Kuka on kouvolan kummisetä

pa666

Pomojen pomo. Capo. Selväähän kaikille lienee että ei niin surkeeta sakkia olekkaan kuin kouvolan hallinto. Eli kuka ohjaa ja määrää. Kuka lykkäsi ratamon käyntiin ? kuka keksi "kuntaliitoksen"
Onhan meillä valitettavasti lamminmäki ja larikka, mutta kuka taustalla päsmäröi.

55

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Silvio

      Turha kysyä, kun kaikki sen tietävät: Kouvolan Silvio Berlusconi.

    • valekivi

      Saipa kyyry loistoaatteen
      pisti matkalle investointiaatteen,
      hilloa on paskosuon pinnalla,
      pois on otettava, hinnalla kuin hinnalla.

      tunsi joukkueen aivan oivan,
      samassa talossa kuuluu piehtaroivan.
      voimantunnossaan aivan kärkeä,
      mielikuvitus rajaton, ei vaan järkeä.

      asia hoitui kuin omassa perheessä,
      maksajat löytyy, tietenkin, tässäkin erheessä.
      huomioimatta jäi pieni asia,
      tyhjä on sielläkin raharasia

      apatiassa istuu nyt tämäkin klikki,
      ei maistu kahvi, ei konjakki.

      • L.A.Rikka

        Loistava analyysi!


      • LasPrikka
        L.A.Rikka kirjoitti:

        Loistava analyysi!

        Sekavaa riimiä, josta populismi-riippuvainen tykkää. Sisältö kuitenkin unohtui. Toimii ehkä teidän mummojen kahvipöydässä, kun joku nykäsee hanurin naftasta ja alkaa laulamaan. Eikö teillä spedeillä käy koskaan mielessä että kun kirjoitetaan julkisesti, kirjoittamisen suurin motiivi ei pitäisi olla itsensä tyydyttäminen?


      • Silvio

        Kyllä Kouvolan Silvio Berlusconi ymmärtää viestin. Osui ns. naulan kantaan. Ei huono.


      • Killeriä

        Valekiven teksti on sen verran kuvaava, että sen voisi yhdistää vanhaan rakennusneuvokseen ja Larikkaan kumppaneineen.


      • Silvio

        Eipä vanhalla rakennusneuvoksella ole muuta tuntoa kuin rahantunto. Potkii Larikkaa eteenpäin suoratamohankkeessa. Moraalitonta porukkaa nämä pikku-Kouvolan kokoomuspierut.


      • Killeriä

        Onhan se mielenkiintoista nähdä, miten suotontille rakentaminen onnistuu. Ramboll Oy:n maaperäselvitys on karua kerrontaa. Pohjavesitaso 60 cm maanpinnasta, kosteaa saraturvetta, hiesusavea ja kantava maarakenne tulee vastaan 10 - 25 metrin syvyydessä.

        Silvio Berlusconi ei lähtenyt rakentamaan tontille asuntoja eikä muutakaan omalla riskillä. Kaupungin veronmaksajien riskillä kaikki onnistuu.


      • Raksapieru

        Kaupunginhallituksen esityslistan 15.6.2015 liitteenä ovat suoratamon ensimmäiset julkiset luonnoskuvat. Kerrosneliöitä on talossa noin 44.000 m2 ja tilavuus on noin 200.000 m3.

        Mikäli joku rakennusliike uskaltaa ottaa urakan vastaan, on neliöhinta vähintään 3.500 euroa, koska perustusten paalutukseen menee vähintään 2.000 paalua 10 metristä 25 metriin/paalu.

        Rakennuskustannukset ovat noin 155 milj. euroa, minkä lisäksi tulevat sairaalalaitteiden kustannukset 10 milj. euroa.

        Paikoitustalo maksaa 15 - 20 milj. euroa ja kunnallistekniset työt noin 10 milj. euroa.

        Suunnittelukustannuksiin menee 5 milj. euroa. Irtaimistoon hupenee noin 1 milj. euroa.

        Suoratamohankkeen kokonaiskustannukset ovat vähintään 196 milj. euroa.


      • GosaNosra

        Vähintään. Sitten siihen 10-15 % korotusta poikkeuksellisten olosuhdeiten takia, mitä ei voitu ennakkoon tietää. Esim. Massan vaihto, ei nuo paalut siellä vellissä kestä. On iso homma. korkeat suojaseinät ja niiden tukeminen ettei Kotiharju nytkähtä montun suuntaan. Notkelmassa on (todennäköisesti) ongelma myrkkyjä tehtaan aikaisemman käytön johdosta. Saatta myös löytyä ruumiita sisällis-sodan ajalta. Eli työmaa seisoo ja kunta maksaa.


      • Valdolandia

        Kun tälle puolidementille Kouvolan Silvio Berlusconille joku läheinen henkilö sanoisi, että kuule Jussi, sinun aikasi alkaa olla ohi. Älä enää sekaannu kaupungin asioihin, koska olet jo ihan riittävästi keittänyt soppaa. Larikka alkaa olla kusessa kaikkien näitten suunnitelmiesi kanssa.


      • Silvio

        Juuri näin. Ja jos Silvio B. ei nyt suosilla osaa lopettaa tätä sopan keittämistä ja omien hankkeiden ajamista kaupungin veronmaksajien piikkiin, niin oikeusministeri Lindström saattaa puuttua asiaan. Mitäs siihen sanotte pikku-Kouvolan piipertäjät?


      • valekivi

        rataMOT vol 2

        Nyt huutavat ratamojunassa täysillä sireenit,
        pois kaikki pyrkivät, huomaako kalevit
        taisi höyhen tippua kykypuolueen kamelin selkään,
        ei rahalla saa taitoa, myös tasa-arvoa pelkään.
        juna oli egoa täynnä,liitoksen myötä,
        kansa asemalla, ei ole työtä.
        pois vauhdissa hyppäsi savon akka,
        kortit katsoi, ei hyvältä näyttänyt pakka.
        joku lasien läpi katsoi kouvolan näytöstä,
        ei tulevaisuutta löytänyt suon täytöstä.
        jäntevä jätkä, nähty inarin tiellä,
        pohti, rahat on loppu, ei makseta hiellä.
        vaan savussa kulkee, tuleva entinen tappi
        on kypärä päässä, ei lopu happi.


      • 5879456612

        Voi v-ttu on sulla jutut :DDDDDDD


      • kjhkhj
        Silvio kirjoitti:

        Juuri näin. Ja jos Silvio B. ei nyt suosilla osaa lopettaa tätä sopan keittämistä ja omien hankkeiden ajamista kaupungin veronmaksajien piikkiin, niin oikeusministeri Lindström saattaa puuttua asiaan. Mitäs siihen sanotte pikku-Kouvolan piipertäjät?

        Kyllä Lindström hoitaa asioita. Saahan se nyt tämän esityksen tasa-arvoisesta avioliittolaistakin lainvoimaan, sen vastustuksesta riippumatta.


    • kouvolantoivot

      Noniin nyt on viikonloppuna taas kouvolassa sukurutsattu ja sisäsiittoiset kouvolaiset saavat jatkoa uuden sukupolven muodossa!

      • Silvio

        Epäiletkö, että J. Larikka on Kouvolan Silvio Berlusconin lehtolapsi?


    • aadolvi

      Jari vääntää laastia kouvolan vapaamuurareille. Valekivi oli vetäissyt kouvolan korruptioryhmästä komean värssyn.
      Vielä on terveitä kylässä.

    • o7p

      Miten nämä parit pankkiukot on solmussa asioihin.

    • Silvio

      Miten käy Larikan suoratamolle, kun Annikki siirtyy Carean leipiin? Erikoissairaanhoito pitää ensiksi laittaa kuntoon.

    • kouvolakuntoon

      Rotat jättävät laivan. myllymäki ja niiranen kelpaa, mutta lamminmäki ja ja larikka ei minnekään, veljet maksavat ansaitun hinnan, ylimielisyydestään.
      niin tulee maksamaan myös virkamieskunta.
      siitä ei limppukaan vaikenemella selviä.

    • Silvio

      Eivät Larikka ja Helminen ymmärrä, mihin soppaan ovat lusikkansa laittaneet. Mikäli olisi ymmärrystä, laittaisivat paperit salkkuun ja lähtisivät muihin tehtäviin. Voi tulla kavereille kalliiksi tämä suoratamo-seikkailu.

    • haisuli45

      Yksi vai ryhmä. Joka tapauksessa hyvin on pankkien johtajat narussa. Samoinkuin lääkärit, yksityiset ja kunnalliset. Löysin listan epäkelvoista asianajajista, toista kymmentä, sekää muutama tuomari. Lähes kaikki Kouvolasta.
      On selvää kun valta riittää näihin niin pikkutapit on myös komennossa. Eli oikein rikollisarmeija.

    • Hölkkä

      Kelasin -90 luvun vaiheita. Silloin kaadettiin pankkeja. Mutta yksi jäi OP. Siellä ei tehty erityistilin tarkastuksia, kepu pelkäsi käryä. Sitten nuo Op liittoutui tiukemmin. Elimäen OP ei. Eikö kelvannut vai pitikö jotain salata. Pankki kaatoi lähes kaikki pikkuyhtiöt koska Sdb oli niinsanottu kilpailija, upseerikielessä vihollinen. Nyt viimeiset vuodet pankin kirjanpito näyttää epätodelliselta Lähes kaikessa epätavallinen tasainen nousu. Oikein lamajakso. Sitä aikanaan laskettiin että väestöpohja ei riitä pankin elättämiseen , mutta toisin kävi. Noita kannattaa pitää silmällä, niillä on kova arvostus huipulla.

    • GosaNosra

      Verkkopalvelun Heli Veripää on uskollisesti sujelemassa näitä kouvolan hämyjä. Muistakaa kiittää. Kyllä poistot riittää jossei jaksa kokoomusta kehua

    • paskakauppakouvolaan

      olen kuullut huhuja että kouvolaan on tulossa shit shop joka on etelä-amerikassa jo kova sana!

      sieltä saa pakastettua paskaa jolla voi sitten pilailla miten huvittaa. on lehmän paskaa, koiran paskaa, undulaatin paskaa, norsun paskaa, kamelin paskaa ja jopa into-kiina ihmisten paskaa... kaikenlaista paskaa.

      Shit Shopissa ei muuten haise! Olen itse todennut tämän kun kävin ystäväni kanssa Etelä- Amerikassa Buenos Airesissa shoppailemassa ko. liikkeessä. Paikan omistaja on mukava heppu, nimeltään Alfred Barkley. Häneltä on tulossa kirja eri kakkalajikkeista ja miten niitä voidaan hyödyntää. Mielenkiintoinen varmasti.

      Finnmatkojen kautta on helppoa huvia matkustaa käymään ja onhan siellä muutakin mielenkiintoista, mutta erityisesti Shit Shop on viehättävä ja humoristinen kokemus!

      Oletteko muuten nähneet koskaan Häntä-Apinoiden paskaa tai Gibbonien tai peräti Kierteishäntä-apinoiden paskaa? oli todella mielenkiintoista tunnustella pussia jossa näiden paskaa oli. Se ei haissut tietenkään pussin sisältä.

      Shit Shopista ostettu paskahan on siis pakaste ja sehän tulee sulattaa jos haluaa haistella sitä tms.

      Kukapa paskaa haistelisi, mutta kyllä esim. kaukaiselle sukulaiselle on hienoa lähettää tällainen lahja esim vaikkapa tundrapeuran paskaa. Itselläni on kaukainen serkku, joka asustelee Himalajalla ja ajattelin hänelle lähettää tällaisen paketin ja odotan että välimme tulevat näin kuntoon, sillä ne ovat olleet jo pitkään erittäin huonot tiettyjen asioiden vuoksi. Shit Shop ei ole halpa paikkakaan, mutta sieltä saa niin paljon paskaa niin monen eläinlajin, jopa hyönteislajin kakkimana, ettei ole ihmekään että se ihmisiä kiinnostaa.

      Ostin muuten sieltä myös (culicidae heimo) sääsken ulostetta. Tarkoituksenani on tehdä siitä näytelmä, sillä toimin opettajana kesäisin Ruotsissa Götanmaalla ja jatkokoulutan itseäni myös, olen perehtynyt mm. hyönteisoppiin. Arkeologia on ystäväni ala ja hän hankkikin Shit Shopissa dinosauruksen esihistoriallisen paskapökäleen, joka maksoi tuhottomasti.

      Kuka muuten tietää pitävätkö huhut paikkansa että meille tänne Kouvolaan olisi tulossa tämä mahtava liike?

      • o7p

        Kait hyö suoponnisairaalaan tämmöisen järkkää. Onhan sinne kemmari tulossa että kumeja saa ostaa ja kukkakauppa. Lääkäriä ei tule.


      • kouvolaanvaan

        Tottakai Kouvolaan kaikki tuollaiset kokeilut. Kouvolassa on paljon näistä kokemusta. On ollut China Centterit yms. ja kaupunginvaltuutetut ovat hyvin avokätisiä kaikille hullutuksille. Sitäpaitsi Kouvolan kaupunki on niin varakas ja kyllä sinne aina muutama uusi konkurssifirma on tervetullut.


    • mikälieketsuppiaivo

      "Verkkopalvelun Heli Veripää on uskollisesti sujelemassa näitä kouvolan hämyjä. Muistakaa kiittää. Kyllä poistot riittää jossei jaksa kokoomusta kehua"

      On siinä rouvalla hieno nimi! voi yhen kerran!
      Tunsin kerran yhden Puupään helsingistä. Sillä oli hurja akka, heilutteli kaulinta minkä ehti. Ei taida olla enää elävien kirjoissa, mutta sen ilmeen vieläkin muistan.

    • kenen_asialla

      juha huhtala kirjoitti tänään kosarissa että oli oli vakuuttunut ratamon järkevyydestä keskusteltuaan valtuustokaverinsa kanssa. Tämä on huojentava uutinen .
      Voiko ratamoa verrata pyramidihuijaukseen jos päätöksiä tehdään tällä tasolla?
      Keltähän tämä kaveri oli mielipiteensä kysynyt?
      Jos mies tekee 100:n milj. päätöksiä ilman perusteita, kilauttamalla kaverille, voi kysyä onko hän oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.
      Perin on kummallisia, nämä kouvolan päättäjät.

      • GosaNasra

        Olen tyhmiäkin huomannut mutta valtuusto on kasattu syyntakeettomista.
        Larikkan puheilla on päätös tehty eivätkä uskalla virhettään korjata.
        Tosin ikäluokka on sitä että velat ei vaikuta.


      • Lampilan

        Juuri näin. Ankkalampi ja Utinsuora kutsuvat, eikä suoratamon velkoja tarvitse maksaa.


    • käytäjärkeäsi

      keskittyisit omiin asioihisi ja menisit mussuttamaan teksti-tv palstalle.

      • Molosta

        Kaveri kysyi mololtaan, mitä mieltä se on kuntaliitoksesta. Molo vastasi, että se hyvä puoli kuntaliitoksessa on, että tutustuu uusiin tussuihin. Ja niin kaveri alkoi ajaa kuntaliitosta omassa kotikunnassaan. Sen pituinen se.


      • Raksapieru

        Kaveri kysyi suoratamosta mololtaan, mitä mieltä se on suolle rakentamisesta. Molo oli ihmeissään ja kysyi, miksi tuollaista typeryyttä edes kysyt. Ei kukaan suomalainen molo rakentaisi suolle kotiaan saati sitten terveydenhuollon laitosta.

        Nyt kaveri päätti kertoa ystävälleen raksapierulle, ettei ole mitään järkeä rakentaa terveyskeskusta suolle. Ja näin tämä vaikea ja paljon keskustelua herättänyt suoratamohanke sai uuden käänteen. Myös raksapieru ymmärsi, että Ratamokeskuksen rakentaminen Kotiharjun eteläpuoleiselle suolle on aivan järjetön hanke.


      • Tussua

        Juuri näin. Vaikka olenkin tussu, niin ymmärrän hyvin kuivan ja kostean eron.


    • mulkut

      Kouvola saadaan pois kartalta, kun muutatte sieltä pois.

    • vihreet_pelastaa
      • Suopursua

        Ritva Sorvalin kirjoitukset Kouvolan Sanomissa kertovat, kuinka kukkahattutädeille on saatu uskoteltua suon olevan oiva rakennuspaikka terveydenhuollon yksikölle. Nämä tädit ja sedät sitten valtuustossa painavat nappia annettujen ohjeiden mukaisesti.


      • Joukkokanne

        Suoratamon vastustajat voivat hakea joukkokanteelle vahingonkorvausta kalliista suorakentamisesta Larikalta, Lamminmäeltä, Luotoselta, Oksaselta ja muilta keskeisiltä hankkeen valmistelijoilta.


      • Lälliä

        Juuri näin. Onko joukkokanne näitä herroja vastaan ainoa keino, joka pysäyttää suorakentamisen?


    • maallikko15642

      mukana ollaan jos näin tarvitaan. ei mutukaupungille ja luxukselle.

      • Killeriä

        Hyvä näin. Suomi on kulkemassa kohti kansalaisyhteiskuntaa politrukkien kabinettipolitiikasta, myös uudessa Kymijoen kaupungissa.


    • holvi_henka

      Kouvolan posetiivari, kalevi siren, ansaitsee Kouvola viirin, marmori jalalla sekä käädyt Kouvolan hyväksi tehdystä työstä ;)
      Toki minäkin olen vanha, enkä ymmärrä sitä.

    • Pelleporukkaa

      Kouvolan johto on ryssänkätyreitä, eli Putin vetelee noiden sätkynukkejen naruja.

      • Kyytä

        Eiköhän sieltä Jatkeen toimistosta Kouvolan kaupunkia edelleen johdeta. Ei ole meno muuttunut. Carean hallituksen puheenjohtaja Seppo Rintamo sai ohjeet pikku-Ratamon rakennuspaikaksi hyviltä veljiltä. Väitti, että rakennuspaikka on sovittu ns. poliittisella tasolla. Kuinka laaja tämä poliittinen taso on sitten ollut? On varmaankin sovittu hyvin pienessä piirissä: Pousi, Helminen, Leppänen ja Rintamo. Nämä herrat kantavat ilmeisesti myös vastuut suorakentamisen kustannuksista ja vaikeuksista.


    • Ykäfani

      Ykä on kouvolan capo tutti di i capi,ilman Ykän lupaa tai hyväksyntää Kouvolassa ei tapahdu mitään.

      • Suopursua

        Onko Kouvolan uusi kummisetä valtuuston puheenjohtaja Jouko Leppänen, joka kommentoi Kouvolan Sanomissa Ritva Sorvalin kirjoitusta Ratamokeskuksen sijainnista, kun hän totesi terveyskeskuksen tulevan Ruskeasuon tontille eikä Koriharjuun. Nyt vanha Pousikin menee sanattomaksi, kun harju muuttuu suoksi. Niin ajat muuttuvat. Taitaa Pousin ajat kummisetänä olla ohi. Hyvä niin.


      • Kyytä

        Kun valhetta on levitetty monta vuotta, alkavat valheen lähettiläätkin siihen itse uskoa. Näin on käynyt pikku-Kouvolan virkahenkilöille ja luottamushenkilöille. Vasta nyt kokoomuslainen valtuuston puheenjohtaja laukaisee totuuden ilmoille. Ratamokeskuksen tontti ei ole Kotiharjun päällä vaan sen viereisellä Ruskeasuolla osoitteessa Ruskeasuonkatu 1.


    • Anonyymi

      Onko Heli Veripää kokoomusta ?

    • Anonyymi

      Eino peräruisku....

    • Anonyymi

      Kuka kummitädiksi? Tietysti Ritva Sorvali. Hän on selvästi pormestariainesta....
      mielipide/usein ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan.

    • Anonyymi

      Politiikot hiertävät "pormestarimallia" kaiken aikaa. Äänestäjät kohta uskoavat
      mallin toimivuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe