Kaksosnainen ja kaurismies?

Kaksonen

käykö kaksosnainen ja kaurismies hyvin yhteen ja minkälainen on niiden suhde yleensäkkin?Kertoisitteko minulle siitä kaurismiehestä.Onko kokemuksia?

11

4392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksosnainen

      Ja vielä kerran ei! Kokemusta minulta löytyy joten tiedän mistä puhun. Sinä tulet tuskastumaan kaurismiehen mörökölliyteen, puhumattomuuteen, vanhanaikaisuuteen, seksin puutteeseen, tosikkomaisuuteen, määräilemiseen, huomautteluun liian lyhyista hameista, liian isoista kaula-aukoista, meikkaamisesta. Mut tää on mun kokemus.
      "ei koskaan enää kaurista!!!"

      • buuu

        mut eikös ole erilaisii kaurismiehii ei sitä tiijä vaik se on poikkeus.pyydän et muutkin vastaisi tähän kysymykseen.Tiedän yhden huonosti mutta kumminkin olen jutellut sille ja niin pois päin niin se vaikuttaa todella kivalle ja muutakin.


      • 1606

        Täysin samaa mieltä sun kanssa! Melkein 17- vuotta ja 3 lasta kaurismiehen kanssa. Monen vuoden yrityksen jälkeen pääsin lopulta eroon.


      • Huonoja kokemuksia

        Älkää ihmeessä kaksoset edes katsoko kauriiden suuntaan! Kauris on todella hallitseva ja omistava kumppani. Kaksonen tarvitsee vapautensa, jotta voi toteuttaa itseään ja näin olla onnellinen. Kauris jopa kaverina on kaksoselle ja hänen tunne-elämälle suureksi haitaksi! Seurustelin kauriin kanssa ja olin tulla hulluksi. Kaksos naisena tarvitsen vapautta ja omia virikkeitä elämääni. Kauris vaan ei ymmärtänyt sitä. Kaksonen haluaa kehittää ja sivistää itseään läpi elämänsä, ja tätä vähän hölmömpi kauris ei tahdo suoda kaksoselle. Kaksoset etsiköön kumppania leijonasta, oinaasta tai mahdollisesti vesimiehestä. Mutta muistakaa kaksoset, että leijonamies tarvitsee pohjatonta ihailua ja rapsuttelua. Leijonat ovat kovin sexin perään, kuten oli kauriinikin.
        Onnea vaan kaikille kaksosille kumppanin hakuun. Kaksonen on kovapala monelle miehelle...


      • Anonyymi

        Olen jo huomannut samat merkit, mut kun olen haasteiden metsästäjä, nähtävästi, niin yritys hyvä, ei kymmenen kuitenkaan.


    • njeh

      Juu mun mielestäki kaurikset on just tuollasia mitä toi yks kerto. Mut voihan niitä poikkeuksia ollakin. Puhu sille paljon asioita jotka vois tulla toteutuu ja muutenki esitä että todella pidät siitä niin kaikki voi vaikka yhtäkkiä lonksahtaa ja te oottekin yhdessä. Kaurismiehistä ei ikinä tiedä mitä ne aikovat.

      • Kaksonen

        Joo, kyllä siis kauriille puhua voi, mutta monologiks se jää pidemmän seurustelun jälkeen. Exänikin ekan vuoden jopa keskusteli, mutta myömhemmin vain mörähteli jotain vastaan. Yleensä tyyliin, että "oletko vähän tyhmä.." tai "..mitä sun päässäs liikkuu vai liikkuuko mitään.." tai "ole nyt hiljaa.."
        Kaksoselle täysin mahdotonta JUTTU- ja muutakin seuraa!


    • gemini

      Kaksi kokemusta kaurismiehistä eli ensimmäinen pitempiaikainen poikaystävä...ystävänä ehkä parempi kuin poikaystävänä..tylsähkö!? Mutta toinen kokemus parasta seksiä, mitä 31 v. asti olen ehtinyt kokea, mutta en voinut ajatella seurustelevani hänen kanssaan...

    • KaurisNainen

      Olen kaurisnainen ja mulla on kaksosmies. Lisäksi muita kaksostuttuja ja sukulaisia. Tämän perusteella sanon, että kauriin ja kaksosen välinen suhde on monimutkainen. He eivät ymmärrä toisiaan, tai usein tulkitsevat toistensa sanat/teot väärin.

      Mua kauriina ärsyttää kaksosissa heidän tyylinsä puhua ensin ja miettiä vasta sitten. Usein he kysyvät tyhmiä/turhia kysymyksiä, ja yrittävät udella koko ajan mitä teen, mitä ajattelen, missä kävit, kuka soitti...jne.

      Kaksosia ärsyttää kauriissa se, että kauriin huolenpito vaikuttaa heistä holhoamiselta. Kauris saattaa usein "nipottaa" että, onko sulla nyt tarpeeksi päällä, oletko varmasti muistanut tehdä sitä ja tätä jne.

      Molempien merkkien olisi ymmärrettävä,että kumpikaan ei tarkoita pahaa tällä. Eli paljon ymmärrystä ja antakaa toisillenne tilaa olla oma itsensä, niin voi onnistuakin!

    • täällä

      kaksosnainen joka on naimisissa kaurismiehen kanssa. Ollaan oltu yhdessä yli 20 v. Eipä se aina ruusuilla tanssimista ole ollut mutta puhumalla on selvitty todella vaikeistakin jutuista. Tämä on kuitenkin niin yksilöllistä.

    • kaksosnainen

      pelkkiä hyviä kokemuksia kaurismiehestä. oli meistä se puheliaampi. ei ollut yhtään kauriin tapainen mies. puhui aina tunteistaan ja meillä oli erittäin syvällisiä keskusteluja. olisimme kummatkin halunneet jatkaa suhdetta mutta se kaatui toisen muuttamiseen eri paikkakunnalle.. välistä hirveä ikävä mutta eihän sitä tiedä vaikka sitten joskus tulevaisuudessa:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe