Suokkaan Kuormaus,laiton kaatopaikka ??

Dyykkaaja

Mikä tämä kaatopaikka on suokkaan teollisuusalueella??Oudon tuntuinen jätevarasto joka tuskin on ihan lainmukainen!! Lisäksi siellä on kaatopaikkavahtina joku hamppi joka kurkkii parakin verhojenraosta josko joku käy varastamassa jonkun kaapelinpätkän tms. Pyörii sitten vittuilemassa ihmisille susikoiransa kanssa koska raukka ei ilman moppea uskalla isotella !!!

16

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lot

      Minkä helvetin takia sun tätyy käydä varastamas kaapelin pätkän?

    • lapeosku

      kyllä näitä romuvarastoja löytyy ympäri Kokemäkeä, on kuulemma joku lupakin heitillä. Silti ilkeennäköstä toimintaa julkisilla paikoilla. Laittas edes umpi aidan mutta kun ei niin ei. Kait ne romut on niin kivoja hyysättäviä. Ennenvanhaan pruukattiin panna romut nurkantaka tai metsän syrjään pois silmistä. Ei tosiaan kiva....

    • Dyykkaaja

      Oletko sinä "lot" jotenkin tyhmä vai mikä lukutaidottomuus vaivaa ?? Olenko kirjoituksessani kertonut varastaneeni sieltä jotain ???

    • lady_in_the_car

      Kannattais varmaan kattoa sitä tietä, eikä niitä romuvarastoja sillon, kun ajaa... Mua ainakaan ko. paikka häiritse, kun keskityn yleensä ajamiseen, enkä edes "huomaa" / noteeraa koko aluetta ohi ajaessani. Käännä sinäkin katseesi muualle äläkä kyttää sinne, jos häiritsee - sillä siitä pääsee.

    • Dyykkaaja

      Helvetin torvi , ei sen laittomuus ja luonnon tuhoaminen akkujen ym.paskan varastoimisen johdosta muutu miksikään katson sinne tai en !!! Ja jos sinun ajelusi on pelkkää tien tuijotusta niin olet tavattoman vaarallinen liikenteessä !!

      • Voielämäsantään

        Äläs ny ;D Toi on ilmiselvää blondin logiikkaa :-D :-D Kunnei nää, ei ole... Buahahaa!!! Voi Miehet, mä säälin teitä, jos Kokemäellä "leidien" taso on tota luokkaa... Ja sinä typerys, (ladyinthecar) lopeta se autoilu, hommaa vaikka polkupyörä, mutta taluta sitä...


      • lady_in_the_car

        Missä sanoin, että kiellän paikan olemassaolon? Kieltäminenkö on nykyään synonyymi sille, että ei katso / tee jotain asiaa? Mä osaan kuule ihan ajaa ja katsella vaikka maisemia, mutta pystyn myös olemaan katsomatta jotakin, jos en pidä näkemästäni. Samoin osaan "vältellä" elämässäni montaa muutakin asiaa, joista en pidä, vaikka tiedostan hyvinkin niiden olemassaolon. Tai no, turha teille selittää niin monimutkaisia asioita, kun te ette kuitenkaan ymmärrä "pointtia"... :D Voi Kokemäen naisparat, kun on noin yksinkertaisia ja varsinkin lukutaidottomia miehiä heillä! Itse tosin olet se suurin torvi, jos et käsitä, että se tuskin on laiton, jos se kerran saa siellä olla vuositolkulla? En minäkään luonnon tuhoamisesta tykkää, mutta jos kaupungin herrat on moiseen luvan antaneet, niin mikäs me sille mahdetaan. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että ole kyttäämättä sinnepäin ja keskity siihen ajamiseen tai vaikka stereoiden kuunteluun, jos kerran häiritsee noin kovasti - ehkä ne verenpaineetkin siitä vähän laskee, kun lakkaa stressaamasta "turhia". Turhia siis siinä mielessä, että se paikka tuskin sieltä häviää tuolla sun vauhkoomisella ja kyttäämisellä. Jos haluat sen pois, oikea valitusosoite on kaupunginvirasto, ei suomi24:n keskustelupalsta. Vai onko tämä nykyään joku Kokemäen päättävien elimien virallinen valituskanava? Onko kaupungin sivuilta jopa suora linkki tälle palstalle, jos haluaa keskustella kaupungin epäkohdista? Ja kenelle kaupungin "virkailijoista" maksetaan palkka tämän foorumin lukemisesta? Vois sitä tietysti minunkin veroeuroistani koostuvan palkkansa eteen tehdä jotain järkevämpääkin...

        P.S. Aion edelleen ajella autolla (jopa suokkaallaa ja olla kyttäämättä tuota romuvarastoa), joten pysykää te sitten kotona, niin ei tarvi stressata turhia (saatatte saada vielä sydärin) näkemällä mua kylillä. ;)


      • mullekinjottain

        Aina ne koijareitten kasat harmittaa, heillä se keräilyvietti on verissä. Koettakaa ihmiset kestää.


    • Dyykkaaja

      Jos tämä kyseinen yrittäjä on joskus toimintaansa luvan saanut ei se suinkaan tarkoita automaattisesti sitä että toiminta olisi kaikinpuolin laillista,ehkä se toiminta on alkanut vuosien varrella lipsumaan eikä enää tänäpäivänä ole sitä mihin lupa oikeuttaa...........Samoin se kubbe joka siinä parakissa bunkkaa on vissiin aluksi vain yöpynyt krapulansa pois,sittemmin siirtänyt luustonsa vakituiseksi asukkaaksi siihen pömpeliin joka myöskään ei ole laillista touhua . Ja voi raukkaparka sinun älyäsi,ei ympäristörikoksia ilmoiteta kaupungin virastoon,siellä hoidetaan ihan muita asioita mm.sinunlaistesi toimeentulotukea,ym.Ja osaat vältellä asioita joista et pidä ? Kuitenkin käyt täällä antamassa blondi kommentteja ??.

      • ite_oot_blondi

        No, tee se ilmoitus sitten vaikka poliisille tai mikä instanssi se sun mielestä sitten onkin, kun näihin puuttuu, mutta älä itke täällä, koska täältä käsin se asia ei ainakaan selviä! Täällä tuskin yksikään tietää ko. paikan lupa-asioista. Liian vaikea tehtävä yksinkertaiselle miehelle? Helpompaa vain valittaa, eikä tehdä mitään asian eteen? Niin, että kuka täällä oli se blondi, joka ei osaa tehdä häiritseville asioille mitään? Rautalankaversio; sulla on kaksi vaihtoehtoa; a) sulje ne silmäs ja lopeta valittaminen tai b) tee asian eteen jotain, jos haluat, että asiat muuttuu.

        Ja nyt kun mainitsit, niin joskus on muuten äärimäisen huvittavaa heittäytyä ihan tahallaankin blondiksi tuolla irl-elämässä ja katsoa ja nauraa, kun miehet alkaa päteä ihan innoissaan... ;)

        Ai niin, mä muuten maksan osan niiden sossuloisien palkoista, enkä suinkaan nostele niitä. Sorry, että meni nyt pätemisesi metsään tällä kertaa... :D No, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä. ;)


    • tarkkailijaooo

      postiauto tyhjentää myös kauppojen metallijätteet ja urakalla kiertää ympäri satakuntaa

    • Joonasj

      Suokkaalla vissiin toimii muitakin laittomia yrityksiä, ainakin yks tulee heti mieleen, poliisi on kyllä tietoinen kyseisen yrityksen toiminnasta, ei vaan tee mitään asian hyväksi. ",Kaupungin herrat" ei ole instanssi, minkä toimintaan ei voisi vaikuttaa. Paikallisten jätepisteiden sijoittaminen ei ole kiitollista puuhaa, harva sellaisen naapuriinsa haluaa, kaupunki on kuitenkin velvollinen näitä järjestämään.

    • Nimierkki

      Ajoin Suokkaan Kuormauksen ohi, siistiltä näytti, en ois osannut kiinnittää huomiota koko laitokseen, jos en palstalta päivittelyä olis huomannut. Paikkaan on hyvä pysäköidä, ei tarvii ajella tuntitolkulla vanhaa jääkaappia saattelemassa. Ihmettelen, jos tämä jotakuta häiritsee. Ja olisiko kyseinen kirjoittaja käynyt viemässä paikalle jotakin sellaista, mikä oikeesti ois pitänytkin viedä muualle? Jos vahteja ei olis, jätteet tulis vielä monta kertaa kalliimmaksi kuin nyt. Ihan vaan siitä syystä, että osa ihmisistä edelleen ajattelee olevansa "poikkeustapauksia", joiden ei tarvii noudattaa sääntöjä. Uskon, että vahdeille ei makseta kovin hyvin, tämä selittää tuon mahdollisen "hamppimaisen" - olemuksen, ylväsryhtiset, tyylikkäästi pukeutuvat kauppatieteen tohtorit eivät ehkä kovin helposti hakeudu alalle.

      • jesperantso

        Suokkaan kuormaukseen ei saa jättää jääkaappeja .


      • Nimierkki

        Jesperantso, kiitos asiallisesta korjauksesta. Jääkaapithan on tietysti ongelmajätettä.


    • Ohikulkeva

      Onko tällä tontilla muka jotain toimintaa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe