Hotel Carneval

H2N

Aivan huippu meininki. Henkilökunta on asiallista myös poket. Kiitos!

16

727

Vastaukset

 • Kukas ko paikan duunari se siellä yrittää kiillottaa paikan kuvaa ja kehua itseään, noloa hei..

 • Pilli piiparit valittaa ja koirat haukkuu mutta karavaani kulkee!!!

 • Todella outo mesta ,carneval ,AINA kiinni . Motelli on kiinni , baari on kiinni ja terassi kasvaa jo ruohoa ja vissiin koivujakin ? Silti autoja välillä pihassa ja mitä lie tapahtuu? Toinen outo on HOTELLI SUONENJOKI .Ovet AINA lukossa ei respaa ,silti välillä ovista käy liikenne ,kuinkahan moni tietää että ässjoella on HOTELLI Suonenjoki ? Yleensä nää mestat on muualla Suomessa avoimesti mahdollisimman pitkään auki .

  • Autoja on aina pihassa koska hotellin pitäjä ostaa autoja pihaan että näyttäisi että olisi asiakkaita


 • ainut paikka suonenjoella missä poliisit joutuu käymään joka viikonloppu

 • Muutamia vuosia sitten tuli käytyä jopa kerran kuussa siellä , nyt kerran pari korkeintaan vuodessa.

  Alkoivat jossain vaiheessa rahastamaan jo ovella että pääsi sisään, ilmeisesti myynti on niin pientä. Saavat kerätä kolehtia muilta

 • carne on paras. siellä saat sinäkin tyrmäystippoja.

 • Carnevalissa sattuu ja tapahtuu taas ensi viikonloppunakin. Jokohan polliisiauto pyörähtää pihaan jo perjantaina, vai meneekö jopa lauantai-iltaan asti koppiauton vierailu ensimmäisen kerran? Pitääpä alkaa seurata parvekkeelta ja ikkunasta perjantaina jo tilannetta.

  Kyseessä on "lapsiystävällinen" "hotelli" Suonenjoella, eli niinsanottu Kaupungin Hotelli Carneval. Kannattaa varata huone tuolta. Facebookissa hyvää palautetta yöpymisestä, kannattaa lukaista.

 • On loistopaikka. Käyn kyseisessä paikassa ja palvelu on hyvää. Ihmiset tulevat juttelemaan eikä kuppikuntia ole. Paljon käy kesäisin venäläisiä, tänäkin kesänä oli ihan hyvin porukkaa.

  Suosittelen kaikille täälläpäin vieraillijoille.

  • Tosi hienoo että kesäisin käy paljon venäläisiä...räkälän omistajalle niiden ainoa tuotto on katsomaan tuleville peräkammarin junteille myytävä kalja. Venäläiset on fiksuja ja juo vettä.

   Minäkin suosittelen kaikille extremekokemusta, tule käymään Suonenjoella Carnevalissa. Voin taata, että saat erilaisen elämyksen.

   Juttelemaan tuleminen tarkoittaa sitä, kun tullaan tarjoomaan turpaan...


 • Tänään carneen kaikki paikkakunnan alkoholistit horjumaan "diskohittien" tahdissa.

  Kyllä rantaruotsalaiset pellet sitten osaa rahastuksen tyhmältä juntilta.

 • Kyllä on taas carnessa kova viikonloppu. Katselen menoa parvekkeelta ja vähän väliä laittaa porsari jonkun pihalle. Ja ne ulos lähtevät on ihan konttaamis kunnossa. Olisiko pitänyt myydä vähän vähemmän alkoholia, että olisi anniskelulaki tullut noudatetuksi? Onkohan alkoholitarkastajat nykyisin irtisanottu, vai missä vika? Pitää maanantaina soittaa Avi:iin.

 • kävin ekan kerran joskus 80-luvun lopussa silloin taisi paikan nimi olla mansikkapaikka. muistaaksen silloin sitä pitivät siskokset (ei varma)
  ilmoitin etukäteen että stogeni saapuu raidetta pitkin asemalle aamuyöstä klo 03
  siitä kun hoipertelin snadis kaffes hotellille niin siellä oli pitäjä avaamassa ovia aamutakissa. huonepalvelu pelas tosi hyvin kun tilasin välillä jotain pientä purtavaa ja bisseä. aamupala (buffet) tuolloin loistava.
  viime käynnistä yli 10.v ja silloin aika järkytys esim.aamupalasta kun antoivat jonkun kupongin ja sanoivat et aamiainen tarjoillaan viereisellä tontilla
  olikohan se teboil bensis.??? olen katsellut huoneen hintoja kyseisestä hotellista niin on aika kovia. osaako joku kertoa minkälainen on suonenjoen keskustan toinen hotelli tasoltaan.

 • Onko tämä paikka suosittukin hotelli? Parkkipaikka on aina autoja täynnä, niin on sitten varmaan huoneetkin.

  Kumma kun ne autot ovat rekkaritietojen mukaan poissa liikenteestä ja omistajana kaikilla sama. Eikä ne autot kyllä koskaan mihinkään liikahdakkaan. Pitäisikö henkilökunnan käydä välillä jäkälät poistamassa ikkunan pyyhkijöistä?

 • Omistaja täysi Kyrpä

  • Olen samaa mieltä. En suosittele. Aamupalallakin pimeetä kuin mustalaisen perseessä


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  48
  1324
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  670
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  555
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  86
  474