Poliisin ratsia Petosen aamussa

Hyvähyvää

Motarin ramppi on hyvä paikka pitää puhallusratsiaa. Maanantaiaamuna kahdeksan aikaan kun ihmiset on menossa töihin niin sehän passasi hyvin. Mutta jos vielä haluaisi parantaa niin ei muuta kun motari vaan poikki ja sinne puhalluttamaan. Puoli kahdeksalta olisi varmaan vielä tehokkaampi. Niin jono ylettäisi Hiltulanlahdelle asti, ellei pidemmälle.

9

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järjen-keskipiste

      Siihen kiihityskaistalle ja mieluummin silleen että aurino paistaa matalalta autilijoita silmiin.

      Säpinää tieliikenteeseen.

    • 14-6
    • EiMeneLäpi

      Kovin yrität saada poliisit pois jostain asuinalueeltas. Tosi pahasti käytöksesi haiskahtaa paatuneelta rattijuopolta. Hyi sinua. Häpeä!

      • Väärinmeni

        Kyse oli kyllä ihan vaan siitä että töihin piti päästä mutta sitten istutaankin helvetin pitkään jonossa. Maanantaiaamuna ruuhka-aikaan ratsia motarin rampilla nyt ei tunnu kovin viisaalta idealta. En edes lähde arvioimaan sinun taustojasi tuon kommentin perusteella mutta sen häpeän voisit kääntää ihan vaan itseesi.


    • ihme_tyyppejä

      Miksi pitää tänne Suomelle kirjoittaa poliisin tekemisistä, eikö parempi olisi valittaa suoraan poliisille jos on jotain valitettavaa!

      • ihmejoo

        On joskus valitettu mutta saatu vastaus: Kanslaisen ei pidä puuttua viranomaisen tekemisiin.

        Työmaamestarillta oli unohtunut päättää 30kmh rajoitus työmaan päätyttyä, ja vieläpä oli viikonloppu, 35km kyseistä tietä.


      • Kaasuavaan

        Joo ne työmaarajoitukset on ihan vitsejä, kylttejä unohtuu ja ne on turhaan vaikka tiessä ei ole mitään vikaa. Muutaman kerran ääliönä noudatin rajotuksia ja ajoin hiljaa mutta sitten kun huomasin että ne lähes poikkeuksetta on turhan takia niin posotan aina kunnon vauhdilla niistä läpi ja hidastan vasta kun huomaan että oikeasti syytä on. Tämä on saatu aikaan turhilla kylteillä, syyttäkööt itseään.


    • JärkeäkinVoiKäyttää

      Kuopion poliisille on ilmeisesti täysin tuntematon ajatus, että on olemassa ihan oikeasti ihmisiä, joilla on aikataulut joita täytyy noudattaa. Kuinkahan monen sadan kuopiolaisen aikataulut ja päivän suunnitelmat menivät tänä aamuna uusiksi tämän tempun takia. Varmasti joku Kuopion poliisilaitoksen isopamppu sai tänään mahtierektion, kun sai tempullaan koko Petonen/Saaristokaupunki -alueen liikenteen sekaisin.

      Ja ihan vaan kaikille tiedoksi, että en vastusta liikennevalvontaa. Sen kuitenkin pystyy tekemään järkevälläkin tavalla, eikä näin, aiheuttamalla liikennekaaoksen.

    • dumpelous

      Miten olisi suojatie yllätysisku, kaikille sakko joilta jäi pysähtymättä kun joku viisas pysäköi suojatien eteen ja niitä riittää. ja sakko sille pysänöijälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe