Kauneushoitola pisara

hyvin_pettynyt_jakatkera

Mitä mieltä olette kauneushoitola pisarasta?
Mun mielipiteeni on siitä että erittäin surkea paikka! Todella kallis ja rosvoava! Henkilökunta ei hoida lupaamiaan asioita!

Kävin monta kertaa huollattamassa ripsienpidennykset täällä. Luulin että työ oli hyvää kunnes tajusin vaihtaa paikkaa ja sain tietää että ripseni olisi olleet todella huonossa kunnossa jos olisi jatkettu samaan tyyliin. Ja toiseksi...ripsien pitäsi kestää 3-4 viikkoa ja minulla kesti tuurilla 2viikkoo hyvinä pysyi viikon verran!
Luojan onni, että tajusin vaihtaa paikkaa, nyt ei tarvitse enään maksaa 52e kahden viikon välein! Nyt saan vielä halvemmalla paljon paljon tarkemmin ja paremmin tehdyt ripset. ÄLKÄÄ MENKÖ PISARAAN, SUOJELKAA RIPSIÄNNE ja lompakkoa!!!

34

4082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinenasiakas

      En kyseisessä paikassa ole ollut koskaan asiakkaana, mutta mitä netistä on hintoja katsellut niin törkykallis paikka. Tässä kohtaa voin pointsit antaa Järventaustassa sijaitsevalle Parturikampaamo Hemmingille. Siellä olen ripset ottanut ja jatkuvasti huollattanut. Laatu ja jälki erinomainen. Hintakaan ei päätä huimaa. Suosittelen!!!

    • Silmiinsattuu

      Itse Pisaran entisenä asiakkaana olen samaa mieltä. Rosvousta ja hutilointia. Muutaman kerran silmiä kirveli niin kovin ja kosmetologin kommentti oli "kauneudesta saa kärsiä". Huhhuh... Parempaa jälkeä olen saanut muualta.

      • Hyvin_pettynyt_jakatkera

        Voi kyllä olen ihan samaa mieltä!!! Mun mielestä tosi huonosti sanottu et "kauneudesta saa kärsiä" NOUP!! Sen takii sano et sais rosvota!! Törkeetä


      • luonnollinenkauneus

        Miksi ihmeessä täytyy ripsiäkin pidentää. Kyllä ihmisistä on tullut pintapuolisia. Ulkoapäin yrittää näyttää joltakin, vaikka sisältä olisi tyhjää huttua. Kyllä se sisin on tärkein kuin ulkonainen kauneus.
        Ihan oikein sanottu asikkaalle.


    • Nättix100

      Kerran kävin; eka ja vika kerta. En suosittele sen palveleluita !

    • jooooopa

      Olen ollut tyytyväinen palveluun..

    • Tyytyväine

      Hyvä paikka! Olisko kilpailija aloittanut ketjun :) olen käynyt alkuajoista asti ja paras paikka on. Harjoittelijat on kämmäillyt mutta yrittäjä on tehnyt uudelleen ilmatteeksi. Nykyään käyn vaan nadjalla

      • tyytyväinen_asiakas

        Nadja on ihan huippu! Itsekin käyn aina hänellä, jos Pisaraan menen :)


    • Lintubirdynumnum

      Heissan! Kuulin näistä kommenteista asiakkaaltani.. Olen siis toinen omistajista pisarassa Linda ja haluan vaan sanoa sen että niinkuin kaikki meidän alalla yrittää ihan varmaan parhaansa...jos se ei riitä ni tottakai kannattaa vaihtaa paikkaa..
      jos saa parempaa edullisemmin itsekkin vaihtaisin..
      Tälläistä tää on pienissä kylissä, kilpailu on kovaa. Mutta olen todella pahoillani että joku on pahoittanut mielen meidän palveluista ..tiedän että koko henkilökunta antaa meillä kaikkeensa ja haluaa pitää asiakkaat tyytyväisenä. Haluan puolustaa henkilökuntaani koska meillä on paras tiimi ever <3 ja ihanat asiakkaat..t Linda pisarasta..;) nautitaan nyt kesästä ja ihanasta elämästä

      • Peakki

        Paras paikka ja ootte parhaita Linda ja Nadja :)


    • gebsu

      Linda on paras. Pisara on vähän kallis mutta työnjälki on hyvää. Suosittelen ♡

      • Maikkipas

        Maikki on paras. Tosin nyt olen käynyt Hannalla, kun Maikki on äitiyslomalla.


    • Edellinen

      Minulla lähti ripset kokonaan pois ja silmät vuoti monta päivää laiton jälkeen, vaihdoin paikkaa

    • Rohkeareipasminä

      Linda paras! Aina ollut tyytyväinen ja uskaltanut kokeilla niitä monia uusia ideoita.. Täytyy uskaltaa puhua ihmisten kanssa..ettei vain kirjoitella keskustelupalstoilla..

    • miksieiteekunnol

      en kyl suosittele! Mullakin ripset pilalla SAATANA

    • arvostaja

      Ripsiä en ole laitattanut, mutta olen käynyt kasvohoidossa, jalkahoidossa, kynsissä, kampaajalla; sekä värissä että leikkauksessa. Olen erittäin tyytyväinen ja minulla on kokemusta paljon myös muistakin paikoista. Palvelu on mukavaa ja tuttavallista, työn jälki niinkuin pitääkin. Ja kuten kaikessa veronalaisessa työssä; hinta ja laatu korreloi. Eli, kun ostat palvelua tai tuotteita ja siitä kuitti kirjoitetaan, niin kyllä se jotain maksaa. Työntekijöitten hyvä tiimihenki näkyy asiakaspalvelussa ja hyvän hengen voi aistia. Ajat pyritään järjestämään niin, että päivätyössä käyvätkin onnistuvat saamaan ajan. Työntekijät ovat motivoituneita, seuraavat aikaansa ja kouluttautuvat. Toki voisin sanoa samaa monesta muustakin paikasta, työtään, kun kaikki tekevät. Toivon nuorille yrittäjille pelkkää hyvää, onnea ja menetystä.
      Miksi tyytymättömät täällä huutelevat? Aina Suomessa ostetussa tuotteessa/palvelussa on takuu. Asiakkaan kuuluu saada priimatuote, mutta sitä ei saa, jos ei avaa suutansa ja sano, ettei ole tyytyväinen. Samoin myyjällä on aina oikeus virheen korjaamiseen. Kun kerrot ongelmasi oikeassa paikassa eli tässä tapauksessa Pisarassa, arvokas palautteesi kehittää sekä Pisaran toimintaa, että saat virheen oikaistua. Tällainen puskista huutelu on ala-arvoista ja ansaitsematonta yritystä aiheuttaa vahinkoa ja suoranaista pahaa mieltä. Tällaiset asiattomat yritykset mustamaalata Pisara ja esimerkiksi Linda kertovat enemmän sanojastaan kuin kohteestaan. Taloudellisesti tiukkana aikana on hienoa, että "tytöt" jaksavat yrittää ja työllistää, tehkääs huutelijat perässä. Miten tällainen nimetön rankka arvostelu paikkaa tai auttaa sinua, joka olet saanut mielestäsi huonon työn? Linda, olen erittäin tyytyväinen työhösi, olet asiakaspalvelijana ja varmaan ihmisenäkin herttainen, mukava ja luotettavan oloinen, upea nainen. Hyvää ja kiireistä kesää Pisaraan!

      • näinseon

        paras paikka.pisara.hyvää palvelua...osaavt

        kyllä homman...olen tyytyväinen.heidi hemminki..täysin perseestä.


      • Vakkariasiakas

        Heidi ei laita ripsiä, miksi Sinä haluat Heidiä moittia tässä? Vähän on väärä paikka. Heidi tekee vain parturihommia, mihin olen ollut erittäin tyytyväinen jo 30 vuoden ajan. Taidat olla se "maksava asiakas" jolle joutuu lähettämään karhukirjeitä, eikä sittenkään maksua kuulu eikä näy....


    • tettyöntekijä

      Olin tet-jaksollani pisarassa. En osaa sanoa mitään negatiivista liikkeeseen tai henkilökuntaan liittyen. Työnsä tekivät hyvin ja työilmapiiri oli rento, mutta kuitenkin ammattimainen. Kokeilkaas huutelijat itse pyörittää bisnestä.

    • Mitenmeniomastmielest

      Kuulin eräältä ripsientekijältä jolle tuli pisarassa ollut harjoittelija ripsien laittoon. Ripsientekijä oli ihmetellyt että miksei laitattanut pisarassa ripsiä, tyttö oli vastannut että nadja oli todennut hänelle ettei sillä ole mitään väliä miten volyymit laittaa asiakkalle..... Uskon kyllä ihan täysin!

    • kljkh

      Hyvä paikka,moni ongelma voi olla kii omasta allergiasta silmien ym osalta,mutta sehän ei oo paikan syy..Ongelmistaan voi puhua liikkeessä suoraankin,eikä mennä henkilökohtaisiin törkeyksiin selän takana puhuen.
      Ite käyn Hannalla,kiva ihminen ja hyvin leikkaa hiukset.
      Jos jostaki ei tykkää niin vaihtoehtoja on kankaanpäässäki aika paljo.

    • oijoijoi

      Olen kuullut paljon huonoa nimenomaan tästä kauneushoitolan puolesta, en kampaamon. Ripset laitettu miten sattuu ja paras oli aivan päin helvettiä tehdyt kulmien kestopigmentoinnit. Ja todella kallis kaiken päälle!

    • en_osaa_sanoa

      Itse olen siellä kerran käynyt parturissa ja kerran laitattamassa geelikynnet. Muutama kynsi hieman epäonnistui (todella koholla eli ei viilattu tarpeeksi), mutta tekijä oli huippumukava. Parturikäyntikin oli onnistunut ja hiusten värin poispesussa sai päähierontaa - kyllä tuntui taivaallisen hyvälle!
      Ripset olen aina laitattanut eri paikassa, joten Pisarasta en tässä asiassa osaa sanoa mitään.

    • pisura

      Kävin vanhoissa tiloissa ja tykkäsin. Uudet tilat ja palvelu kiireellistä, kosmetologi palvelut. Lopetin. Vaihdoin toiseen ja palvelu parempaa sekä halvempaa. Pisarassa kuitenkin jatkan Hannalla parturointia.

    • Freebird-75

      .. on täällä Kankaanpäässä muitakin paikkoja missä ripset sössitään.. mutsilla tipahti kaikki kahden vkon sisään

    • minifrii

      Eipä ole kauheen mukavaa käydä asiakkaana paikassa missä asiakaspalvelijat käyvät vähän väliä savuilla....joskus asiakkaiden ja bestiksien kanssa kahvimukit kourassa. Sitten tullaan kikattaen ja tupakalta haisten "palvelemaan". Tosin eipä ole maailmassa turhempaa kuin tekoripset ja ne jotka niillä tienaa. Käyn hiukseni leikkaamassa muualla....kiitos ei kiitos, oli viiminen pisara!

    • smoukibouki

      Voi kauheeta sentään jos tauolla käy tipakalla ja hakemassa kahvin.
      Kaikesta tehdään ongelmaa. Ei tämmöstä viestiä olisi tänne tullut jos tauolla olisi hakenut kanasalaatin ja limupullon. Ja apua, mitä jos työntekijät tulisivatkin itkien pois taukotupakalta? Oisko se parempi?
      Joku taas jaksaa vikistä. Muissakin työpaikoissa tauolla käydään tupakalla jos tupakoi.

    • smokeyfree

      Näin se vaan on että HYVÄ asiakaspalvelija alalla jossa ollaan melko lähellä asiakasta ei tupakoi työaikana edes tauoilla, kanasalaatti ei nyt ihan hyvä vertaus tupakkaan. samaa mieltä nimimerkki minifriin kans, että irtoripset yhtä turhia ku tupakat.

    • minävaanihmettelen

      Saako tässä kylässä edes pierasta ilman että siitä tehdään iso numero? Kasvakaa ny aikuisiks hyvät ihmiset

    • Petruszx

      Mielestäni ihmiset ketkä ovat asiakaspalvelu työssä ja varsinkin näin lähellä ja kosketuksissa asiakkaan kanssa, käyvät työaikana tupakalla. Se haju on kamala.

    • tyytyväinen_asiakas

      Kallis paikkahan se on, mutta työn jälkeen olen ollut tyytyväinen. Geelikynsiin olin hieman tyytymätön, osa näytti ihan kiireellä tehdyiltä... Mutta parturoinnista ja ripsivärjäyksestä ei ole mitään pahaa sanottavaa (ellei hintatasoa oteta huomioon)..

    • huikka23

      Heikki on paras. Tosin nyt olen käynyt Taunolla, kun Heikki on katkolla.

    • muumiomamma6062

      hll

    • Anonyymi

      Missä käyt nyt,kun et mene pisaraan?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe