islam on isis joka sanoo muuta on valehtelija

islam on isis joka sanoo muuta on valehtelija

http://goo.gl/NY5jYh

‘Islam Is ISIS. Whoever Says Otherwise Is a Liar’

16

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kumma vaan että ainoat jotka taistelee ISISiä vastaan ovat muslimit.

      • Höpsistävaan

        Muslimien toiminta Isisiä vastaan on varsin minimaalista. Esimerkiksi Turkki valtavine armeijoineen katsoo sivusta, kun Isis valtaa kyliä sen rajalla. Jos muslimit oikeasti haluaisivat taistella Isistä vastaan, he voisivat murskata sen hetkessä.


      • Höpsistävaan kirjoitti:

        Muslimien toiminta Isisiä vastaan on varsin minimaalista. Esimerkiksi Turkki valtavine armeijoineen katsoo sivusta, kun Isis valtaa kyliä sen rajalla. Jos muslimit oikeasti haluaisivat taistella Isistä vastaan, he voisivat murskata sen hetkessä.

        Muslimithan ovat ainoita jotka taistelee ISISIä vastan, Jordania, Iran, Iraq ja syyriä taistelee ISISiä vastaan kun USA vaan istuskelee perseellänsä ja katselee sateliiteistansa.


      • Rauhan.uskonto
        Höpsistävaan kirjoitti:

        Muslimien toiminta Isisiä vastaan on varsin minimaalista. Esimerkiksi Turkki valtavine armeijoineen katsoo sivusta, kun Isis valtaa kyliä sen rajalla. Jos muslimit oikeasti haluaisivat taistella Isistä vastaan, he voisivat murskata sen hetkessä.

        Isis on rikas yhteisö, koska se on ryövännyt laajoja alueita, joiden varat se totta kai on ominut. Sitä paitsi se myy korvaamattomia aarteita ikiaikaisista kaupungeista. Isisillä on asearsenaali viimeisen päälle. Miksi Turkki aloittaisi sodan? Antaa vain tuhota rajakaupunkeja. Mitä tyhjemmät alueet erottavat Isisin muusta maailmasta, sen parempi. Pöyristyttävää on se, että heille edelleen myydään aseita. Onko siihen syyllistynyt Suomikin?
        Mutta miten voi löytyä edelleen typeriä naisia, jotka vievät jopa lapsensakin Isisin kannattajien riepoteltavaksi!


    • AllahillaOnSuuri

      Montako suomen muslimeista on lähtenyt taistelemaan isisiä vastaan?

      • lueuutisetkin

        Joitain varmasti. Muista länsimaista on dokumentoidusti lähtenyt, jopa muitakin kuin kurdeja taistelemaan heidän puolellaan. Ainakin kurdit tuntuvat sotivan ISIStä vastaan kaikella mitä heiltä löytyy. Monet/useimmat kurdeista ovat muslimeja.


      • Pysykööt-siellä

        En yleensä ole sitä mieltä, että ihmisiä pitää erotella tai lajitella, mutta siinä suhteessa olen samaa mieltä tiukkapipojen kanssa, että Isisin riveissä olleita ei pidä enää päästää takaisin maahan. He ovat osansa vapaaehtoisesti valinneet, sinne vaan takaisin.


      • uutisialukeva

        ISIS-riveissä taistelleet pitäisi teloittaa. Ne, jotka käyvät taistelemassa kurdien, sunnien tai shiiojen puolella ISIStä vastaan pitäisi antaa mitali työstään.


    • Pohjalaiset

      Lisääkö näitä pellejä Suomeen?
      No thanks
      Www.barenakedislam.com

      Sikakin on fiksumpi.

    • suomalainenmuslimi

      Olen antanut tämän saman vastauksen parille muulle palstalle mutta toivon todella että luet tämän koko viestin ja saat ehkä laajemman näkemyksen. Rohkaisen suuresti sinua lukemaan Koraanin ja ottamaan itse selvää. (Jos osaat englantia mieluummin se, sillä se on tarkemmin/oikeammin käännetty kuin suomalainen käännös) Olen itse Suomalainen muslimi, enkä ole koskaan ollut onnellisempi.
      Ymmärrän täysin miksi ajattelet näin Islamista ja muslimeista jos katsot vain uutisia ja kuuntelet muita ihmisiä jotka eivät ole itse ottaneet asioista selvää. Uutiset ovat täynnä ISIS:tä ja muita terroristeja jotka eivät millään tapaa edusta Islamia, vaan tekevät päinvastoin mitä Koraani meille opettaa. He seuraavat pelkkää perversiota uskonnostani joka opettaa rauhasta, ihmisten samanarvoisuudesta ja Jumalan armosta:
      Koraani 5:32. Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.
      Koraani 6:151 ...Surmata ette saa sitä elämää, jonka Jumala on määrännyt loukkaamattomaksi...
      Islamin pakko levittäminen ja käännyttäminen on myös kielletty Koraanissa:
      Koraani 2:256. Uskonnossa ei ole mitään pakkoa, oikea tie on selvästi erotettu harhateistä, ja se, joka hylkää saatanan ja uskoo Jumalaan, hän pitää kiinni mitä lujimmasta kädensijasta, joka ei murru. Jumalahan on kuuleva, tietävä.
      Koraani opettaa meille myös että muslimit saavat sotia vain itsepuolustuksesi jos muslimeita kohtaan hyökätään, muslimit eivät saa aloittaa sotia. Ja tässäkin tilanteessa, jos vihollinen tarjoaa ratkaisua joka lopettaa sodan ja tuo rauhan, muslimien täytyy hyväksyä se vaikka se ei olisi heille hyvä ratkaisu:
      Koraani 8:61. Mutta jos he ovat taipuvaisia rauhaan, niin ole myöskin sinä taipuvainen siihen ja turvaa Jumalaan! Hän on totisesti kuuleva, tietävä kaiken.
      62. Ja jos he tahtovat pettää sinut, niin Jumalan tuki totisesti riittää sinulle. Hän vahvistaa sinua avullaan ja oikeauskoisten avulla.
      Koraani 2:190. Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
      Islamin ensimmäinen Kalifa Abu Bakr al-Siddiq antoi tämmöisiä ohjeita sotaan: "Minä ojhaan teitä kymmenessä asiassa; älkää tappako naisia, lapsia, vanhuksia, tai heikkoja; Älkää kaatako hedelmällisiä puita älkääkä tuhotko yhtäkään kaupunkia"
      Muslimit eivät saa tehdä yllätys hyökkäyksiä vaan viholliselle on ilmoitettava hyökkäyksestä. (jotta taistelu olisi oikeudenmukainen)
      Profeetta Muhammedin on sanottu sanoneen "Älkää olko ihmisiä ilman omaa mieltään, sanoen että jos muut kohtelevat teitä hyvin, te kohtelette heitä hyvin ja jos he kohtelevat teitä väärin, te kohtelette heitä väärin. Sen sijaan totuttautukaa tekemään hyvää jos toiset tekevät hyvää ja älä tee pahaa vaikka toiset olisivat pahoja"
      Koraani 5:8 ...älkääkä antako ihmisten vihamielisyyden estää teitä menettelemästä oikein. Olkaa oikeamielisiä, - se on lähinnä hurskautta, - ja kunnioittakaa Jumalaa, sillä totisesti Jumala tietää mitä teette.
      Koraani on ehdottomasti vastaan terrori iskuja kristittyjä kohtaan. Koraanin mukaan Muslimit, kristityt ja juutalaiset ovat kaikki kirjan ihmisiä ja Koraanin mukaan kristityt ovat meille "lähimpänä ystävyyttä"
      Koraani 5:82. ...oikeauskoisten ystävyyttä lähinnä olevissa varmasti tapaatte sellaisia, jotka sanovat: »Me olemme kristittyjä»; tämä johtuu siitä, että heidän joukossaan on pappeja ja munkkeja ja että he eivät käyttäydy pöyhkeästi.
      Terroristit joita näemme uutisissa ja jotka tappavat viattomia sanovat olevansa muslimeja, eivät siis noudata Koraania. He uhkaavat myös meitä normaaleja muslimeja, ja yrittävät käännyttää meitä heidän perversioonsa. Meidän täytyy olla heitä vastaan yhdessä. Maailma ei jakaudu muslimeihin ja muihin, vaan hyviin ihmisiin ja pahoihin ihmisiin. Toivon todella että löydät rauhaa sielullesi :)

    • eipahalle

      Mihin oppisuuntaan sinä kuulut.
      Sopisiko sinulle fundamentalismi joka on islamin kokonaisvaltaiseen uudistukseen pyrkivä aktiivisesti ja usein poliittisesti orientoitunutta, mutta jyrkän puritaanista islamin tulkintaa. Koraania , sunnaa ja niitä tulkitsevaa traditiota sovelletaan valikoiden, mutta kirjaimellisesti. Shari`a on ainoa laki. Sen tulee kattaa kaikki elämänalueet. Fundamentalismia kutsutaan yleisimmin Islamismiksi, poliittiseksi islamismiksi, revivalismiksi tai integrismiksi , joskus jopa jihadismiksi.
      Osuinko oikeaa jos osuin miksi juuri tämä suunta?
      Eikö tämä suunta ole vain yksi pieni osa Islamistista uskoa.
      Kerro sinä sen tiedät onko näin.

    • 89787564
    • alfa123om2222

      Joka on tutustunut islam videoihin tms. tietää mitä seuraavaksi on luultavasti tapahduttava (tämä on kyllä vain mun oma käsitykseni):

      1. USA:n on houkuteltava Iran lähettämään panssarijoukkoja Isistä vastaan. Esimerkiksi palauttamalla Iranilta anastettua omaisuutta takaisin Iraniin.
      2. Afganistanin Korasanista tulevien Imaami Mahdin joukkojen on lyötävä nuo panssaridivisioonat houkuttelemalla ne omalle puolelleen.
      3. Imaami Mahdin on noustava ajallaan Kalifiksi ja hallittava vähintään seitsemän vuoden ajan.

      Pallo on ensin USA:n kädessä. Onnistuuko se liennyttämään suhteitaan Iraniin yms.
      Ja samoin Iranin käsissä. Onnistuuko sen joukot antautumaan Imaami Mahdille suosiolla vai vasta taistelujen jälkeen. Niin kauan Isis riehuu kunnes Sufy Anin joukot, joilla on pienet mustat lippuset idästä hyökkäävät Irakia kohden.
      Kun tuo hyökkäys alkaa pitäisi Imaami Mahdin joukkojen ilmaantua voittamaan Sufy Anin joukot.

      Vaikea on tietää ovatko nuo Sufy Anin joukot juuri Iranilaisia? Vai onko Sufy Ani jonkin muun valtakunnan persoona? Käsittääkseni Hadithien mukaan hän on persoona, joka laittoi kaikki pyhät kirjoitukset kaikkien saataville nettiin. Esim. Hadithit yms. On vaikea silti paikallistaa Netin, Youtuben, Facebookin, Digitointiprojektien, Pyhien tekstien nettiin laittamisen yms. takana olevaa valtakuntaa tai persoonaa.

      Kirjoitin tämän vain koska olen kyllästynyt siihen, että Isis nimi on kaikkien huulilla eikä Imaami Mahdi. Hadithien mukaan Isis riehuu niin kauan kuin Jumala sen sallii, mutta tuon riehunnan pitäisi päättyä kun Sufy Anin joukot hyökkäävät idästä.

    • Iihmetteliä

      Otsikossa ei logiikkaa. Jos halutaan perustaa islamilainen valtio niin miksi islamilaiset ajetaan pois maasta. Taitaa ennemmin Israel perustaa sinne juutalaisen valtion?

    • kuumaaavikko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe