Viron loisiminen jatkuu

otempora

Taas kerran Viro pyrkii pakenemaan kansainvälisistä vastuistaan ja olla ottamatta yhtään pakolaista mistään! Miten Euroopassa voi olla tuollainen paskainen-parasiitti kuin Viro!? Kysyn vaan.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Velirand

      Sa pead olema tänulik, et me pagulasi vastu võtta ei taha. Kas sa usud, et nad Eestisse jääksid? Ei, esimesel võimalusel läheksid nad kohe Rootsi või Soome.

      • Veromies67

        Na jah.. siis nad tulevad kohe otse Soome... järelikult palju ei ole abiks ;)


      • mustapekat

        Te virolaiset olette kuin teflonia...

        Ilves sun muut otettiin vastaan pakolaisina, lyhyt on muisti.

        Viron on aivan turha enään esittää olevansa länsimainen valtio. Yhteisvastuusta ei ole tietoakaan, EU:n rahakirstulla kyllä käydään ja elätetään koko valtio, Naton täytyy hoitaa maanpuolustus Viron puolesta mutta yritä pyytää vastapalvelusta Virolta niin saat turpiisi.

        Ettei vaan kävisi niin että Venäjä hyökkää Viroon ja länsimaat sulkevat ovet pakenevien virolaisten nenien edessä - niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ;)

        Sitä ennen EU on luultavasti potkinut Viron pihalle.


      • zimbabweestifallidown
        mustapekat kirjoitti:

        Te virolaiset olette kuin teflonia...

        Ilves sun muut otettiin vastaan pakolaisina, lyhyt on muisti.

        Viron on aivan turha enään esittää olevansa länsimainen valtio. Yhteisvastuusta ei ole tietoakaan, EU:n rahakirstulla kyllä käydään ja elätetään koko valtio, Naton täytyy hoitaa maanpuolustus Viron puolesta mutta yritä pyytää vastapalvelusta Virolta niin saat turpiisi.

        Ettei vaan kävisi niin että Venäjä hyökkää Viroon ja länsimaat sulkevat ovet pakenevien virolaisten nenien edessä - niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ;)

        Sitä ennen EU on luultavasti potkinut Viron pihalle.

        Se mikä tapahtui Jaltassa tapahtuu ääliöiden harmiksi vaikkapa Valkoisen Talon vajassa.


    • estforever

      Hanki elämä v.t.n idiootti!

    • Kuule

      sina mustapekat ryssärakastaja ja perselakkuja -hangi elu endale , värd.

    • 16619

      Virolaiset ovat orjakansaa, uhoavaa sellaista. Heille riitti 1939 kun Jartsev meni paperin kanssa kylään, diktaattori Päts allekirjoitti heti sopimuksen Stalinin alamaisuuteen. Sitten tuli sota ja virolaiset saivat Hitleristä uuden isännän, Viro ylpeili sillä, että oli heti ensimmäinen judenfrei maa. Meni pari vuotta jaa taas Viron isäntä vaihtui, nyt oltiin taas Stalinin alamaisia. Seuraavat 40 vuotta Viron kommarit raiskasivat maataan täysin kommarien oppien mukaan kuten Moskovasta toivottiin. samaan aikaan Kekkonen ryyppäsi Neukku-pomot pöydän alle ja teki kauppaa. Ja vain siksi kun suomalainen sotii kun on sodan aika, eikä ole pöyhkeä orja.
      1991 Viroon kohdistui epäonni, isäntä Neukkula kupsahti, maahan oli hetken sekaisin, mutta auttava käsi tuli Amerikasta, nyt virolaisilla asiat taas kohdallaan, isäntä löytyi ja orjuus jatkuu.
      Onnea Viro!

      • soomlane

        Hyvä termi tuo "pöyhkeä orja". Virolaiset ovat omituista kansaa; he ovat aina olleet jonkun vieraan isännän alamaisina ja syöneet aina muiden pöydistä, niinkuin tällä hetkellä USA:n, Suomen ja EU:n, mutta samalla he ovat äärimmäisen korskeita ja röyhkeitä. Orjan asemassa olevan ja isännän kädestä syövän kansan kuuluu käyttäytyä alistuen, olla kiitollisella mielellä ja nöyränä, jotta saisivat sääliä ja mahdollista apua hädän päivänä vahvemmilta ja kyvykkäämmiltä kansoilta ja sen hetkisiltä herroiltaan.

        Noloa Suomelle, että Viroa pidetään joissain yhteyksissä Suomen "veljeskansana", koska Suomen maine maailmalla on täysin päinvastainen kuin Viron. Suomalaisia kunnioitetaan ja arvostetaan monista syistä kaikkialla maailmassa. Olin kerran Etelä-Amerikassa Boliviassa ja hämmästykseni oli suuri kun paikalliset tiesivät Suomen antavan heille kehitysapua ja sain todella ystävällisen vastaanoton kun kuulivat että olen suomalainen. Eräät suomalaiset pääsivät joitakin vuosia sitten ilmaiseksi Yellowstonen kansallispuistoon Coloradossa säästäen kymmeniä dollareita ja vain siksi että puistonvartija halusi päästää suomalaiset ilmaiseksi (tiesi talvisodan). Virolaisilla ei taida pyyhkiä ihan yhtä hyvin maailmalla, koska tokkopa monikaan on edes kuullut koko Virosta. :)


    • iltaddf

      Virolaiset ei tykkää ulkomaalaisista ja ne ovat rasisteja ja fasisteja nyt ne syyttää suomea ja euta niitren ongelmista vaikka suomi ja eu on auttanu viroa erittäin isoilla summilla ja niiden piti niillä rahoilla parantaa itä viroa että venäläisillä ois hyvää mutta ne rahat käyttettiin viron moottoritien rakentamiseen. Virolaiset syrij venäläisiä ja ne eivät anna viron kansalaisuutta edes ja töitä venäläinen ei saa jos ei puhu viroa vittu mitä sakkia on viro. Ja nyt ne amerikan käskystä huonontavat venäläisten asemaa koska ameriikka hyökkää venåjälle koska venäjällä on ölijyä ja amerikalla ei oo ja kun amerikka on saanu mitä on halunnu niin virolaisilla wi ole enää mitään käyttöä onneksi suomi on itsenåinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe