Suoravetoiset palaa

hgtft

12

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tolloo

      Onneksi oli Lontoon ja Pariisin murteella niin mäkin ymmärsin.

    • eisenväliä

      eisenväliämillämurteellatuskinkukaanenääpalaatyönnetäväänkarttiinsaataasostaakokosetinuuttajavanhatonarvottomiakylläkaiperusongelmaontänäpäivänänäissäharrastusmahdollisuuksienpaljoudessajataloustilanteessayhteensä

    • Antiikkimosia

      CIK siis teki arvoluokistaan teknisesti historic-kalustolla ajettavia historic-luokkia. Vilpittömät onnentoivotukset. Otetaanko seuraavaksi ponttoonit pois ja kielletään mittarit ja tiedonkeruu sekä sallitaan vain vaijerikäyttöiset jarrut?

      • Rotaxhenkeä

        Edullinen, yksinkertainen ja helppo huoltaa. Uudet CIK mosat kuulostavat siltä mitä Rotax kilpaileminen oli 10-15 vuotta sitten!


      • lkjyccgjj
        Rotaxhenkeä kirjoitti:

        Edullinen, yksinkertainen ja helppo huoltaa. Uudet CIK mosat kuulostavat siltä mitä Rotax kilpaileminen oli 10-15 vuotta sitten!

        Ainoa ero on se että näitä saa viilata ja duunata. Viripajat syö ne rahat mitä koneen ostossa säästyy. Lisäksi muutama päivitetty sylinteri joka vuosi. Ei uusi kone tule kustannuksia merkittävästi pudottamaan.


      • cikki

        Rotaxia duunataan kans ja lisäks pitää löytää kaikki oikeet osat. Rotax on monimutkasempi ja kalliimpi huoltaa kun uudet CIKki koneet.


    • transleit

      Käänsin tuon josko joku ei muutoin ymmärtänyt tekstiä.

      Johtuvat pitkä ja läheinen yhteistyö CIK-FIA ja suuret valmistajat, uusi erittely 2016 kart moottorit esitellään virallisesti toisessa kilpailu 2015 CIK-FIA EM KF ja KF-Junior Isossa-Britanniassa klo PF International piiri. Yksinkertaisuus, keveys, suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden olivat tärkeimmät huolenaiheet suunnittelijoiden uuden OK ja OK-Junior moottoreita. Tavoitteena on laajentaa käyttää näitä moottoreita eri kansallisissa mestaruuskilpailuissa ympäri maailmaa.
      Käyttöönotto vuonna 2007 KF moottoreiden on aiheuttanut rajoituksen kansainvälisessä luokat ovat korkean tason kilpailuja vuosien varrella, ja samalla vähentää kuljettajien mukana kansainvälisissä kilpailuissa. Uuden tiimi CIK-FIA, takana johtaja Mr. Kees van de Grint, päättäneet tehdä työtä laajentaa pohja kilpailijoiden kuten tapahtui vuonna aikaan ICA ja FA moottoreita. Näin uusi OK asetus syntyi joka tulee voimaan vuonna 2016.
      Ilmeisistä taloudellisista syistä, uudet OK moottoreiden luottaa jo tehdyn työn kanssa KF, samalla erottuu tärkeimmät kohdat. Siksi, kytkin, sähkö-käynnistin, sähköjohdot ja akku menee, ja tuloksena yksinkertaistaminen on vähemmän painoa ja parantaa luotettavuutta. OK moottoreissa on suoravetoa mukaisesti alkuperää Karting. Autoista on paineenalennusventtiili helpon käynnistyksen.
      Lukuisat testit toteutetaan tiiviissä yhteistyössä useiden valmistajien vuodesta 2013 ovat ohjanneet kehitystä uusia säännöksiä. Moottorin tilavuus on 125cc on säilytettävä samoin kuin sisäinen tasapainotusjärjestelmän, ja vesipumppu voi olla joko sisäinen tai ulkoinen. Lisäksi päätettiin käyttää samantyyppisiä perhonen kaasuttimen kuin ennen, joiden halkaisija on 24mm on ok ja 20 mm OK-Junior. Vastaavat maksimikierrosnopeutta on vahvistettu 16000 rpm ja 14000 RPM. Pakoputkia on OK ja OK-Junior ovat erityisiä monotyypit ja oltava tyyppihyväksytty. Erityiset monotypia valta venttiili oltava tyyppihyväksytty OK moottori.
      Mukaisesti suositusten FIA Safety Commission, vaaka on tarkistettu alaspäin: vähintään 145kg, mukaan lukien kuljettaja, sillä OK luokka ja 140kg varten OK-Junior.
      Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valmistajat ovat sitoutuneet tarjoamaan uusia OK moottoreita vähittäismyyntihinta on noin € 2000.
      Tämän uuden asetuksen, CIK-FIA haluaa palauttaa kansainvälisiä luokkia SM laajemman pohjan kuljettajia. Monet ASNs, kuten suurin, ovat jo ilmoittaneet olevansa valmiita noudattamaan tätä path.The OK moottorit esitellään PF Internationalin 20. ja 21 kesäkuu 2015 mielenosoitusten aikana radalla ja mahdollisuus tutkimusten muutaman lehdistön.

    • Äläkäännä

      Ei kannata tota kääntäjän uraa harkita kuitenkaan.

    • palokunta1234

      Kytkimellä ei pala ;)

    • kultaisetvuodetpalaa

      Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä cik lupaa ettei hinta tule missään nimessä olemaan alle 2000€.

    • Epätietoinenko

      Minne tämä luokka on nyt hukkunut

    • efhvqoierh

      Ei se mihinkään ole hukkunut. Luokitukset tulee ens kuussa. Voimaan vuodenvaihteeessa. Euroopassa aletaan ajaan talvella ja suomessa ens kesänä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe