Useamman kerran vastaan tullut, mutta ei kunnolla

kupariakkahöm

näyttäytynyt.

Tapahtuu aamulla aikaisin ja illalla myöhemmin, kun olen ollut ulkona kävelemässä. Asun Naantalissa.

Pidän puista ja metsiköistä ja nautin ulkonaolosta ainakin kaksi kertaa päivässä teen noin tunnin kävelyn, mutta nyt arveluttaa tai itseasiassa hieman pelottaakin, sillä olenkohn tavannut kummituksen vaiko mistä on oikeen kysymys. Tämä on toistunut nyt useamman kerran.

Kävelin Naantalin keskustasta Aurinkotietä Karvettiin päin. Pääsin tuohon Naantalin aurinkoisen ihanan kahvilan lähelle. Tuli sellainen olo kuin joku olisi takanani. Itseasiassa kuului hengityskin. Käännyin ympäri, tumma hahmo liikahti takanani. Kävelin nopeammin ja menin sitten tuohon metsikköön, jossa on kerrostalojakin lähellä. Kävelytieltä poikkesin metsäpolulle ja jälleen samanlainen tuntemus. Jatkoin matkaani metsäpolulla.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, vaan olen nähnyt kummituksen, tuollaisen kuin haudasta nousseen hahmon lierihattuineen seuranneen minua käärmetalon läheisessä metsikössä. Kummitus se on, sillä ei ole mikään oikea ihminen, vaan tumma hahmo, ei oleva, joku muu. Istuessani kivelle huomasin jälleen tuon oudn kummituksen puiden välissä, se piiloutui puiden taakse ja tuli uudelleen näkyviin. Vaikka se olikin noin 20 metrin päässä niin hengitys kuului niskassani. Tuli hieman pelottava olo ja päätin etten enää mene yksin ulos.

Samanlainen kummituskokemus minulla on ollut kaksi kertaa kävellessäni lähellä Kuparivuoren tunnelia. Korkealla mäen päällä, jossa on myöskin kerrostaloja tuo samainen kummitus ilmaantui huohottamaan. Mutta se piiloutui joksikin aikaa pensaikon taakse ja ilmaantui noin viiden minuutin kuluttua uudelleen harmaana hahmona. Samainen hahmo ilmaantui miehelleni noin kolme viikkoa sitten meidän eteisessä ja makuuhuoneessa. Mies sanoi että kummitus on kyseessä, ei oikea ihminen. se on hahmo, joka liikkuu, mutta jalat eivät liiku eivätkä kädet. Miten tällaisen kummituksen saa pidettyä loitolla.?

8

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyväJuttuKuitenkin

      Hyi! Ihan meni ihan iho kananlihalle.

      • kuspöks

        Minulla valahti pissat pöksyyn!


    • Minttumaarias

      Karvetin käärmetalon kohdalla ja metsikössä talon takapihalla on kummitellut ennenkin. Kummitukset ovat miehiä, joilla jonkinmoinen kaapu tai hattu päässä. Tuttavani kertoi erään kummituksen, harmahtavan tumma ja liikkui hitaasti kuitenkin jalat paikallaan käärmetalon takapihan metsikössä ja siirtyi sitten talon ovea kohti. Sitten hävinnyt.

      Eräs työkaverini myöskin kertoi niin hänen oveensa oli koputettu ( käärmetalo ),..avattuaan oven harmaa hahmo liikkui poispäin. Kääntyi kerran ympäri ja jatkoi matkansa lähimetsikköön.

      Toinen paikka on Kuparivuoren kalliot ja kerrostaloalue, jossa kans kummituksii liikkuu. Olen kuullut juttua, mutta en tiedä totuutta. Tuttavistani kukaan ei ole ainaskaan kertonut.

      • Salostollah

        Mist toi käärmetalo on nimes saanu?


    • gerahtjrysfshgadfzxfjyyy

      Tää tumma kummitus sais muuttaa takasin kotimaahansa...

    • ValluNalle

      Noist paikoist on puhuttu ja kummituksist. On niit kummitksi siel just käärmetalo lähel ollukki. Mun kaks ystävää tapas just siin käärmetalo viereises mettäs kummitukse ja oli joku kansharmaa jalat paikallas liikkuva hahmo, joka piilotti ittes välil puitte taka ja sit se oli tullu lähemmäs ja huohotus oli kuulunu....ei oo oikke ihmine, kummitus on ja sen paikka tunttu olla käärmetalo mettikös ja joskus se astuu ovest sisal,.....joku tarkotus niil kummitukil on ku ne tollattis liikkuu ja tavallas seuraa ihmissi. toine mun ystävist sanos et se liikkus sit sinne pihapuole mettää ja siel se kattelee mettäreunas illall ja joskus öisin. Iteasias miksei vois tulla parvekkeelt sisää,...pääsehä ne kait lasi läpitte.

      • Kupariakkahöm

        Kummitukset eivät kai voi liikkua lasinläpi, koska ne ovat materiaa.

        Ymmärtääkseni kummituksilla on omanlaisensa elintoiminnot, koska ne pystyvät aikaansaamaan hengityshöyryä ja jonkinlaista ääntäkin kuten tuo hengityksen huohotus.

        Kahtena päivänä olen jälleen mieheni kanssa tavannut iltakävelyllä ollessamme samannäköisen kummituksen kuin aiemminkin. Olimme jonkun matkan päässä Karvetista. Kummitus liikkui metsikön reunassa. Jäimme katsomaan sitä niin se näytti meille kädellään jotakin. Hetken kuluttua se katosi.

        Jatkoimme matkaa illan hieman hämärtyessä. Taisi olla melkein puoli yö niin kummitus ilmaantui uudelleen. Oli pelttava olo, kun ei yhtään tiedä, mitä tuon kummituksen mielessä liikkuu. Menimme mieheni kanssa käärmetalon pihapuolelle. Pihan puoleisesta metsästä ilmaantui neljä erinäköistä kummitusta. Oli kiire eteenpäin, sillä kaksi niistä lähestyi meitä. Juoksujalkaa menimme metsäpolulle, joka vie tielle. Piti juosta, koska kummitusten vauhti näytti kiihtyvän meitä seuratessaan. Olimme juuri pääsemässä kävelytielle niin puut alkoivat humista ja heilua. Kolme kummitusta liikkui samanaikaisesti puiden välissä. Kylmä ilmavirtaus tuntui ihola ja hetkittäin se oli ihan jäätävän kylmää.

        Pääsimme tuosta tilanteesta ja saavuimme kotiin. En uskaltanut nukkua sekuntiakaan sinä yönä.

        Miehelläni oli myöskin outo tunne ja hän kieriskeli koko yön. Aamulla oveemme kolkutti joku hiljaisella kopinalla, mutta ketään ei ollut näkyvissä
        oven avattuamme.

        Onko muilla kokemuksia tuolla alueella kummituksista, niin kirjoittakaa.


    • tarjakinkummittelee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe