Reseptilääkkeet ja muut lääkkeet EU:sta halvalla

köyhäpappa

10 kertaa halvemalla saa reseptilääkkeet ja muut lääkkeet EU:sta. Lisäksi on täysin laillista tilata EU:sta.

http://www.ostaulkomailta.com/blog/laakkeet-loppu/

Itse olen tilannut kaikki lääkkeet englannista. Sairas ja köyhä eläkeläinen, kun olen. Hinnat ovat tosiaan jopa 10 kertaa halvempia samoista lääkkeistä mitä Suomessa myydään.

12

92

  Vastaukset

  • Miksi ostaa yleensäkään yhtään mitään Suomesta kun kaikki on on aivan sairaan kallista Suomessa. Pienituloisilla ei ole kertakaikkiaan varaa ostaa Suomesta yhtään mitään.

   • Hyvä apteekkiin ostamaan lääkettä vastaamalla helppo lääketieteellisiä kysymyksiä internetin kautta ja ne antaa reseptiä online sinulle heti, jos olet hyväksytty. http://medicineronline.net/


  • Miten saisi tilattua Provigil lääkkeen?
   Katsoin noita luotettavia apteekkeja joita tuossa ylhäällä olevan linkin kautta oli.
   Ite sain lääkäriltä Provigil reseptin, mutta ei ole varaa suomessa näihin lääkkeisiin. 3 kk on 300 e!!! Halvempaa versiota ei ole. Sossuun ym. vedottu yhdessä hoitajien kanssa, mutta ei onnistu. Ttt jään hiukan plussalle niin en saa noihin apua.

   Katsoin että Provigil 3 kk maksaa Chemist directillä 8 puntaaO_0!! Ihan törkeän halpaa. Saisin vihdoin kuntoutusta auttavat lääkkeet.

   Kysymys kuuluu: kun resepti pitää tuonne lähetää niin onko se suomenkielinen minkä normaalisti on saanu lääkäriltä vai pitääkö pyytää englanninkielinen??

   • Monet lääkkeet, jotka vaativat reseptin Suomessa eivät vaadi reseptiä englannissa. Tarkista voitko tilata tarvitsemaasi lääkettä eli laitat ostoskärryyn ja tilaat. Ilmoittaa automaattisesti jos tarvit reseptin.

    Jos tarvitset reseptin.

    Käyt lääkäriltä hakemassa englanninkielisen reseptin. Sitten otat kopion siitä ja lähetät englantiin kirjeenä. Tai scannaat reseptin ja lähetät sen sähköpostissa.

    ChemistDirect.co.uk supply a number of different prescription medication items for both humans and animals. In order to dispatch orders for these products we require the original prescription form to be sent to:
    ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT

    We can accept human prescriptions from both the UK and European Union

    http://www.chemistdirect.co.uk/faqs


   • Melkein puolet mitä Suomessa on reseptilääkkeenä ei vaadi reseptiä englannissa. Helpoin ja nopein tapa on yrittää tilata tarvitsemaasi lääkettä ja jos tarvitsee reseptin englannissa niin järjestelmä ilmoittaa automaattisesti.


  • http://www.hs.fi/kotimaa/a1387937854162

   Hommaa eu-resepti lääkäriltä ja toimita se kirjeenä englantiin.

   Vuodenvaihteessa käyttöön tullut Eu-lääkemääräys eli Eurooppalainen resepti mahdollistaa suurimman osan lääkehankinnoista eta-alueelta. Normaalilla reseptillä ei ulkomailta lääkkeitä irtoa, vaan sen pitää olla nimenomaan eurooppalainen lääkemääräys, jota pitää osata pyytää erikseen.

   Kotimaisissa resepteissä on totuttu siihen, että se kirjoitetaan tietylle lääkkeelle. Eu-reseptissä puhutaan vaan vaikuttavasta aineesta, kaikki lääkkeet ei ole kaikissa maissa samannimisiä. Tällaisella reseptillä ostetuista lääkkeistä saa jälkikäteen kelakorvauksen, kunhan toimittaa kuitit itse kelaan. Apteekit valvovat reseptien aitoutta ja jos epäilyjä väärennöksestä on, niin sitten ei tehdä kauppojakaan.
   '
   Eu-resepti ei ilmeisesti ole mikään sähköinen resepti, joten lääkkeiden osto vaatii henkilökohtaisen käynnin apteekissa. Tämä resepti ei vieläkään ole mikään yksinkertainen ratkaisu siihen, miten reseptilääkkeitä saisi laillisesti ulkomaisesta verkkoapteekista ostettua. Tuskin niihin mikään skannattu tms. kopio ainakaan käy, joten etukäteen tehtävä tiedustelu on varmaan ainoa konsti selvittää asiaa.

   Jos nyt olisin lähdössä jonnekin eurooppaan, niin pyytäisin kyllä parista lääkkeestä eu-reseptin ja hakisin tabut matkan aikana ulkomailta. Kotimaiset lääkkeiden hinnat on aikamoista ryöstöä.

  • Suomessa kirjoitetulla reseptillä voi hankkia lääkkeitä myös muiden EU- ja Eta-maiden apteekeista. Yhtä lailla myös toisessa EU- tai Eta-maassa kirjoitetulla eurooppalaisella lääkemääräyksellä on mahdollista hankkia lääkkeitä Suomen apteekeista.

   Kaikki reseptit eivät kuitenkaan automaattisesti käy Suomen ulkopuolella, vaan potilaan tulee pyytää lääkäriltä eurooppalainen lääkemääräys.

   Eurooppalainen resepti kirjoitetaan pääosin vaikuttavan aineen perusteella.

   Poikkeuksia ovat niin sanotut biologiset lääkevalmisteet tai lääkärin perustelemat erityistilanteet. Huumausaineita eurooppalaisella reseptillä ei voida määrätä.

   Suomen rajojen ulkopuolella ostamansa lääkkeet potilas maksaa itse. Korvauksen hakeminen Kelasta jälkikäteen on mahdollista vaikka tietyllä lääkevalmisteella ei olisi myyntilupaa Suomessa. Sairausvakuutuskorvaus myönnetään, jos jokin vastaava valmiste on korvattava Suomessa.

   Potilasdirektiivi velvoittaa hyväksymään toisessa EU- tai Eta-maassa tai Sveitsissä kirjoitetut lääkemääräykset, jos lääkkeellä on myyntilupa siinä jäsenmaassa, jossa se aiotaan hankkia.

   Apteekki voi kieltäytyä toimittamasta lääkettä potilaalle, jos apteekissa herää epäilys ulkomaisen reseptin aitoudesta, sisällöstä tai ymmärrettävyydestä. Reseptin voimassaoloaika määräytyy sen maan lainsäädännön mukaan, jossa lääke hankitaan.

   Esimerkiksi Suomessa reseptit ovat voimassa vuoden ajan.

  • Kiitoksia kaikille neuvoista:). Ihan varmana tilaan tuolta. Katsoin että Provigil vaatii englannissakin reseptin, mutta ei kun hankkimaan vaan lääkäriltä:). Pitääpä kattoa mitä muut käyttämäni lääkkeet maksaa tuolla jos ei kaikkiin tarvi reseptiä niin hankin kyllä tuolta:).

  • Itse olen tilannut paikasta www.glucosamine.com glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Nämä ovat samoja aineita kuin nivelvaivoissa käytetyt Arthryl ja Cartexan. Tuo kondroitiini tulee jopa samalta valmistajalta kuin mitä Cartexanissa käytetään. Kannattaa kuitenkin pitää reseptit voimassa jotta ne voi esittää tullille, jos niin huonosti käy että joutuu ostoksiaan selittelemään. Firma ollut olemassa jo 15 vuotta ja kaikinpuolin luotettavalta vaikuttaa.

  • Tuolla www.glucosamine.com on tuo Natural Multi is a unique multivitamin .

   Onko bio orgaaninen ?

  • Kaikki luontaistuotteet d-vitamiinit, omega 3, melatoniini yms. Luontaistuotteiden arvo postikuluineen ei saa ylittää 35€ euroa muuten tulli perii alv tullimaksut. Eli osta alle 35€ useita ostoksia niin kierrät rajat.
   http://eu.iherb.com/

   • Tilaan enimmäkseen iherbistä


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   200
   3546
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   94
   1256
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1091
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   662
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   519