Kirpputori

Lapsellinen

Mikä saatanan noita sitä S-marketin vieressä olevassa kirpputoria oikein pitää ?? Valmiiksi kertoo säännöt miten siellä kuuluu olla ja toimia...........Lapset ei saa koskea mihinkään ym.ym. Mikä helvetin natsi se on olevinaan ? Kyllä minun mielestäni asiakkaat , myöskin mukana olevat lapset saavat koskea ja tutkia myynnissä olevia tavaroita,vai miten on,onko joku laki olemassa että tällaisen voi kieltää ???Ei näitä rajoituksia muissakaan myymälöissä tehdä !!

21

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äiti_itsekin

      Monissakin myymälöissä, mm. kultasepänliikkeissä on joissain tuotteissa kieltoja, että ei saa koskea ja häpliä. Ymmärrän tämän varsin hyvin, sillä varsinkin lapsilla on likaiset kädet, jotka ovat käyneet niin omasssa takapuolessa kuin mudassakin.

      Sellainen tavara ei mene kaupaksi, jota on päivän aikana montakymmentä ihmistä häplinyt ja joka on täynnä sormenjälkiä ym. En ainakaan itse sellasita ostaisi. Kirpputorillakin on paljon ihan uutta tavaraa, mm. koruja, tekniikkaa, koriste-esineitä jne. joiden ulkoasu kärsii pahasti jos jokainen käy niitä hinkkaamassa ja hiplaamassa Puhumattakaan siitä, miten moni tavara rikotaan tai pilataan täysin esim. pudottamalla (useimmiten tekijät juuri lapsia).

      Olen muuten itse käynyt kyseisellä kirpputorilla monta kertaa niin yksin kuin lastenkin kanssa eikä ongelmia ole koskaan tullut. Sekä minä että lapset ollaan sen verran hyvätapaisia, ettei rynnitä heti suin päin häplimään ja heittelemään kaikkea tavaraa. Niitä tavaroita kun voi katsoa varovasti ja sivistyneesti, eikä sotata ja sutata puhki. Ja lapsillekin on syytä opettaa, että julkiset paikat joissa on jonkun toisen ihmsien omaisuutta eivät ole riehumista varten. Ylimääräisen energian voi purkaa vaikkapa leikkikentällä tai urheilutalolla, ei kaupassa.

      Jos jostain syystä lapsesi tai sinä itse ette kykene ymmärtämään yksinkertaisia kohteliaisuussääntöjä ettekö omaa käytöstapoja niin on ehkä syytä pysytellä kaukana paikoista, jotka noin ahdistavat. Kukaanhan ei sinne kirpputorille pakota menemään, eikä lapsia sinne raahaamaan.

    • Kirppuja

      Kultasepänliike ja kirpputori on kai hiukan eri juttu ?? Kuka ostaa kirppuritorilta yhtään mitään, jos ei tavaroihin saa koskea?

      Itse en juurikaan kirpputoreja harrasta ja sellaisen " myymälän" ainakin kierrän kaukaa, jossa heti ovella sanellaan käyttäytymissäännöt.

      • älytönhoi

        Viinakaupassa EI SAA maistella pulloista eikä leipäkaupassa lohkoa palasia eikä nyppiä rusinoita pullasta eikä ravintelissa saa juoda omia viinoja eikä syödä omia eväitään....sen kaikki muut paitsi kaltaisesi mustalaiset ymärtävät sanomattakin.


      • Älyttömälle
        älytönhoi kirjoitti:

        Viinakaupassa EI SAA maistella pulloista eikä leipäkaupassa lohkoa palasia eikä nyppiä rusinoita pullasta eikä ravintelissa saa juoda omia viinoja eikä syödä omia eväitään....sen kaikki muut paitsi kaltaisesi mustalaiset ymärtävät sanomattakin.

        Ihan tosi? Ei vai? Kukakohan se tässä on se älytön??? Kirpputorilla myydään pääasiassa ihmisten käytöstä poistamaan tavaraa, usein ihan pelkkää roinaa! Ja sitä verrataan kultasepän tavaraan, viinakaupan tuotteisiin ja leipään....oiskos joku "arvonsa tunteva" kirpputorikauppias kommentoimassa?


      • Lapsellinen

        Totta,kellastuneita tissiliivejä,poreilla olevaa arabiaa,venäläisiä rubikin kuutioita ja muuta paskaa !!!


      • eikauppiaseieiei
        Älyttömälle kirjoitti:

        Ihan tosi? Ei vai? Kukakohan se tässä on se älytön??? Kirpputorilla myydään pääasiassa ihmisten käytöstä poistamaan tavaraa, usein ihan pelkkää roinaa! Ja sitä verrataan kultasepän tavaraan, viinakaupan tuotteisiin ja leipään....oiskos joku "arvonsa tunteva" kirpputorikauppias kommentoimassa?

        Arvasin ettoi tuli sulle yllätyksenä alutonhoi


      • 15999999999

        Paras tajuta että tavaroilla leikitään ja niitä turmellaan vasta kun maksu on suoritettu / jos et ymmärrä pysy kotona kakaroinesi , et sää marketissakaan saa syödä maksamattomia ruokia , ikään kuin kokeeksi .


      • 23456789
        15999999999 kirjoitti:

        Paras tajuta että tavaroilla leikitään ja niitä turmellaan vasta kun maksu on suoritettu / jos et ymmärrä pysy kotona kakaroinesi , et sää marketissakaan saa syödä maksamattomia ruokia , ikään kuin kokeeksi .

        Turmellaan....hah hah. Alkaa ihan uteliaisuus herätä, että mitäköhän arvotavaraa kyseisellä kirpparilla on myynnissä. Pitänee lähteä käymään, näkee samalla mitkä käyttäytymisohjeet ovella sanellaan :). Ei saa marketissa syödä maksamattomia ruokia, eikä alkossa viinoja....mut vaatekaupassa saa sovittaa vaatteita ja autokaupassa koeajaa autoja.


      • Lapsellinen

        Eikö ne arvotavarat,jos niitä sitten on myynnissä romujen lisäksi,voi laittaa lasivitriiniiin kassan lähelle kotkan valvovan silmä alle ettei kukaan koske kahdeksan euron taskukelloon tai sota ajan muistomitaliin.............Ja se että tässä avaamassani keskustelussa kommentoidaan kuin lapseni tai minä olisimme siellä jotain korvaamatonta rikkoneet.Siitä ei ole kysymys vaan ensimmäistä kertaa olimme menossa kyseiselle katetulle kaatopaikalle kun Korppi valmiiksi luetteli säännöt ennenkuin edes sisälle pääsimme tietämättä ja tuntematta meitä mitenkään.Ei missään muuallakaan olla porttivahtina opastamassa käyttäytymis sääntöjä . Ihme touhua !!!


    • Lapsellinen

      Siis , tämä myyjä oli pihalla nortti huulessa ja kertoi säännöt ennekuin edes ehdittiin sisälle joten onko se ihan asiallista ???????Ja sinä äiti itsekin jos kehut omia käytöstapojasi niin luulisi sinun myös osaavan tulkita kirjoitustani...Missä kohtaa olen maininnut että minä tai lapseni olisi jotain "häplineet" ym ??? Ja tuohon saitkin jo palautetta että älä vertaa kultasepänliikettä ja kirpputoria !!

    • onsevaantavatonta

      Yhteiskunta muuttuu just sääntöyhteiskunnaks koska kaikessa pitää edetä kaikkein heikoimman lenkin ehdoilla...suurin osa ymmärtää sanomattakin ettei löylylenkkiä suvaitse alkaa jyrsimään hyllyjen völissä eikä mennä sorkkimaan räkänokkaisten kakaroittensa kanssa myytäviä tavaroita...jakun kuitenkin on käynyt just niin että on rikottu/mennyrikki niin on hyvä sanoa ennen sisään astumista et EI SAA sorkkia konnei oon ainakaan vielä oma.
      vähentäis selittelemistä kummaltakin osapuolelta mutko ainon joku joka luulee et kaikki säännöt onjustvaan MUN kiusakseni vittuuttaan laitettu.
      Tommonen henkinen mustalainen&kristakosonen luulee et maailma on vaan mun yksin ja et SULLA vaan on oikeuksia muttei velvollisuuksia mihinkään.
      vittumitä pillitystä...........

      • Moneenjunaan

        Älä muuta sano !! Ihme pillitystä jostain kuppasesta kirpputoriroinan koskemisesta, siis kerrassaan huvittavaa! Jotenkin ymmärrän ohjeistuksen heti ovella, jos pienet lapset ilman vanhempia ovat liikkeellä. Mutta aikuisten ohjeistaminen kirpputorilla on melko tökeröä.


    • Antiikkia

      Miksi täällä höpötetään makkaran ym.elintarvikkeiden syömisistä ??? Kirpputorin romppeistahan on kyse ! Ja niihin luulisi olevan jokaisella lupa koskea ??? Ja miten hitossa velvollisuus rinnastetaan kirpparikäyntiin ??? Ymmärrän mm.oppivelvollisuuden,asevelvollisuuden ym.mutta velvollisuus olla koskematta kirppari ryönään onkin jotain aivan uutta !!! Naurettavaa !!!

    • legelzedwriter

      Köyhillä köyhien huolet.. Jospa menisitte töihin, niin ei tarvitse dyykata muiden vanhaa jätettä..

      • sullemulletoi

        Suomessa vanha romu muuttuu aikansa autotallissa lojuttuaan antiikiks


      • Theancient1
        sullemulletoi kirjoitti:

        Suomessa vanha romu muuttuu aikansa autotallissa lojuttuaan antiikiks

        Ja tavara roskiksissa rahaksi kun ne joku epäonninen ostaa kirpparilta!


    • tussi10

      jaa has naapuri paikkakuntalaisen silmin on kyseisen kirpparin pitäjä aika lailla kirjoituksessa mukana,ns.lapsi viha paistaa..jo läpi..ja eiku nortil..ei mulla muuta kun nyt meni paikka karanteeniin..4ever

    • kalsaritkastui

      hui.......

    • toistekin

      Joskus näkee tosi hyvää tavaraa. Löysin aidot reybanit kotelolla puoli ilmaiseksi. Siinä kalsari kastui myös kun oli niin näyttävät kuoretkin jo, saati sisältö. Hyvä tavara vetää asiakkaita, uudelleen ja uudelleen.

    • Hmmjaa

      Enpä ole huomannut mitään nipoo touhuu.

    • Kulutusjuhlaa

      Ostakaa tavaranne uutena!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe