Aihe

Onko kvantsu huono pääaine Suomessa?

TurkuKutsuu35p

Pääsen tod.näk Turkuun 35 pisteellä ja ajattelin valita pääaineeksi kvantsun ja sivuaineeksi rahoituksen, mutta nyt kuulen yhtä enemmän - myös tällä palstalla - sellaisia vihjeitä että kvantsu on "huono työllistäjä" pääaineena mutta sivuaineena se tukee mm. rahoitusta ja kansista.

Minulla on kuitenkin sellainen pienimuotoinen unelmakombinaatio ollut jo vuoden verran jossa talousmatematiikan osuus olisi suuntaviivaisesti (etenkin myöhemmin työllistyessä) n. 40%, rahoituksen 35% ja ohjelmoinnin 25% (ei kuitenkaan tietojärjestelmätieteen sivuainetta kauppakorkeassa, ohejlmoinnin lukisin ylimääräisinä opintoina Turun yliopistossa, valitsisin keskeisimmät ohjelmointikurssit)

Onko tosiaan niin että kvantsu on huono pääaineena Suomessa etenkin työllistymistä ajatellen? Koska se menee kuitenkin kaiken muun edelle vaikka sitten joutuisin tekemään enemmän kompromisseja mitä tulee valittuihin pää- ja sivuaineisiin.

Tällainen talousmatematiikka-rahoitus-ohjelmointiyhdistelmätyyppinen työpaikka sitten joskus 5 vuoden päästä olisi ainakin minulle todellinen unelmatyöpaikka.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kylterinvinkki

   mee sinne mikä tuntuu mielenkiintoiselta ja jos et osaa valita niin valitse taloustiede sillä se on kaiketi monipuolisin (voi hakea useisiin tehtäviin.) Myös laskentatoimi on monipuolinen mutta monen mielestä tylsempi.

   Mutta siis yleisesti ottaen kaikki pääaineet ovat ihan yhtä hyviä.

   • Quant

    Ei pidä paikkaansa


  • Merivalvoja

   Ota kvantsu, pääset hyviin hommiin, ihan vaan sen takia että siellä ei moni pärjää. Käytännössä parhaat lukee just kvantsua ja ohjelmointia.
   t. Meva 1/11

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   16059
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13595
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9586
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6804
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   255
   4086