Aihe

Äitin väkivalta :/

Mincalå

Tääl kirjottaa 12v tyttö joka pelkää äitiään, äitini on tänään haukkunut ja lyönyt mua ihan tarpeeks :/ "oot laiskan saamaton paska!" "oot yhtä paska kun seinä" Se hullu on hakannu mun siskon joka on täyttäny juuri 18 ja mut... Ny te mietitte mis isä mut iskä ei kiinnosta yhtään :/ yks pahin on etten saa syödä enkä juoda vaan sillonku se päättää :/ mitä mä teen :/? En haluu kouluu mennä juttelee Kellekkää kun oon tullu niin araka äitin kohtelusta /: onko mitää paikkaa netissä mille pääsis puhuu :/ OON tosi kiitollinen jos joku kertoo mitä teen :/ iskä on 4kk loma matkallakin /:

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Åppp

   Anteeks kirjotus virheet kun kirjotin nopeeta ja kännykällä :/

  • helatorstai

   Mene kouluterveydenhoitajalle ja kerro, sieltä neuvotaan ihan varmasti.

  • tiinu79

   Moikka,

   Hyvä kun haet apua, sinun ei tarvitse kokea huonoa kohtelua.

   Mannerheimin Lastensuojeluliitolla on Lasten ja nuorten puhelin, jossa neuvotaan mistä saat apua. Jos et halua soittaa, voit laittaa viestin sen nettikirjepalveluun, joka löytyy sivulta mll.fi (klikkaa etusivulta kohtaa 'Lasten ja nuorten puhelin'). Sieltä vastataan sinulle.

   Toivottavasti saat pian apua. Kaikkea hyvää sinulle ja tsemppiä!!

   Terveisin Tiinu

  • Asasawert

   Hae apua! Joku sellainen aikuinen (koulussa, sukulainen, naapuri) johon voit luottaa, kerro hänelle. Tai sitten tuo Mannerheimin lastensuojeluliitto auttaa, soita sinne.

   Tsemppiä todellakin!

  • äidin-luonnevika

   Kerron tapauksen, jossa äiti jatkuvasti kiusasi ja nöyryytti ainoaa tytärtään muutaman vuoden iästä alkaen. Näin tapahtui, kun veljet ja isä eivät olleet paikalla. Isän tultua kotiin äiti usein valehteli, mitä pahaa tytär oli taas tehnyt ja vaati risua. Joskus isä uskoi, mutta löi risulla niin kevyesti, ettei sattunut.
   Kerran talvella äiti pisti tytön puolipukeissa moneksi tunniksi ulos kovaan pakkaseen eikä päästänyt sisään, vaikka tytär kuinka rukoili.
   Alle kouluikäinen tytär pelastui Lastenlinnan sairaalassa, kun isä toimitti kuumeisen, tajuttoman tytön sinne. Isä ei tiennyt äidin touhuista ja tuskin olisi uskonut, jos tytär olisi osannut puhua siitä.
   Äiti oli kotiäiti monta vuotta, mutta hankki myöhemmin hyvän työpaikan ja oli mm. sosiaalilautakunnan jäsen.
   Lastenneuvolan terveydenhoitaja todennäköisesti epäili kaltoinkohtelua ja kävi tytön kotona silloin tällöin vuosien ajan, vielä lukioaikanakin. Niinä aikoina asioihin ei herkästi puututtu, varsinkin kun isäkin oli arvostettu ja pidetty paikkakuntalaisten keskuudessa.
   Äiti oli kaksinaamainen. Nykyään erilaisia luonteita tunnistetaan paremmin. Joskus koko perhe tarvitsee esim. terapia-apua.
   MIELESTÄNI SINUN EI PIDÄ JÄÄDÄ YKSIN. Asiasta on varmasti vaikea puhua. Joskus arkuus ja häpeän tunne vaikeuttavat kertomista. TIEDÄ JA USKO, että ongelmia on monenlaisissa perheissä, rikkaissa ja köyhissä, korkeasti ja vähemmän koulutetuissa
   Mannerheimin lastensuojeluliitossa on osaavia ihmisiä. Kouluterveydenhoitaja varmasti pystyy auttamaan. Sinun elämäsi on sinun.

  • entinenlapsi

   Totta tuo jos lapsi ei kykene itse asioita kertomaan joutuu äidin kohtelua kokemaan niinkauan kuin osaa siitä puhua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802