Martina: Edustamisen merkitys 22.5.2015

Mara_in_Wonderland

"Edustamisen merkitys"

22.5.2015 15:24:38

"Eilen oli erittäin tapahtumarikas torstai, paljon tapahtumia ja paljon ihmisiä liikenteessä. Itse valitsin juhlista Gina Tricot'n puutarhajuhlat sekä Magnum Pleasure Storen avajaiset. Molemmat olivat todella tyylikkäät ja freesit juhlat. Paljon hyviä nimiä vieraana, pukeutumiseen oltiin panostettu ja tunnelma oli hyvä."

"Tästä sain ajatuksen tämän päivän kirjoitukseenkin. Ihminen, joka ei julkista elämää elä, on varmasti aika ulapalla näistä kutsuvieras- ja seurapiiritapahtumista, uskon näin. Ajatus on paljon enemmän kuin pelkkä näyttäytyminen."

"Juhlia ja kutsuja on joka lähtöön. Jos niissä kaikissa kävisi, ei todella muuhun olisikaan aikaa. Haluan nyt avata omaa näkemystäni näistä tapahtumista, jotka monien joukosta itse valitsen."

"10 vuoden ajan sähköpostini ja postilaatikkoni on täyttynyt erilaisista kutsuista sinne ja tänne. Edustan lajia, joka valitsee tarkaan, minne menee. En ole yöeläjä ja koti tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin sumuiset yökerhot."

"Muutamat isot gaalat ovat jokavuotisena perinteenä. Niihin alan jo todella hyvissä ajoin suunnitella lookia ja seuralaista. Nämä ovat tapahtumia, joihin voi ihan suosiolla varata koko illan/yön ja juhlat ovat yleensä ikimuistoiset ja todella sen kaiken vaivan ja jälkiväsymyksen arvoiset. Juhlissa tapaa oman alan ja muiden alojen kollegoita ja tuttuja, joita et välttämättä näe niin usein. Tällaisissa juhlissa pääset ns. ajan hermoille kaikessa, mitä tapahtuu."

"Tämä on ainakin minun työssäni supertärkeää. Usein näissä tapahtumissa syntyy yhteistyötä ja hyviä uusia ideoita, joita ei samalla tavalla meilin tai puhelimen välityksellä synny. Ystävien ja kollegojen kuulumiset kuohuviinilasin äärellä piristävät ja luovat tietynlaista uutta inspiraatiota kaikkeen. Pidän näitä tapahtumia itse asiassa äärimmäisen tärkeinä. On vain osattava valita ne itselle parhaiten sopivat, oikeat tapahtumat, joissa tapaa oikeat ihmiset ja viihtyy."

"Eiliset puutarhajuhlat olivat ihana "kesän avaus". Hotelli Tornin sisäpiha oli koristeltu kauniilla kukilla, tarjolla oli raikas buffet erilaisilla salaateilla ja lihavartailla, Gina Tricot'n syksyn 2015 mallistoa sai ihastella rekeissä, retrotyylinen DJ-kaksikko viihdytti hyvällä musiikilla ja tapasin kollegoita, joiden kanssa sain vaihtaa niitä kuulumisia, joita en työaikana vaihda. Hymy huulilla ja Polaroid-kuva muistona lähdimme seuraavaan, hiukan eriluonteiseen tapahtumaan."

"Magnum Pleasure Storen avajaisissa Vanha Ylioppilastalo täyttyi toimittajista ja seurapiirivieraista. Musiikki soi jo kovempaa ja meno oli selkeästi "villimpi"."

"Magnum-jäätelö juhlii uuden Pleasure Storen avajaisia ISOSTI. Tämä täydelliseti itsensä brändännyt jäätelö sai aikaan juhlat, joissa kaikki viihtyivät. Ihmiset olivat iloisia, tyylikkäitä ja kaikki olivat noudattaneet Pink & Black -pukukoodia."

"Illan tyrmäävän kaunis juontaja Jekku Berglung avasi illan jännittyneenä, muakin jännitti hänen puolestaan :) Ihana nainen! Samalla mietin, miten siistejä persoonia meidän viihdemaailmassamme on."

"Kuohuviinilaseja kilisteltiin tuttavien kanssa ja välillä nautittiin syntisen hyvästä jäätelöstä."

"Illan päätti Mikael Gabriel, joka todella anasaitsee ison hatunnoston. Hän on esimerkki siitä, miten ihminen selviytyy mistä vain, jos vain päättää ja haluaa."

"Lähdin kotiin aikaisin, mutta todella tyytyväisenä ja ISO hymy kasvoilla. Vaikka olen hiukan flunssainen ja lähdin tapahtumiin siitä riskistä huolimatta, että saattaisin tänään olla entistä kipeämpi, oli kyllä sen arvoista."

"Sain juuri ne asiat, joita pidän tärkeinä. Inspiraatiota ja vertaistukea. Lisäksi tapasin tärkeitä ja ihania ihmisä, joita en muuten ehdi tapaamaan."

"Tänään herätyskello soi jo 6:30 ja kyllä flunssaisena edelleen lähdin päivän töihin."

"Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille. Tehkää asioita, joista saatte hymyn kasvoille ja etsikää sitä inspiraatiota uuteen viikkoon :)"

"XXX"

Lähde: Martina Aitolehden blogiteksti Edustamisen merkitys 22.5.2015
http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/martina-aitolehti/

Pientä itsekehua ja tavanomaista kerskailua:
"Paljon hyviä nimiä vieraana"
"Edustan lajia, joka valitsee tarkaan, minne menee. En ole yöeläjä ja koti tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin sumuiset yökerhot."
"Muutamat isot gaalat ovat jokavuotisena perinteenä. Niihin alan jo todella hyvissä ajoin suunnitella lookia ja seuralaista."
"Tämä on ainakin minun työssäni supertärkeää."
"Samalla mietin, miten siistejä persoonia meidän viihdemaailmassamme on."

Hah, hah, hah! Mitä ääretöntä p*skantärkeyttä!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • levinvessatyö

      "Tämä on ainakin minun työssäni supertärkeää"

      --> missä TYÖSSÄ muka??

      • riks

        No helvata ! Onhan kokopäiväinen lorvimnen TYÖTÄ !
        Aina sen pitää jaksaa, aina sen pitää juksata suut silmät täyteen, aina sen pitää esittää jotain glamourdonnaa, vaikka on Riksun oma Stara....


    • InspiraatiotaEllulta

      Ihminen, joka ei julkista elämää elä, on varmasti aika ulapalla näistä kutsuvieras- ja seurapiiritapahtumista, uskon näin."

      XD Me lähiölunttanat pinttyneissä feikkicrockseissa ollaan niiiin ulapalla kaikesta tällaisesta glamourista. Ainoat gaalat missä käydään on Hurstin järjestämät illallisgaalat. Leipäjonoon on naapurin Ellu joskus mukaansa kutsunut. Jopa kyydin tarjonnut. Tarkkaan kyllä mietitään mihin osallistutaan, mistä saa parhaat ruokakassit.

      Inspiraatiota oon saanut kollegaltani Ellulta mitä kaikkea makaronista saa laitettua. Makaronilaatikon voi kuorruttaa juustolla, jos leipäjonossa vaan on tarjolla, tai sitten vaan perinteisesti korppujauholla.

      Vertaistukea saan Eilan lisäksi Pirjolta, jonka ukko on myös pahapäinen päissään. Kiltti mies muuten mutta korvikealkoholi ei sille sovi.

      Sossun tilipäivinä on gaala likipubissa ja koko seurapiiri koolla. Ellun ukko on kova poika laulamaan karaokea ja yleensä esiintyy koko illan. Illan päättää usein virkavalta, joku kovaäänisin ja riehakkain pääsee lepäämään.

      Uffin rekistä käydään Ellun kanssa katsastamassa muotimaailman uusimmat tuulet. Viimeksi löysin lähes ehjät edustusverkkarit kesän tuleviin kutsuvierastapahtumiin.

      • lähiölunttanat

        Osuit oikeaan. Näin se näillä kirjoittajilla menee elämä.


      • Itämaista_tunnelmaa

        Seuralaisistakaan ei ole pulaa, jos lähipubin terassin katsastaa eläkepäivänä. Kannattaa kuitenkin varoa sitä pastelliin bikinit laahus -asuun pukeutunutta vanhempaa rouvashenkilöä, ettei vahingossa asetu hänen kantapöytäänsä.


      • jakew

        Parempi niin, kuin elää toisten siivellä, asunnossa ylivelkaisena buahhaaa.....


      • Ellunkollga
        lähiölunttanat kirjoitti:

        Osuit oikeaan. Näin se näillä kirjoittajilla menee elämä.

        Martina on niiin oikeessa. Edustamisen merkitys on kasvanut entisestään. Likipubissa oli todella freesit ja tyylikkäät juhlat. Tarjolla oli kaikenlaista hyvää juomaa iänikuisen kiljun sijaan. Juhlien koristelut olivat vailla vertaansa, Karhu oli lahjoittanut uudet, tyylikkäät mainosviirit ja Olvi lasinaluset. Siellä panostetaan myös pukeutumiseen, Ranekin oli käynyt saunassa ja vaihtanut puhtaat tennissukat. Tunnelma oli katossa, hyviä nimiä oli vieraaana, Rane, Timppa, Hessu ja Tupu muutamia mainitakseni.

        Tällaisissa tilaisuuksissa on tärkeää näyttäytyä, pysyy ajan hermolla. Juhlissa kuulinkin, että Pirjon velipuoli pääsee kohta Riksusta, jossa istuu reikähipasta ja pimeän viinan myynnistä.


    • Plottis

      Viiksi-Marttihan menee, vaikka ei olisi kutsua saanut

      • ei_kun_menoksi

        Kyllä sen parishiltonmaisen jalat ristissä -poseerauksen voi tehdä mainosseinän edessä, vaikkei kuokkavieras sen pitemmälle pirskeisiin pääsisikään. Jalkaan ne vanhat "lubutiinit" ja "kukki" miesmäiseen kouraan :)


    • haahhahhaa

      Marttiina tapaa kollegoja, loistavaa settiä miehen näköiseltä tyrkyltä! Siis pippalot ovat pullollaan potkupalloilijoiden salapanoja?

      • kv-kollegat

        Oliko Levin vessassa enemmänkin naisia polvillaan?


    • leopatra

      olipa gläröyriäää. mihin duuniin rouva luikkii aamuisin......

      • uffaffaa

        Sponsoroitu sanomalehti on jo klo 6.30 postiluukussa, joten se noutaminen käy jo työtehtävästä. Sitten koneelle vierailemaan omassa blogissa niin monta kertaa kuin ehtii ennen rutiinien täyttämän arjen alkamista: esim. vaatteiden viikkaus värijärjestykseen ja kodin pintojen pyyhkäisy kiitäviksi.


    • shaibadaibaduu

      Eikö se itse tajua miten utopista skeidaa suoltaa???? Oletteko nähneet kenekään OIKEAN JULKKIKSEN kirjoittaneen moista sontaa??? USKOMATONTA!!!!

      • Täysipelle

        Pakko kirjoittaa itse, pakko kehua itse, pakko kuvata/kuvauttaa itse, koska kaikki on vain kuvitelmaa omassa päässä.


    • Imagineryvippi

      Voin kuvitella halpisrättiketjun syysmalliston esittelyssä ja jätskimerkin bileissä pyörivän todella tärkeitä vieraita ihan tungokseen asti. Sori Mara, jos noi piirit on sun viiteryhmäsi, niin ei paljon vakuuta noi sun tärkeät työkuviot tarvittavine oheisrientoineen ja edustamisineen.. Nolo

    • Edustamisesta

      Voi voi. Kyllä taviskin on päässyt työuransa aikana erilaisiin edustamis- ja kohderymien tilaisuuksiin kuohuviineineen, runsaine tarjoiluineen ja jopa ministerien vastaanotoille, laivoille, hotellien ja ravintoloiden viiteryhmien ja myynninedistämistilaisuuksien ja kutsuvierasjuhlien vieraaksi. Tavannut eturivin julkkiksia, taiteilijoita, muusikkoja. Matkustanut useasti ulkomaille lomillaan ja työn puolesta. Kymmeniä kutsuja vuosittain, joista valittu parhaat. - Siinä sulle ihmettelemistä, Martina.

    • Huuhaatakokojuttu

      Johan oli niin lapsellinen pläjäys, ettei mitään rajaa.

      Kuinka Anna-lehti alentuu tällaisen blogistin räpellyksiin? En voi ymmärtää. Eikä takuulla voi moni muukaan enää ymmärtää. Anna-lehden alamäki on alkanut.

      • fghhjkkkiioioo

        Pedantisti kv-staran luotsaama Anna lehti konkurssin.


    • asdfafssfafdsdf

      Martina on täysi vitun luuseri.

    • LajinsaKullakin

      "Edustan lajia, joka valitsee tarkaan, minne menee."
      Halpisvaateketju ja jäätelö. Olisi kiva tietää minkä muiden juhlien joukosta Martina nosti nämä työnsä kannalta tärkeimmiksi. Mitkä firmat jäivät ilman kv-staraa? Miksi juuri näihin oli tärkeää mennä? Etsiikö Martina jäätelökioskimyyjän paikkaa kesäksi?

      • ilma.palloja

        Ehkäpä myy jäätelöä klonkku-Nikon kanssa?


    • kv-brändi_edustaa

      Onko Martinan helppoa edes löytää avcia näihin lanseeraus/tuote-esittelykekkereihin? Kuka haluaa esiintyä Martinan rinnalla julkisesti? Joku miss Helsinki ehkä. Vanha sanonta sanoo kerro kuka on ystäväsi, niin kerron millainen olet.
      Tuo "seuralaisen suunnittelu hyvissä ajoin" haiskahtaa vähän sille, ettei yksin uskalla lähteä "tapaamaan kollegoja". Pelkääkö kenties ikävää kuittailua muiden vieraiden taholta. Mene ja tiedä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      514
      3755
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3444
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3040
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2332
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2200
    6. 223
      1638
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1291
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe