Hirviö uskonto

kopioitu

Islam ei anna mahdollisuutta sellaisen ihmisen elää vapaasti ihmisten parissa, joka ei rukoile, sillä tässä tapauksessa hänet on kutsuttava rukoilemaan, ja jos hän itsepintaisesti kieltäytyy, hänet on teloitettava uskonhylkääjänä [...] tai rangaistuksena hadd-rikkomuksesta [...], tai hänet on otettava kiinni ja suljettava vankilaan [...]. Mutta yksikään uskonoppinut ei sano, että hänen on luvallista pysyä vapaana. (Abu-Dawud 25:3644). ”Ne jotka taistelevat Allahia ja hänen lähettilästään vastaan ja kiirehtivät tekemään pahaa, saavat palkkansa: heidät surmataan, naulitaan ristiin tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki ristikkäin, tai heidät karkotetaan maasta. Tämä on heidän häpeänsä tässä maailmassa, ja tuonpuoleisessa heitä odottaa ankara rangaistus, - paitsi niitä jotka katuvat (kääntyvät islamiin) ennen kuin olette saaneet heidät valtaanne.” (Suura 5:33-34)

21

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SairasIslam

      Sairas uskonto se on, ei kukaan henkisesti terve ihminen voi tosissaan kannattaa tuollaista. Hartaat muslimit ovat rasistisia natseja joiden mielestä kaikki muut kuin muslimit ovat tapettavia vääräuskoisia. Tämä yhteiskunnan syöpä pitäisi poistaa mahdollisimman pian ennenkuin leviää tappavaksi suomessa.

    • Näinseon

      Ettekö ymmärrä että islam on sama kuin saatana. Kaikki saatanan työt näkyy islamissa hyvin. Sota, rauhattomuus, perversiot, valehtelu, murhaaminen. Islam on siis saatanan palvontaa aika tarkasti. Hyvä Jumala on taivaassa ja sinne pääsee vain Jeesuksen kautta.

    • rotu-realisti

      24.6.2015 16:22

      Kuuntelin tossa että SO- MALIA sana tarkoittaa -> lypsä kaikki!

      Aika osuva nimi maalle joka lypsää todella meiltä kaikki jättäen meidät ilman turvaa, tukea ja poliisikin on valjastettu heidän puolustajakseen.

      Mitäpä tässä enempää.

      Ensi viikolla on somalian itsenäisyys päivä. Saas nähdä montako lippua on liehumassa.

      Ei voida hyväksyä sitä, että Suomi vapaaehtoisesti ottaa pakolaisia, sitten katsoo sormien läpi sitä että tietyt ääriryhmät hyökkäävät väkivaltaisesti, demokratiaa halveksuen, näiden "huostaanotettujen" lasten ja nuorten kimppuun. Jos kansa ei halua pakolaisia, niin sitten olisi pitänyt äänestää asiasta heti eikä 20 vuotta myöhemmin. Väkivaltaan turvautuminen on demokratian vastaista. Demokratia on olemassa siksi ettei väkivaltaa tarvitsisi käyttää.
      --- YLE pitää tänäin somali päivän. Perseennuolijana

    • Tiedänasian

      Muslimiuskonnolle on tyypillistä ihmisten painostaminen hyväksymään heidän uskontonsa. Mielestäni se sotii uskonnonvapauslain henkeä vastaan.

      Suomessa ei ole lainsäädäntöä, joka pakottaisi kansalaiset hyväksymään muslimiuskonnon sen paremmin kuin muitakaan uskontoja. Jokainen suomalainen saa itse valita, mihin ja miten uskoo tai on uskomatta ja minkä uskonnon hyväksyy tai on hyväksymättä. Vakaumuksensa saa myös sanoa ääneen.

      Oikeus ja vapaus mielipiteen ilmaisemiseen kuuluu kaikille!

      YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus (18. artikla) sanoo:
      ”Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.”

      Uskonnonvapauslaki tarkoittaa siis, että Suomeen vieraista kulttuureista tulleet ihmiset vieraine uskontoineen saavat täällä harjoittaa uskontoaan tai vaihtaa entisen uskontonsa toiseen.
      Mutta mielestäni tässä maassa kaikkien kuuluu elää Suomen lakia ja kulttuurisäädöksiä kunnioittaen. Maassa maan tavalla! Ja esimerkiksi muslimiuskonnon vihamieliset painostamiset, uhkailut ynnä muut sellaiset väkivaltaiset piirteet eivät kuulu Suomen kulttuurin tai uskonnonvapauslain piiriin.

      Muslimien on opittava kunnioittamaan suomalaisten oikeuksia sanoa mielipiteensä heidän uskonnostaan. Muslimeillekin on annettu oikeus sanoa muut uskonnot vääriksi. Näin he tekevätkin. Uskonnonvapauslaki sallii sen.
      Samat oikeudet on Jeesukseen uskovilla kristityillä. Saamme sanoa Koraanin vääräksi ja Raamatun oikeaksi.
      Koraani ei ole Jumalan sanaa; Raamattu on.
      allah ei ole Jumala, eikä Muhammed ole profeetta.

      • Tottuuttaon

        Hyvin sanottu puhut totta. Kiitos hyvästä tekstistä ja siunausta sulle.


    • OnTuoreUutinen
    • KristusjaMuhammad

      -25.6.2015-

      Vastaus aloituskirjoitukselle "Hirviö uskonto" ja sitä tukeville, mutta Kaikkivaltiasta Luojaa, Kristusta, Hänen Pyhää Sanaansa ja Lakiansa sekä lähettiläitään ja näiden ilmoittamia Kaikkivaltiaan liittoja ja elämänjärjestelmää röyhkeästi pilkkaaville samalla kaiken tämän ja niiden myötä pelastuksen
      hylkääville ja kieltäville kapinoitsijoille eri nimimerkeillä:

      Sydämestäni toivon ja rukoilen, ettei ainakaan kukaan muu ota tosissaan eikä toteuta ja tue elämässään näitä
      mitä törkeimpiä, röyhkeämpiä, pimeyden riivaajien vaikuttamia, tarkoitushakuisia pilkkaamisia ja panetteluja Kaikkivaltiasta Luojaa, Hänen Pyhää Henkeänsä ja Sanaansa, Pyhää Ilmoitustaan ja Kirjoitustaan, Koraania sekä tämän ja Kaikkivaltiaan profeetta Muhammadin ilmoittamaa elämänjärjestelmää, Islamia vastaan eikä tee näiden pilkkaajien mukana sitä hirvittävää, kohtalokasta erehdystä, että asettuu Kaikkivaltiaan yläpuolelle Hänen Pyhiä Ilmoituksiaan ja Pyhää Säätämystään pilkkaamaan ja asettamaan Pyhää vajavaisten, riivaajien vaikuttamien ihmisten syntisten määräysten alapuolelle maahan poljettavaksi.
      Nämä pilkkaajat ja kapinoitsijat ovat rangaistuksensa ansainneet ja sen myös Kaikkivaltiaan aikataululla saavat. Mitä ilmeisemmin he sitä jo pelkäävät, kun näin hillittömästi ryhtyvät pilkkaamaan tulevaa kukistajaansa kuvitellen, että se heitä auttaisi.

      Tämä vastauskirjoitus on enemmänkin niille, jotka sattuvat näiden pilkkaajien ja kapinoitsijoiden häpeällisiä ja saastaisia aikaansaannoksia lukemaan. Mutta älköön kukaan muu niihin ottako osaa, en ainakaan minä lapsineni ja perheineni.


      Kuka on - suoralla ja epäsuoralla vaikutuksellaan - ylivoimaisesti pahin uskonnollinen ja maallinen eksyttäjä, totuuden ja valheen sekoittaja, vieläpä luomakunnan turmelija ja tuhoaja koko ihmiskunnan historiassa?
      Ja missä saatana asuu Kaikkivaltiaan Pyhien Ilmoitusten mukaan?

      Ei liene missään Kaikkivaltiaan Pyhissä Ilmoituksissa ja Kirjoituksissa koskaan Vanhan tai Uuden Liiton aikana parjattu Aabrahamin puhdasta uskoa, oppia ja elämänvaellusta, joka on asetettu kaikkien kansojen ja heimojen edustajille niin Raamatun kuin Koraanin Pyhissä Ilmoituksissa ja Kirjoituksissa sekä näiden ulkopuolellakin esikuvaksi, jota seurata, jos haluaa pelastua.
      Juuri tätä on se oikea Islam, Kaikkivaltiaan Luojan Pyhän Henkensä ja Sanansa kautta ilmoittaman Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin ja Kaikkivaltiaan profeetta Muhammadin esilletuoma Aabrahamin usko, elämänjärjestelmä, joka on samalla Kristuksen Opetuslapseuden toteuttamista Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen eli Totuuden Hengen ohjauksessa.

      Kristuksen Uudessa Liitossa Kristuksen Opetuslapseutta ja samalla Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ja Kristuksen apostolisen seurakunnan järjestäytymistä ja toimintaa kansojen ja heimojen keskuudessa toteuttava, Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittama Aabrahamin usko, elämänvaellus Kristuksessa, se oikea Islam on äärimmäisen siunattu niin henkisesti kuin fyysisesti, mikä on varsin helposti myös todistettavissa jo pelkästään tarkastelemalla sitä, mihin maanpiirin rikkaudet ovat kertyneet - Aabrahamin suurperheen eli kuningas Daavidin ja leeviläisten johtamien Ismaelin ja muiden Aabrahamin jälkeläisten ja mukaan liittyneiden oikeiden israelilaisten sekä näihin liittyneiden muiden kansojen ja heimojen käsiin. Mitään siunatumpaa yhteisöä kuin Aabrahamin suurperhe ei ennen ylösnousemusta tule olemaan.

      Tätä Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen samoin kuin liittojensa mukaisesti järjestäytynyttä ja toimivaa Aabrahamin suurperhettä vastaan ei Kaikkivaltias missään todista, vaan kehottaa liittymään siihen pelastuakseen.

      Sen sijaan Kaikkivaltias todistaa mitä voimallisimmin sitä mitä hirvittävintä eksyttävää, totuutta ja valhetta sekoittavaa, läpikotaisin turmelevaa ja tuhoavaa uskonnollisen ja maallisen sekoituksen portto/peto- tai peto/portto-järjestelmää, Babylonia, joka on pyrkinyt hyvinkin menestyksellisesti eksyttämään ihmiskuntaa läpi sen historian eri muodoissaan ja josta pelastusta kaipaavien on käsketty ehdottomasti lähtemään ulos.

      Kristuksen Uuden Liiton aikana tuon uskonnollisen ja maallisen Babylonin löydämme nimenomaan porttokristillisestä yhteiskuntajärjestelmästä ja kulttuurista, etenkin läntisestä ja laajemmin Jumalan Sanaa ja Lakia rikkovasta uskonnollisesta järjestelmästä sekä siihen liittyneestä maallisesta järjestelmästä. Tuosta uskonnollisen ja maallisen sekoituksen järjestelmästä, sen pahuudesta ja turmelevaisuudesta sekä sille säädetystä kohtalosta todistavat esimerkiksi Raamatussa Jes.13- ja Jes.14-luku, Jer.50- ja Jer.51-luku ja Ilm.13-, Ilm.14- ja Ilm.18-luku.

      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Saatanan keskuspaikka on juuri tämän läntisen porttokristillisyyden, maallisen ja uskonnollisen Babylonin, sekoituksen suojissa, kuten voi jo päätellä edellä mainittujen Jeremian ja Jesajan kirjan sekä Ilmestyskirjan lukujen perusteella vertaamalla niitä historiaan, uskonnolliseen ja maalliseen (poliittiseen) kehitykseen samoin kuin arvomaailman muutoksiin ja nykytilanteeseen etenkin läntisessä Euroopassa mukaan lukien Yhdysvallat ja Brittiläinen Kansainyhteisö.

        Eurooppa, etenkin tämä läntinen rappio- ja porttokristillinen kulttuuri hylättyään Kaikkivaltiaan Luojan, Kristuksen, Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen Opetuslapseuden, Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan ja Kristuksen apostolisen seurakunnan sekä antauduttuaan hirvittävään siveettömyyteen, luonnottomuuteen ja pyhien arvojen pilkkaamiseen samoin kuin luomakunnan säälimättömään riistämiseen hekumansa ylläpitämiseksi, joutuu epäilemättä Kaikkivaltiaan hyvinkin ankarien rangaistusten kohteeksi.


        Kirkolliskokousten ja yleisten uskontunnustusten muodostama uskonto, kristinusko siihen liittyneine maallisine järjestelmineen ei ole Kristuksen Opetuslapseutta, vaan sekoituksen oppia, juuri tuota portto-Babylonin uskontoa (kts. Ilm.18-luku), joka sallii siihen liittyneine yhteiskuntajärjestelmineen aktiivisesti tai passiivisesti (vastarintaan nousematta) tahallaan jopa mitä törkeimmän Jumalan ja Kristuksen pilkkaamisen sekä jatkuvan Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen samoin kuin Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen Opetuslapseuden rikkomisen eli synnin tekemisen keskuudessaan.

        Lista on pitkä ja paha:

        * Luodun asettaminen Kaikkivaltiaan Luojan - yhden ainoan Jumalan - rinnalle ja yläpuolelle
        * Yhden ainoan Jumalan korvaaminen kolmella, erillisellä Jumalalla
        * Kymmenen käskyn yksittäisten käskyjen ja kokonaisuuden hylkääminen ja rikkominen
        * Oikean sapatin perjantaista lauantaihin hylkääminen ja korvaaminen väärällä, sunnuntailla
        * Kaikkivaltiaan tapaamishetkien eli juhla-aikojen hylkääminen, muuttaminen ja korvaaminen ihmisjuhlilla
        * Kristuksen kertakaikkisen sovitusuhrin korvaaminen jatkuvalla sijaisuhraamisella luomakuntaa, sen luontoa ja luotuja turmelemalla, riistämällä ja tuhoamalla laittamalla Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan ja Lain rikkomisesta johtuvat rangaistukset, "sijaisuhrit" sijaisuhreiksi valittavien kärsittäviksi näin mahdollistaen Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan ja Lain jatkuvan rikkomisen eli synninteon; koko nykyinen, Kaikkivaltiaan ja Kristuksen ulkopuolella oleva maailmanjärjestys rakentuu tälle sijaisuhraamisen periaatteelle ja sen toteuttamiselle
        * Kristuksen Uuden Liiton ja siihen kuuluvien muiden liittojen ja sopimusten hylkääminen ja korvaaminen Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen vastaisilla, ihmisten liitoilla ja sopimuksilla
        * Kristuksen Opetuslapseuden hylkääminen ja sen toteutuksesta kieltäytyminen;
        Kristuksen Kaikkivaltiaalta saamansa ehdottoman määräyksen ”Minulle on annettu kaikki auktoriteetti (valta) taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat Minun opetuslapsikseni kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään, mitä Minä olen käskenyt pitää. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." hylkääminen ja sen käytännön toteutuksesta kieltäytyminen.
        * Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Kristuksen apostolisen seurakunnan kuninkaallisen ja papillisen järjestyksen niiden alaisine kansojen ja heimojen järjestyksineen hylkääminen ja korvaaminen Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen vastaisilla yhteiskuntajärjestelmillä ja hallinnoilla kuten poliittisilla yhteiskuntajärjestelmillä, demo(ni)kratioilla
        * Kristuksen Uuden Liiton Israelin hylkääminen ja korvaaminen väärällä, Kristuksen Uuden Liiton ja Kristuksen Opetuslapseuden ulkopuolisella yhteiskuntajärjestelmällä ja hallinnolla
        * Kaikkivaltiaan Luojan, Kristuksen ja hänen seurakuntaruumiinsa, Kristuksen apostolisen seurakunnan, Ekklesian, Kristuksen maanpäällisen kuningaskunnan, Kristuksen Opetuslapseuden ja Kristuksen Uuden Liiton sekä Kaikkivaltiaan profeettojen, lähettiläiden auktoriteetin hylkääminen ja kieltäminen sekä korvaaminen Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen vastaisilla ihmisten ja ihmisyhteisöjen sekä korollisen rahan auktoriteeteilla
        * Kaikkivaltiaan säätämän oikean esivallan, leeviläisen miekan esivallan ja heimojen järjestyksenpitäjien hylkääminen ja korvaaminen Jumalan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen vastaisella, väärällä esivallalla
        * Kaikkivaltiaan Pyhän Sanan, Lain ja Järjestyksen mukaisten oppien, käsitysten hylkääminen ja korvaaminen niitä rikkovilla ihmisten käsityksillä


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Lista:

        * Naisen asettaminen päättämään yhteiskunnallisista/yhteisön asioista sekä asettaminen määräilemään miestä, miehen pääksi
        * Aviovaimojen päästäminen, suorastaan pakottaminen kodin ulkopuoliseen työhön ja muun kuin oman aviomiehen pään alaisuuteen
        * Lasten "kaappaaminen" kodeistaan, isän ja äidin ohjauksesta ja opetuksesta Jumalan Sanan, Lain ja Järjestyksen vastaisen yhteiskuntajärjestelmän koulutukseen, "aivopesuun", jossa heitä ohjataan ja opetetaan elämään ja toimimaan alituisesti Kaikkivaltiaan Pyhää Sanaa, Lakia ja Järjestystä samoin kuin Kristuksen Opetuslapseutta ja Kristuksen Uutta Liittoa rikkoen
        * Korollisen rahan ja korollisen rahan talouden aikaansaaminen ja edistäminen, mikä tuhoaa järjestelmällisesti perheitä, sukuja, heimoja, syö ja kaappaa heidän perintöomaisuuksiaan sekä turmelee ja tuhoaa Kaikkivaltiaan luomakuntaa
        * Heimojen perintöomaisuuksien sekoittaminen ja kaappaaminen
        * Elämän ennenaikainen päättäminen ja/tai terveyden heikentäminen luomakuntaa turmelemalla ja tuhoamalla, väärillä, julkisesti hyväksytyillä elintavoilla, pilatulla ravinnolla, keinotekoisilla sodilla, aborteilla, eutanasialla, väärillä hoidoilla, lääkkeillä (myrkyillä), rokotteilla
        * Alastomuuden ja sukupuolisen siveettömyyden ja luonnottomuuden salliminen ja tekeminen "lailliseksi" Kaikkivaltiaan Pyhää Sanaa, Lakia ja Järjestystä samoin kuin Kristuksen Opetuslapseutta ja Kristuksen Uutta Liittoa rikkoen
        * Jumalan kieltämän ravinnon kuten sianlihan nauttimisen salliminen
        * Luomakunnan, sen luonnon ja luotujen samoin kuin ihmisten elinympäristöjen järjestelmällinen, maailmanlaajuinen, säälimätön, vallan- ja rahanahneuden sekä sijaisuhraamisen ohjaama turmeleminen, riistäminen ja tuhoaminen sekä samalla Kaikkivaltiaan säätämien elämäntapojen ja elinmahdollisuuksien toteuttamisen estäminen
        * jne


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Uskollisuutta tavoittelevat tunnistavat kyllä tämän ajan Babylonin, mutta vääryyden harjoittamiseen antautuneet ovat paaduttaneet sydämensä ja hyväksyneet eksytyksensä ja eksymyksensä harjoittamisen siitä saatavia etuja vastaan.

        Ja muun muassa näin määrittelee maailmanlaajuisen Babylonin julkaisuissaan eräs siitä ulkona oleva Jumalan ja Kristuksen tunnustajien ulkomainen yhteisö:

        "Babylon is the ultimate evil. It is that enslaving, anti-God system – the world-system that produces colonialism, capitalism, social oppression, and all manner of injustice."

        "Babylon" is no mere metaphor: it is experienced as a daily reality....its clearest personification is in the police: the police "were the living proof that Babylon was alive, active and waiting for any opportunity" to oppress.... to avoid the church on account of its complicity with Babylon
        "One steps out of the church into the state and out of the state into the church without knowing the difference"

        "BABYLON: 1. the corrupt establishment, the "system," Church and State 2. the police, a policeman"

        "The term Babylon is associated with oppressive and unjust society. ...reference to Western and white society. Babylon is blamed for a great many spiritual ills, including the corrupting of Jah’s message originally transmitted through Jesus and the Bible. As such, ....s commonly reject many aspects of Western society and culture."


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Kristuksen Uuden Liiton ytimessä on Kymmenen Käskyä

        "Ja JHVH puhui teille tulen keskeltä. Sanat te kuulitte, mutta ette nähneet hänen muotoansa, kuulitte vain äänen.
        Ja hän ilmoitti teille liittonsa, jonka hän käski teidän pitää, nimittäin ne kymmenen käskysanaa; ja hän kirjoitti ne kahteen kivitauluun.
        Ja minun JHVH silloin käski opettaa teille käskyt ja säädökset, että te seuraisitte niitä siinä maassa, jota te menette ottamaan omaksenne." (5.Ms.4:12-14)

        "Silloin JHVH sanoi minulle: 'Veistä itsellesi kaksi kivitaulua, entisten kaltaista, ja nouse vuorelle minun tyköni; tee myös itsellesi puusta arkki.
        Minä kirjoitan niihin tauluihin ne sanat, jotka olivat entisissä tauluissa, niissä, jotka sinä murskasit; pane ne arkkiin.'
        Niin minä tein arkin akasiapuusta ja veistin kaksi kivitaulua, entisten kaltaista. Ja minä nousin vuorelle, kädessäni ne kaksi taulua.
        Ja hän kirjoitti tauluihin saman, minkä edellisellä kerralla, ne kymmenen sanaa, jotka JHVH oli puhunut teille vuorelta, tulen keskeltä, seurakunnan kokouspäivänä. Ja JHVH antoi ne minulle.
        Sitten minä käännyin ja astuin alas vuorelta ja panin taulut tekemääni arkkiin, niinkuin JHVH oli minua käskenyt, ja siinä ne ovat." (5.Ms.10:1-5)

        Ja kun Mooses oli kirjoittanut kirjaan tämän lain sanat, alusta loppuun asti,
        käski hän leeviläisiä, jotka kantoivat JHVH:n liitonarkkia, sanoen:
        "Ottakaa tämä lain kirja ja pankaa se JHVH:n, teidän Jumalanne, liitonarkin sivulle, olemaan siellä todistajana sinua vastaan." (5.Ms.31:24-26)


        -------------------------------------------------------------------

        KYMMENEN KÄSKYÄ


        I. Minä olen JHVH, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Misraimin (Egyptin) maasta, orjuuksien talosta. Sinulla ei saa olla muita jumalia (Elohim) minun rinnallani.

        II. Älä tee itsellesi muotoiltua kuvaa äläkä mitään ilmentymää, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaissa, äläkä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alapuolella. Älä alennu (nöyrry) niille äläkä palvele niitä (työskentele niille), sillä minä JHVH, sinun Jumalasi, tarkasti valvova Jumala (EL), kostan isien pahuuden lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat. Ja teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

        III. Älä käytä JHVH:n, sinun Jumalasi, nimeä vääryyteen, sillä JHVH ei pidä syyttömänä sitä, joka käyttää hänen nimeänsä vääryyteen.

        IV. Muista pitää sapatinpäivä pyhittääksesi sen. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki tehtäväsi. Ja seitsemäs päivä on sapatti JHVH:lle, sinun Jumalallesi; älä tee mitään tehtäviä, älä sinä älköönkä sinun poikasi, älköönkä sinun tyttäresi, älköön sinun miespalvelijasi, älköönkä sinun naispalvelijasi, älköönkä sinun karjaeläimesi, älköönkä sinun vieraasi, joka on porteissasi. Sillä kuutena päivänä JHVH teki taivaat ja maan, meren ja kaikki, mitä niissä on, ja hän lepäsi seitsemäntenä päivänä; sen tähden JHVH siunasi sapatinpäivän ja pyhitti sen.

        V. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, jotta kauan eläisit sillä maaperällä, jonka JHVH, sinun Jumalasi, on sinulle antanut.

        VI. Älä murhaa (tapa).

        VII. Älä aiheuta [JHVH:n Järjestyksen] sekoittumista [mukaan lukien aviorikosta].

        VIII. Älä varasta.

        IX. Älä lausu lähimmäiseesi (lähimmäisestäsi ja lähimmäisellesi) väärää todistusta.

        X. Älä tavoittele (himoitse) lähimmäisesi taloa. Älä tavoittele (himoitse) lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen miespalvelijaansa, äläkä hänen naispalvelijaansa, äläkä hänen härkäänsä, äläkä hänen aasiansa äläkä mitään, mikä kuuluu lähimmäisellesi.


        ( ) = vaihtoehtoinen ja/tai tarkentava käännös
        [ ] = selitys

        Oikea seitsemännen päivän sapatti, lepopäivä on perjantain keskipäivästä lauantain keskipäivään.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Tahattoman synnin saa anteeksi, tahallista ei,
        eikä Jumalan Pyhän Pilkkaa edes tulevassa maailmassa

        "Kun pappi on toimittanut hänelle sovituksen siitä erehdyksestä, jonka hän on tietämättään tehnyt, annetaan hänelle anteeksi." (3.Ms.5:18)

        "Kun pappi on toimittanut sovituksen sille, joka on erehdyksestä, tahtomattaan, rikkonut JHVH:a vastaan, kun hän on toimittanut hänelle sovituksen, niin hänelle annetaan anteeksi.
        Sama laki onkoon sekä maassa syntyneillä israelilaisilla että vieraalla (muukalaisella), joka asuu heidän keskellänsä, kun joku rikkoo erehdyksestä.
        Mutta se, joka tahallisesti tekee syntiä, olipa hän maassa syntynyt tai vieras (muukalainen), pilkkaa JHVH:a, ja hänet hävitettäköön kansastansa. Sillä hän on pitänyt halpana JHVH:n Sanan ja rikkonut Hänen käskynsä; hänet tuhottakoon, syntivelka painaa häntä." (4.Ms.15:28-30)

        "Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
        Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman; kuinka paljon ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty ja pilkkaa armon henkeä.
        Sillä me tunnemme Hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava" ja vielä "JHVH on tuomitseva kansansa". Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin." (Hebr.10:26-31)

        Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet ja maistaneet tulevan maailmanajan voimia ja sitten ovat luopuneet - taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja Häntä julki häpäisevät.
        Sillä maa, joka särpii sisäänsä sen päälle usein tulevan sateen ja kantaa kasvun hyödyksi niille, joita varten sitä viljelläänkin, saa siunauksen Jumalalta; mutta se, joka tuottaa orjantappuroita ja ohdakkeita, on kelvoton ja lähellä kirousta, ja sen loppu on, että se poltetaan. (Hebr.6:4-8)


        "Sentähden Minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
        Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa." (Matt.12:31-31)

        "Totisesti Minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
        mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, sitä ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin.
        Sillä he sanoivat: ”Hänessä on saastainen henki.”" (Mark.3:28-30)


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Koraanin määrittelemä Islam, Islaam:

        3:18 Oikea elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen) ALJAHun (Jumalan) edessä on Islaam. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, eivät kiistelleet aikaisemmin kuin vasta sen jälkeen, kun heidän osakseen oli tullut tieto; silloin he alkoivat kiistellä keskenään kadehtien toisiaan. Kuka ikinä kieltää ALJAHun (Jumalan) tunnusmerkit, kokee, miten nopea ALJAH (Jumala) on vaatiessaan tilille.
        3: 19 ja jos he kiistelevät kanssasi, niin sano: »Minä olen kokonaan alistunut ALJAHun (Jumalan) tahtoon, samoin nekin, jotka seuraavat minua». ja sano niille, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, ja tietämättömille :»Alistutteko ALJAHun (Jumalan) tahtoon (liityttekö Islaamiin)?» ja jos he alistuvat, ovat he oikealla tiellä, mutta jos he kääntävät selkänsä, on sinun velvollisuutesi ainoastaan ALJAHun (Jumalan) ilmoituksen julistaminen; ALJAH (Jumala) näkee palvelijansa.

        3: 78 Ei voi ihminen, jolle ALJAH (Jumala) on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette ALJAHun (Jumalan) palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa ALJAHun (Jumalan) palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»
        3: 79 Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet ALJAHun (Jumalan) tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?
        3: 80 Aikoinaan, kun ALJAH (Jumala) teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?»
        He vastasivat: »Me tunnustamme sen».
        Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
        3: 81 Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
        3: 82 Jotakin muuta ALJAHun (Jumalan) elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din, deen) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        2:135 Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia, koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»
        2:136 Sanokaa: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan) ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
        2:137 siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (ALJAHulta (Jumalalta) ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet Hänelle alamaisiksi.»
        Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. ALJAH (Jumala) on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.
        2:138 Me olemme ALJAHun (Jumalan) merkitsemiä, ja keneltä on parempi saada tuntomerkkinsä kuin ALJAHulta (Jumalalta)? Me olemme Hänen palvelijoitaan.
        2:139 Sano (Pyhät kirjoitukset omaaville): »Kiistelittekö kanssamme ALJAHusta (Jumalasta), kun hän on sekä meidän Herramme että teidän Herranne? Meillä on omat tekomme ja teillä on omat tekonne, ja me turvaudumme Häneen vilpittömästi.»
        2:140 Vai sanotteko: »Aabraham, Ismael, Iisak ja Jaakob ja Israelin sukukunnat olivat totisesti joko juutalaisia tai kristittyjä?» Sano: »Kumpi tietää paremmin, te vai ALJAH (Jumala)? Ja kuka on väärämielisempi kuin se, joka salaa todistuksen, jonka on saanut ALJAHulta (Jumalalta)? Eikä ALJAH (Jumala) ole välinpitämätön siitä, mitä te teette.»

        3: 83 Sano: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan), siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        3: 84 Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din, deen) jotakin muuta kuin Islaamia , niin ALJAH (Jumala) ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
        3: 85 Kuinka ALJAH (Jumala) ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? ALJAH (Jumala) ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
        3: 86 Näiden palkaksi tulee ALJAHun (Jumalan), enkelien ja ihmisten kirous.
        3: 87 Sen alaisiksi he jäävät ikuisesti, heidän rangaistustaan ei lievennetä eikä heihin kiinnitetä (sen enempää) huomiota.
        3: 88 (Tästä kohtalosta vapautuvat vain ne), jotka myöhemmin katuvat ja tekevät parannuksen, sillä ALJAH (Jumala) on sääliväinen ja laupias.
        3: 89 Mutta jotka oltuaan uskossa ovat tulleet uskottomiksi ja sitten yhä yltyvät uskottomuudessaan, niiden kääntymystä ei totisesti hyväksytä; he jäävät eksyneiksi.
        3: 90 Niistä, jotka ovat olleet uskottomia ja kuolevat epäuskossaan, ei yhdenkään sielun lunnaiksi hyväksytä edes koko maailman täyttä kultaa, heitä odottaa tuskallinen rangaistus, eivätkä he löydä ketään puoltajaa.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        4:163 Me olemme totisesti antanut sinulle ilmestykset, samoinkuin annoimme Nooalle ja profeetoille hänen jälkeensä; samoin Me olemme antanut ilmestyksiä Aabrahamille, Ismaelille, lisakille, Jaakobille, Israelin sukukunnille, Jeesukselle, Jobille, Joonalle, Aaronille ja Salomolle; Daavidille olemme antanut Psalttarin.
        4:164 Toisista ALJAHun (Jumalan) lähettiläistä Me olemme sinulle maininnut, toisista emme ole sinulle maininnut: Mooseksen kanssa ALJAH (Jumala) puhui itse henkilökohtaisesti.
        4:165 Oli profeettoja, jotka toivat ihmisille ilosanoman ja (toisia, jotka) varoittivat, jottei ihmisillä heidän lähettämisensä jälkeen olisi mitään veruketta ALJAHua (Jumalaa) vastaan; ALJAH (Jumala) on, näet, mahtava ja viisas.
        4:166 ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi.
        4:167 Ne, jotka ovat uskottomia ja estelevät (muitakin) ALJAHun (Jumalan) tieltä, ovat totisesti menneet pitkälle harhaan.
        4:168 Niille, jotka ovat uskottomia ja tekevät vääryyttä, ei ALJAH (Jumala) totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle
        4:169 kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pysyvät: ja tämä on helppoa ALJAHulle (Jumalalle).


        5:3 Nykyään ei uskottomilla ole toivoa turmella teidän elämänjärjestelmäänne (uskontoanne, arab. din, deen), joten älkää heitä pelätkö, pelätkää Minua! Tänä päivänä Minä olen saattanut täydelliseksi teidän elämänjärjestelmänne (uskontonne, arab. din, deen) ja sallinut mielisuosioni ylenpalttisesti tulla teidän osaksenne, olen armossani antanut Islaamin teidän elämänjärjestelmäksenne (uskonnoksenne, arab. din, deen) .


        6: 125 Ketä ALJAH (Jumala) tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa ALJAH (Jumala) häpeään ne, jotka eivät usko.
        6: 126 Ja tämä on Herrasi oikea tie (Koraani ja Islaamin elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen)); nyt olemme selittänyt tunnusmerkkimme ihmisille, jotka ottavat niistä vaarin.
        6: 127 Heidän ovat rauhan asunnot heidän Herransa luona, ja Hän on heidän suojelijansa palkinnoksi heidän teoistaan.


        9:32 Mielellään he puhaltaisivat sammuksiin ALJAHun (Jumalan) valon, mutta ALJAH (Jumala) ei hellitä ennenkuin on saattanut valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat närkästyisivätkin.
        9:33 Juuri Hän on lähettänyt sanansa julistajan ja tämän mukana johdatuksensa sekä totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) asettaakseen sen jok'ainoan muun elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) yli, vaikka se jumalattomia närkästyttää.

        24:55 ALJAH (Jumala) lupaa tehdä ne, jotka uskovat ja suorittavat hyviä tekoja, uskottomien vallan perijöiksi maan päällä, samoin kuin Hän teki heidän edeltäjänsäkin; ja Hän vahvistaa heidän elämänjärjestelmänsä (uskonnon, arab. din, deen), jonka Hän heille on hyväksynyt; ja totisesti Hän on vaihtava heidän pelkonsa varmuudeksi: »He palvelevat Minua yhdistelemättä Minuun ketään muuta. Ketkä tämän jälkeen eivät usko, he ovat kurittomia ihmisiä.»


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        33:34 Ja pitäkää mielessänne ALJAHun (Jumalan) ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; ALJAH (Jumala) on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.
        33:35 ALJAH (Jumala) on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa ALJAH (Jumala)a muistavat.
        33:36 Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka ALJAH (Jumala) ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon ALJAHulle (Jumalalle) ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan.

        39: 22 Luuletteko, että se, jonka sydämen ALJAH (Jumala) on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä ALJAHua (Jumalaa) muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.
        39: 23 ALJAH (Jumala) on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen ALJAHua (Jumalaa) mietiskelemään; sellainen on ALJAHun (Jumalan) johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet ALJAH (Jumala) jättää harhaan, sille ei löydy opasta.

        48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla; niin, ALJAH (Jumala) on pätevä todistaja.

        61: 6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»
        61: 7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen ALJAHua (Jumalaa) vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? ALJAH (Jumala) ei kaitse väärintekijöitä.
        61: 8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin ALJAHun (Jumalan) kynttilän, mutta ALJAH (Jumala) tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.
        61: 9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.
        61: 10 Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
        61: 11 Uskokaa ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne ALJAHun (Jumalan) asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
        61: 12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        61: 13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu ALJAHulta (Jumalalta) ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        61: 14 Te uskovaiset, tukekaa ALJAHun (Jumalan) asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) ALJAHun (Jumalan) asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme ALJAHun (Jumalan) auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Oikea, Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam vs. väärä Islam:

        49:14 Erämaan asukkaat sanovat: »Me uskomme»; sano: »Te ette usko, vaan sanotte: 'Alistumme', mutta usko ei ole vielä voittanut sydämiänne. Kuitenkin, jos te tottelette ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, Hän ei ota teoistanne mitään pois. Totisesti on ALJAH (Jumala) anteeksiantava ja laupias.»
        49:15 Uskovaisia ovat vain ne, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa eivätkä epäile, vaan panevat alttiiksi omaisuutensa ja henkensä ponnistellessaan ALJAHun (Jumalan) tiellä; nämä ovat vanhurskaita.
        49:16 Sano: »Tekö saatatte ALJAHun (Jumalan) tietoon uskontonne, vaikka Jumala tietää kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä? ALJAH (Jumala) on kaikkitietävä.»
        49:17 He luulevat saattavansa sinut kiitollisuuden velkaan kääntymällä muslimeiksi. Sano: »Älkää sitoko minua velvoituksiin islaamillanne. Ei, pikemmin olette te velkaa ALJAHulle (Jumalalle) siitä, että Hän ohjaa teidät uskoon, jos rakastatte totuutta.»
        49:18 ALJAH (Jumala) tuntee totisesti näkymättömät asiat taivaassa ja maan päällä; ALJAH (Jumala) näkee, mitä te teette.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam, Kristuksen Opetuslapseutta toteuttaen tuo hyvinvoinnin ja korkeatasoisen sivilisaation - historia sen kiistatta todistaa

        Tähän ihmiskunnan mitä ilmeisimmin hirviomäisimpään aikaansaannokseen, uskonnolliseen ja Babyloniin, sekoituksen järjestelmään verrattuna Koraanin ja profeetta Muhammadin mukainen islamilainen kalifaatti on ollut suorastaan paratiisi maan päällä vapauksineen kuten historiatiedot esimerkiksi Andalusian alueella ja muuallakin vaikuttaneista islamilaisista valtakunnista 700-luvun alusta 1400-luvun loppuun kertovat. Nämä islamilaiset valtakunnat tarjosivat myös pitkälle viedyn sananvapauden ja hyvinvointivaltion sosiaaliturvineen.
        Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamia seuranneet islamilaiset yhteisöt ja yksilöt ovat jo kauan sitten keksineet, kehitelleet ja valmistaneet erittäin paljon hyödyllisiä tuotteita, jotka ovat käytössä tänäkin päivänä muodossa taikka toisessa.

        * Al-Andalus
        https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Al-Andalus&printable=yes

        * When the Moors (Muslims) Ruled Europe: Documentary (full)
        https://www.youtube.com/watch?v=PM8HnvuKbAo
        - katolinen kirkko tuhosi järjestelmällisesti Islamin suurenmoisisia saavutuksia Espanjassa ja tietämystä siitä

        * Dr.BOOKER T. COLEMAN ~ The History and Science of The Moors
        https://www.youtube.com/watch?v=Ia8yGDF7nOQ

        * White Man tells the Ignored Truths of Black History
        https://www.youtube.com/watch?v=cDUGrUFdc5E

        * Islamic Golden Age
        https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Golden_Age

        *** The Golden Age of Islam
        https://www.youtube.com/watch?v=OGhr0eZGdio

        * Islamic Golden Age - العصر الذهبي الأسلامي
        https://www.youtube.com/watch?v=gs_dGjlyLOI

        * Muslims in all their glory: 10 of the most incredible Islamic inventions
        http://www.albawaba.com/slideshow/muslim-inventions-middle-east-512225

        * 1001 Inventions: The Enduring Legacy of Muslim Civilisation
        http://www.1001inventions.com/

        * About 1001 Inventions
        https://www.youtube.com/watch?v=xwsiqAzz9nc

        * 1001 Inventions and The Library of Secrets - starring Sir Ben Kingsley as Al-Jazari
        https://www.youtube.com/watch?v=JZDe9DCx7Wk


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Mutta kuka eritoten aiheuttaa, vieläpä tahallaan sotia?

        Tilastoissa voi toki olla niissäkin paikkansapitämättömyyksiä ja epätarkkuuksia, mutta nämä muutamat tilastot kertovat kyllä riittävän vakuuttavasti asioiden todellisen luonteen eli tässä tapauksessa sen, mikä on kenties se rauhanomaisin ja mikä taasen pahiten vihaa levittävä uskomusjärjestelmä.
        Koraanin ja profeetta Muhammadin edustama Islam on varmasti aivan kärjessä rauhanomaisuudessa, edustaahan se oikein toteutettuna Kristuksen Opetuslapseutta Kristuksen Uudessa Liitossa.

        Tahallisesti ja tarkoitushakuisesti paikkansapitämättömien väitteiden keksiminen ja levittäminen, valkoisen kääntäminen mustaksi ja päinvastoin sekä syyttömien julistaminen syyllisiksi ja päinvastoin kääntyy vilpillistä tekijäänsä vastaan seurauksineen, kun vastaan asettuu kiistämätön totuus.

        * List of wars by death toll
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_by_death_toll

        * List of genocides by death toll
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_genocides_by_death_toll

        * Death Tolls for the Multicides of the Twentieth Century
        http://necrometrics.com/warstatx.htm

        Kuinka monta islaminuskoisten aikaansaamaa sotaa ja joukkomurhaa löydätte näistä tilastoista? Etsikääpä. Mutta mitkä ovat kärjessä? Aivan niin. Porttokristillisyys eri muodoissa sekä Jumalan ja Kristuksen kieltävät yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot kuten kommunistiset yhteiskunnat hallintoineen.

        Mutta onhan tällä oikealla Kaikkivaltiaan säätämällä elämänjärjestelmällä, Aabrahamin uskolla eli Islamilla toki oikeus puolustautua myös voimaa ja aseita käyttäen vainoajiaan sekä samalla Kaikkivaltiaan Luojan ja Kristuksen sekä Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Kaikkivaltiaan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan vainoajia vastaan.
        Vai olisiko se oikeudenmukaista, että saatanaa ja riivaajia palvelevat uskottomat väärintekijät ja luopiot saisivat heidät tuhota ja/tai varastaa heidän Jumalalta saamansa auktoriteettinsa ja omaisuutensa seuraamuksitta? Ilmoittaahan se Uusi Testamenttikin, että sillä oikealla, Jumalaa ja Kristusta palvelevalla esivallalla on oikeus kantaa miekkaa ja sen alaisten tulee tätä pelätä tai vastata seurauksista.

        Ja profeetta Muhammad totisesti edustaa sitä oikeata esivaltaa kumppaneineen alaisikseen määrättyjen kansojen ja heimojen keskuudessa.

        Muutoin Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam on erittäin rauhanomainen, sitähän myös nimi Islam tarkoittaa. Näin myös historia osoittaa. Kristus opetuslapsineen samoin kuin profeetta Muhammad seuraajineen tervehtivät toisiaan ja muita sen tervehdyksen ansaitsevia lausumalla "Rauhaa".

        Islaminuskoiset näyttävät olleen usein juuri niitä kärsijöitä muun muassa epäpyhien motiivien saattelemien eri aikakausien "ristiretkissä" heitä vastaan, viimeisimpinä tuhoamishankkeina Irakin ja Afganistanin veriset miehitykset keksityin, valheellisin tekosyin, jossa pelkästään Irakissa lasketaan kuolleen jopa yli miljoona ihmistä. Surmatöiden päälle tulevat vielä mitä sadistisimmat nöyryytykset kidutuksista ja raiskauksista alkaen, joista löytyy myös riittävästi vakuuttavia todisteita.

        Valehteleminen ja panetteleminen, saati sitten tahallinen syyttömän syylliseksi tekeminen ovat syntiä. Ja joka syntiä tekee on perkeleestä. Tahattoman synnin saa vielä anteeksi, tahallista taasen ei eikä Pyhän Hengen pilkkaa edes tulevassa elämässä.

        Kuinka moni näistä Islamin kontolle laitetuista veritöistä on itse asiassa muiden tekemiä false flag -operaatioita?


    • ogzettaa

      Nimimerkki KristusjaMuhammad on suomalaisten rahoilla (Kela ja sossu) elävä Suomeen tunkeutunut loinen eli parasiitti. Kenelläkään työtä tekevällä ja työllä itsensä elättävällä ei ole aikaa kirjoitella pitkiä satuja aamusta iltaan näillä foorumeilla.

    • Kikattajatar

      Kaikkein huvittavin muslimien väite on, että suomalaisten rahat ovat Allahin rahoja, joten ne kuuluvat oikeastaan vain muslimeille. Hih hih hiii!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe