Suurin salaliitto

Vieraasta_asennuksesta

Kaikkein suurin salaliitto on se, että epäorgaaniset olennot ovat korvanneet kaikkien ihmisten mielet omalla mielellään. Ihmisen näennäisesti oma mieli on siis oikeasti epäorgaanisen olennon mieli.

Carlos Castaneda kertoo tästä kirjassaan: "The Active Side of Infinity". Castanedan opettaja, tietäjä don Juan kutsuu noita epäorgaanisia olentoja saalistajiksi. Ne ovat syrjäyttäneet ihmisten alkuperäisen todellisen mielen ja syöttäneet tilalle ns. vieraan asennuksen. Saalistajat luovat tuon asennuksensa kautta tietoisuuden purkaumia, jotka ne kuluttavat häikäilemättömällä, petomaisella tavalla. Ne antavat meille järjettömiä ongelmia, jotta ruokkisimme ne näennäishuoltemme tuottamilla energeettisillä purkauksilla.

Don Juan ilmaisee asian seuraavaan tapaan: "Se, mikä meillä on vastassamme ei ole yksinkertainen saalistaja. Se on hyvin älykäs ja järjestäytynyt. Se noudattaa järjestelmää tehdäkseen meidät hyödyttömiksi. Ihminen, maaginen olento, jona oleminen on hänen kohtalonsa, ei enää ole maaginen. Hän on keskinkertainen lihapala. Ihmiselle ei enää ole muita unia, kuin sellaisen eläimen unia, joka on kasvatettu tulemaan lihapalaksi: arkipäiväisiä, tavanomaisia, idioottimaisia."

Ainoa ihmiskunnalle jätetty vaihtoehto on itsekuri. Jos saalistajien mieltä rasittaa sisäisellä hiljaisuudella riittävän kauan, se pakenee. Ihmisen tietoisuus siis kasvaa vähitellen alkuperäiseen mittaansa, jos saalistajat pysyvät riittävän kauan loitolla. Itsekuri rasittaa vierasta asennusta loputtomasti, jolloin ihmisen alkuperäinen mieli voi vähitellen ilmestyä uudelleen näkyviin. Itsekurilla tietäjät tarkoittavat kykyä kohdata selväjärkisesti omituisuuksia, jotka eivät sisälly odotuksiimme. Epäorgaaniset olennot ovat sellaisia ja ne on selitetty seuraavalla sivulla:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13634956

14

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NWOfalling

      Tarkoitatko samoja olentoja joista puhutaan englanniksi nimellä Archons? Niiden sanotaan olevan tässä negatiivisessa valtajärjestelmässä reptiliaani-olentojen yläpuolella. Eli näillä lisko-olennoillakin olisi oma herransa jota totellaan.

      • Vieraasta_asennuksesta

        Don Juanin mukaan saalistajat ovat tapa, jolla maailmankaikkeus testaa meitä. Ne ovat pelottavia, hirviömäisiä, korvaamattomia haastajia. Saalistaja-tyyppinen epäorgaaninen olento on niin hirvittävä, että emme ihmisinä halua edes ajatella sitä. Ihmiset torjuvat sen muistikuvat tietoisuudestaan. Asennettu saalistajien mieli pakenee ikuisesti, kun tietäjä onnistuu tarttumaan värähtelevään voimaan, joka pitää ihmisen koossa energia-kenttien yhteenkokoontumana. Jos tietäjä ylläpitää sen paineen riittävän kauan, saalistajan mieli pakenee hävinneenä.


      • sivusta.kulkija

        On. Kyse on archoneista juurikin.


    • wnwncownc

      Mutta heeetkinen, aloittajan mukaan kaikkien ihmisten mielet on korvattu. Siis aloittajan ja minunkin. Olemmeko kaikki mennyttä?

      • KaikkiOnMennyttäJo

        Juuri näin, aloittajan mieli on korvattu, tekstin kirjoitti siis mielenhallitsija, ei aloittaja itse.

        Ei siis pidä uskoa aloittajaa, kyseessä on mielenhallitsijan vale.

        Tätäkään ei kannata uskoa, kirjoittaja on mielenhallitsija. Ja tätä lukiessa saamasi mietteetkään eivät ole omiasi, vaan mielenhallitsijan.


      • Vieraasta_asennuksesta
        KaikkiOnMennyttäJo kirjoitti:

        Juuri näin, aloittajan mieli on korvattu, tekstin kirjoitti siis mielenhallitsija, ei aloittaja itse.

        Ei siis pidä uskoa aloittajaa, kyseessä on mielenhallitsijan vale.

        Tätäkään ei kannata uskoa, kirjoittaja on mielenhallitsija. Ja tätä lukiessa saamasi mietteetkään eivät ole omiasi, vaan mielenhallitsijan.

        Epäorgaanisten olentojen harjoittama mielenhallinta ei ole totaalista, koska niiden ote herpaantuu sisäisen hiljaisuuden aikana. Noina aikoina ihmisen tietoisuuden on mahdollista kasvaa takaisin alkuperäiseen mittaansa. Tietysti, jotta voisimme kertoa asiasta muille, joudumme kommunikoimaan käyttäen niitä mielen mekanismeja, jotka ovat muille ihmisille tuttuja. Monilla tuolle asteelle kehittyneillä tietäjillä ei enää ole riittävästi mielenkiintoa noinkin työlääseen ja vastenmieliseen operaatioon, jolloin tuo tieto jää kokonaan välittämättä. Sisäinen hiljaisuus on portti äärettömyyteen, joten muiden ihmisten hyvinvoinnista huolehtimisesta kiinnostuminen vaatii tietäjältä suuria järjenvastaisia ponnistuksia.


    • Naguaali

      Ihmiskunnan tavanomainen käsitys itsestään on täysin virheellinen. Don Juan tarjoaa tähän harhaan lääkettä, mutta ihmiskunta ei ole ottanut sitä systeemiinsä, koska epäilee, että Castaneda on huijari. don Juanin tarkoitus tosin ei ole ollutkaan tuon lääkkeen tarjoaminen ihmiskunnalle, vaan Castanedalle, koska hänet oli valittu uudeksi naguaaliksi. don Juan tyrmää mahdollisuuden, että Castaneda voisi pelastaa ihmiskunnan. Ihmiskunnan motivoiminen vapauden edellyttämän itsekurin harjoittamiseen ylittää yksittäisen naguaalin energeettiset mahdollisuudet. Naguaali voi kuitenkin heijastaa abstraktia ja tarjota kuutiosenttimetrillisen mahdollisuutta. Äärettömyys valitsee sen, kuka voi hyötyä paljastuksista.

      Pysyttäytyminen harhaisessa todellisuuskäsityksessä takaa ihmiskunnan loputtoman tyhmyyden. Don Juanin mukaan saalistajat kasvattavat ihmiskuntaa häkeissä, samaan tapaan kuin ihmiset kasvattavat kanoja häkeissä. Samaan tapaan, kuin kanalla ei ole edellytyksiä ymmärtää omaa suhdettaan ihmiseen ja tuon suhteen tarkoitusta, niin ihmiselläkään ei ole edellytyksiä ymmärtää omaa suhdettaan saalistajiin toimiessaan vieraan asennuksen puitteissa. Vain sisäisen hiljaisuuden kautta voidaan palauttaa ihmisen alkuperäinen mieli ja ymmärtää se, mitä muinaiset tietäjät kutsuivat asiakohtien asiakohdaksi.

      Carlos voisi tässä välissä kysyä, että pidetäänkö ihmiskuntaa tosiaan kanahäkissä? Ei. Se olisi idioottimaista. Häkki on mitoitettu ihmiskunnan piilevien kykyjen mukaan, jotka ovat todella valtavat. Se liittyy siihen, miten ihmiseen syötetty mieli rajoittaa ihmisen kognitiota. Kyse ei ole vertauskuvasta; kognition rajoitteet asettavat ihmiskunnan toiminnalle erittäin todellisia energeettisiä rajoitteita. Epäorgaaniset olennot ovat jättäneet ihmiskunnalle käyttöön vain sellaiset minimaaliset resurssit, joita ihmiskunnan elossasäilyminen ja siten sen hyödyntämisen jatkaminen edellyttävät.

      Epäorgaaniset olennot hyväksyvät ihmiskunnan laajentumisen, koska siitä on niille itselleen hyötyä. Se antaa harhakuvan vapaudesta. Sen sijaan ne tekevät kaikkensa, jotta ihmiskunta ei pääsisi eroon niiden vaikutuksesta. Kyse on erittäin kehittyneestä elämänmuodosta. Vieraan asennuksen tuttuus on saanut ihmiset samaistumaan siihen. Suurin osa ihmisen suunnattomista voimavaroista on piilotettu emanaatioihin, joiden voimavarojen muistaminen ja paljastuminen ei ole mahdollista ilman sisäisen hiljaisuuden väliintuloa. Noiden voimavarojen paljastuminen rajoittaisi epäorgaanisten olentojen elämänmuodon toimintaedellytyksiä. Ihmisyksilöiden kognitiivisen kehityksen alemmilla tasoilla tuon elämänmuodon strategiana on loisiminen huomaamattomasti itselleen sopiviksi muokkaamissaan energiakentissä ja ylemmillä tasoilla pyrkimys houkuttaa liikkuva tietoisuus tyytymään niihin palveluksiin, joita epäorgaaniset olennot voivat tarjota entistäkin vapaamman tietoisuuden tavoittelemisen sijasta.

      • organ_kundabuffer

        Oletko perehtynyt Gurdjieffiin?

        Organ-kundabuffer aiheuttaa samantapaiset oireet kuin Castaneda kuvailee. Kyseinen "elin" aiheuttaa todellisuuden kokemisen ja näkemisen "ylösalaisin" ja se asennettiin ihmiskuntaan epäorgaanisten olentojen toimesta kosmisen katastrofin välttämiseksi (Tower of Babel moment ks. Joseph Farrell kirjat)

        "According to Gurdjieff, the essence of Buddha's teachings concerned the release of mankind from what he called "the crystallized consequences of the properties of the organ kundabuffer." As to what Gurdjieff exactly meant by this organ 'kundabuffer' is still somewhat unclear because he did not go into great detail in describing it from a stricly physiological perspective. But, more then anything else, this organ may be more related to a "psychological organ of perception" that we inherited from our ancestors, which has us perceive reality 'topsy turvy' (as Gurdjieff says) and as a result we invert the fundamental order of reality and "turn it on it's head.""


        http://glossary.cassiopaea.com/glossary.php?id=162&lsel=B

        http://www.gurdjieff.org/


    • arheth

      Tuo oli totta aiemmin, nyt elämme uutta aikaa ja korkeammat värähtelyt kehittävät meitä. Entiteetit on häädetty kimpustamme.

    • vnbbvnvn

      Henkisyydessä ja aidossa uskonnollisuudessa ihminen jaetaan kolmeen eri entiteettiin, eli sieluun, egoon (keho ja mieli) ja Henkeen. Ego on osittain sielun heijastama persoonallisuus, mutta Henki on korkein jumalallinen itsemme ja vastaa uskonnollisuuden "Pyhää Henkeä". Henki on yhteydessä toisiin jumalallisiin Henkiin mystisellä ja ihmeellisellä tavalla.

      Voiko avauksessa kuvatun kaltaisille negatiivisille entiteeteille olla sijaa, jos meitä valvoo Henki? - Enpä usko.

      Mitään salaisuuksia ihmisen olemukseen asiat eivät ole, vaan aivan avoimesti käsiteltäviä asioita mm. teosofiassa, mutta kuinka moni asioihin perehtymätön uskoo todeksi sen, että meissä todellakin on sisäisesti läsnä Henki, joka on suora linkki Korkeampiin Voimiin ja Jumalaan?

      Tästä suuresta totuudesta huolimatta Ihmisen tahto on vapaa ja hän vastaa itse teoistaan ja valinnoistaan...vaikka opastusta ja ohjausta onkin mahdollista usein saada.

      Miksi sielu sitten täällä nyt, eikä taivasmaailmoissa tai alemmissa maailmoissa? Sielu on maapallolla - useimmiten - ensisijaisesti oppimassa ja Henki aikanaan päättää - yhdessä muiden asiaa tuntevien anssa - miten sielu on edistynyt ja mitä se on oppinut ja miten matka jatkuu (en tunne sitä prosessia tarkemmin).

      Monet ihmiset nykyään aivan liian herkästi tuomitsevat kaiken uskonnollisuuden ja henkisyyden hölynpölyksi. Kyllä aika monille hengellisille asioille on rationaalista - ja myös tieteellistä - perustaa mahdollista rakentaa, mutta se edellyttää totuudelle avointa mieltä ja rehellisyyttä.

    • sivusta.kulkija

      Itse pystyn keskustelemaan sen epäorgaanisen olion kanssa. Olen myös nähnyt sen yhden kerran. Kyseessä on baphometin näköinen olio.

    • Vieraasta_asennuksesta

      Don Juanin linjan tietäjät ovat hyvin käytännöllisiä suhteessa pyrkimyksiinsä. Heidän tavoitteenaan ja motivaationaan on vapaus tiedostaa täydellisesti kaikki ihmisen mahdollisuudet; sekä tunnetut, että tuntemattomat. Tietäjät eivät hyväksy rajoittumista epäorgaanisten olentojen asettamiin muotteihin. Tuonkaltaisen vapauden saavuttaminen on mahdollinen vain kykenemällä liikuttamaan itsenäisesti ns. kokoomapistettä, mikä on yksi keskeisimmistä käsitteistä. Tuo liike ei ole mahdollinen ilman käyttökelpoista energiaa, joten tietäjät väijyvät itseään säälimättömästi pyrkien havaitsemaan energianvuotokohtansa.

      Tietäjät kamppailevat epäorgaanisten olentojen epäsuotuisia vaikutuksia vastaan strategisista syistä, koska ne rajoittavat vapauden etsintää. Noista epäsuotuisista vaikutuksista haitallisin on itsetärkeys. Tietäjät pyrkivät hävittämään sen totaalisesti omasta elämästään. Syynä ei ole millään muotoa moraalinen arvovalinta, vaan se, että itsetärkeys on vapautta rajoittavaa energiantuhlausta. Tietysti tarvitaan muutakin, jotta päästään edes vähän eteenpäin. Moitteeton naguaali ei sisällä muuta kuin abstraktin, joka heijastaa äärettömyyttä.

      Don Juanin ajattelussa; erityisesti vapaudentavoittelussa on yhtymäkohtia buddhalaisuuteen. Sisäisen hiljaisuuden ja energeettisen moitteettomuuden yhdistelmä mahdollistaa mm. asioita, joita uskonnoissa pidetään ns. yliluonnollisina kykyinä. Esimerkiksi buddhalaisuudessa mainitaan joitakin ns. siddhejä. Ne eivät kuitenkaan oikeasti ole yliluonnollisia, vaan luonnollisia ihmisen kykyjä, joita ihmiset eivät aiemmin ole tiedostaneet omaavansa. Ne ovat tietysti alemmilla energiatasoilla vain ns. tarinoita voimasta, koska siinä pienessä kaistaleessa tietoisuutta, jonka epäorgaaniset olennot ovat jättäneet ihmisille, noilla kyvyillä ei ole jatkuvuutta eikä koossapysyvyyttä.

      • organ_kundabuffer

        Castaneda kirjoitti uutislehtisissään 1996 myös filosofi Husserlista ja fenomenologiasta:

        https://alamogordo.wordpress.com/2008/11/15/the-warriors-way-readers-of-infinity/

        Nämä kirjoitukset saattaavat olla hyödyllisiä jos yrität selittää näitä asioita sellaisille ihmisille joille Castanedan kuvaamat Don Juanin ajatukset sellaisenaan tuntuvat vierailta. Kannattaa aina yrittää kommunikoida sellaisella kielellä ja terminologialla jota käyttäen lukijalla on edes jotain edellytyksiä ymmärtää mistä on kyse.

        Castaneda itse ei pitänyt tarpeellisena todistella kenellekään Don Juanin olemassaoloa tai opin liittymistä mihinkään tiettyyn intiaaniperinteeseen. Castaneda itsekin pysytteli pois julkisuudesta eikä hänestä ole kuin muutama valokuva olemassa vaikka haastatteluja tehtiin useita. Castaneda arvosti akateemista sivistystä ja kehoitti lähimpiä oppilaitaan hankkimaan akateemisen koulutuksen.

        Elämänasenteena ja elämänfilosofiana Castanedan oppi toimii hyvin eikä ole tarpeen välttämättä uskoa kirjaimellisesti kirjoissa esitettyjä "yliluonnollisia" tapahtumia. Sinänsä Castanedan opit eivät ole mitenkään outoja jos niitä vertaa esim. moniin mystisiin itsensäkehittämisperinteisiin.

        Unennäöstä on paljon tietoa joka ei liity Castanedaan mitenkään kuten esim. selkounet ja ruumiistapoistumiskokemukset. Tämän tyyppiset kyvyt kehittyvät usein itsestään esim. jonkinlaisen meditaation tai muun henkis-fyysisen harjoituksen sivutuotteena(siddhit) . Castaneda oli myös ilmeisen perehtynyt itämaisiin liikuntalajeihin vaikka hänen oma tensegrity-liikuntansa ei muistutakaan näitä kovin paljoa.


      • Vieraasta_asennuksesta
        organ_kundabuffer kirjoitti:

        Castaneda kirjoitti uutislehtisissään 1996 myös filosofi Husserlista ja fenomenologiasta:

        https://alamogordo.wordpress.com/2008/11/15/the-warriors-way-readers-of-infinity/

        Nämä kirjoitukset saattaavat olla hyödyllisiä jos yrität selittää näitä asioita sellaisille ihmisille joille Castanedan kuvaamat Don Juanin ajatukset sellaisenaan tuntuvat vierailta. Kannattaa aina yrittää kommunikoida sellaisella kielellä ja terminologialla jota käyttäen lukijalla on edes jotain edellytyksiä ymmärtää mistä on kyse.

        Castaneda itse ei pitänyt tarpeellisena todistella kenellekään Don Juanin olemassaoloa tai opin liittymistä mihinkään tiettyyn intiaaniperinteeseen. Castaneda itsekin pysytteli pois julkisuudesta eikä hänestä ole kuin muutama valokuva olemassa vaikka haastatteluja tehtiin useita. Castaneda arvosti akateemista sivistystä ja kehoitti lähimpiä oppilaitaan hankkimaan akateemisen koulutuksen.

        Elämänasenteena ja elämänfilosofiana Castanedan oppi toimii hyvin eikä ole tarpeen välttämättä uskoa kirjaimellisesti kirjoissa esitettyjä "yliluonnollisia" tapahtumia. Sinänsä Castanedan opit eivät ole mitenkään outoja jos niitä vertaa esim. moniin mystisiin itsensäkehittämisperinteisiin.

        Unennäöstä on paljon tietoa joka ei liity Castanedaan mitenkään kuten esim. selkounet ja ruumiistapoistumiskokemukset. Tämän tyyppiset kyvyt kehittyvät usein itsestään esim. jonkinlaisen meditaation tai muun henkis-fyysisen harjoituksen sivutuotteena(siddhit) . Castaneda oli myös ilmeisen perehtynyt itämaisiin liikuntalajeihin vaikka hänen oma tensegrity-liikuntansa ei muistutakaan näitä kovin paljoa.

        "Kannattaa aina yrittää kommunikoida sellaisella kielellä ja terminologialla jota käyttäen lukijalla on edes jotain edellytyksiä ymmärtää mistä on kyse."

        Don Juanin mukaan suurin "salaisuus", joka ylipäätään voidaan ilmaista on se, että meitä ympäröi tälläkin hetkellä (aikomuksen kautta) käytettävissä oleva äärettömyys. Ihminen voi laajentaa itseään ikuisesti valitsemaansa suuntaan tuossa äärettömyydessä (Castanedan kirjasta "Tarinoita voimasta").

        Tuon salaisuuden paljastamisella ei kuitenkaan ole mitään vaikutusta, jos ihminen, joka sen kuulee (tai lukee) ei omaa riittävää määrää aiemmin kerättyä henkilökohtaista voimaa. Seuraavaksi pitäisi sitten selittää, mitä äärettömyys, ihminen, aikomus, laajentaminen ja henkilökohtainen voima oikeastaan tarkoittavat. Tuota prosessia voitaisiin jatkaa loputtomiin. Tai vaikka vain vihjaista mystisesti, että niveliänsä naksuttelemalla voi venytellä säikeitään tiedostamattomaan ja kehottaa yksinkertaisesti toimimaan vastaavasti.

        Koska tietäjät tiedostavat kuolevansa, heillä ei oikeastaan ole aikaa loputtomiin rationaalisiin selityksiin, jos suoran toiminnan mahdollisuus on tarjolla vaihtoehtona. He voivat kuitenkin harjoittaa tuollaista selittämistä ns. hallitun hullutuksen muotona ja yrittää seuraavaksi selittää mitä kuolema, aika, toiminta ja ns. hallittu hullutus tarkoittavat.

        "Castaneda arvosti akateemista sivistystä ja kehoitti lähimpiä oppilaitaan hankkimaan akateemisen koulutuksen."

        Kannattaa huomata, että tuollainen toiminta on don Juanin näkökulmasta mielekästä ei-tekemisen erään alalajin; hallitun hullutuksen, muotona. Yksi selitys voisi siis olla se, että Castaneda noudatti don Juanin neuvoa ja toteutti tuota ei-tekemistä; mikä tässä yhteydessä tarkoittaisi sen näyttelemistä, että hän arvosti tuota sivistystä. Tuohon kuuluisi se, että hän näyttelisi tuon osansa niin hyvin, että väittelisi tohtoriksi antropologiassa, vaikka sillä ei olisikaan hänelle oikeasti mitään merkitystä. Tai ei siis olisi pitänyt olla, jos hän oli moitteeton naguaali.

        Don Juan korosti sitä, että naguaalin pitää pystyä toimimaan ilman mitään erityistä syytä toimintaansa (kyse on hallitusta hullutuksesta) ja saada oppilaansa toimimaan vastaavasti, jotta voisi onnistua naguaalina opetustehtävässään. Castaneda taas korosti kirjoissaan paljon sitä, miten epäonnistunut hän itse oli naguaalina. Toisaalta, moitteeton naguaali olisi moitteeton epäonnistuneen naguaalin näyttelijä, joten ehkä Castaneda olikin oikeasti moitteeton naguaali. Jos hän oli moitteeton naguaali ja don Juan fiktiivinen hahmo, kuten jotkut olettavat, niin ehkä Castaneda olikin oikeasti don Juan, jolloin Castanedan "itsensä" esittäminen olisi hänen moitteetonta hallittua hullutustaan.

        Ainakin on ilmeistä, että Castanedalla oli erinomainen huumorintaju, esimerkiksi kuvatessaan sitä, miten suuren euforian ja kiitollisuuden valtaan hän joutui professori Lorcan todetessa syvällisenä johtopäätöksenään sen itsestäänselvyyden, että tietäjien käyttämä kognitiivinen järjestelmä on eri kuin se, mitä käytämme tavallisesti. Tai, ehkä Castaneda vain näytteli moitteettomasti huumorintajuista, syvällistä ja itsetärkeyttään vastaan kamppailevaa tyyppiä, vaikka olikin oikeasti don Juanin Castanedasta antaman lausunnon mukaisesti pikkumainen pieru suhteessa professoreihinsa.

        Don Juan itse totesi olevansa tyhjä tuubi, joka välitti Castanedan ajatukset äärettömyyteen. Suorastaan nerokasta, mutta kuten don Genaro totesikin, ongelmana Carlosin kanssa toimittaessa oli se, että hän oli nero. Castanedan järkiperäisyys kun oli ikäänkuin sairaus, joka esti häntä hyötymästä täysimääräisesti siitä, miten don Genaro paljasti hänelle naguaalin. Tässä vaiheessa selitystä don Juan varmaankin nauraisi kippurassa lattialla, mutta kuka muu ymmärtää mistä tullaan ja minne mennään, paitsi ehkä se kiljuva tyyppi Ship:ssä, jonka Castaneda kuvaa kirjansa lopuksi. Maailmankaikkeus tosiaan on mittaamattoman syvä (unfathomable).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe