Kottia vai vekseliä, neuvokaa!

vekkikotseli

Hieman tässä ollaan epätietoisia että miten tää homma nyt menee, siis kumpi otetaan ensin, kotti vai vekseli. Kun tarvetta olsi molemmille ja hitosti mutta ku toiset sanoo että aina kottia ensin, sitten vekseliä. Toiset taas sanoo toisin.

10

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lervontuntia

      KA-lervollahan on nyrkkisääntönä se "PAREMPI BROJO PEPUSSA KU NIMI VEKUSSA" ja toinen kuuluu seuraavanlaisesti "KOTTIA KOLLARISSA JA SUKULAISTEN NIMET VEKSELISSÄ"

    • trukker

      Itse en lähtisi kumpaakaan ottamaan heti ensimmäiseksi vaan ottaisin sen kolmannen vaihtoehdon eli rokulin. Se se on se perinteinen ja varma valinta. Rokuli, mikäs sen mukavampi ja rennompi kuin tuttu ja turvallinen mukava rokuli. Sitten kun on saanut kunnolla rokulia alle niin voi miettiä sitä kottia ja kun on kottia saatu tarpeeksi niin sitten huudattamaan niitä vekseleitä.

    • Brojon_setä

      Brojo ei ota mitään vekseleitä. Kunnon katkenneet aksilat ja paskaa kolitseissa. Brojo on kaamein tietämäni rahdin kairari, paskoo aina kolitseihi, on sittä ajussa, häissä tahi hautajaisissa. Brojohan tapaa huutaa äl aa mikkiin mylvimällä, jotta "Kun paskaa kollareihin työtää Brojo, on tunne senjälkeen mojo"

    • kottia_kärryssä

      Kottia voi ottaa ihan kärrykuormallisen, tarvitaan vain kotti kärryt. Rokuli on dokulia varten, voi jatkaa pikku seipäissä rokulipäivänäkin.

      • vanha_pru

        Brojo on kuskeista kovin kairaamaan rahtia. Brojo on kaveri, joka painaa kanjassa lätkän lattiaan ja lähtee kairaamaan rahtia putket mustaa sylkien.
        Ennen vanhaa tavattiin huudella länkkyyn, että "Brojo on kuskeista kovin, haitari soi Seppo Hovin" Tuo oli kakstuhat luvun kuuluisin hokema äl aa puhelimissa rahdin kairareilla ja vieläkin sitä kuulee lähes tauotta äl aa puhelimissa. Toinen miltei yhtä tunnettu hokema on äl aa puhelimissa "Kun rahtia kairaa Brojo, huutaa Simpauttaja hojo hojo" Tuo on kyllä aina niin mukavan kuuloinen hokema.


      • Lervo_on_yrittäjä

        LErvo ajaa ilman liksaakin kuhan vaa saa ajaa ajua. On se semmonenki LERVO, juu. Pääasia että retelit liikkuu ja pyörät pyörii vaikkei rahaa tuu penniäkää, se on se Lervon juttu se. Kunnon turhapuromainen Lervovirne pärställä hämmentämään baanalle vanhalla romulla. Siinä keinto millä suomi lamasta nousee, ei ajeta halvalla vaan tosihalvalla!


    • nimipoikittai

      Mistä näitä vekselipeikkoja sikiää? Nää Lervot ja kumppanit joilla ei ole latin latia ollut koskaan rahaa niin häärivät ihan jatkuvasti ja pilaavat koko alan! Helvetti kun ketuttaa ja sapettaa, sitte niiden sukulaiset pumppaa fyrkkaa sinne saakelin virmaan mikä ei pysy millään pystyssä. Mitä järkeä on edes missään?? Lervotko tätä maailmaa pyörittää kysyn minä?

    • Anonyymi

      Missä tämän LERVOn vielä pääsis näkemään/kokemaan?

    • Anonyymi

      Soittele Lervolan Kassulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe