Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Naimisiin Kampiassa?

Olen aina ollut hieman pyllymiehiä. Toisenlaisiakin on. Ystäväni Tissi- Heguli on nimensä mukaisesti haltioitunut isoihin hinkkeihin. Toki takatuuppauksen vannoutuneen asiamiehenä osaa arvostaa myös minun mieltymyksiäni.
Entinen kirjanpitäjäni Eki oli taasen sääri- ja varvasfetissin esitaistelija. Kimppakivaa pidellessämme monia riemunhetkiä koimmekin Ekin taiteellisia varpaanimutteluja ihastellessamme.
Mutta asiaan.

Olenpa huomannut että afrolikoilla on monillakin aivan upeita pyllyjä; suorastaan ns. räystäspyllyjä..värisevät ihanaisesti minsan kun hieman läppäisee....

Kysynkin nyt että onko paikkaa tuntevilla tietoa vapaista mustista räystäspyllytytöistä? Tahtoo naimisiin. Mitä sellaisen maahantuonti maksaa? Pitääkö käydä jossain ulkomailla hakemassa papereita? Mitä häh? En haluaisi käyttää aina vaan kertakäyttöpyllyjä vaikka se kivaa on sekin.

Tahtoisi ihan oman kivan pyllyn ikiomaksi joka siinä tiskaisi ja nauravasilmin läpsäisyt kuittaisi...

4

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • batler

      Hakeudu hoitoon - tai jos olet jo tarkastuta jos lääkityksen vaihtaminen auttaisi. Olet sairas.

    • Mitä sairasta pyllyistä tykkäämisessä, kaikilla on sellainen. Minäkin ajattelin käydä tummien tyttöjen maassa vaihtelunvuksi. Olen jokunen vuosi sitten ollut tumman kanssa ja kaiholla sitä muistelen.Joten ajattelinkin kysellä neuvoja missäpäin gampiaa ovat parhaat naisen metsästys kohteet ja saako niitä ilman rahaa ja jos ei saa paljonko siellä maksaa yö.

    • Ylen olen hämmennyksissäni hienovaraisen asiallisen kyselyni saamasta nuivasta kohtelusta. Neito Pellavatytön vastaava kysely Naimisiin Gambiassa poiki yli 90 myötämielistä vastausta. Minä sain kaksi. Toinen törkeän herjaava. Toinen asiaa laajalti tuntevalta sielunveljeltäni hra maunitsiolta.

      Mikä siinä nyt on että suomilikat saavat ottaa omat seksilelunsa moraalihyväksytysti Suomeen mutta minä en saisi omaa suloista ruskeapeppuani tänne tuoda vaan se tyrmätään tylysti?

      Eron tullessa sitten täällä suomessa tapahtuu seuraavaa:
      - laiskamato punasilmä Gambianarkkari jää yhteiskunnan elätettäväksi vuorenvarmasti.
      Minun oma pieni kulta räystäspyllyni sen sijaan vetelee Stadin Annankadun kulmilla 400 euron tuntipalkkaa. Siitä voi vain moni haaveilla!

      • eikiitti

        On siellä naisilla melkoiset takamukset, huh, ja ovat niin ylpeitä suurista peräpäistään, näin minulle kerrottiin. Ei ole oma kauneusihanteeni tuollaiset räystäsperät, mutta varmaan jotkut tykkäävät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe