Oscar Pistorius tullut uskoon vankilassa

UskonSana

Uutinen.

Iltalehtikin uutisoi näin. Vartijan sanoja " Hän on todella yksinäinen vankilassaan, hän vain lukee raamattua ja rukoilee". .. Hän on myynyt omaisuuttaan taloudellista ahdinkoaan.

Totuus on, että koska hän on kääntynyt Jumalan puoleen. Uskon hänen saavan armon mitä syntinen tuomitseva maailma ei voi edes katuville ja parannuksen tehneille antaa. Jos hän todella lukee raamattua. Hän etsii lohtua ja turvaa sanomasta minkä se tarjoaa. Sanoma on armollinen katuville. Se armahtaa niitä jotka sydämessään itkevät. Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä. Toisinkuin jotkut lahkot opettavat. Jumala ei vihaa ketään. Armonsa on ansioton. Ei kukaan tule vanhurskaaksi Jumalan edessä omilla teoillaan ja ansioillaan, koska jokainen ihminen on tehnyt. Tulee tekemään ja on tekevä syntiä eli jotain mikä rikkoo Jumalan hyvää tahtoa = rakkautta. Tästä syystä hänen armahdusta tarvitaan. Ihmisen tulee polvistua ja sydämessään kääntyä näkymättömän Herran eteen. Hän vastaa jokaiselle joka näin tekee.

Kaikki Jumalan käskyt ja lait ne puhuvat yhdestä asiasta rakkaudesta. Jeesus tiivistä tämän kaksoiskäskyssään. Rakasta! RAKASTA!

JOH 3:16-17 - Hän ei tullut tuomitsemaan vaan pelastamaan syntiset!

Kuka täällä tuomitsee? Uskonnolliset ihmiset. Kuka silloin tuomitsi, kun Jeesus oli maanpäällä. Fariseukset ja lainoppineet, jotka pitkin päiviä ja öitä tulivat tuomitsemaan synneistä! Lukivat laista, olet tehnyt sitä ja tätä. Jeesus tuli siksi, että syntiset saisivat iankaikkisen armon. Ne jotka katuvat saavat pelastuksen. Jokainen tarvitsee katumuksen sillä kaikki ovat langenneet ja syntiä tehneet. Kukaan ei ole täällä synnitön.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epätoivoinen5

      Kiitos uskon sanasta

    • perskutarallaa

      Juu. Eipä auta teidän uskovaisten kuin toivoa että mahdollismman moni joutuisi vankilaan, niin saataisiin lisää uskovaisia.

      Ihmetyttää vain miksi jumala kääntää ihmisiä uskomaan itseensä tällä keinoin.

    • Morjestarallaa

      Hei perskutarallaa. Ei jumala niin käännä ihmisiä. Ihmiset tekee itse omat valintansa. On uskokin oma valinta aina. Täysin oma henk.koht valinta. Juuri niinkuin Jumala on tahtonsa toteutumisen ilmaissut. Ei hän ketään väkisin pakota mihinkään. Millainen sadisti sellaista tekisi?

      Toki Jumala silti vetää ihmisiä puoleensa monin tavoin, mutta ei millään yksittäisillä tavoilla. Vaan jokaikistä hän kutsuu kolme kertaa elämässään niin, että sen huomaa. Muutoin hän jättää rauhaan ihmisen omine valintoineen.

      Se täytyy sanoa, että ei kukaan ole synnitön. Jopa se viattomana itseään pitävä tikkarivaraskin tarvitsee armoa. Nykyään on helppo verhoutua kaikenlaisten verhojen taakse ja paeta jumalaa eritavoin. On helppo rakentaa suojamuureja joiden takaa ajattelee olevansa tarvitsematta enää jumalaa lainkaan. Mutta kaikki maailman muurit ovat valitettavasti hajoavia. Meni siinä parisataa vuotta tai tuhansia vuosia niin kaikki tässä maailmassa hajoaa ja katoaa. Viimekädessä vain iankaikkiset rakennelmat ovat ne mille sydän kannattaa perustaa. Sillä kaikki aarteet mitä kokoaa tähän maailmaan ovat turhuuksia sen rinnalla mikä on katoamatonta.

      Sen rinnalla joka ei ole koskaan syntynyt vaan on ollut aina on kaikki muu turhaa. Hänen rakennelmansa ja tahtonsa on rakkaus, jonka hän on luonut ihmiselle hyväksi. Kun hän loi kalliot ja vedet ja taivaan ja tähdet. Hän sanoi "näin on hyvä" .. Samoiten hän on osoittanut tahtonsa lakitauluissa, mutta ei lain orjuutta varten vaan laiksi sydäntä varten. Rakasta sana sisältää kaiken lain ja profeetat, mutta sekä ihmiskunta, että muutkin hänen luomuksistaan ovat tässä asiassa langenneet. Jeesus tuli maailmaan täyttämään kaikki lait ja profeetat. Kukaan muu ei tähän ole koskaan ennen pystynyt eikä tule pystymään. Häneen uskomalla saa täydellisen armon, joka on ylitsevuotavainen ja Jumala tulee iankaikkiseksi isäksi ja suojelijaksi sille, joka ikinä niin tahtoo. Hän tulee vastaamaan rukouksiin!

      Isä hän on jo sinullekkin, mutta sinä olet ehkä hänet kadottanut. Jokainen joka ei häneen usko on vain karkumatkalla tai muukalaisen tiellä. Hän kutsuu jokaista pelastukseen. Ateisteja, etsijöitä ja kaikenlaisia kulkijoita. Jopa hänen päälleen sylkijöitä hän kutsuu rauhanomaisuudellaan, rakkaudellaan ja armollaan. Se miksi Jeesus pyytää kääntämään toisenkin posken johtuu siitä, että siinä toteutuu hänen rakkautensa joka on tämän maailman armoa suurempi.

      Vietä perskutarallaa kaunis kesä :)

    • Eipäkummastuta

      Onhan näitä ns.vankilauskovaisia - psykologia tuntee lajin... jotka itseasiassa on psykopaatteja ja sosiopaatteja. He tekevät mitä tahansa saavuttaakseen päämääränsä. Kun tappaminen on helppoa ei ns. Uskoontulon esittäminen tuota suuriakaan vaikeuksia. Saahan sitä palvontaa ja huomiota mitä psyko tarvii. Vähemmän muutenkaan olen tavannut tasapainoisia uskiksia vaan siihen liittyy aina jotain kieroutuneisuutta tai älykkyyden puutetta. Terve mieli ja uskonto ei tunnu viihtyvän samassa päässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe