Hahhah ei voi muuten sanoa.

Runko

Länsikulkimet ovat keksineet uuden ilmeen kohennuksen. Niihin saa nykyään uusia hajuja ja ääniäkin, en viitsiny kaikkia edes lukea mitä niihin oikein sai. Mersu merkkiseen kulkimeen saa kuulemma uuden johtotähdenkin. No onneksi kuitenkin suhteellisen halvalla. Skoda alistunut pakosta tälläiseen, eise ennen tarvinnut.....

10

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eurovolga

   Kiva Runko kun sinäkin olet tullut vihdoinkin järkiisi. Kauan se otti mutta ahkera Ladapalastan lukeminen on tehnyt tehtävänsä ja oikeanlainen valistus on mennyt perille. Länsikulkimissa tosin ei ole mitään nauramista lähinnä itkemistä ja hammasten kiristystä.

  • Runko

   Kyllähän sitä pikkuhiljaa tuli järkiin, kun huomasi että Ladan omistajat ajelevat tyytyväisinä Ladallaan. Sen mitä he kertoivat autostaan oli totta, ei he muuten ajaisi Ladalla niin kauaa.

  • Kanto_komukka

   Onko kukaan keksinyt, miten Ladasta saisi sen kamalan ominaislöyhkän pois. Nolottaa ajaa aina rikki olevalla Ladalla jo muutenkin, mutta erityisesti tämä löyhkä inhottaa. Joudun aina kesken matkan avaamaan ovea ja oksentamaan.

   • Eurosamara

    Kiva Kanto kun sinäkin olet tullut vihdoinkin järkiisi. Kauan se otti mutta ahkera Ladan korjaaminen on tehnyt tehtävänsä ja oikeanlainen valistus on mennyt perille. Ladan jokapäiväisessä korjaamisessa ja sen aiheuttamassa häpeässä ei ole mitään nauramista lähinnä itkemistä ja hammasten kiristystä.


  • Velmies

   M
   inun mielestäni messuun kuuluu johtotähti.

  • ladamiäs

   Vakiona pitäs messussa olla johtotähti niin kalliskin auto.

   • Ladamiäs

    Isolla L:llä opetelkaa nimimerkkien varastelijat. Ladat on ollu laatuautoja aina samarasta eteenpäin. Mese on törkykallis ja jo tehtaalta tullessaan ruosteessa.


   • Ladamiäs
    Ladamiäs kirjoitti:

    Isolla L:llä opetelkaa nimimerkkien varastelijat. Ladat on ollu laatuautoja aina samarasta eteenpäin. Mese on törkykallis ja jo tehtaalta tullessaan ruosteessa.

    Taas meni sanat sekaisin. Ladat ovat aina olleet romuautoja ja AINOA auto, joka on jo tehtaalta tulleessaan umpiruosteessa.


   • Runojev
    Ladamiäs kirjoitti:

    Taas meni sanat sekaisin. Ladat ovat aina olleet romuautoja ja AINOA auto, joka on jo tehtaalta tulleessaan umpiruosteessa.

    Kannonressukka se täällä erinimimerkeillä yrittää tuputtaa tietoaan.


   • Eurosamara

    Tottahan se on, ettei muita autoja tule suoraan tehtaassa kauniissa pintaruosteessa. Mutta ruosteen puna on osa Ladan tarjoamaa uppoutumista menneisyyden autoilumaailmaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2698
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2325
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   99
   1150
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   777
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   735
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   682
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   227
   661
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   632
  Aihe