pelikoukuttajat

vaiva

kyllä suomi taas sais ottaa ruotsista mallia ja kieltää pelikoneet kaupoista tulis enemmän ostovoimaa kun ei viimeiset rahat menisi koneisiin ja sen jälkeen sairastuminen ja turhautuminen kyllä monella ihmisellä olisi asiat paremmin ja vireyttä tehdä jotain hyödyllistä kun ei noi robottirosvot söis ihmisten viimeisiä ropoja tästä pitäisi tehdä oikeesti kansalaisaloite joka kieltää muualla kun kasinoissa pelaamisen olis paljon terveempiä ihmisiä muutenkin suomessa lama ilman koneita se on pitkä penni joka vuodessa hulahtaa ihmisiltä hukkaan eipä ray tuo rahaa kun ruoka loppuu !!!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei nimimerkki vaiva.

      Olen kanssasi niin samaa mieltä! Pelaaminen aiheuttaa paljon, tosi paljon huolta ja murhetta sekä monenlaisia vaikeuksia ihmisille ja kokonaisille perheille. On hämmentävää huomata jonoja niiden pelikoneiden luona.

      Hyvää kesää,
      Pirkko-pappi

    • Ohi_on

      Ruotsissa muuten on pelikoneita, lienevätkö sitten yksityisomistuksessa ja jos niin sellaisia ei valvo kukaan. Johonkin aikaan Ruotsissa pelikoneiden voitot piti lakisääteisetsi maksaa tavarapalkintoina. Kebabteknikoilla oli omia rahapeliautomaatteja jo tuolloin. Yksityisomisteisia pelikoneita yleisesti käytettävissä on näkynyt myös Suomessa. Aikoinaan pelihimosta kärsineenä muutin Ruotsiin ja pelikoneiden harvalukuisuuden vuoksi ajauduin pelaamaan rulettia, joka löytyi jokaisesta tanssiravintolasta. Ruletin peluu oli kallis harrastus. Uhkapelaaja löytää kyllä keinot kanavoida pelihimonsa myös Ruotsissa.

    • Kuka_on_TaikaJimi

      Kanavoinnista mieleen tuli että rahalla pelaaminen on syvä hypnoottinen tila. Sen myöntää näin olleen kun pääsee ulos vaikeasta horroksesta ja voi tarkastella asioita taakse katsoen. Kuin näkymättömistä käskytettynä saa selityksiä uusille yrityksille ja tämä pelaaja toteuttaa niitä tarkan säntillisesti. Rahapelin uhria syyllistetään vaikka tuskin sitä on itse itselleen aiheuttanut.

      • Ohi_on

        Olen ihan samaa mieltä hypnoottisuudesta. Onko sitten itse aiheuttanut ongelman itselleen, sitä on mielestäni vaikea mennä sanomaan. Kasvatusesimerkki, olosuhteet, roolimallit, geenit ja yksilön persoona ratkaisevat kenellä alttiutta uhkapelaajaksi ja kenellä ei. Kaikilla uhkapelaajilla on kuitenkin mahdollisuus hankkia tietoa ongelmastaan, pyrkiä muuttamaan käyttäyttymistään ja lopettaa uhkapelaaminen.

        Elämässä yleensä ajattelu perustuu aika paljon tapoihin ja tottumuksiin. Aikoinaan vakituisessa työssä ollessa kuvittelein että pahin mahdollinen uhka elämälle olisi joutua työttömäksi tai pätkätyöhön. Tuli aika jolloin sain potkut ja löysin mielekkyyden vapaa-ajalle. Nyt pitkässä pätkässä olevana odotan innolla sitä ajankohtaa koska pääsen irti oravanpyörästä ja pystyn harrastamaan itselleni tärkeitä juttuja. Pakkaa jopa himan huvittamaan kun työpaikalla YT-neuvotteluja kokemattomat juoksevat pää kolmantena jalkana jokaisen euron perässä niin että hulluimmat liki kuuskymppiset kehuivat etteivät ole eläissään pitäneet 4 vkon kesälomaa. Kun työ on ainoa elämän sisältö, työn päätyttyä kriisin aika on edessä. Raha on kuitenkin vain vaihdon väline.


      • Kuka_on_TaikaJimi

        Kuulostaa ku klux klaanilta mutta uskoin vieläkin jälkeen aikaisemman kirjoitukseni tähän että uhkapelikäyttäytyminen on hypnoottisuuden joku muoto. Kuka sen aiheuttaa ei mistään tiedä itse olin jälkeen päin ajatellen selittämättömällä tavalla kiinnostunut pelaamisesta mutta "lyömällä" päätä seinään vapauduin yhtä merkillisesti kuin oli alkanutkin. Pystyn taakse katsomalla näkemään asioiden tapahtumien käsittämätöntä silmukoitumista siten että pelaaminen jatkuu ja jatkuu (vaikea selittää varsinkin tämä vähän tuntuu x-files käsikirjoitukselta.) esim voitan 700 eur mutta vain viikon liian aikaisin ymmärtääkseni sen hyödyn että olisin voinut lopettaa pelaamisen koska olin päättänyt niin eli tyytyväisenä lopetan koska selviän laskuista aivan helposti jo pelaamatta yhtään senttiä. Hyvän huonon eron ymmärtämisen epävarmuus ajoi jatkamaan pelaamista ja viikon päästä olin rahaa vajaa vaikka viikkoa aikaisemmin olisin käsittänyt pelaamisen täysin tarpeettomaksi. Nämä ajoitukset ovat mielnkiintoisia kysymys merkkejä miten saman tapaiset tapahtumasarjat jatkuvat lähes loputtomiin mistä miten muodostuu kiihtyvä merkillinen oravanpyörä. Uhkapeliriippuvuus on hypnoottinen tila missä mahdollisuuksien kirjon täydellinen näköalattomuus hallitsee mieltä jopa itse murhaan asti. Se on merkillistä elämää kuin huppupäässä tupot korvissa. Tälläiset muutokset voisi olla jopa "tuntemattomien tahojen säteilytuote" asettaa ihmisiin keinotekoisia poikkeavia käyttäytymis malleja saada ihmisistä enemmin iso massa kuin yksilöitä mitä vaikeampi hallita.

        Esimerkiksi passiiviseen suureen massa käyttäytymiseen on kun kukaan ei nouse esille ja sano tuo mitä Kreikassa tapahtuu on väärin mutta me katsotaan päivittäin tv tä ja kauhistellaan miten siellä voi pian enää elää. Tämä massa passiivisuus mahdolistaa mainiosti sellaisille yksittäisille tekijöille vapaat kädet toimia jotka hakevat itselleen hyötyä. Esiripun takana on jo sutinaa mutta edessä tästä tietämätön yleisö odottaa suu auki esityksen alkamista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe