Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hyttysiä kuusamossa

matkailja

Tarkoitus olisi tulla mökille kuusamoon tässä lähiaikoina = kesäkuun aikana. Minkälainen hyttystilanne siellä on tällä hetkellä? Ei kiinnostaisi tulla hyttysten syötäväksi

22

8616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuperäinen

      Näyttäisi pitävän paikkaansa kuusamolaisten sisäsiittoisuus.

    • VastaustaPukkaa

      Todella nämä peräkylien pakolaispankkopojat ja -tytötkin ovat kateellisia niille, jotka uskaltavat astua heidän reviirilleen. Kesälläkin kehtaavat tuollaisia kirjoituksia vääntää mukamas vastaukseksi siihen, onko hyttysiä vai ei. Kyllähän se yhteiskunta on yrittänyt näitä peräkylien pakolaispankkopoikia ja -tyttöjäkin vanhanakin kouluttaa ja sivistää. Voi vain miettiä sitä, kumpaan päähän se tuo yhteiskunnan rahoilla tarjottu koulutus ja sivistämien on kadonnut. Onneksi tämä uusi hallitus puuttuu tähän liikakouluttamiseenkin, sieltä niitä säästöjä todella saadaan. Mitä varten sitä väkisin pitää kouluttaa sellaisia, joista ei saa sivistyneitä tekemälläkään?

      Itse yleensä lomailen Kuusamossa olevalla mökilläni kesäkuun alussa, koska silloin yleensä eivät hyttyset ole ollleet haitaksi. Nytkin kevät on ollut myöhässä, niin oman kokemukseni perusteella voin sanoa, että hyttyset eivät haittaa. Viikko ennen Juhannusta hyttyset alkavat häritä elämistä ja pakoonhan niitä on silloin lähdettävä. Ei sitä kehtaa kuppauttaa itseään ja levittäähän ne hyttyset tautejakin.

      Jotenkin sitä mielessä viivähtänyt säälinpoikanen näitä paikallisia asukkaita kohtaan, että tietävätkö he kesästä yhtään mitään. Pelkkää sisällä olemista ja melkein voisi sanoa turkki päällä. Eiväthän ne nuo hyttysmyrkytkään iholla liene terveellisiä? Iholta imeytyy suoraan verenkiertoon.

      • alkuperäinen

        Kiitos vastauksesta. Pitääpä lähteä ajelemaan kuusamoon päin.


    • heimohaitto

      Huonohermoisia haittaa sääsket.

      • Raivausta

        Useita vuosia olemme olleet kuukauden juhannuksesta alkaen Kuusamossa,eiväkä hyttyset haittaa,kun mökki on järven rannalla ja ympäristö tehty avaraksi.Tarkoitaa,että olemme raivanneet paljo puita pois ,että aurinko pääsee lämmittämään ja tuulenvire käy.Toisin on , JOS mökki on runsaan puuston ympäröimä,kyllä hyttysiä on aina julmetusti ,mikäli on lämpöä. Siispä saha käteen,ei tarvitse olla "herran pelkonen" omalla mökillään.


    • VettäSattaa

      Todella tuo puiden raivaaminen on oivallinen keino hyttysten karkoittamiseen ainakin tuulisilla säillä. Mäkäräisiä ei karkoita mikään, ovat sen verran ärhäköitä ihmislihan perään. Ei auta verkkohupparitkaan, löytävät reijän mistä ängätä sisälle verta imemään.

      Nyt Kuusamossa on tosi kylmät kelit ja vettä sataa vähän päästä. Ei todella ole hyttysvaivaa, niin kuin ei ollut edellisenä kesänäkään tähän samaan aikaan. Nyt on ollut aivan kiva putsata mökin piha-alueita kesäkuntoon, jos vaikka tulisi piipahdettua useimminkin. Kovin vähäiseksi se vaan on jäänyt tuo Kuusamossa oleva mökin käyttö. Kulttuuritarjontakin Kuusamossa on kovin niukanoloista ja niillä taide-elämyksilläkään ei pääse mässäilemään. Kuusamo ei taida kiinnostaa näyttelyjen pitämiseen ammattitaiteilijoita ja ei se tuo Kuusamo taida niitä oikein sinne kutsuakkaan. Miten lienee? Pitää vissiin olla oman kunnan kasvatteja, että kelpaa. Turistihyysäystä sitä riittää aivan vihastumiseen asti ja eurojen lypsäminen.

      • alkuperäinen

        Kiitos kirjoituksestasi.


    • luontorikastuttaa

      Todella saa hyttysiltä rauhassa viettää kesäkuun päiviä Juhannukseen asti nyt täällä Kuusamon mökillä. Rauhallista on joka paikassa. Rukalla ja kaupoissa ei ole ruuhkia ja muutenkin on nyt saanut rauhasta nauttia. Yölläkin lammelta kuuluu jos minkälaisten eläinten ääniä ja linnut konsertoivat keskenään. Ei sitä oikein tohtisi edes nukkua, niin valoisia jo yöt ovat. Tuntuu siltä, että menettää jotakin, jos nukkuu. Lomasesonki ei ole nyt kuumimimillaan ja ei ole edes pelkoa kutsumattomista yövieraista. Etäisemmäksi jäyneet sukulaiset ovat juuri sitä pahinta yövierassorttia, niille pitää tarjota täydet palvelut ja viidellä tähdellä. Eivät ilmoita edes tulostaan. Tälläinen käyttäytyminen lienee Kuusamolainen perinteinen tapa.

      Edellinen kesäkin oli kesäkuussa erittäin kylmää ja sääliksi kävi se, että telkkäemot joutuivat viemään pöntöstä poikansa armottomaan luontoon. Vieläkin tämä asia on vaivannut ja taitaa käydä tänä kesänä samalla tavalla. Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä, että telkkäemot yrittävät pitkittää viileiden kelien takia hautomistaan, koska sukeltevat lammessa ahkeraan. Luonto osaa olla viisas

    • Näinonkoettu

      Noista kutsumattomista vieraista puheenollen-se todella vaikuttaa kuusamolaisten tyyliltä.Rynnätään vaan kylää ilmoittamatta ,eikä mitään tuoreita kahvileipiä edes mukana,vaikka korpeen tulevat.
      Kuusamolainen EI OSAA KÄYTTÄÄ PUHELINTA,KUTSUAKSEEN ITSE MUITA KYLÄÄ.

    • miesongelmia

      Yleensä Kuusamolaisen miehen sukulaiset ovat tuollaisia ja on tullut sekin mieleen, että haluavat ehkä tällaisella tavalla nöyryyttää ja saattaa huonoon valoon sukuunsa naitua. Yleensä mökeillä ei ole edes niitä ruokien säilytystiloja niin paljon, kuin omakotitalossa. Vieraita varten ei kyllä tule ruokaa ostettua ja kahvileipiä leivottua. Jos niitä yllättäen tulee, niin kauppaanhan sitä on naisparan lähdettävä siitä paikasta. Kuusamolaiset miehet, ainakin ne sodanjälkeen syntyneet, on opetettu jo äidinmaidossa erottelemaan naisten työt ja miesten työt. Tämän kanssa on vain pitänyt elää, kun Kuusamolaisen kanssa on lähtenyt kimppaan. On sitäkin miettinyt, että miten tuo vaatteiden peseminenkin koneella ei oikein luonnu, vaikka luulisi kyllä nuo konehommat hoituvan. Astioitakin huljautetaan kylmän vesikraanan alla ja moittimistahan siitäkin kotipiirissä tulee.

      • kuusamon

        Niinpä, hyttysistä puheen ollen..


    • kyselenhuvikseni

      Taitaa olla Kuusamossa kylmät ilmat ja yöllä pakkanen paneskelee, niin eihän ne hyttyset tuohon yhtälöön sovi. Taisivat mennä ne hillatkin soilla, Sallassa pakkasta kaksi astetta. Nyt ei Teidän kannata kateilla hillojenne perään, taisi niitäkin pakkanen edellisenä yöllä sipaista. Turkki päällä ja pässin pökkimät jalassa sinne pitää tänä kesänä tulla.

    • kyselläänpäs

      Kerta kysellään hyttysistä, niin kysellään myös mustikoista onko niitä? Riittääkö niitä muillekin kuin Thai-poimijoille? Luin jostain, että ovat joutuneet siirtymään etelämmäksi, koska mustikat eivät ole kypsyneet. On sitä aikohin eletty, kun meistä suomalaisista ei ole edes mustikanpoimijoiksi, poimijat pitää tilata kaukomailta. Meillä suomalaisilla naisilla pitää olla ne rakennekynnetkin, että pärjäisi paremmin miesmarkkinoilla. Sitä paremmat mitä pidemmät ja kovemmat. Varpaiden kynnetkin pitää olla rakennetut eturyntäistä puhumattakaan. Miten lie sen hukkaviivan kanssa?

    • hyttysilläkinvilu

      Ei tainnut tämä viestin kirjoittaja toukokuussa tietää sitä, miten kylmä kesä loppujen lopuksi Kuusamoon tuli? Hellerajoilla ei ole päässyt kehumaan ja veden lämpötilakin on ollut talviavantouimareita suosivaa.

      • fefefe

        Kyllä vaan tiesi ?


    • Anonyymi

      Onkohan nyt miten paljon hyttysiä ym.ötököitä Kuusamossa?

    • Anonyymi

      Ei oo lopotissa näkynyt

    • Anonyymi

      Lakan kukkia oli paljonkin Riisin riettaan varsilla.Nuo hyttyset taitaa olla vain jokin peloite tai yliherkkien intoilua kun minua ne ei nyt juhannuksena ole kiusanneet ja metsässäkin on oltu.

    • Anonyymi

      Pistän kun sopiva naaras löytyy.

    • Anonyymi

      Mikäs on hyttystilanne nyt? Ollaanko jo riittävän pitkällä kesää, että jos hyttysmäärä ei ole suuri, niin se ei siitä myöskään enää muutu valtaisaksi?

      • Anonyymi

        Jos hyttysillä sääskiä tarkoitat, niin ei ole näkynyt. Ydinsaaste aloitti niitten tuhon ja yhä kiihtyvällä vauhdilla lisääntyvien kännykkämastojen mikroaaltosäteily tappoi loputkin sääsket. Menee siinä linnutkin ja ihmisetkin, mutta sitä pitemmällä viiveellä mitä isompi otus. Ei ole turhaan Japani kieltänyt 5g -systeemin rakentamista ja Brüsselkin keskeytti terveydelle tuhoisana. Vaan eipä keskeytä Suomi, valkoinen rotuhan on siionistien murhalistalla. Yhä tiheämpään mastometsää pystytetään ja kaupunkien keskustojen vähiä puita kaadetaan, etteivät ne estä 5g -mikroaaltojen kulkua. Eikä ole haittona enää mitkään pienet ötökät jos ei hyötynäkään pölyttäjinä. Paljonkos se Einstein antoikaan ihmiskunnalle elinaikaa siitä, kun pölyttäjät katoavat?


    • Anonyymi

      Minkälainen hyttystilanne tällä hetkellä, elokuun puoliväli 2021?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe