Aihe

tavaton menekki alkoi

laatuautoilija

Ave kauppa alkoi kuin aina ennenkin. Autot viedään melkein käsistä. Eipä ihme, laatutuote kun on. Toista se esim Citikalla . 3kpl kuukaudessa ostetaan. Taas tulee Suomen teille satoja kappaleita kuukaudessa laatumerkkiä. Kuten aina ennenkin.

Motto: Citikat ja Vag romut pois teiltä

9

<50

  Vastaukset

  • Kunpa siinä olisi edes Citikan tehokas diesel automaatilla. Kuten esimerkiksi ProAcessa.

  • Eihän Tojosta ja Shitikasta saisi edes puhua samana päivänä sillä sehän lähentelee jo pyhäinhäväistystä eli sacrilegeä !

   • Eihän siitä saisikaan, mutta kun ne kuitenkin ovat osaksi samoja.


   • Niinpä! Toyota on ruostuva ja hengetön riisilavetti ja Citroen elegantti mukavuussukkula. Juu kyllä vähän saisi miettiä


   • "Citikka mukavuus sukkula". Voi herran pieksut, semmoinen mieliharmin tuoja . Kaikkee sontaa ne tänne Suoli 24 kirjoittelevatkin.


   • jotain-rajaa-sentään kirjoitti:

    "Citikka mukavuus sukkula". Voi herran pieksut, semmoinen mieliharmin tuoja . Kaikkee sontaa ne tänne Suoli 24 kirjoittelevatkin.

    Omaa tekstiäsikö luokittelit samantien?. Taida olla pahemman luokan sonnankirjoittaja-vajakki.


  • "Ave kauppa alkoi kuin aina ennenkin. Autot viedään melkein käsistä."

   Tuskinpa vain. Aven myyntihän on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä jo monta vuotta. Juuri sen takia sen valmistus on päätetty lopettaa ja uutta mallia ei enää tehty. Nyt vain vaihdettiin keulaan ruma irvistys ja rassataan tyhmiltä viimeiset rahat pois 90-luvun autolla. Pieni suonenveto saattaa esiintyä heti tähän alkuun mutta eipä niitä tosi-teroja kovin pitkäksi jonoksi riitä.
   Vuoden lopussa se taas nähdään että tänäkin vuonna Aveja ja Tojoja meni kaupaksi vähemmän kuin edellisenä,

   • Niinhän ne lähes kaikilla automerkeillä taloudellisesta tilanteesta johtuen on mennyt alaspäin. Toyota on ollut vuosikausia SUOMESSA myydyimpiä merkkejä ja niin on nytkin vaikka Ave ollut iäkäs malli. Silti sitä myyty joka kuukausi satoja. Nyt uusi malli taatusti totuttuun tapaan nostaa Toyotan kokonaismyynnin kärkeen. Laatumerkki käy aina kaupaksi.
    Sitä vastoin CITIKAN myynti kuihtunut olemattomiin ja nyt alkanut Vag konsernin vuosikausien vikapesät selvitä tyhmemmällekin Volsu fanatikolle minkälaisesta autosta on todellisuudessa kyse. Käytännön kestävyys 2 vuoden takulla ala-arvoista. Näiden myynti se tulee alas ja ryminällä ei Toyotan mikä on käytännössä havaittu kilpailijoita huomattavasti laadukkaammaksi autoksi.


   • välillä-tottakin kirjoitti:

    Niinhän ne lähes kaikilla automerkeillä taloudellisesta tilanteesta johtuen on mennyt alaspäin. Toyota on ollut vuosikausia SUOMESSA myydyimpiä merkkejä ja niin on nytkin vaikka Ave ollut iäkäs malli. Silti sitä myyty joka kuukausi satoja. Nyt uusi malli taatusti totuttuun tapaan nostaa Toyotan kokonaismyynnin kärkeen. Laatumerkki käy aina kaupaksi.
    Sitä vastoin CITIKAN myynti kuihtunut olemattomiin ja nyt alkanut Vag konsernin vuosikausien vikapesät selvitä tyhmemmällekin Volsu fanatikolle minkälaisesta autosta on todellisuudessa kyse. Käytännön kestävyys 2 vuoden takulla ala-arvoista. Näiden myynti se tulee alas ja ryminällä ei Toyotan mikä on käytännössä havaittu kilpailijoita huomattavasti laadukkaammaksi autoksi.

    Ave ei ole uusi malli eikä nosta Toyotan kokonaismyyntiä kärkeen. VW-konserni juhlii Suomessakin.

    Citikan myynti ei ole kuihtunut olemattomiin ja VW-tuotteiden kestävyys on hyvä. Volkkariin saa huolenpitosopimuksen halvemmalla kuin Tojoon ja pidemmäksi aikaa ja vielä käyttämättömät rahat takaisin!

    Toyota on auringonlaskun merkki Suomessakin. Suosio tippuu kuin lehmän häntä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   411
   21966
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   379
   14541
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14367
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10269
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   5837