Pedofiili ahdisteli lapsia

nyhe

Useat silminnäkijät soittivat poliisille nähdessään miehen ahdistelevan lapsia. Poliisi kehotti paikalla olleita tarkkailemaan tilannetta, mutta tapahtumiin ei saanut kuitenkaan puuttua.

75-vuotias mies työskenteli speedway-kilpailussa toimitsijana viime kesänä Ruotsissa. Tapahtuman aikana hän ahdisteli ainakin kolmea poikaa, jotka olivat iältään 3–8-vuotiaita.

Mies käytti lapsia seksuaalisesti hyväkseen yli tunnin ajan. Hänen kerrotaan pitäneen lapsia polvellaan, minkä lisäksi hän kosketteli poikia housujen alta. Lasten mukaan mies kosketteli heidän sukupuolielimiään, mikä teki kipeää.

Lapset ovat olleet tapauksen vuoksi luonnollisesti peloissaan ja heillä on ollut myös univaikeuksia. Yksi pedofiilin uhreista on käynyt lisäksi lastenpsykiatrin vastaanotolla.

Useat todistajat näkivät ahdistelun ja soittivat poliisille. Kun he kysyivät poliisilta, mitä heidän tulisi tehdä, heille vastattiin, etteivät he saisi puuttua tapahtumiin, vaan ainoastaan pitää miestä silmällä, jottei tämä poistuisi paikalta.

”Kun havaitsimme tämän, otimme yhteyttä poliisiin. He sanoivat: ’Tarkkailkaa häntä, jottei hän katoa. Älkää menkö väliin. Älkää tehkö mitään itse'”, yksi todistajista kertoi.

Lähistöllä ei ollut tapahtuma-aikaan poliiseja liikkeellä, joten partio jouduttiin kutsumaan ulkopaikkakunnalta Karlstadista. Ensimmäisen silminnäkijän soitosta poliisin saapumiseen kului noin tunti, jonka aikana pedofiilin annettiin jatkaa lasten hyväksikäyttöä.

Joidenkin paikalla olleiden mukaan oli vaikeaa nähdä, mitä 75-vuotias mies teki. Lisäksi hän ei näyttänyt pitävän lapsia pakolla luonaan, minkä vuoksi väliinmenoa pidettiin hankalana.

”Sitä ajatteli, että kyseessä on isoisä, joka kutittelee lapsia, koska heillä on ekseema tai muuta vastaavaa. Vanhoista eläkeläisistähän ei voi kuvitella tällaista”, yksi silminnäkijä tuumasi.

Eräs esikouluopettajana työskentelevä henkilö ymmärsi kuitenkin nopeasti, ettei kaikki ollut kunnossa: ”Näin heti, että jokin oli vialla, ja menin kahden muun yleisössä paikalla olleen henkilön luo ja kysyin asiasta. He reagoivat myös tähän ja sanoivat, että meidän täytyy soittaa poliisi, ja niin teinkin.”

Sen sijaan, että poliisi olisi pyytänyt opettajaa menemään väliin, häntä pyydettiin kuvaamaan tapahtumia, mikä voisi helpottaa poliisin tutkintatyötä.

”Tilanne oli jotain erikoislaatuista. Ymmärrän silminnäkijöitä ja sitä, miten he kaiken ratkaisivat. Se ei jatkunut yhtäjaksoisesti, vaan ajoittain. Muuten minulla ei ole mitään kommentoitavaa”, kertoi lasten asianajaja Thomas Berner.

Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu yhtä anteeksiantavasti poliisin ja silminnäkijöiden toimintatapaan.

”Minusta kuulostaa kohtuuttomalta menetellä näin. Jos näkee jotain, niin tietysti on mentävä väliin ja täytyy pysäyttää se eikä kerätä todistusaineistoa. On mahdollista, että joku poliisi käski heidän menetellä näin, mutta se ei kuulosta tavalta, jolla minä olisin toiminut”, ilmoitti poliisin tarkastaja Sten Rune Timmersjö.

Pedofiili vapautettiin yhdestä epäillystä hyväksikäytöstä. Kahdelle muulle lapselle hänen tulee maksaa 15 000 ja 25 000 kruunua. Lisäksi mies määrättiin suojeluvalvontaan ja seksuaalirikollisille tarkoitettuun hoitoon.

Lähteet: Nordfront.se, Dagens Nyheter

http://www.patriootti.com/pedofiili-ahdisteli-lapsia-silminnakijat-eivat-keskeyttaneet/

2

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stopnazis

      Mistä tietää, että juttu ei ole totta?

      Koska se on vastarintaliikkeen sivuilla.

      He ovat tekaisseet jutun voidakseen sitten siihen postaamillaan kommenteilla osoittaa kuinka hienoja ihmisiä natsit ovat.

      Tarkasti harkittua propagandaa koko juttu, älkää ihmiset langetko noihin mainoksiin.

    • todellapatrioottista

      aika paskalta provolta vaikuttaa. Ei noi natsin sympatioijat parempaa pysty vissiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe