rivatril ränniin

rivarivat

onko tietoa siitä jos vetää rivoja hihaan? miten vaikuttaa? kanattaako (jos rännittäminen ylipäätänsä), vaikka fiman kanssa? ym. ym.? En oo koskaan kokeillu, nyt oon käyttäny vaan subua suonensisäsesti... Kiitos asiallisista kommenteista!

36

9202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jfhuvjv

      Aika säälittävää lähinnä.

      • niinhänseon

        niin, se subunarkkarin elämä.


      • meikä käyttää ihan sairautensa hoitoon. Parkinson. Rentouttaa lihakset. Vaara mielestäni on siinä, jos tulee liian rennoksi=elintoiminnot lakkaa


      • Anonyymi
        niinhänseon kirjoitti:

        niin, se subunarkkarin elämä.

        jep oon vitun nisti


    • rivarivat

      juu kiitos vaan näistä asiaa valaisemista kommenteista.. heti kun sanoo sanan "subu", niin oot narkkari.. voi huokaus
      ei ketään vois auttaa ja selventää itse asiaa...?

      • Jlbk

        Niin siis hihaan rätkiminen on ihan typerää. Oli sitten kyseessä subut tai pamit. On aineita jotka vaativat piikittämistä jotta toimivat kovaa kuten morfiini, mutta subulla et voita mitään. Saat vaan piikinjälkiä ja terveyshaittoja palkaksi. Miks ihmeessä bentsoja pitäis piikittää? Eikö ne poista ahdistusta syömällä?


      • 78952

        Mutta suun kautta nautittavaksi tarkoitettujen tablettien suoneen tunkeminen ei ole kovin ylvästä toimintaa sekään. Bentsojen rätkimisessä ei mitn järkee, koska se tappaa suonet hyvin nopeasti
        jotkuhan tökkivät suoneen vaikka lonkeroa, jos ei muuta ole.


      • Anonyymi

        Se on yhtä turhaa haukkua toista nistiksi kuin olla nisti. Sääliksi käy, juokaa vaaa sitä viinaa ja älkääkä piikittäkö ja ihmetelkää sit labrakokeissa ku maksa ei toimikaan normaalilla tavalla. Alkoholi vie työkyvyn, kommunikointi kyvyn ja ties mitä muuta. Paiinukaa sinne räkäläänn puhuun niistä narkeista paskaan, ootte itteasiasssa vielä pahempia omankehonne tuhoojia.ja oli sit kyseessä vaikka sokeri niin siitäki saa ongelman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on yhtä turhaa haukkua toista nistiksi kuin olla nisti. Sääliksi käy, juokaa vaaa sitä viinaa ja älkääkä piikittäkö ja ihmetelkää sit labrakokeissa ku maksa ei toimikaan normaalilla tavalla. Alkoholi vie työkyvyn, kommunikointi kyvyn ja ties mitä muuta. Paiinukaa sinne räkäläänn puhuun niistä narkeista paskaan, ootte itteasiasssa vielä pahempia omankehonne tuhoojia.ja oli sit kyseessä vaikka sokeri niin siitäki saa ongelman.

        Niin painutaankin sinne räkälään, perjantai-iltana ja miksei lauantainakin. Miten usein sinä vedät mömmöjäsi?


    • rivarivat

      joo enpä vetäse hihaan, tuli semmost mössöö josta ei paljoo tulli filtterin läpi.. ei kiitos.

      • AadaAnniina

        Ei vittu. :DDD

        Näille joille aivoituksille voi vaan nauraa... Vaikka muuten yritänkin ihmisiä tukea tälläsissä asioissa. Kaikkee sitä pitääkin yrittää tunkea ränniin, dippadappaduu..

        Mä kerron nyt sulle jotain: Mun kaveri kuoli yliannostukseen kun teki alkoholista joistakin lääkkeistä sekotuksen ja piikitti suoneen, eli en suosittele ja sitten unilääkkeet on sellasia, etenkin kun niitä jotkut rännää myös, että aika helposti tukkii/pilaa suonet ja kohta sulta joudutaan amputoimaan sormia ellei koko kättä, että et sinä varmaan kuitenkaan ihan sitä halua.


      • voihelvettijeejee

        Älä filtteröi sitä, dumppaa se mälli vaan sinne suoneen, niinhän sä meinasit jo alkuunkin tehdä.


    • rivarit

      Voihan narkkarit.tukehtukaa piikkeihinne!

    • subutartar

      Ei kannata.Klonatsepaami ei liukene siitä veteen vaan pysyy tabumassassa eli ei toimi mitenkään ellet sit vedä ilman fimaa sitä mössöä suonees :p nim.kok.on

    • japajii

      kyl pamit ainaki jytää ku pistää suoraa pumppuun ja sekottelee siin. ei mitää fimoja siihe väliin ja heittää hihaa. letkeee fiilis!

      • Hiuhihi

        Ei mitään järjeä. Klonatsepaamia hyötyosuus syötynä on 90%. Sanon tämän sulle nyt ettet kuormita meidän veronmaksajien rahoja kun sulta pitää amputoida käsi. Äläkä käytä hyvä ihminen bentsoja huumeina. Ei se ole sen arvoista ja siitä voi puhjeta terveelle ihmiselle epilepsia. Ymmärrät sitten kun alat sätkiä ja vaahto valuu suusta kun on pillerit loppu. Aikuistu.


    • OikeeHomo

      Työnnä subutexii perseesees narkki

    • narkkari

      mitä vittua ihminen joka ei rännää ylipäätänsä käy täällä arvostelemassa ihmisiä jotka haluaa päänsä sekasin.. tunnetko ittes paremmaksi ihmiseksi ko on niitä aivoja vielä mitä tuhota.. palataan vaikka 5v päästä asiaan niin olet jo törkkimässä aspiriinia suoneen

    • Yhikbbk

      Ei se sen kummoisemmaksi siitä muutu vaikka sen piikittäisi. Ihan turhaa terveysriskiä ilman mitään hyötyä. Nopeammin alkaa korkeintaan vaikuttamaan ja siinä kaikki.

    • Tumppux

      Miksi vedät ränniin vedä tumppuun siitä saat olot.

      • viihdekäyttäjä4v

        lapsi, miksi hat kyseisen aiheen? muuten vain salaa isältäsi


    • 6vuottaElämästä

      Kokemusta on, onneks on kädet tallella ja mieli virkeenä. Kaks vuotta koitin itteäni tappaa tenoxeilla suoneen, subulla ja pirillä ja bentsoilla ja metalla, kaikki suoneen, onneksi en onnistunut ja on kaikki raajat tallella. Elämä jatkuu, selvänä. Ugh olen puhunut.

      • Anonyymi

        Tuttu juttu, mut tässä sitä ollaan, elossa ja raajat tallella. Nimimerkillä 12vuotta elämästä


    • enkelinäiti

      Tässä sulle asiallinen vastaus: HUUMEET TAPPAA. Te saatanan pellet luulette olevanne jotaa jumalii abaut kamapäissänne mut ette ole ku alimpaa pohjasakkaa.
      En voi sietää mitää tollasii saatanan nistejä! Tyhmä tää koko osio. tääl jaellaa jotaa kaman käyttö vinkkejä ku joissaa naisten lehdissä reseptejä...mitä paskaa.

      • KakkosluokanKansalainen

        No se on vaan hyvä, että niitä kaman käyttö vinkkejä jaetaan, kun asia nyt on vaan niin että addiktio on addiktio, on se sitten kahviin, jeesukseen, tupakkaan, viinaan tai subuun. Ja olisi kiva, ettei siihen väärinkäyttöön kuitenkaan kuolisi tai menettäisi ruumiin osiaan tms, sillä ei kukaan sitä halua. Mutta me päihteiden käyttäjät olemme addikteja ja jos luulet, että me oltais jotenkin ylpeitä siitä niin et tiedäkään, kuinka väärässä olet. Ja jos luulet, että se on aina meidän oma valintamme, niin siinäkin olet väärässä. Jos tunnet yhtään tuurijuoppoa tai alkoholistia, niin se on meillä ihan saatanan sama asia, mutta vain eri päihde. Itse niin toivoisin, etten olisi addikti, sillä se on yhtä helvetin taistelua joka ikinen päivä. Se on hyvä, etteivät kaikki ole addikteja, mutta jos saat siitä jotain ylemmyyden tunnetta, että voit tulla tänne huutelemaan, niin mieti kaksi kertaa, että pahennatko vai parannatko asiaa. Toisaalta haluatko edistää ja auttaa ihmisiä tappamaan itsensä tuolla huutelulla ja syyllistämisellä, mitä saamme ihan tarpeeksi muualtakin jo valmiiksi, vai kannattaisiko olla vaan hiljaa tai yrittää sitten sanoa jotain rakentavaa. Ei pahalla... mutta ei kyllä hyvälläkään. Sillä tiedämme jo valmiiksi olevamme kakkosluokan kansalaisia...
        -peace & love, and respect to you all!


      • NistiJumalanArmosta

        Joo, huumeet tappaa ja syntyminen tähän maailmaan myös. Kuka muu, kuin Jumala, voi sanoa et miten täällä pitää elellä. Joillakin on kova tarve pönkittää omaa "paremmuutta", toisten ihmisten elämänvalintojen kustannuksella. "luulette olevanne jotaa jumalii". Mikä sinä luulet tai haluat olla, jos et Jumala...?


      • buibiubuib

        vittuako sitte kirjottelet täällä jos noin kovasti ärsyttää neiti ylimystö


    • Papaversomniferum

      Mistään bentsoista ei saa mitään euforiaa muuten kun sillon jos oot ollu ihan vitun ahdistunut monta kuukautta tai jumalattomissa bentsorefloissa ja imeskelet 50mg pamia tms ja sekin vaan on se helpotus. Klonatsepaamin vesiliukoisuuskin on sitä luokkaa että tarvit 10ml vettä jotain 0,25mg kohti. Uskokaa jo että bentsojen hyötyosuus syömällä on yleensä n. 90% poislukien midatsolaami jokaan sekään ei liukene enää ilman että säädät veden ph:n kohilleen. Ja sekään ei ole euforinen ilman iv komboja. Buprenisteille tiedoks että syökää ne bentsot ennen buprea niin sillon ne buustaa ja jos bupre toimii muutenki niin bentsot vaan vähentää euforiaa opioideista koska se lamaa aivoja jolloin et saa kaikkea sitä euforiaa vaan enemmän nukuttaa vaan. Kaikkien optioiden vaikutus perustuu niiden vaikutukseen opioidi reseptoreihin jotka välittää taas sen mielihyvän jotenki mesolimbisen dopamiini radan kautta. Muistan kun joskus meni bupre "olot" aikoinaan pieleen kun meni syömään xanorin vetojen jälkeen. Erijuttu on sit kun bupre ei skulaa enää ilman muita jarruja niin sit noilla bentso komboilla saa jäljiteltyä sitä nuokkua mitä moni opioidi naiivi saa alussa ihan muutamasta panacodista.... mut bentsot joo ei oo euforisia kuin todella osaavasti kombotettuna, esim midazolaami on yksi. Gabapentiini, pregabaliini yms on sit taas oikeesti järkeiviä viihteeseen, toisin kun bentsot joilla saa ittensä ihan kusiseen koukkuun vaan. Väsyttävät antihistamiinit kuten, difenhydramiini ja hydroksytsiini toimii buustaa oppareita oikeesti. Onko joku sattunu miettii miks vastaava määrä codesan comppia tuntuu euforisemmalta kun panacodeina? Vastaus :difenhydramiini.

    • Edelliseen

      Meni hienosti offtopicciin mut pointti on et syömällä niistä rivoista saa kaiken irti mitä niistä voi saada.

    • polöo

      anna palaa vaan kohta on suonet tukossa kaikesta muusta mitä rivassa on ei se paremmin toimi voit ilmottautua sit paraolympialaisiin.

    • Anonyymi

      Täällä paljon puhetta et turhaa lyyä bentsoja ränniin. No ei ole. Jos et ole 24h sisällä syönyt bentsoja saa hyvät nousut ainakin tenox ja ksalol toimii mut ei saa fimata. Kuulemma toimii jopa opamox linnassa puhuttiin... Rivasta en tiiä toimiiko mut ei ole ainakaan vesiliukonen eli ei sinakaan fimaamalla toimi ehkö ilman entiiä..
      Sit jos saat nukahtamislääkkeitö kuten stella niin avot sen voi fimata ja toimii ku unelma joku 45mg eka kertalaiselle ja et oo kokenu semmosia nousuja enne ;)

    • Anonyymi

      Kaikille valittajille lopettakaa se sokerin syönti ja rasvan syönti niin ei tarvitse sitten meidän verorahoilla maksaa teidän diapetestä tai rikkinäistö selkää.
      Sokerinkin käyttl on valinta kuten huumeet. On vaan vielä koukuttavampi kuin huumeet.

      • Anonyymi

        Hoidetaanko diabetes tosiaan narkkien maksamista verorahoista? Tätä en tiennytkään.


    • Anonyymi

      Aika säälittävää, että anonyyminä haukkuvat. Paremmin bentsot toimii syötynä ja vissiin ainut vesiliukoinen bentso on dormicum. Ihan näin valistaakseni, vaikka olen rätkinyt aikoinaan kaikkea paskaa hihaan, niin sitä se piikkikoukku on. Addiktio on yhtälailla sairaus kuin masennus. Nykyään lääkärit ymmärtää paremmin päihderiippuvaisia ONNEKSI. JOS vedät subua suoneen ja se ei enään päihdytä lainkaan, niin hakeudu katkolle tai korvaushoitoon. Se on parempi vaihtoehto kuin kuolet näihin uusiin feikki subu tabuihin. Yhden kerran kun lyöt väärin niin voi tulla mukava kuolio. Tsemppiä sulle, älä rännitä sitä rivaa vaan syö se. Mulla on bentso koukku ja alkoi paniikkikohtaus oireet jo ala-aste ikäisenä, enkä ollut silloin vetänyt mitään. Jos käytät bentsoja huumeena, niin se on sitten sellainen homma, että saat kokea ne kunnon viekkarit ja voit pahimmassa tapauksessa kuolla bentsorefloihin jos oot kauan syönyt.. Älä tee samaa virhettä kuin minä.. Niistä on vaikea päästä eroon sitten muuta kuin jos lääkäri suostuu asialliseen lääke tiputukseen ja sit ku kuset yhdet seulat vituiks niin siihen loppu tiputus ohjelma. Näin mulle sanottiin viimeksi 😐 vuosia sitten 19v kaverini meni katkolle ja tiputus oli liian raju niin sai bentso krampin ja kaatui suoraan tarjottimen kanssa sätkimään ruokalan lattialle. Että tässä sellainen ikävä esimerkki ja muutenkin iv. Hommat jos tekee päin helvettiä niin voi tulla paiseita, tulehduksia jne. Lista on lukematon. Siitä huomaa kuinka päihderiippuvuus on sairaus, kun monet, jotka on ollut selvinpäin hoidossa niin tietää, että käyttäminen on paskaa ja selvinpäin voit muuttaa elämääsi paljon, mutta se vaatii paljon töitä. Silti ihmiset retkahtelee ja pahimmassa tapauksessa kuolee ekoihin vetoihin "toletauon" jälkeen. Älkää piikittäkö, jäin itse kerrasta koukkuun siihen tunteeseen.

    • Anonyymi

      ei oo mitään hyötyä. benzot on paras laittaa suuhun tai kielen alle!

    • Anonyymi

      Tulin vaan sanomaan että suotta sinne ränniin niitä laittaa tai yleensä mitään tabletteja! Se tabletti on tarkoituksella otettava suun kautta, koska sen pitää sulaa matkalla ja alkaa imeytymään esim. Ohutsuolessa. Jotta se toimisi oikein..sama ois nakata roskiin kun rännåt..puhumattakaan sit kivoista tulehduksesta ym komplikaatioita :(

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      499
      5123
    2. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      237
      2052
    3. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      410
      1923
    4. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      57
      1372
    5. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      88
      1281
    6. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1073
    7. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      1039
    8. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      99
      999
    9. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      38
      972
    10. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      73
      955
    Aihe