Beyonce...KERTOKAA TOTUUS!!

-----

Auttakaa hei mua!!Ollaan keskusteltu frendini kanssa Beyoncen ulkonäöstä, sen jälkeen ku nähtiin se pepsi mainos jos oli myös pinkki ja breitney! Beyonce oli niistä ylivoimaisesti parhaimman näkönen! Mun frendi vaan jaksaa väittää kiven kovaan et Beyonce on puhdas valkoihoinen, vaikka sehän on mulatti. Eli toinen vanhemmista on tumma ja toinen vaaleaihoinen!! Sen mielest Beyonce on vaan ruskettunu siel Holywoodis! ELI AUTTAKAA MUA JA KERTOKAA TOTUUS!!!!!!!!!

12

1651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiu

      Ootte kumpikin väärässä siinä suhteen että beyonce olis muka parhaimman näkönen!! Eiköhän se oli kuule Britney Spears se parhaimman näkönen toiseksi tulee sitten Pink ja viimeseksi jää Beyonce!! Näin on kuule asia.

      • UUUU

        omapa on mielipitees!!Tässähän haluttiin tietää se et onko beyonce puhdas valkoihoinen!!!!MItä se ei todellakaan ole!!!!sehän on selvä mulatti!!!


      • Fanuzaza

        Britney on parhaimman näköinen, sit Beyonce ja vika on Pink. Jos äänen perusteella luokitelleen niin sit on eka Beyonce, Britney ja sit Pink. Beyoncen vanhemmista en tiedä, mutta ei se valkoihoinen ole.


      • Miiuu
        Fanuzaza kirjoitti:

        Britney on parhaimman näköinen, sit Beyonce ja vika on Pink. Jos äänen perusteella luokitelleen niin sit on eka Beyonce, Britney ja sit Pink. Beyoncen vanhemmista en tiedä, mutta ei se valkoihoinen ole.

        Beyoncé ei oo mikään Afro, mut ei se oo puhdas valkoihonen todellakaan! Ei Hollywood oo mikään paikka ruskettua. :D

        Ja Beyoncé on heistä kaunein! Mitä kaunista on Briitussa joka on akneihoinen selluliitti perse. Sori vaan. Totuus joskus kirpaisee.


      • peipe

        beyonce on EHDOTTOMASTI niistä kolmest se KAUNEIN!!!!!!Se on naamasta kauniskin toisin kuin kaks oudon näköst blondii jotka on ylimeikattu puhummattakaa vartalosta!!!!mut maku asioist on turha kiistellä!!mut jos kaikilta otettais meikit pois taitas ainaki britnifanit järkyttyy!!!xD..SIIT BEYONCEN IHOST EN O VARMAA MUT KYL SE JOKU MULATTI/TUMMAIHONEN ON!!


      • Anonyymi
        UUUU kirjoitti:

        omapa on mielipitees!!Tässähän haluttiin tietää se et onko beyonce puhdas valkoihoinen!!!!MItä se ei todellakaan ole!!!!sehän on selvä mulatti!!!

        Beyonce on musta ja mustia kakaroita rykii maailmaan. Miks mustat on niin sikiäväisiä


    • tietopankki

      beyoncen molemmat vanhemmat on tummaihoisia (varmaankin molemmat mulatteja, koska beyonce on niin vaalea) ja beyonce on kyllä parhaimman näköinen ja britney vasta toinen!

      • lukenu jotta

        son aito ogalala-sioux, ja isoisänisä on bugarialainen eskimo.


    • cherry

      beyonce on perus amerikan tumma, eli molemmat vanhemmat on amerikan tummia. siis esi-isät tuotu afrikasta orjina... ootteko lukeneet historiaa?

    • lol

      beyonce on pimu joka polttaaa tupakkaa

    • Honey.B.Fly

      Beyoncén isä Mathew on mulatti, Beyoncén äiti Tina on mulatti. Joten mulatti mulatti=vähän vaaleampi mulatti=beyoncé. Eli siis Beyoncé on mulatti myös, mutta koska hänen isänsä ja äitinsä ovat myös mulatteja, niin B on luonnollisesti vähän vaaleampi, mutta silti ihan tummaihoinen. EI VALKOINEN.

    • Anonyymi

      Lehdistö oikeassa kakara on äitinsä näköinen ja myös samanvärinen. Vähän pohjaanpalanut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe