Epäorgaaniset olennot

Unennäön_oppitunti

Carlos Castanedan mukaan on olemassa olentoja, jotka ovat ympärillämme jatkuvasti. Ihmiset eivät kuitenkaan yleensä huomaa niitä, koska niissä ei ole mitään tuttua ja niiden energiataso tässä maailmassa on hyvin matala. Nuo ns. epäorgaaniset olennot tavoittelevat ihmisten tietoisuutta ja energiaa. Ne pystyvät ennakoimaan ihmisen mitä hienovaraisimmat ajatukset, mielialat ja pelot.

Ihminen havaitsee epäorgaaniset olennot kun on kulkenut ns. unennäön kahden ensimmäisen portin läpi, tarkoittaen sitä, että ihmisen unennäön huomio on silloin kehittynyt riittävästi, jotta se pystyy erottamaan noiden olentojen projektiot muiden havaintojen joukosta. Nuo olennot ripustautuvat unennäkijän sisimpiin tunteisiin ja pelaavat niillä armottomasti. Koska ihmisen järki ei pysty käsittelemään niitä juuri lainkaan, ne voivat aluksi herättää suunnatonta pelkoa, mikä on unennäkijälle hyvin vaarallista. Unennäön korkeammilla tasoilla unennäön jatkuvuus on erilainen kuin alemmilla energiatasoilla, joten tuo vaara on hyvin todellinen. Esimerkiksi erilaisten äänten hallitsematon kuuleminen ja uskonnollisesti tulkittujen näkyjen näkeminen on yksinkertaisesti seurausta siitä, että ihminen ei ymmärrä eikä hallitse intentiotaan riittävästi epäorgaanisten olentojen maailmasta tulevan energian hyödyntämiseksi tahdonvaraisesti.

Esimerkiksi Castanedan linjan tietäjät kutsuvat noita olentoja unennäössään vuorovaikutukseen kanssaan ja muuntavat ne liittolaisikseen. Syy siihen, että ne ilmestyvät unennäössä tietyssä muodossa on jotta tietäjä voisi käyttää tuota muotoa keinona kutsua niitä luokseen myös tavanomaisessa tietoisuudessa. Tavanomaisen unen sisällön ja epäorgaanisen olennon erottaa toisistaan siitä, että unennäön huomion keskittyessä epäorgaanisen olennon projektioon, unen muu sisältö romahtaa. Ne ovat oleellisesti elementtejä, jotka eivät ole lainkaan osa tavanomaista unennäköä. Noilla olennoilla on ylivertainen tietoisuus ja ne voivat ja haluavat opettaa unennäköä. Unennäön osalta niiden välittämä tieto on täysin pätevää. Nuo olennot eivät pysty valehtelemaan, koska ne reagoivat vain intentioon.

Keskittymällä epäorgaanisen olennon projektioon, on mahdollista liikkua niiden maailmaan käyttäen niiden energiaa. Tietäjät käyvät epäorgaanisten olentojen maailmassa kerätäkseen riittävästi energiaa, jotta voisivat saavuttaa ns. unennäön kolmannen portin, tarkoittaen energiaruumiin saamista liikkumaan itsenäisesti intention avulla. Tuon jälkeen ihminen on epäorgaanisten olentojen saavuttamattomissa. Unennäkö on energiaa luova tila ja energiaruumis todellinen asia. Epäorgaanisten olentojen tavoitteena toisaalta on se, että kehittyneet unennäkijät jäisivät pysyvästi niiden maailmaan.

Koska energiaruumiin viimeistelyyn tarvitaan energiaa, joka on peräisin epäorgaanisten olentojen maailmasta, unennäön korkeampien tasojen saavuttaminen ei ole mahdollista kohtaamatta noita olentoja. Koska niiden oikeellinen ymmärtäminen toisaalta vaatii keskivertoihmisen näkökulmasta suuret määrät henkilökohtaista energiaa, ihmisillä ei keskimäärin ole keinoja saavuttaa energiaruumistaan eikä keinoja suojautua noiden olentojen negatiivisilta vaikutuksilta, jotka vaikutukset näkyvät selvästi ihmiskunnan sekavassa nykytilassa.

22

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laajatajunta

      Hipit luki ennen Castadedan kirjoja.Olen joskus nuorena käynyt myös epäorgaanisten olioiden olotilassa,hurjassa nuoruudessani.
      Nyt kun pössyttely on taas muotia on Castanjeda taas esillä.
      Pink Floidin musiikki ja Carlos Castanjedan kirjat olivat hämyisten savuisten luukkujen kulttuuria ennen,ja ilmeisesti nytkin.

      • Unennäön_oppitunti

        Kokemusperäinen tieto epäorgaanisesta olennosta on hyvin vaikuttava ja vakuuttava asia. Nuo olennot tosiaan pystyvät tietämään etukäteen esimerkiksi ihmisen ajatukset. Epäorgaaninen olento pystyy kertomaan tietäjälle kaiken, mihin tietäjä osaa kohdistaa intentionsa. Teknisesti kyse on siitä, että eristämällä kognitiivisesti epäorgaanisen olennon, niiden maailmasta tuleva energia nostaa tarvittaessa esiin tiedon, johon tietäjän intentio on kohdistunut.


    • leijailevatilmassa

      Kyse on tietysti noista venäläistrolleista, jotka kalvavat maata altamme.

    • 423345665578

      Kaikenlaista pelleä sitä löytyykin.

    • tavallinenpekka

      @Unennäön_oppitunti Hyvin tiivistetty kirjoitus. Ymmärtämättömyydestä ja vastustuksesta huolimatta, suosittelen jatkamaan kirjoittamista.

      • Unennäön_oppitunti

        Tietäjien ja epäorgaanisten olentojen aikomuksista:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13645637


    • äläkysy

      Rinnakaisulottuvuuksien elävät. Jeps...

      • Unennäön_oppitunti

        Voidaan tosiaan sanoa, että kyse on rinnakkaisulottuvuuksien olennoista. Ne eivät ole peräisin tästä maailmankaikkeudesta. Don Juanin terminologiassa niiden havaitseminen riippuu kokoomapisteen siirtymisestä tiettyyn sijaintiin. Niiden konkreettisuus riippuu kokoomapisteen kiinnittymisen asteesta tuohon sijaintiin. Järjenkäyttö on täysin hyödytöntä noita olentoja kohdattaessa. Koska ne reagoivat vahvasti ihmisen tunnetiloihin, niiden ilmiasu on niiden määrittämä.

        On suositeltavaa välttää tulkintoja kohdattaessa noita olentoja. Tulkinnat eivät yleensä ole hyödyllisiä, koska pohjimmiltaan nuo olennot ovat käsittämättömiä. Jos niihin ei kehitä vahvoja tunnesiteitä, niin välttämättä ei havaitse muuta kuin epäorgaanisen olennon neutraalin äänen, joka kertoo niistä asioista, joihin unennäkijä kiinnittää huomionsa. Kuolettava vaara ihmiselle on epäorgaanisten olentojen taipumus vahvistaa rajatta niitä tunteita, joita ihminen kohdistaa niihin.


      • Joskus_kaikki_tietävät

        Minuun on tehnyt syvän vaikutuksen nyt jo edesmenneen Tapio Kaitaharjun kirjat. Hän näki luonnonhenkiä, keijuja, tonttuja, peikkoja, pystyi kommunikoimaan eläinten ja jopa puiden kanssa. Sen vuoksi ei tuottanut ongelmia lukea myöskään Adonain kanavointeja:

        "Mikään ei ole liian pieni tai liian suuri ollakseen elävä. Jokainen sadepisara on elävä myriadeista elävistä undiineista (vesielementaaleista), jotka sekoittuvat sylfien (ilmaelementaalien) kanssa tanssiakseen haltioiden (maaelementaalien) päällä ja tullakseen salamanterien (tulielementaalien) valon lämmittämäksi ja/tai imemäksi.

        Nämä moniulotteiset elementaalit jotka olivat kerran osa lasten satuja/satumaata, ovat nyt jatkuvia kumppaneitanne. Näitä elementaaleja kulkee yläpuolellanne, allanne, ympärillänne ja lävitsenne. Tikkaidenne alimmilta askelmilta ette voineet havaita elementaaleja, mutta nyt ne ovat jatkuvia seuralaisianne".


    • vainvesiatomi

      Siis ettäkö ihan vaikkapa rauta- ja kupariatomeista tehtyjä olioita täällä vaeltelee seuranamme?? Vai pitääkö ne olla pelkistä kaasuista tehtyjä jos ne vielä jopa uniinkin tulee? Kyllä on ajat näköjään aika kummia nykyjään!!

      • Kehityskehittyy

        Näitä metalliatomeista koostuneita olioita on alettu tutkimaan joidenkin exoplaneettojen kuitten pinnalta. Tutkimuksissa on havaittu jotain nykytieteelle tuntematonta energiaa, joka sykkii tietyn matemaattisen kaavan mukaan riippuen atomien valenssien jaksoväli vaihtelusta sen mukaan saavatko ne ulkopuolista valoa kuten esim auringon säteilyä.


    • Kerrokuvastin

      Eivät varmaankaan olleet hiiliteräksestä tehtyjä?
      Vastausta vaadin!

      • Unennäön_oppitunti

        Castanedan näkemyksen mukaan todellisuus koostuu selittämättömän voiman emanaatioista, jotka ovat värähteleviä valonhohteisia säikeitä. Elävillä olennoilla on mm. tietoisia emanaatioita. Noille emanaatioille on identtiset vastineensa organismin ulkopuolella. Emanaatioidensa kautta elävän olennon on mahdollista vastaanottaa tietoisuutta ja energiaa äärettömyydestä. Orgaanisilla olennoilla on lisäksi emanaatioita, joilla ei ole tietoisuutta.

        Epäorgaanisista olennoista tiedetään suhteellisen vähän. Ihminen ei yleensä havaitse omaansa tai muutakaan valonhohteisuutta johtuen kokoomapisteen tavanomaisesta sijainnista. Valonhohteisuus liittyy energian suoraan havaitsemiseen. Sen havaitseminen on mahdollista, jos kokoomapiste siirretään pois sijainnista, jossa se keskittyy fyysistä rakennetta vastaaviin emanaatioihin, jolloin myös epäorgaaniset olennot ovat havaittavissa. Epäorgaanisten olentojen valonhohde on lähtökohtaisesti hyvin himmeä ja huomaamaton heijastaen niiden matalaa energiatasoa. Jos ne näkevä ihminen ei osaa siirtää kokoomapistettään sijaintiin, jossa nähdään energia, niin niiden ilmiasu heijastaa ihmisen tunneperäisiä odotuksia.

        Epäorgaanisilla olennoilla on lähtökohtaisesti matalasta energiatasostaan huolimatta erittäin kehittynyt tietoisuus. Epäorgaanisten olentojen outous johtuu osin siitä, että niillä on tietoisuuden tuottavia emanaatioita, mutta ei lähtökohtaisesti rakennetta tuottavia emanaatioita tässä maailmankaikkeudessa. Myös energia, jota ne käyttävät on erilaista, koska se on peräisin toisesta maailmankaikkeudesta. Lisäksi niiden kokoomapisteet ovat enemmän tai vähemmän erilaisissa sijainneissa kuin ihmisillä. Noiden syiden vuoksi ne ovat hyvin erilaisia kuin ihmiset. Vuorovaikutus on kuitenkin mahdollista niiden emanaatioiden kautta, jotka ovat elämänmuodoille yhteisiä.

        Epäorgaaniset olennot ovat äärimmäisen paljon kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin ihminen, koska niiden energeettisessä muodossa ei ole ihmiselle ja muille orgaanisen elämän muodoille tyypillistä heikkoutta. Niiden tietoisuus on äärettömän paljon tyynempi ja syvempi kuin ihmisellä. Niillä on taipumus kiinnittyä niihin ihmisen emanaatioihin, jotka värähtelevät voimakkaiden tunnetilojen seurauksena. Tuota kautta epäorgaaniset olennot vastaanottavat itselleen käyttökelpoista energiaa.


      • Flyygelinhohde
        Unennäön_oppitunti kirjoitti:

        Castanedan näkemyksen mukaan todellisuus koostuu selittämättömän voiman emanaatioista, jotka ovat värähteleviä valonhohteisia säikeitä. Elävillä olennoilla on mm. tietoisia emanaatioita. Noille emanaatioille on identtiset vastineensa organismin ulkopuolella. Emanaatioidensa kautta elävän olennon on mahdollista vastaanottaa tietoisuutta ja energiaa äärettömyydestä. Orgaanisilla olennoilla on lisäksi emanaatioita, joilla ei ole tietoisuutta.

        Epäorgaanisista olennoista tiedetään suhteellisen vähän. Ihminen ei yleensä havaitse omaansa tai muutakaan valonhohteisuutta johtuen kokoomapisteen tavanomaisesta sijainnista. Valonhohteisuus liittyy energian suoraan havaitsemiseen. Sen havaitseminen on mahdollista, jos kokoomapiste siirretään pois sijainnista, jossa se keskittyy fyysistä rakennetta vastaaviin emanaatioihin, jolloin myös epäorgaaniset olennot ovat havaittavissa. Epäorgaanisten olentojen valonhohde on lähtökohtaisesti hyvin himmeä ja huomaamaton heijastaen niiden matalaa energiatasoa. Jos ne näkevä ihminen ei osaa siirtää kokoomapistettään sijaintiin, jossa nähdään energia, niin niiden ilmiasu heijastaa ihmisen tunneperäisiä odotuksia.

        Epäorgaanisilla olennoilla on lähtökohtaisesti matalasta energiatasostaan huolimatta erittäin kehittynyt tietoisuus. Epäorgaanisten olentojen outous johtuu osin siitä, että niillä on tietoisuuden tuottavia emanaatioita, mutta ei lähtökohtaisesti rakennetta tuottavia emanaatioita tässä maailmankaikkeudessa. Myös energia, jota ne käyttävät on erilaista, koska se on peräisin toisesta maailmankaikkeudesta. Lisäksi niiden kokoomapisteet ovat enemmän tai vähemmän erilaisissa sijainneissa kuin ihmisillä. Noiden syiden vuoksi ne ovat hyvin erilaisia kuin ihmiset. Vuorovaikutus on kuitenkin mahdollista niiden emanaatioiden kautta, jotka ovat elämänmuodoille yhteisiä.

        Epäorgaaniset olennot ovat äärimmäisen paljon kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin ihminen, koska niiden energeettisessä muodossa ei ole ihmiselle ja muille orgaanisen elämän muodoille tyypillistä heikkoutta. Niiden tietoisuus on äärettömän paljon tyynempi ja syvempi kuin ihmisellä. Niillä on taipumus kiinnittyä niihin ihmisen emanaatioihin, jotka värähtelevät voimakkaiden tunnetilojen seurauksena. Tuota kautta epäorgaaniset olennot vastaanottavat itselleen käyttökelpoista energiaa.

        Epäilemättä sinulla tuo kokoomapiste on suurinpiirtein jossain ylhäällä takavasemmalla. Itse olet ikäänkuin pudonnut kärryiltä kuvaannollisesti. Ja varsinkin kirjaimellisesti.
        Minulla kaikki on emanoitunut kupariin, joten en ruostu koskaan. Ainoastaan patinoidun yläpinnaltani.
        Kuparilla on mahtava valonhohteisuus, joka parantaa sielua ja vastustaa ilmaston lämpenemistä. Energiaa virtaa minuun joka puolelta ja voin sitä tarvittaessa jakaa ympäristööni. Talonikin lämpiää samalla energialla.


      • Unennäön_oppitunti
        Flyygelinhohde kirjoitti:

        Epäilemättä sinulla tuo kokoomapiste on suurinpiirtein jossain ylhäällä takavasemmalla. Itse olet ikäänkuin pudonnut kärryiltä kuvaannollisesti. Ja varsinkin kirjaimellisesti.
        Minulla kaikki on emanoitunut kupariin, joten en ruostu koskaan. Ainoastaan patinoidun yläpinnaltani.
        Kuparilla on mahtava valonhohteisuus, joka parantaa sielua ja vastustaa ilmaston lämpenemistä. Energiaa virtaa minuun joka puolelta ja voin sitä tarvittaessa jakaa ympäristööni. Talonikin lämpiää samalla energialla.

        Castanedan esittämässä lähestymistavassa kyse on nimenomaan siitä, mihin sijainteihin kokoomapisteen pystyy siirtämään ja kiinnittämään halutessaan. Oleellista on käytettävissä olevan energia. Jos sitä ei ole riittävästi, niin kokoomapisteen siirtäminen hyödyllisiin sijainteihin ei ole mahdollista. Kokoomapisteen siirtymisessä ei ole kyse siitä, että ihminen vain kuvittelee tuollaisen siirtymän; ikään kuin mielikuvituksessaan, vaan siitä, että energia aiheuttaa todellisen siirtymän. Tuohon prosessiin voi vaikuttaa taipumattoman aikomuksensa avulla, mutta yleensä ihmiset eivät tunnista edes sitä, että todellisuutta voidaan muuttaa pelkän aikomuksen kautta.


      • Kooma-

        "kokoomapiste"

        Olette paremminkin koomapisteessä.


    • co2h4

      Tuntuu olevan hyvin epäorgaanista ja epäolennaista nämä jutut täällä.

      • Tieteenteon_oppitunti

        Parapsykologian edistyminen oikeaksi tieteeksi edellyttää esimerkiksi tilastollisesti määrittyvän yhteyden asteen tunnistamista tiettyihin tässä yhteydessä relevantteihin aivoalueisiin liittyvien aktiviteettitasojen objektiivisten mittausten ja sellaisten luotettavasti raportoitavissa olevien subjektiivisten kokemusten välille, joihin liittyy tavallista korkeampi, tietoisuuden sisältöjä muuntavaksi koettu energiataso. Tuolla ilmiöllä, jota kutsutaan epäorgaanisiksi olennoiksi on kyky tuollaisen korkeamman energiatason kokemuksen tuottamiseen.

        Toisaalta, aktivoimalla aivojen tiettyjä osia magneettikentillä (ns. Koren-kypärä) on ilmeisesti mahdollista tuottaa kokemuksia, joiden osana esiintyy esimerkiksi ruumittomia ääniä yms., jotka selvästi tietyiltä osin muistuttavat niitä kokemuksia, joita ihmisillä on tuosta ilmiöstä, jota voidaan kutsua epäorgaanisten olentojen kohtaamiseksi. Esimerkiksi Susan Blackmore ja Richard Dawkins ovat kokeilleet tuota laitetta. Tietäjien näkökulmasta tuohon liittyen on kyse siitä, että koehenkilöiden kokoomapiste on liikkunut, joko kyseisen laitteen vaikutusten, annettujen suggestioiden, koehenkilöiden odotusten jne. tai niiden yhdistelmän seurauksena tavanomaisesta sijainnistaan.
        https://en.wikipedia.org/wiki/God_helmet#Experiences


    • 6347475

      Itse olin joskus hyvin kiinnostunut Castanedan kirjoista etc. Ennen kuin olin tietoinen lucideista unista, metafysiikasta etc jonka kaiken Carlos oli lainannut muualta kirjoihinsa.
      Ikävä olla ilonpilaaja, mutta todennäköisesti kaveri oli pelkkä huijari.

      No, kaikki propsit miehelle hyvistä tarinoista.. niistä saisi hienoja leffoja aikaiseksi varmasti.

      Mutta opettele ihmeessä valveunia ja koita olla yhteyksissä olioihin - muista raportoida täällä sitten kokemuksistasi :)

      • Unennäön_oppitunti

        "Itse olin joskus hyvin kiinnostunut Castanedan kirjoista etc. Ennen kuin olin tietoinen lucideista unista, metafysiikasta etc jonka kaiken Carlos oli lainannut muualta kirjoihinsa."
        Mistä Castaneda on mielestäsi lainannut esimerkiksi kokoomapisteen käsitteen, valonhohteiset säikeet, sipulin kerrokset, ajatuksen ihmisistä kanojen kaltaisina tuotantoeläiminä?

        "Ikävä olla ilonpilaaja, mutta todennäköisesti kaveri oli pelkkä huijari."
        No harm done. Sellaisiin johtopäätöksiin päätyminen, jotka ovat samat kuin joillakin muilla aiemmin, ei tietystikään tee Castanedasta huijaria. Don Juanhan pyrki ohjaamaan kohti abstraktia, joten tietysti tuo tietämys on universaalia. Don Juanin mukaan henkilökohtaisella itsellä (suurinpiirtein merkityksessä ihmisen persoonalla) ei muutenkaan ole kertakaikkiaan minkäänlaista arvoa, joten on sama, kuka tuon tiedon välittää. Teknisesti kyse on siitä, että Castaneda pyrkii kirjoissaan kuvaamaan moitteettomasti sitä, mitä henki hänelle antaa. Kukaan ei voi tehdä enempää. Do you see?

        Esimerkiksi mystikoilla on tietysti samankaltaisia kokemuksia kuin Castanedalla; esimerkiksi ihmisen muotista ja ruumiista irtautumisesta, mutta kuka muu kuin don Juanin tarkoittamat näkijät on antanut oikean selityksen sille, mistä esimerkiksi ihmisen muotissa oikeastaan on kyse? Kuka muu on yhdistänyt nuo ja muut abstraktin tiedon palaset samalla tavalla kuin Castaneda? Auttaako esimerkiksi selkounien näkeminen mitään ilman soturin polkua? Tai kyky kohdata epäorgaania olentoja ilman taipumatonta aikomusta vapauteen? Tai sisäinen hiljaisuus ilman itsetärkeyden puutetta? Nivelten naksuttelu ilman energiansa säästämistä? Ihmisen muotin näkeminen ilman selväjärkisyyttä? Henkilökohtainen voima ilman itsehallintaa? Äärettömyyden kohtaaminen ilman oman kuolemansa käyttämistä neuvonantajana?

        "Mutta opettele ihmeessä valveunia ja koita olla yhteyksissä olioihin - muista raportoida täällä sitten kokemuksistasi :)"
        Ainakaan mitkään omista kokemuksistani eivät ole ristiriidassa sen kanssa, mitä Castaneda on kertonut kirjoissaan; pikemmin päinvastoin.


    • Kultahippunen

      Minulla oli aika kummallinen kokemus. Onko ketään, joka ymmärtää sitä?
      Äitini kuoli sairaalassa. Minä istuin samaan aikaan toisessa maassa
      kuin olisin istunut hänen sairasvuoteensa vieressä keskustellen hänen kanssaan.
      Ajatuksenvaihto oli intensiivistä, kuin hyvästiottoa, anteeksiantoa, ymmärtämystä.
      Parin viikon kuluttua sain sen kuolin-ilmoituksen ja koska pidän päiväkirjaa,
      tiedän olleeni kanssakäymisissä hänen kuolinvuoteellaan - niin sanoakseni.
      Parin kuun päästä siitä tapahtumasta istuin lukemassa Tapani mukaan.
      Silmäkulmassani näin pienten kulta-hippusten tanssiva kuin riemusta.
      Se tuntui kuin ne tanssivat tähtöset olisivat persoonallisia.
      Ajattelin silmieni olevan väsyneet, valon heijastuvan jostain...
      Sitten menin ulos iltaan ja hämmästykseseni ne tulivat mukana ryöppynä,
      koko ajan vasemmalla puolellani tanssien kuin piirileikkiä.
      En käytä lääkkeitä. Sitä jatkui sisällä, ulkona, eri paikoissa.
      Kun aloin kirjoittaa päiväkirjaani sen jälkeen, huomasin
      sen olevan isäni syntymäpäivä!
      Energia oli selvästi isäni riemukasta, vapautunutta tanssia.
      Vanhempani olivat hyvin rakastuneita ja äiti haki isää 20 vuotta
      tämän kuoltua, kotona etsien häntä, kuin haluten kertoa hänelle jotain.
      Unohtaen välillä, ettei isää ole, vai oliko ja miten?
      Miksi isäni halusi minun tietävän olevansa onnellinen
      saadessaan lopultakin rakastetun vaimonsa luokseen?
      Minä olen saanut raamatullisen opetuksen:
      "kuolleet eivät tiedä mitään, vaan heidän rakkautensa ja vihansa
      ovat rauenneet tyhjiin.
      Tee kaikkesi eläessäsi, sillä kuolemassa et tee mitään".
      Yritän toistaa tätä mantran tavoin, vaikka tapahtuma saa
      minut aivan toisiin ajatuksiin kokemukseni perusteella.
      Kun nimittäin pysähdyn muistelemaan ja kysymään ilman
      opittua teoriaa, oppia...
      Toiset sisarukseni eivät ole kokeneet vastaavaa tapahtumaa.

    • noituuttanäkyvillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe