Hopeinen Kuu: Kansa vs. Torikka

PilveenHäipynytKuu

Tässä Tapani Kansan levytetty versio Hopeisesta Kuusta www.youtube.com/watch?v=lzMgsq5vSf0.

Tässä Valtteri Torikan Tähdet Tähdet -versio Hopeisesta Kuusta www.youtube.com/watch?v=2VRNUMQRHXk.

Valtteri Torikka ei ole omimmillaan kevyen musiikin parissa. Ei ole epäilystäkään siitä, että Tapani Kansa laulaa Hopeisen Kuun paremmin kuin Valtteri Torikka. Tämä ei varmaankaan yllätä ketään.

16

86

  Vastaukset

  • Kyllä Tapsan versio on kirkkaastiparempi. Torikka laulaa tuon laulun jotenkin ihan oudosti. Ihme venytyksiä erikoisissa kohdissa ja ihankuin menisi nuotinvierestäkin välillä. Muutenkaan en tuosta Torikan laulamisesta erityisemmin perusta. Ainakin tuossa kilpailussa ääni vaikutti hyvin tasapaksulta ja otenkin imelyys paistoi miehestä.

   • Nimimerkki "loimii" siis kommentoi kuuntelematta ap kirjoittajan linkittämiä versioita, jotka olivat Tapsukan laulamia molemmat! HAHHAHAH, kiinni jäit äärifani!!!! Katso nimerkki "Lorujaje":n kommentti kello 17:49. Sieltä löydät Torikan version. Joka on parempi kuin Kansukan. Torikkakaan ei tosin häikäise.Piste.


   • Kolmas kerta toden sanoo: minä en koskaan kirjoittaisi noin katsomatta videota. Ylläoleva "loimii" on feikki. Ja tämä feikki esiintyy minuna jatkuvasti. Todella raivostuttavaa!!! ARRRG!!! terv "loimii" (se ap. ja oikea)


  • Tykkään ,että Hopei nen kuu on kyllä Tapsan lyöättömiä bravuureita. Asiasta toiseen. Toivottavasti Tapsa olisi yhtenä kilpailijana tuossa ohjelmassa ensi vuonna. Ärsytti kun siellä oli se Markku Aro jähmettyneine jokeri-tekohymyineen, vaikka Tapani Kansa on miljoona kertaa parempi laulaja ja persoonanakin paljon värikkäämpi ja kiinnostavampi. Usein tuollaisissa pitkänlinjan artisteissa on sitä karismaakin, mutta Markku Arossa sitä ei ole kyllä hitustakaan. Olen hänet livenäkin nähnyt ja kuullut eikä ole sytyttänyt milläänlailla.

   • Taivas varjele meitä siltä kiroukselta, että Tapsuliini olisi mukana tuossa ohjelmassa.
    Hopeisen kuun parhaan version vetää, kukas muu kuin, OLAVI VIRTA ! Tapsuliini jää valovuosien taakse omalla ns. tulkinnallaan.
    Mutta paras kaikista on tietenkin se alkuperäinen eli: "Guarda che luna" - Fred Buscaglionen tulkitsemana. Nauttikaa!

    https://www.youtube.com/watch?v=lqzRNvx4tjQ


   • Sitä vaan ,että teidän Tapsan vastustajien ei kuulu käyttää Tapsasta Tapsuliini tai Tapsukka- nimitystä. Se on meidän fanien käyttämä hellittelynimi haniböönistämme.


   • Guarda-che-luna kirjoitti:

    Taivas varjele meitä siltä kiroukselta, että Tapsuliini olisi mukana tuossa ohjelmassa.
    Hopeisen kuun parhaan version vetää, kukas muu kuin, OLAVI VIRTA ! Tapsuliini jää valovuosien taakse omalla ns. tulkinnallaan.
    Mutta paras kaikista on tietenkin se alkuperäinen eli: "Guarda che luna" - Fred Buscaglionen tulkitsemana. Nauttikaa!

    https://www.youtube.com/watch?v=lqzRNvx4tjQ

    Tapsa olisi tuossa ohjelmassa omiaan. On monipuolinen ja pystyy heittäytymään erillaisiin musagenreihin ja rooleihin hienosti.

    Tapsa laulaa Hopeisen kuun upeesti. Ainoa versio siitä laulusta joka muhun kolahtaa. Tapsan versiossa on hyvää just mm. se ,ettei hän pyri matkimaan Olavi Virtaa ( niitä olen kuullut ihan tarpeeks turtumiseen asti) vaan tekee omannäköisensä komeen tulkinnan. Kyllähän toi italialaienen alkuperäisversiokin on ihan hyvä ja tunteella vedetty, mutta kyllä Pavarotin versio on vielä parempi.   • Jaa Youtubessa on tollanene versio... En tuosta oikein tykkää. Liian erikoinen sovitus mun makuun ja tuon naisen raakkuminen pilaa sen totaalisesti. Olen yhdeltä levyltä kerran kuullut Pavarotin rauhallisemman/perinteisemmän version Guarda che lunasta ja se oli enemmän mun makuun.


  • Jos on kuunnellut pelkästään T Kansan tai O Virran versiota ko. kappaleesta, ei oma kuuntelukorva taida hyväksyä uutta, v. 2015 versiota. Kaikki hyviä - mutta on hienoa, että tehdään joskus vanhoihin biiseihin jotain uutta vivahdetta. Eli siis kannatan Torikan upeaa ääntä ja upeaa versiota. Piste.

  • Kumpikin on niin syvältä kuin olla voi.

  • Torikka on ihan jees mutta suutari pysyköön lestissään. Koskee myös T.Kansaa.

  • Mistä löydämme laulajan, joka tulkitsee tämän biisin vielä ihmeellistä ääntään venyttämällä?
   Tulkinta Suomessa on edelleen 20 vuotta Ruotsia jäljessä, USA.n ja Brittien suuruuksiin vähän enemmän.
   Ykkösiä olemme tankomarkkinoilla ja pesäpallossa, onnea ja surseenpeti.

  • Kansa 100, Torikka 0. Eikä tee edes tiukkaa...

   Mikä ei ole moite Torikalle, koska Kansaa paremmin ei Suomessa ole laulanut juuri kukaan. No, pari oopperalaulajaa ja Virta hyvänä päivänä.

  • Tapanin äänessä on luonnollisuutta. Se on trimmattu, muttei pilalle koulittu ja hän osaa fraseerata ja nyanseerata esimerkillisesti. Torikka häviää Kansalle selkeästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   103
   5589
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   93
   1027
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   904