Onko teille käynyt näin?

loukkaavaaon

Katsotaan puolison kanssa yhdessä televisiota ja yhtäkkiä toinen vain kääntää kanavaa välittämättä ollenkaan,että minä pidin siitä ohjelmasta.Toisena versiona hän tulee kotiin ja kääntää kanavaa omalle mieleiselleen ohjelmalle vaikka minä katsoin juuri omaani.Mitä tämä oikeastaan kertoo toisesta teidän mielestänne?

112

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isäpappa

      Se kertoo toisesta paljon, etenkin hänen kunnioituksestaan muita kohtaan. Ei ole mulle käynyt noin.
      Mua ärsyttää muuten kanavapuikkoilijatkin.

      • loukkaavaaon

        Totta,ei ole minkäälaista kunnioitusta.


      • 5plus9

        Mmmh, ja sitten mietitään miksi ihmiset eroaa, kun ovat molemmin puolin keskenaskasvuisia; Toinen toimii tökerösti ja toinen loukkaantuu.Kumpikaan ei osaa puhua asiasta mitä sitä katsottaisiin.

        Ja kyse on vasta tv:n katsomisesta! Mitäs sitten kun pitäisi puhua tunteista,elämän suunnittelmista, ajatuksista yms. niin siinä sitä mahdetaan olla jumissa! ;)


      • 5plus9

        ja kyllä, tiedän että eivät ole eromassa vaan ihmettely on tarkoitettu yleiseille tasolle.Joku näsäviisas olisi kuitenkin kuittanut.


      • Isäpappa
        5plus9 kirjoitti:

        Mmmh, ja sitten mietitään miksi ihmiset eroaa, kun ovat molemmin puolin keskenaskasvuisia; Toinen toimii tökerösti ja toinen loukkaantuu.Kumpikaan ei osaa puhua asiasta mitä sitä katsottaisiin.

        Ja kyse on vasta tv:n katsomisesta! Mitäs sitten kun pitäisi puhua tunteista,elämän suunnittelmista, ajatuksista yms. niin siinä sitä mahdetaan olla jumissa! ;)

        Eikös tuollainen käytös kerro muustakin kuin TV:n katselusta? Miten voi suhtautua ihmiseen, joka ei osaa kunnioittaa toista edes tuollaisissa asioissa? Osaako kuvatunlainen henkilö puhua tunteista, elämän suunnitelmista, ajatuksista tai mistään muustakaan?
        Itse en alkaisi edes suhteeseen tuollaisen kanssa, eipähän tarvitsisi erotakaan.


      • Eikösvain

        Sitten pitää hankkia kaksi tv:tä xD


      • Toppalakki

        Jo on "ongelmat" joillakin tässä "virheettömässä" maailmassa.


      • Eikösvain kirjoitti:

        Sitten pitää hankkia kaksi tv:tä xD

        Kaksin aina kaunihimpi


    • Tee_toimi_näytä

      Miksi sinä et tee samoin? Sanat eivät avaudu kaikille vaan täytyy näyttää esimerkein, tekemällä itse täsmälleen samalla tavalla. Tai niin itse ainakin tekisin. Jos sinulla ei ole mitään väliä, miksi sinä välität ja otat vastaan huonoa kohtelua? Loukkaantuminen ei auta tätä(kään) asiaa pätkän vertaa.

    • Jaksaakouluttaa

      Jos katsot jotain ohjelmaa, pidä kaukosäädin itselläsi.

      • loukkaavaaon

        Teille kahdelle,että eipä sitä kaukosäädintä niin vain oteta.Vaikka se olisi minulla kun hän tulee kotiin,niin hän myös ottaa sen samantien.Luulisi että aikuinen ihminen ymmärtäisi itsekkin käyttäytyä.


      • Jaksaakouluttaa

        Piilota kaukosäädin tai osta toinen televisio.


      • mitenolis

        Ota kaukosäätimestä patterit irti.


    • Vaioletkotossu

      Miten ihmeessä sinä ymmärrät loukkaantua mutta et puolustaa itseäsi ja omia tarpeitasi? Maksa nyt edes potut pottuina, pidä sitä nälässä tai muussa kurimuksessa, muuta se ei ansaitse.

      • ykönenkakonen

        Osta oma tellku ja jätä antamatta. Näin helppoa se on.


    • opettelehyväksyymuita

      miks pitää kattoo sitä mitä sie haluut? älä valita, muuta omaa asuntoo saat kattelala mitä haluut, eikä kukaan oo siinä sinua häiritsemäässä, ihme valitusta. ole yksin, ei tarvi nähdä ketään, asu siellä seinien siällä, älä mene ulos, ette nää ketään. jos joku suis sun kaa sun pitää alistuu sen tahtoon, jos asunto ei oo sun, eikä vallata koko kämppää omille rojuille ja haukkuu ja olla kun eno sovhalla. miski haet niitä kumppaneita kun et osaa olla kenenkää kans. muuta metsään ja ala erakoksi, siellä ei tarvi nähdä ketään eikä jakaa mitään. me muut tykätään muista ihmisistä, sä et muista ku itestät

      • sössönsöö

        Hengitä välillä ja opettele sitten kirjoittamaan.


      • opettelekirjoittamaan

        Pysy pois palstoilta tyhmä lukihärö poika.


      • tdyjd

        Ei tosiaan ole pakko katsoa aina sitä mitä puoliso. Mutta tässähän käy juuri niin. Toinen ottaa kaukosäätimen noin vain heti kotiin tultuaan ja määrää, mitä toinen saa katsoa. Eikä vain silloin tällöin vaan joka ainoa päivä. Kohtelias ihminen ainakin kysyisi, että katsotko tuota ja saako vaihtaa kanavaa, jos ei itseä kiinnosta. Miksei tämä kanavadiktaattori itse muuta pois, että saa katsoa mitä haluaa? Kyllä kai sillä toisellakin ihmisellä on oikeus edes joskus katsoa itseä kiinnostavia ohjelmia?


      • Kyse taitaakin olla siitä ettei osaa kysyä voinko vaihtaa kanavaa ! Ja tollainen kanavan vaihtaja ryntäilijä on oikeesti aika kusipäinen ilmestys


    • hyvästivaan

      Anteeksi nyt vain kaikille,että tulin ongelmaani tänne kertomaan.En olisi sitä tehnyt,jos olisin tiennyt,että tämä asia näin otetaan.Halusin vain kysellä muiden mielipiteitä tilanteeseen ja sitä käykö muille näin.Ei sitä aikuiselta mieheltä niin vain kaukosäädintä riistetä, enkä ala sen takia tappelemaan.

      • miesonperheenpää

        Kuule, telkun kattominen on kallista, yle vero riistää helkkarinmoisen summan pakolla, että kyllä sitä telkkua pitää katella. Meill se on aamusta asti auki siihen asti kun nukkuu käydään, joskus katotaa yölläkin. Jos ei oo telkkuu maksat silti ylepakkoveron.
        Sulle ie kuulu mitä se perheenpää tekee, passaa sinä vaan miestä ja lapsia, se on sun työsi äläkä valita joka ikisestä asiasta. Kaljat kyllä sulle maistuu mutta mitään et tekis meihen ja lasten hyväksi. Nyt meet tekeen sitä lettuhilloo ja munia keittää että perhje saa ruokaa, vai katteletko kiikareilla naapurin ikkunasta sisään?


      • Jaksaakouluttaa

        Kuten sanoin jo aiemmin. Hanki oma tv. Eikä maksa edes paljon. Turha tapella. Toisaalta parhaimmat ohjelmat voi katsoa myös nettitv:stä.


      • Ihan_oma_moka

        No mitä helweetteä sinä valitat ja loukkaannut, jos et halua puolustaa itseäsi ja omia tarpeitasi?


      • turhaforkka

        Jos haluaa jotain neuvoja asioihin niin ei kannata sitä kysellä tällä foorumilla. 95% täällä vastaajista on nälvijöitä tai ei ymmärrä lukemaansa vaan vastailee aivan puutaheinää.


      • kanvaräppi

        Juu mulla käy samoin. Joskus ottaa päähän ja sanon että hel.... kun just aloin kattoo tota. Vähän äimistyy.
        Itse katson tv:tä aika vähän joten hän luulee että en välitä että noin vaan siirtelee kanavia.
        Kyllä se vaan pitäisi olla kaksi tv:tä tai enemmänkin kun kuka tykkää mistäkin. Ei viitsis alkaa tappelemaan ohjelmista.
        Noita riittää, siis kanavaseikkailijoita. Ärsyttäväähän se on. Kun mentiin käymään anoppilassa niin turha siellä oli tv:tä katsoa. Juuri kun tuli jotain kiinnostavaa appi räppäs toiselle kanavalle ja sitten taas kolmannelle jne.
        Sano vaan puolisolle että voisi sitä kysyä jos vaihtaa kanavaa .


    • kjmnh

      Jos on vain yksi telkkari, niinhän siinä useimmille käy, että ei olla samasta ohjelmasta kiinnostuneita.
      Heitän vinkin, sillä olen tässä tietokoneen ääressä juuri nytkin, toinen katsoo jotain peliä. Minua ne eivät kiinnosta.
      Olen lukenut uutiset , katsonut matkailuun liittyviä tietoja eli tehnyt nojatuolimatkan tätä kautta. Usein katson ohjelmia Yle-Areenasta tai MTV Katsomosta.
      Yritän lukea myös esim. hallituksen perustamisesta ja seurata talouselämän menoa maailmalla, siis oppia jotakin.
      Välillä käyn täällä Suomi 24 keskusteluissa, tosin toivoisin vähän tason nousevan, liian moni elää mielikuvitusmaailmassa ja seksi päällimmäisenä, eipä sitä voi elämäksi sanoa.

    • ipadi

      Osta oma telkku.

    • juunu

      Mitäs jos kertoisit miehellesi, että hänen käytöksensä tuntuu sinusta loukkaavalta. Ei kait se voi sitä edes tietää, jos olet hänet jo siihen opettanut, että sinun mielihaluillasi ei ole väliä.

    • aurelia---

      Parempi tosiaan ostaa toinen telkku vaikkapa makuuhuoneeseen. Siellä saat katsoa sitä ohjelmaa mitä haluat, myöskin netistä voi ohjelmia katsoa. Ärsyttävää tuollainen, ettei puolisosi yhtään kunnioita sinua kun keskeyttää ohjelmasi katsomisen. Minä ainakin suuttuisin jos katsoisin esim. Salattuja Elämiä ja mieheni kääntäisi kanavaa, no onneksi hänkin pitää kyseisestä ohjelmasta. Tsemppiä teille!

      • RoskaaMassoille

        Salattuja Elämiä! Kuka sellaista luokatonta roskaa joku viitsii katsoa? Sivistymättömät moukat ja roskaväki.


      • moukkaitseolet
        RoskaaMassoille kirjoitti:

        Salattuja Elämiä! Kuka sellaista luokatonta roskaa joku viitsii katsoa? Sivistymättömät moukat ja roskaväki.

        Heh, sanoo hän jonka kirjoituksesta heijastuu moukkamaisuuus.


    • TV-opas

      Eroa. Tai hanki toinen televisio.

    • HDTVREC

      On huonoa käytöstä tollainen mieheltäsi. Tosi ärsyttävää. Käytöksellään hän osoittaa piittaamattomuutensa sinun haluistasi. Ei onistuisi meillä. Olisi fiksua, jos vaikka miehesi sanoisi: "haluatko kulta katsoa tätä kanavaa, vai voinko vaihtaa ?" Mitä sitten vastaatkin, on hänen siihen tyytyminen. Kypsä aikuinen ei siitä suutu.

      Voit myös ehdottaa hänelle tallentavan boxin ostamista, jolloin hän varmasti voi katsella lempiohjelmansa ja sinä omasi. Tästä neuvosta ei tosin ole paljon hyötyä, jos miehesi on ns. kanavasurffari, joka ei oikeastaan halua katsella kunnolla mitään, mutta joka ei anna muillekaan katselumahdollisuutta. Se vasta ärsyttävää on !

    • TalonRouva

      Eipä äijä vaihtele kanavia kun hänellä ei ole mitään asiaa työhuoneeseeni , jossa minulla on 2 tietokonetta sekä uusi SUHD TV. Ukon turjake katsoo vanhaa rakkinettaan, johon tarvitaan erillinen digiboksi takkahuoneessa. Pistä se m_lkku kuriin tai lähde pois kehnosta suhteesta niin sinun on paljon parempi olla! VOIMIA SULLE!

    • ciöw

      Tuollainen käytös kertoo itsekeskeisyydestä ja kunnioituksen puutteesta. Siihenhän halusit vastauksen. Tai hän kuvittelee, että sinulle on ihan sama mitä katsotte.
      Et voi muuttaa tilannetta (et miehen asennetta etkä sitä, mitä ohjelmaa katsotte), jollet sano mitään. Tavallista on tossa tilanteessa sanoa "Hei, mä haluan kattoa sitä ohjelmaa!" tms. Se ei ole riidan haastamista, se on normaalia kanssakäymistä. Tv on teille molemmille. Jos molemmille tärkeät ohjelmat tulevat päällekkäin, siitä sitten sovitte erikseen. Jos toisen katsoma ohjelma on toisen mielestä tylsä, tylsistynyt voi tehdä jotain muuta. Piste.

      • BUUUUUUUUUU

        Voi jumalauta sentään!! "Itsekeskeisyydestä ja kunnioituksen puutteesta!.. Minkälaista elämää sinäkin elät, jos telkkari sieltä tulevat paskaohjelmat on noin suuressa arvossa? Millä sanoilla määrittelet sitten "itsekeskeisyyden" ja "kunnioituksen puutteen", jos puolisosi olisi juoppo, vetelisi sinua turpiin, ei tekisi mitään jne?


      • Buujeebus
        BUUUUUUUUUU kirjoitti:

        Voi jumalauta sentään!! "Itsekeskeisyydestä ja kunnioituksen puutteesta!.. Minkälaista elämää sinäkin elät, jos telkkari sieltä tulevat paskaohjelmat on noin suuressa arvossa? Millä sanoilla määrittelet sitten "itsekeskeisyyden" ja "kunnioituksen puutteen", jos puolisosi olisi juoppo, vetelisi sinua turpiin, ei tekisi mitään jne?

        Ei taida sinulla ymmärrys riittää kaukosäädintä pidemmälle.

        Tuossa tilanteessa on kyse hivenen muustakin kuin jostain sontaluukusta. Se että sinä teet jotain, oli asia miten merkityksetön tahansa ja puolisosi kävelee ylitsesi, kertoo jonkinasteisesta asennevammasta. Mihin sinäkin vedät rajan?

        "Millä sanoilla määrittelet sitten 'itsekeskeisyyden' ja 'kunnioituksen puutteen', jos puolisosi olisi juoppo, vetelisi sinua turpiin, ei tekisi mitään jne?"

        Itsekeskeinen väkivaltainen alkoholisti, ihmisperse. Kyllä noita sanoja löytyy. Itsekeskeisyys ja kunnioituksen puute ovat vielä hyvin lieviä ilmaisuja.

        Asioilla on eri asteita ja vivahteita. Ei se tarkoita että pienemmät kuin fyysiset loukkaukset pitäisi jättää huomioimatta sillä tekosyyllä että eihän se toinen ole edes mikään kirvessurmaaja, eikös asiat lopulta ole kaikenkaikkiaan ihan hyvin kun se ei kerran edes hakkaa tai tapa sinua.


      • BUUUUUUUUUU
        Buujeebus kirjoitti:

        Ei taida sinulla ymmärrys riittää kaukosäädintä pidemmälle.

        Tuossa tilanteessa on kyse hivenen muustakin kuin jostain sontaluukusta. Se että sinä teet jotain, oli asia miten merkityksetön tahansa ja puolisosi kävelee ylitsesi, kertoo jonkinasteisesta asennevammasta. Mihin sinäkin vedät rajan?

        "Millä sanoilla määrittelet sitten 'itsekeskeisyyden' ja 'kunnioituksen puutteen', jos puolisosi olisi juoppo, vetelisi sinua turpiin, ei tekisi mitään jne?"

        Itsekeskeinen väkivaltainen alkoholisti, ihmisperse. Kyllä noita sanoja löytyy. Itsekeskeisyys ja kunnioituksen puute ovat vielä hyvin lieviä ilmaisuja.

        Asioilla on eri asteita ja vivahteita. Ei se tarkoita että pienemmät kuin fyysiset loukkaukset pitäisi jättää huomioimatta sillä tekosyyllä että eihän se toinen ole edes mikään kirvessurmaaja, eikös asiat lopulta ole kaikenkaikkiaan ihan hyvin kun se ei kerran edes hakkaa tai tapa sinua.

        Asennevamma on sinullakin, jos telkkari on numero 1 kodissasi. Jos tuo on sinunkin ykkösasiasi, on parisuhteenne täysin pihalla ja ero on ainoa oikea ratkaisu ja syyksi huonolle olollesi olet luonut television. Millä helkkarilla joku yleensäkään voi käsittää, että telkkariohjelmien katsomisesta saa "ylikävelemisen suhteessa"?? Kyllä minä katson suhteen "ylikävelimiset" ihan toisiin asioihin. Televisio on laatikko, jonka jokainen on makunsa mukaan laittanut johonkin huoneeseen. Se ei ole elävä vaan kone, ja täysin syytön ongelmiinne.


      • HDTVREC

        Hei kuulehan keuhkooja, kukaan ei ole missään vaiheessa väittänyt, että telkku on ykkösasia elämässä. Et näemmä sinäkään parka käsitä, mistä on kysymys.

        Jos aloittajan mies mitätöi kumppaniaan noinkin pienessä asiassa, niin ottaneekohan huomioon toista isommissakaan käänteissä. Tuollainen käytös kertoo jonkinasteisesta moukkamaisuudesta, ei voipi mittään, mutta näin on.


      • louskuttajille
        HDTVREC kirjoitti:

        Hei kuulehan keuhkooja, kukaan ei ole missään vaiheessa väittänyt, että telkku on ykkösasia elämässä. Et näemmä sinäkään parka käsitä, mistä on kysymys.

        Jos aloittajan mies mitätöi kumppaniaan noinkin pienessä asiassa, niin ottaneekohan huomioon toista isommissakaan käänteissä. Tuollainen käytös kertoo jonkinasteisesta moukkamaisuudesta, ei voipi mittään, mutta näin on.

        Samaa mieltä.Aikamoista ylikävelyä jos toinen katsoo omaa ohjelmaansa ja toinen tulee siihen keskeyttämään.Näinköhän tekee muidenkin kotona?

        Sama sitte napsauttaa tv kiinni toisen sitä katsoessa myös kesken elokuvan ihan huvikseen.

        Perheen pään paikka tosiaan ansaitaan eikä siihen kuulu ko toisen ohjelmien kontollointi.

        Seuraa ap missä muissa asioissa kontrolloi.Antaako tehtäviä? Kyykyttääkö?Kuulostaa narsistilta tai joltain heikkolahjaiselta hyypiöltä.

        Eroa ja tee se moukkamaisesti.


      • BUUUUUUUUUUUUU
        HDTVREC kirjoitti:

        Hei kuulehan keuhkooja, kukaan ei ole missään vaiheessa väittänyt, että telkku on ykkösasia elämässä. Et näemmä sinäkään parka käsitä, mistä on kysymys.

        Jos aloittajan mies mitätöi kumppaniaan noinkin pienessä asiassa, niin ottaneekohan huomioon toista isommissakaan käänteissä. Tuollainen käytös kertoo jonkinasteisesta moukkamaisuudesta, ei voipi mittään, mutta näin on.

        Säälin miestäsi, kun on tommonen riivinrauta-. Todennäköisesti olet tällainen pullukka sohvalla makoilija, jonka ainoa elämä on vetää sipsejä ja kolaa naamaa, tuijottaa jotain helvetin salattuja elämiä ja ennenkaikkea roikkua netissä keskustelupalstoilla ja naamakirjassa. Jos sattuu olemaan kakaroita, ne on tietenkin hoidossa, että pikkuäiti saa "huilata" rankan sohvalla makaamisen ja chättäilyn takia, että pikkuäiti jaksaa hakea pennut päiväkodista. Löytyy sentään jotain hyvää hallituksen uusista säästöistä. Joutuu nämä läskit pikkumamit hoitaan omat pentunsa ihan itse, kun oikea työnteko on niin kamalaa. En yhtään ihmettele, että sitten nämä pikkuäiskät valittaa, kun mies menee muihin maisemiin


      • HDTVREC
        BUUUUUUUUUUUUU kirjoitti:

        Säälin miestäsi, kun on tommonen riivinrauta-. Todennäköisesti olet tällainen pullukka sohvalla makoilija, jonka ainoa elämä on vetää sipsejä ja kolaa naamaa, tuijottaa jotain helvetin salattuja elämiä ja ennenkaikkea roikkua netissä keskustelupalstoilla ja naamakirjassa. Jos sattuu olemaan kakaroita, ne on tietenkin hoidossa, että pikkuäiti saa "huilata" rankan sohvalla makaamisen ja chättäilyn takia, että pikkuäiti jaksaa hakea pennut päiväkodista. Löytyy sentään jotain hyvää hallituksen uusista säästöistä. Joutuu nämä läskit pikkumamit hoitaan omat pentunsa ihan itse, kun oikea työnteko on niin kamalaa. En yhtään ihmettele, että sitten nämä pikkuäiskät valittaa, kun mies menee muihin maisemiin

        Jaa minä vai ?? Mistä noi päätelmät oikein tupsahti ?? Seuraa nimimerkkejä, pahvi.


    • omatelkkari3

      Osta toinen telkkari, niin saat katsella juuri niitä ohjelmia kuin haluat

    • thhsfh

      Ehkä hän on vain ajattelematon, eikä tajua, että sinä olit kiinnostunut siitä mitä katsoit. Asiasta kannattaa sanoa, itse ainakin sanon joka kerta, kun mies vaihtaa kysymättä kanavaa, että hei minä katoin sitä. Ei siitä mitään tappelua synny. Jos hän ei tajua olevansa epäkohtelias ja ajattelematon, se pitää kertoa. Jos et sano mitään, ei hän välttämättä arvaa, että asialla oli sinulle jotain merkitystä. Jos hän ei sitten sanomisesta huolimatta muut käytöstäänniin se kertoo, ettei hän oikeasti välitä sinusta ja siitä, mitä sinä haluat. Olet vain joku ylimääräinen hänen elintilassaan, eikä sinulla kai hänen mielestään ole sananvaltaa mihinkään.

      Jos häntä ei kiinnosta sinun katsomasi juttu, niin hän voisi tehdä jotain muuta kunnes se loppuu. TV:tä voisi katsoa ns. vuoroissa, että välillä toinen päättää ja välillä itse. Se on toisen kunnioittamista, että antaa toisellekin oikeuden viihtyä edes joskus, eikä aina ajattele vain itseään, että kun minua ei kiinnosta niin ei saa kiinnostaa muitakaan.

    • rikastaja

      Telkkarista tulee nykyään pelkkää paskaa. Minä olen ainakin mieluummin netissä. Akat on niin tyhmiä ja yksinkertaisia että niille kelpaa nykyohjelmat.

      • mysterioysman

        Eivät kaikki.


      • Nauraa

        Kuvailit rikastaja juuri omaa rouvaasi. Tiedoksi, että fiksujakin on.


    • Timpe-69

      No käännä takas, jos joku suosikkisarjasi on menossa! Tai sano et hommaa oma telkkus ja äkkiä!

    • keijo71

      Se kenen on telkku Ni määrää kanavat;-)!!!

      • Revi_siitä

        Juuri niiin, jos omistaja on juustoaivoinen idiootti jonka käsityskyvyn määrää laskeutuneet aivot kun korvain väliss' pystyssä seisova - arvaa mikä - ei toimi eli ei käsitä.


    • Nykyaikaan

      Kummallista. Hankkikaa omat telkkarit. Ja nykyaikana voi katsoa ohjemia läppäriltä ja tabletilta. Jos yhdessä jotain pitää katsoa, leffoja tai urheilua, niin sitten kaukosäätimet pois käsistä.

      • maxFeed3

        3D hologrammi on tulossa ja parempi kuin lattea telkku. Interraktiivinen osallistuminen vaikka urpilaisen kanssa on hauskempaa kuin tabloidi joka alenee kirjan tasolle


    • Jakkeliini

      Ex-avovaimoni kyllä onneks tykkäsi suurinpiirtein samoista ohjelmista mitä ite kattelin. Siitä ei oikeestaan ollu sen kummempaa riitaa. Ainoo oli salkkarit mitä inhoon yli kaiken mut ne pystyy kattoon sit vaikka netistä uusintana jos haluaa. Kyl meillä oli ihan muusta riidat kun telkkarin kattomisesta, enkä ite katto nykyäänkään telkkarista ku jonku Star Trekin. Muuten täysin turha laite mulle.

    • tyhmiämolemmat

      Kertoo paljonkin teistä kummastakin, toinen vaihtelee kanavia niin kuin haluaa eikä toinen saa sanotuksi, että katsoi juuri valitsemaansa ohjelmaa. Meillä on kaksi telkkaria

    • BUUUUUUUUUUUU

      Hankkikaa toinen telkkari. Säästyy paljolta. Ja mitä se sitten kertoo? Miehillä ja naisilla on eri maku ohjelmien suhteen. Ei se toinen (oletan että mies) ole mitenkään poikkeava, normaaliahan tuo on. Eli siis hankkikaa toinen telkkari

    • juustoraastetta

      Ei siinä syöminenkään auta. Hmm. On siis pyrittävä työajanpidennyksiin ongelman poistamiseksi.

    • tupauuno

      Joo, ei tuo kovin fiksulta vaikuta. Naisen pitää hoitaa asia niin, että ainakin osa päätöksistä näyttää miehen päätöksiltä, vaikka kaikki päätökset ovat oikeasti naisen.

    • minäjomenisin

      Jos tuo on ainoa huono puoli miehessäsi etkä jaksa tai viitsi alkaa hänen kanssa asiasta keskustelemaan, niin minä tekisin niin, että ostaisin vielä isomman ja hienomman telkkarin itselleni ja laittaisin sen makuuhuoneen seinälle ja jemmaisin kaukosäätimen käsilaukkuuni :D

      Jos miehessä on muitakin piirteitä, ettei hän kunnioita ja arvosta sinua, vaan tekee juuri sitä mitä hän itse haluaa, niin herää tietysti kysymys, että miksi olet hänen kanssaan? Onko tämä kaukosäädin-asia vain jäävuoren huippu? Onko tämä vain lukuisten ärsyttävien asioiden joukossa se, joka juuri nyt eniten ärsyttää?

      Minusta suhde alkaa olla ohi, jos jompi kumpi suhteen osapuolista alkaa pitämään toista itsestäänselvyytenä. Tietynlainen toisen huomioonottaminen, välittäminen ja nöyryys kuuluvat parisuhteeseen eikä se, että jyrätään toisen yli.

      • Avaa.radio

        Ja tämänkö manööverin jälkeen olisi avioliittonne kunnossa?
        Osoittaisitko itse tällä, että kunnioitat ja arvostat miestäsi.
        Sinäkö siis voit tehdä kuten haluat, eli omia telkkarin itsellesi kokonaan, ja tämän jälkeen kaikki olisi hyvin ja mies tyytyisi ratkaisuun.
        Vähän voisin ihmetellä.


      • suljeradio
        Avaa.radio kirjoitti:

        Ja tämänkö manööverin jälkeen olisi avioliittonne kunnossa?
        Osoittaisitko itse tällä, että kunnioitat ja arvostat miestäsi.
        Sinäkö siis voit tehdä kuten haluat, eli omia telkkarin itsellesi kokonaan, ja tämän jälkeen kaikki olisi hyvin ja mies tyytyisi ratkaisuun.
        Vähän voisin ihmetellä.

        Jos vastasit nimimerkin "Minä jo menisin" viestiin, niin luitkohan sitä kunnolla? Jos mies joka tapauksessa katsoo olohuoneessa juuri sitä kanavaa mitä hän haluaa, niin miten ihmeessä nainen omii telkkarin, jos hän ostaa omilla rahoillaan toisen television ja laittaa sen makuuhuoneeseen, jossa nainenkin voi katsella telkkarista haluamiaan ohjelmia?


    • Ceeämärrä

      Kertoo sen että teillä on telkkareita liian vähän, tai katsojia liikaa. Saattaa alkaa olla jälkimmäistä jos asiasta ei pysty järkevästi keskustelemaan.

      • pohg

        Mua ei häiritse kanavien vaihto sille, että pitäis eroa. Jos haluan jotain katsoa menen toiseen huoneeseen ja avan toisen telkkarin. Yleensä me kysellään vaihdanko kanava, mutta on kyllä ollut räpsimistä. En jaksaa hermostua pikkuasioista,


    • toinentv

      Niin meilläkin, vaimo päättää, mitä katsotaan. Mutta ei haittaa. Meitil on 4 telkkaria ja voihan sitä vielä netin aukaista. Jos nääs vaimon avaama kanava ei kiinnosta, menen toiselle telkkarille tai nettiin.

    • Niiskis

      Mitä tehdä, kun ei ikinä tiedä, mistä se tiuskiminen alkaa. Kysyt, tuliko tänään postia, hän vastaa ärtyisästi: "Sanonhan minä, että kävin postilaatikolla, eikä siellä ollut mitään!" Vastaan, että niinhän sanoitkin, unohdin, johon hän kimpaantuu ja kivahtaa, että minä en ikinä kuuntele.
      Hän näyttää käsillään, että naapurin raparperit ovat tämän kokoiset. Omani ovat kaksi kerta kookkaammat, joten en tiedä, mitä mies tarkoittaa. Sanon, että meidän on isommat, jolloin hän huutaa, miksi en siis ole keittänyt niistä vielä keittoa! Turhaa niitä kasvattaa jos ei käytä!
      En ymmärrä.
      Voinhan minä keiton keittää, voin käydä itse varmistamassa postilaatikon, ei tässä mitään, mutta miksi minulla pitää olla kaiken aikaa paha mieli?
      "Missä kaukosäädin on? Hittoako sinä tuota katsot, Formulat alkaa!"

      • oiuhg

        Rakkaus on tässä hiipumassa. Pitäisikö suhdetta vaalia ja tehtä asian eteen jotain. Tai onko toinen tosiaa sala ihastunut toiseen. Yleensä syy on muu kui on tiuskinta. Syy voi olla taloudellinen,


    • tuossa.yksi

      syy miksi en muuta miehen kanssa yhteen. Saan katsoa rauhassa omia saippuasarjojani. Mies yrittää tehdä sinusta jonkun kotipiian ja laittamaan kyökkiin keittelemään keittoja, jotta itse saa töllötellä telkkua.

    • Öyestä

      Jälkimmäinen on öykkäröintiä.

      Ensimmäisessä kyse saattaa olla ihan väärinkäsityksestä. Hänkin luullee, että et välitä kyseisestä ohjelmasta. :/

    • MaestroPotapovic

      miksi pitää katsoa muovista laatikkoa?

      kerran kuussa on sopiva määrä

      jos minulla olisi puoliso, niin minä puhuisin hänelle ja koskettaisin
      naisilla yleensä on kauniit rinnat

      telkkarin naiset ovat latteita

      minä valmistaisin kevyen kasvisillallisen ja me istuttaisiin ulkosalla puun alla aivan myöhään iltaan, halailen yhdessä

      kertoisin hänelle kaiken, mitä haluan ja itkisin onnesta

      • Proosallinen.vaimo

        Naisena voisin olla vähän väsynyt itkupilliin.
        Puun alla en ole halukas syömään kuin ääritilanteessa. Minulla on koti ja ruokapöytä.


      • tuleva_vaimosi

        Voisin kyllä muuttaa sun luoksesi halailemaan ja syömään ulkona!
        Meillä ei muuten edes ole telkkaria, eipähän tule tule paha mieli kenellekään.


      • Potapovic
        Proosallinen.vaimo kirjoitti:

        Naisena voisin olla vähän väsynyt itkupilliin.
        Puun alla en ole halukas syömään kuin ääritilanteessa. Minulla on koti ja ruokapöytä.

        Miehen kyynelet ovat harvat mutta isot. Silloin on kiva olla yhdessä.

        Voimme syödä ruokapöydän alla ja kellarissa.
        Käytöstavat ovat harvojen oikeutta. Käytöstavat kasvattavat samuraita ja kun ne ovat täydelliset, niin pöydän alle voi siirtyä. Japanilaisessa tee seremoniassa pöydät ovat pieniä, talot paperia, mutta ihmiset vastaanottavaisia keskustelussa.


      • Potapovic
        tuleva_vaimosi kirjoitti:

        Voisin kyllä muuttaa sun luoksesi halailemaan ja syömään ulkona!
        Meillä ei muuten edes ole telkkaria, eipähän tule tule paha mieli kenellekään.

        Se on se asia, että kun katsoo tv:tä niin ruokailu ei toimii, mutta kun on mukavaa olla, hyvää ruokaa ja aikaa, niin mukavaa on.

        Laittaisin riisinuudeleita, kasviksia, tofua ja kookospohjaista kastiketta. Jälkiruoaksi makea intialainen. Juotavaa vettä jossa sitruuna, hunajaa ja omenaviinietiikka.

        Ulkosalla on kiva istua kun on aurinkoa.


      • Potapovic
        Potapovic kirjoitti:

        Se on se asia, että kun katsoo tv:tä niin ruokailu ei toimii, mutta kun on mukavaa olla, hyvää ruokaa ja aikaa, niin mukavaa on.

        Laittaisin riisinuudeleita, kasviksia, tofua ja kookospohjaista kastiketta. Jälkiruoaksi makea intialainen. Juotavaa vettä jossa sitruuna, hunajaa ja omenaviinietiikka.

        Ulkosalla on kiva istua kun on aurinkoa.

        tai kotona nurkassa kun on talvi. Villasukat ja hihaton villapusero, puuvillahousut, kissa vieressä ja ikkuna, josta tulee lumimaisema. Sanovat/sanoivat että jos pari kestää hiljaiseloa, niin pitkällä ovat suhteessa. Telkkaria tekee mieli toisinaan katsoa, mutta kun vain on, niin aika katoaa, varsinkin yhdessä. Tulitakka ampuu. Tuli leikkii. Karjalan piirakat tuoksuu.


    • assssssssss

      Osta toinen TV. Kai teillä on enemmän kuin yksi huone käytössä?

    • seppokinnilinni

      VITUTTAA KUN AKKA HALUAA KATTOO JOTAIN ÄLÄMÖLÄ PASKAA....

      OIKEAT OHJELMAT ON UUTISET JA AJANKOHTAISET..... DOKKARIT TULEE vasta SITTEN...... , mutta huussi ja muu kokkipaska pitää lopettaa ja tekijät vangita..

    • näin_meitillä

      Justaansa tuosta syystä meikäläinen ostaa paukas ittelleen semmoosen privaattikäyttöön tarkotetun 60-tuumaisen töllön. Mamma saa ihan rauhassa kyynelehtiä kauniita ja rohkeita siitä 32-tuumaisestaan.

      • ottaapäähänjoo

        Joo vituttaa kun ukko haluaa kattoa jotain paskaa Emmerdalea ja jotain paska akkadekkareita ja minä haluaisin katsoa sotadokkareita.


    • hwR

      Minä määrään meillä mitä televisiosta katsotaan. Siihen ei ole kenelläkään mitään sanomista. Vaimo katsoisi vain saippuasarjoja jos antaisin siihen mahdollisuuden. Meillä on tapana, että minä päätän muutenkin asioista, se on paljon helpompi niin. Mitä siitä tulisi, että perheessä olisi kaksi johtajaa, kysyn vain? Tiedän, että nykyään on ilmoilla feminismiä. Mutta meidän perheessä sitä ei onneksi ole. Autolla myös vaimoni ei todellakaan aja, kun ei osaa niin ei osaa! Hän kulkeekin pyörällä töissä. Joskus vesisateessa suostun hänet hakemaan, mikäli ei tule jalkapalloa tai jääkiekkoa televisiosta juuri silloin. Mies on mielestäni perheenpää ja vaimoni hyväksyy tämän hyvin alamaisesti. Olen kuulemma aika onnellisessa asemassa. Moni kaverini ihmettelee ja jopa kadehtii tätä. Hyvin on toiminut. Itse en jaksaisi todellakaan mitään miehiä vihaavaa feministiä. Hyi. Kuka oikeasti jaksaa sellaisia kaakattajia katsoa? Hankkikaa hyvät miehet oikea vaimo joka tekee kuten käsketään! Vaimoni on ainakin hyvin alistuvainen eikä koskaan pistä vastaan missään asiassa. Usein käsken hänet esim. siivoamaan jne ja hyvin tottelee.

      • vaimosi

        Kultaseni, tohvelisankarini, toki vaimonasi tiedän että keskustelupalstoilla elät unelmaasi, mutta nyt sinun pitää ulkoiluttaa koira, laittaa lounas ja sitten ripustat pyykit jotka kone auttavaisesti pesee. Tarvitsen auton viikonlopun yli kun ajelen tapaamaan salarakastani. Käy kaupassa pyörällä. Ai niin, ja äitini tulee lauantaina, viipyy viikon, muistathan hänen allergiansa kun laitat ruokaa. Televisio pitää viedä hänen huoneeseensa, teekin se heti!


    • Ottaapäähänjoo

      Aivan sama tilanne ja jos on katsomassa jotain ohjelmaa ja toinen tulee viereen ja vaihtaa kanavan, niin ei siinä aina jaksa sanaoa, vaan kääntää kyljen ja vittuuntuu. Käskee itse valita ohjelman, mutta kun ne ohjelmat ei miellytä sitä mitä itse haluaa katsoa. Ja sitten tulee se " mene toiseen huoneeseen katsomaan". Eli paikalla jo ollut on se joka joutuu menemään toiseen huoneeseen, kosksa televisio on hänen ( sänky minun kylläkin) ja jos ehdotan että mene itse, niin siitä tulee sota.

    • Darppa

      Kuka jaksaa elää muutenkaan parisuhteessa? :D Kokeilin sitäkin pari vuott ja voin todeta, että en vaihda mistään hinnasta enää tätä yksinäisyyden hartautta. Ei tartte viikonloppuja juosta kaiken maailman kissanristäisissä ja anopin pakeilla. Voi harrastaa kaikessa rauhassa omia juttuja :)

      • ManuLempälä

        Anopin kanssa yhteinen hetki. Istutaan sohvalla ja hän kertoo stoorin, sitten hän tunnustaa, että olet hänen paras ottopoika ja hän halaa sinua.


    • MeniköPerille

      Voin sen verran vilauttaa, ettei kelpaa minulle ( mikään).

    • aimonvirsi

      mie käyn lukemaa jos akka hillii kainniitten ja rohkeitten seurassa...

      • konnapuolue-kok

        akka pitää turpasa kii.......tai se turpoo kii


      • Yöäk

        Sulla on näköjään turvonnut jo - aivot nimittäin.


    • elmeeeri

      Se kertoo, että teitin on paras ostaa kaksi telkkua. Onks tuo nyt niin vaikeeta?

    • JaAsiaOli

      Hyvä niin jos et itse saa aikaseks....

    • kuchin

      Laittakaa toinen TV sillähän se korjaantuu.

    • vaihtoehtoja

      Osta toinen tv ja katso sitä omassa huoneessasi. Tee samoin ja käännä kanavaa jos mieli tekee. Avaa suu ja sano että hän ei saa tehdä noin.

    • helps

      Kaksi telkkaria.Käytettynä saa halvalla.Miksi kaikki pitäisi tehdä yhdessä :)Toimii takuulla ja ystävien kanssa voi katsoa myös mieleisiä leffoja silloin kuin huvittaa.Teevee jos liian kovaa toisella niin itselle kuulokkeet.Tietysti tuollainen itsevaltiaan käytös nykyiseen telkkariinne on kuvottavaa.Kertoo todellakin ihmisestä paljon.

    • Muorix5

      Hanki oma tv.

    • elonilo

      Elin tavallaan ilman televisiota nelikymppiseksi, koska nuoruuden sijaiskodissa en saanut sitä katsoa, nuoruuden kämpässä siihen ei ollut varaa ja avioliitossa katsomisen määräsi puoliso ja sitten lapset. Ei olisi ollut kai aikaakaan.
      Erosin nelikymppisenä, lapset aikuistuivat maailmaan. Tuntui mukavalta kotona asettua telkun ääreen ja katsoa mitä haluaa vaikka vuorotyön vuoksi ei voinut seurata jotain sarjoja säännöllisesti. Nyt on tallentimet ja kaikki ja vaikka ohjelmat eivät ole aina laadukkaita, tunnen silti mielihyvää kun saan rauhassa katsoa sen mitä haluan. Kun aikuiset lapset tulevat käymään, huvittaa miten he huomaamattaan valtaavat sekä television että lempipaikkani.

    • ulkopuolelta

      Tämä on hyvä kysymys! Aktivoi hyvin monia ottamaan kantaa ja ilmaisemaan mielipiteensä. Ongelmaasi en pysty ratkaisemaan - se on Sun oma ongelmasi. Hyvää jatkoa vain.....

    • matilda5666

      Kuulostaa ikävältä tilanteelta. Ehkä kannattaisi vielä yrittää keskustella ongelmasta, jotta puolisosi tajuaisi miten ikävältä se tuntuu. Toivottavsti asiat ratkeavat :-)

    • Dorkahanseon

      Moinen käytös on itsekkyyttä ja muista piittaamattomuutta. Edes normaalisti kasvatetut ja käyttäytyvät lapset ei tekisi noin. Toisen kunnioittamisen puutetta.

      Ratkaisu: a) pidät kaukosäätimen itselläsi b) vaihdat itse kanavaa kesken mielenkiintoisen ohjelman kun toinen on päässyt katselemisen makuun c) Jos vastaava tapahtuu viikonloppuna, tälläydyt mitään puhumatta parhaimpiisi ja lähdet baanalle.

      Näkyykö tällainen piittaamattomuus muussa elämässä?

      • Tanssikeikka

        Tästä muistui mieleen; kerran olen tehnyt niin, olin pikavauhtia valmis ja ajoinkin kauas ja olin vasta aamuyöstä takaisin kotona. Sen jälkeen katselukerrat ovat alkaneet mennä jakoon tasapuolisemmin. Siitä on niin kauan että en enää muista, oliko silloin jo toinenkin toosa olemassa, mutta sen katselupaikka ja -asento eivät ole niin mukavat.


    • ikkremimin

      Meillä taas on käynyt niin, että lauloin karaokea hartaasti, peräsuoli pitkällä ja ukko vaihto biisiä kesken laulun. No, odotas sunkin vuoros tulee. Niin tuliki ja sähköt katkes kesken kipaleen. Katkaisin sen nimittäin pääkatkaisijasta. Hehhehhee....

    • jaihoåj

      Mä nostaisin metelin ja näyttäisin ukolle kuka määrää.

    • Assia

      Tätä keskustelua oli hauska seurata, vaikka oli todella ala-arvoisia kommentteja välillä. Tavallaan eräänlainen saippuasarja tämäkin. En vähättele ongelmaa, sattui minullekin, mutta keskustelin aika jämäkästi asiasta ja sen jälkeen ollaan yhdessä sovittu kuka katsoo mitäkin. Tuli mieleen, että onko tuo telkkari todellakin ainoa ongelma...saanut ehkä tällaisen miehenmallin jo kotoaan.

    • omatöllö

      Hanki itselles oma telkkari, molemmat katsotte omaanne, ei tarvitse "tapella".

    • jutteletaieroa

      Meille tuosta itsekkyydestä seurasi ero. Vaikka minimaalisesti telkkaria katsoinkin. Jos se oli päällä ja imetin ja katsoin päällä olevaa kanavaa, tarttui puoliso kaukosäätimeen, surffasi kaikki kanavat läpi. Ja jätti tv:n ranskan vitos kanavalle poistuen koko huoneesta ja samalla nostaen koko säätimen mahdollisimman kauas. No en minä sitä edes sillä hetkellä katsonut, mutta tuo outo käytös tuntui kummalta. Kaikki ohjelmat jota katsoin olivat kuulemma paskoja ja jos en jostain syystä kerennyt katsoa jotain puolustamaani ohjelmaa, exä katsoi sen ja onnesta soikeana selitti mitä siinä tapahtui.
      Kun yritin vähäisen katsomisen lisäksi alkaa seurata jotain sarjaa, ex höpötti päälle tai vinkui koko ajan mukaansa tupakalle. Ja jos en lähtenyt, sain moraalisaarnan. Ennen mainoskatkoa oli mukavaa kääntää kanavaa ja katsoa jalkapallotuloksia txt kanavalta. Takaisin oman kanavan sai, kun mainokset alkoivat, joiden jälkeen olisi pitänyt lähteä tupakalle exän kanssa.
      Kun lopetin koko telkkarin käytön, jota aiemminkaan en harrastanut 3-5 tuntia viikossa enempää ennestään. Sain murhaavia syytöksiä tietokoneesta ja kirjaston kirjoista.
      Jos joku kysyy miksi me erottiin, niin telkkari oli kyllä meidän perheen pienin ongelma.

      • välikommentti

        Kyllä ongelma oli tuo miehesi. Tyhmä kuin saapas. Hän oli selvästi kateellinen siitä, että sinulla riitti mielenkiintoa kirjoihin, elokuviin ja tv-sarjoihin.

        ps. tupakointi on idioottitouhua.


    • tiituska

      Juu, samma här.. nyt on kaksi töllötintä, eikä enää katsota ollenkaan samoja ohjemia...
      onko lopun alkua, sen aika näytää: surullista, mutta "nykyaikaa" (??)

    • YRITÄ.JAKSAA.OPETTAA

      Ei ole käynyt noin. Olen normaaliälyisen miehen kanssa naimisissa. Keskustelemme ja päätämme yhdessä mitä katsomme REAALIAJASSA töllöstä. Ohjelmia voi myös tallentaa, jos miehesi on niin vajaa ettei tätä tajua.

    • almaliinu2015468976

      No sanoppa sille toiselle siitä ja osta sit vaikka toinen tv niin saat ihan rauhassa kattoo mitä haluat!

    • et-silleen

      Tutulta kuullostaa...Tuttavapariskunnan emäntä määräsi aikoinaan mitä töllöstä katsotaan , sillä TELEVISIOHAN OLI HÄNEN!!

    • ostinitelle

      -- osta toinen tv

    • Angelique80

      Olipa jotenki tyhmä.... En lukenu jokaista kommenttia, ku jäin vaan pohtimaan,että et tullu sitte kysyneeks? Kyllä mä ainakin olisin kysyny,että mitäs vittua?!?

    • sjkh

      No pienet on teillä ongelmat.

    • aloittajarouva

      Olipa tullut paljon vastauksia.Kaikkia en jaksanut lukea. Tuossa aloituksessani oli lopussa kysymys,että mitä tuo käytös kertoo toisesta ja tarkoitin noin yleensä.Eihän telkkari mikään suuri ongelma ole,mutta se että toinen käyttäytyy noin,niin se kyllä kuvastaa jotain isompaa. Itsekäs ihminen se kylläkin on muutenkin ja käytös sen mukaista.Yhdestä telkkarikanavasta ei viitti alkaa riitelemään,kun se mökötys kestää päiviä.Jos oikein hirveä hinku on minulla telkkaria katsella,niin löytyy kyllä toinen masiina.Kiitos vastauksista kaikille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe