Turvapaketin uusinta?

kestääää

Muiten saan uusituksi DNA-turvapaketin, kun luulen, ettei se toimi oikein?
Laitoin kohdasta omat tilaukset kohdan asennus. Ja tilauskoodin. Siihen jäi pyörimään "päivitystä valmistellaan". Siinä sanotaan, että se voi kestää uaista minutteja. Kuinka pitkään siis, on ollut jo kymmenen minuuttia?

Poistaako se samalla entiset jämät koneelta varmasti kaikki? vai pitääkö entiset poistaa itse? Nuo DNA nettiturvamuutokset eivät koskaan koneellani onnistu, eikä niistä tule koskaan mitään ilmoituksia.

1

246

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kestääää

   Kun oli juhannuksen vuoksi pitempi tauko tietokoneen käytössä, niin eilen aioin ajaa tietokoneen täyden tarkistruksen mutta turvapaketti ei minusta toiminut oikein. Joskus menneisyydessälkin on ollut samnalaista vikaa. Olen silloin penkonut konetta viruksista tms. viasta jopa viikon. Eilen meni koko päivä, selvitykseen. Sitten löysin kohdan, josta voin uusia tuotteen. Se jäi kuitenkin eilen kesken (ensiksi kesti loputtomasti aikaa). Se ilmoitti, että kaikkia osia ei voitu ladata. Tänään kuitenkin se jatkoi ja onnistui (kai).

   Minulle on päässyt troijalaisia ym. viruksia DNA:n nettiturvasta huolimatta useita kertoja. Nettiturva ei ole kuitenkaan pystynbyt niitä positamaan. Siksi aina epäilen, että turvassa on jotakin vikaa. On se ollut monta kertaa jäljessä siitä, millainen nettiturva olisi pitänyt sillä kertaa olla.

   Ilmeisesti sitä pitäisi päivittää, siis muuttaa uudenlaiseksi kokonaan usein. Aina minulla on ollut vääränlainen logo, se selviää, kun kyselen jostakin neuvoa. Olen luottanut siihen, että tuote päivittyy tunnin välein.

   Näin tavallinen pulliainen luulee, että se päivittää itsensä, varsinkin vielä huonommat tietokoneneen käyttäjät luulevat kuin minä (joka pengon konetta juuriaan myöten ja jotakin opinkin sen syövereistä).

   DNA:lle: Eikö tuotteeseen voisi laittaa sellaista ominaisuutta, että se ilmoittaisi, jos tuote kokonaisuudessaan ei ole ajan tasalla tai kunnossa? Kyllähän sieltä tulee tunnin välein virustunnistepäivityksiä, eikö siis voi tulla tarvittaessa ilmoituksia, että päivitä tuote. Miksi sitä pitää itse olla tietoinen ja manuaalisesti päivittää? Kuinka usein minun pitää käydä DNA:n sivuilla luuraamassa, että onko tuotteeni vanhentunut?

   DNA-turvapaketissa on tuommoinen Toimenpidekeskus. Mitä virkaa sillä oikein on, kun se kuitenkin sanoo, että kaikki on kunnossa, tuote on ajan tasalla. Ei koskaan ole siellä mitään ilmoituksia ollut. Miten usein minun pitäisi avata se ja katsoa, onko ilmoituksia? Eikö niitä voisi laittaa pomppaamaan sieltä esille, jos niitä joskus edes on? Aina siinä on toimenpidekeksuksen lopussa(0). Ei ole mitään, mistä pääsisi sen kautta edes mitään tekemään, vain kohta "ohje". Turha ohje, kun siitä kautta ei voi mitään toimenpidettä tehdä.

   Toivottavasti turvapaketti/Nettiturva voidaan saada selkeämmin käytettäväksi. Jos kerta tunnin välein DNA:lta voi tulla koneeseen virustunnistepäivitystä, niin eikö siis voi tulla edes tietoa siitä, että pitäisi päivittää tai että virusturva ei toimi oikein. Nyt olen kuitenkin oppinut sen, että mistä kautta voin hakea uuden päivityksen, kun tilauskoodi on tallessa. Toivottavasti päivitetty versio toimii... Pitääkö minun manuaalisesti poistella jotakin vanhojen tuotteiden (ikiaikaisten nettitrurvien) jämiä, se minulla on kyllä vielä tuntemantonta.

   Itse huomaan sen toimimattomuuden siitä, että manuaalisessa tarkistuksessa tulee kaksi tarkistettujen tiedostojen lukua (toinen luku on suluissa). En tiedä, miksi näin on ja toimiiko tuote kuitenkin silloin oikein?

   Miksihän minä maksan virusturvasta, joka vuosien varrella on monta kertaa osoittautunut olevan vääränlainen (esim. sinisellä logolla silloin kun olisi pitänyt olla punaisella, ja Nettiturva silloin, kun olisi pitänyt olla Turvapaketti)? On tämä vähän hämärää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   3217
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   269
   2590
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   2139
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   128
   1971
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   383
   1862
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1484
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   122
   1413
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1394
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   237
   1106
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   263
   1011
  Aihe