä jälkeen häntä kohdellaan ala-arvoisesti."

      Vanhemmat maksavat sievoisia summia lastensa hyväksi ja... Bling!! - Sinne kilahti rahat huijareiden kassaan ja järjestöähän ei sen koommin nuori kiinnosta, kun on saatu rahat tilille!!

      • AvatkaapaSilmät

        Fiksu nuorikin tämän oivaltaa! Käsittämätöntä, etteivät nuorten vanhemmat ole tätä seikkaa oivaltaneet, vaan ovat hyväuskoisina valmiita lähettämään oman lapsensa tuntemattomiin oloihin ja tuntemattomien ja rahanahneiden huijareiden kynsiin..!?


    • OhLaLaa
      • Sopeutumatonko

        Joo, ei sais välittää koiran paskoista, torakoista, rotista, yleisestä siivottomuudesta eikä mistään muustakaan, tai olette nähkääs sopeutumattomia ja lähteneet liian suurin odotuksin vaihtoon!!! Siitä sitten järjestö napsauttaa hyvinkin äkkiä varoituksen ja kannattaa muistaa, että esimerkiksi STS voi passittaa samantien kotiin ilman varoitusta jos ette osoita riittävää kunnioitusta hostperhettä ja järjestöä sen edustajia kohtaan... Esimerkkejä tapauksista riittää!!!


      • ExploriusjaAspect

        Olikohan kuvassa vaihtarille huolella ja tarkoin valittu hostperhe?
        Aspect Foundation toimii siis edelleen jatkuvista pedofiilitapauksista tunnetuksi tulleen Exploriuksen yhteistyökumppanina..!!!! Sinne vaan koiranpaskojen sekaan eikä maksa kuin reilun kymppitonnin!!!


    • EiIsäntäperhettä

      Luvataan huolella valittu motivoitunut ja valmennettu isäntäperhe, joista tulee elämänikuisia ystäviä jne.
      Philip Bruhnille kävi kuten niin monelle muullekin, ettei mitään isäntäperhettä ollutkaan odottamassa. Sinne päätyi poika STS:n edustajan lattialle patjan päälle lukuisten muiden isäntäperhettä odottavien vaihtarien viereen. STS käski tätäkin vaihtaria etsimään itse isäntäperhettä itselleen ja kyselemään kavereiltaan majoitusta lukuvuodeksi. Parin kuukauden kuluttua sattui löytymään mormoniperhe, jossa TV:kin oli lukittu, ettei mitä tahansa ohjelmia katsotakaan jne.
      Varmaan ihan mahtava vuosi, se "elämän paras vuosi" tälläkin pojalla!! Asiat vaan riitautettiin ja STS kielimatkaa ratkottiin jälleen kuluttajariitalautakunnassa..!!!
      http://www.expressen.se/kvp/sts-misskotte-philips-utbytesar/

      • LukekaaRatkaisuja

        Kuluttajariitalautakunnissa on vaihtarijärjestöjä vastaan jatkuvasti riitoja, joissa järjestö on katsottu korvausvelvolliseksi osittain nimenomaan sillä perusteella, että esitteissä ja mainonnassa luvatut asiat eivät ole alkuunkaan toteutuneet..!! Eli suomeksi sanottuna tämä homma on kusetusta!!!
        Perehtykää ihmiset ratkaisuihin!! Ruotsissa kuluttajariitalautakuntaan tehtyjen valitusten määrässä taitaa olla ykkösenä STS Kielimatkat (STS Språkresor) n.70 riitatapauksella!!! Kyllä se totuus sitäkin kautta vaihtari- ja kielikurssitoiminnasta selviää...


    • TörkeäBisnes

      Ihania blogeja tässäkin ketjussa!

    • JärjestötKorvaamaan

      Kannattaa muistaa, että vaihtaririitoja ratkottessa ovat esitteissä luvatut asiat olleet usein perusteena tuntuville hinnanalennuksille ja korvauksille!! Kaikki esitteet ja nettisivut siis talteen!!!
      Monellako toteutuu vaihtovuosi järjestöjen esitteissä lupaamalla tavalla??

      • ainnain

        Aika moni ei ota ihan kirjaimellisesti mainonnan lupauksia koskaan. Hienosti onnistuneitakin vaihtoja varmasti on, mutta itse en lastani ainakaan Amerikkaan lähettäisi alaikäisenä minkään firman tai järjestön kautta. Se olisi vaikeuksien kerjäämistä.

        Vaihtoon ehtii myöhemmin ja vieläpä huomattavasti edullisemmin ja järkevämmin sitten yliopiston opiskelijana, kun lähtijäkin on jo tasapainoisempi, hallitsee itsensä paremmin ja saa vaihdosta enemmän. Myös utopistiset unelmat ovat silloin vaihtuneet kriittiseen tietoon olosuhteista.

        Siis ei vaihtoon liian aikaisin! Riskit ovat aivan liian suuret.


      • OlikoFiasko

        Upiduppi. Haluan lukea lisää näistä todellisista kokemuksista, elkä vain jostain haaveilusta. Siis pliis vaihdossa olleet laittakaa lisää kokemuksia.


    • EiEiEiEiJaVieläKerranEi

      Sattuipa silmään afs:n mainos vuodelta 2010 ihan täältä Suomesta!
      Eli "hätämajoitus" ja "tervetuloperheitä" kuulutellaan. Melkoisen epätoivoiselta vaikuttaa ja "aina voi vaihtaa toiseen perheeseen", vaikkei ole löydetty edes sitä ensimmäistäkään!!!!
      Patjapaikkaa edes pariksi kuukaudeksi! Voi hyvää päivää mitä toimintaa, kun toinen odottaa elämänsä parasta vuotta...

      "Teidän perheeseen vaihtari? Vaikka vaan syksyksi!
      netku
      15.6.2010 23:05
      Moikka, olen itse AFS:n (http://afs.fi) vapaaehtoinen, ja nyt näyttää siltä, että Suomeen haluaville vaihto-oppilaille ei ole tarpeeksi isäntä ("host"-) perheitä kesäksi-syksyksi 2010 ja kevääksi 2011!

      Eikö olisi hienoa majoittaa esimerkiksi Italista tai Malesiasta ~16-19 vuotias tyttö tai poika! Majoituspaikan ei tarvitse olla edes kaupungissa, eikä vaihtari vaadi omaa huonetta, vain sängyn ja paikan olohuoneen sohvalta :) Ei tarvitse hääppöistä kielitaitoa, opinnoista ei tule kustannuksia jne...Perhe voi olla ihan tavallinen (tai erikoisempikin), ei ole pakko olla nuoria talossa. Lisäksi AFS nimeää vaihtareille väh. 2 yhteyshenkilöä, joten et jää yksin!

      Meillä on huutava pula ihan vaikka vaan syksyn isäntäperheistä, ja myös ns. tervetuloperheistä, eli vaihtari olisi paikalla vain 1-3kk kunnes löytyy se pysyvä perhe. Vaikka vaihtarin tuloa kannattaa harkita, voidaan aina löytää myös uusi perhe, jos yhteiseloon tulee jotain ongelmia :)

      Jos siis teiltä löytyy ylimärääinen patjapaikka EDES PARIKSI KUUKAUDEKSI, voi ottaa suoraan hteyttä AFS:lle sähköpostitse [email protected], tai [email protected].

      Loistava tapa aloittaa syksy Suomessa, kun kotiin tulee kansainvälinen tuulahdus Euroopasta tai jopa toiselta puolelta maapalloa! Siinä kehittyy kielitaito, kulttuurituntemus, ja voi antaa nuorelle loistavia kokemuksia Suomesta!

      Lisäinfoa http://afs.fi

      ...Ja mulle voi laittaa viestiä myös, oli kysymys mikä tahansa :)"

      • TerkutMiralle

        "Eli vaihtari olisi paikalla vain 1-3kk, kunnes löytyy se pysyvä perhe.." = Kunnes on saatu rustattua erottamispäätös valmiiksi.
        Näin kävi meidänkin nuoren tapauksessa. Perhe oli "puhuttu ympäri" suostuteltaessa ottamaan vaihtari edes hetkeksi. Samaan aikaan Suomen maajohtaja ryhtyi rakentamaan erottamisperustetta ja erotti ilman perusteita tyttäremme.
        Järjestö ei missään vaiheessa maininnut, että hostperhe oli lupautunut pitämään vaihtaria korkeintaan kaksi kuukautta, minkä kuulimme hostäidiltä. Sen sijaan järjestö oli kieltänyt hostäitiä kertomasta totuutta.
        Tekaistulla erottaisperusteella järjestö yritti vielä viedä meiltä vaihtovuodesta maksamamme rahat.
        Tästäkin tapauksesta oli vastuussa STS ja Mira Silvonen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe