Kehoittaako koraani raiskaamaan naisia

muhammdinmalliko

Vi mistä johtuu että muslimit raiskaa niin paljon

33

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskoherraan

      Eikös siellä oltu kuolleenkin kanssa sukupuoliyhteydessä..että silleen. Ei hyvä Jumala tälläistä hyväksy. Siksi islam onkin saatanasta. Usko Jeesukseen niin pelastut.

      • KristusjaMuhammad

        Vastaus nimimerkille "Uskoherraan"

        Syyllistytte Kaikkivaltiaan Luojan ehdottomasti kieltämään, valheelliseen panetteluun niin Islamia kuin profeetta Muhammadia kohtaan, mitä ilmeisemmin tahallisesti, mikä tarkoittaa tahallisen synnin harjoittamista, jota ei saa anteeksi.

        Todistuksenne Islamista on sitäpaitsi päinvastainen kuin Kaikkivaltiaan JHVH:n eli ALJAHin Pyhä Henki eli Totuuden Henki Koraanissa lukuisin kohdin Kaikkivaltiaan säätämästä, kaikille kansoille ja heimoille tarkoittamasta, siunatusta ja hyvästä elämänjärjestelmästä, Kristuksen Opetuslapseuden toteutuksesta, siitä oikeasta Islamista ilmoittaa. Mistä olette saanut oikeuden harjoittamaanne, kadotukseen johtavaan herjaamiseen, joka näyttää olevan näin myös Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen pilkkaamista?

        Koraanin määrittelemä Islam, Islaam:

        3:18 Oikea elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen) ALJAHun (Jumalan) edessä on Islaam. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, eivät kiistelleet aikaisemmin kuin vasta sen jälkeen, kun heidän osakseen oli tullut tieto; silloin he alkoivat kiistellä keskenään kadehtien toisiaan. Kuka ikinä kieltää ALJAHun (Jumalan) tunnusmerkit, kokee, miten nopea ALJAH (Jumala) on vaatiessaan tilille.

        3: 19 ja jos he kiistelevät kanssasi, niin sano: »Minä olen kokonaan alistunut ALJAHun (Jumalan) tahtoon, samoin nekin, jotka seuraavat minua». ja sano niille, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, ja tietämättömille :»Alistutteko ALJAHun (Jumalan) tahtoon (liityttekö Islaamiin)?» ja jos he alistuvat, ovat he oikealla tiellä, mutta jos he kääntävät selkänsä, on sinun velvollisuutesi ainoastaan ALJAHun (Jumalan) ilmoituksen julistaminen; ALJAH (Jumala) näkee palvelijansa.

        3: 78 Ei voi ihminen, jolle ALJAH (Jumala) on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette ALJAHun (Jumalan) palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa ALJAHun (Jumalan) palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»

        3: 79 Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet ALJAHun (Jumalan) tahdon alaisiksi (muslimeiksi)?

        3: 80 Aikoinaan, kun ALJAH (Jumala) teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?»
        He vastasivat: »Me tunnustamme sen».
        Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»

        3: 81 Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.

        3: 82 Jotakin muuta ALJAHun (Jumalan) elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din, deen) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?

        2:135. Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia, koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»

        2:136. Sanokaa: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan) ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,

        2:137. siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (ALJAHulta (Jumalalta) ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet Hänelle alamaisiksi.»
        Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. ALJAH (Jumala) on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.

        2:138. Me olemme ALJAHun (Jumalan) merkitsemiä, ja keneltä on parempi saada tuntomerkkinsä kuin ALJAHulta (Jumalalta)? Me olemme Hänen palvelijoitaan.

        2:139. Sano (Pyhät kirjoitukset omaaville): »Kiistelittekö kanssamme ALJAHusta (Jumalasta), kun hän on sekä meidän Herramme että teidän Herranne? Meillä on omat tekomme ja teillä on omat tekonne, ja me turvaudumme Häneen vilpittömästi.»

        2:140. Vai sanotteko: »Aabraham, Ismael, Iisak ja jaakob ja Israelin sukukunnat olivat totisesti joko juutalaisia tai kristittyjä?» Sano: »Kumpi tietää paremmin, te vai ALJAH (Jumala)? Ja kuka on väärämielisempi kuin se, joka salaa todistuksen, jonka on saanut ALJAHulta (Jumalalta)? Eikä ALJAH (Jumala) ole välinpitämätön siitä, mitä te teette.»


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        3: 83 Sano: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan), siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».

        3: 84 Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din, deen) jotakin muuta kuin Islaamia , niin ALJAH (Jumala) ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.

        3: 85 Kuinka ALJAH (Jumala) ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? ALJAH (Jumala) ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.

        3: 86 Näiden palkaksi tulee ALJAHun (Jumalan), enkelien ja ihmisten kirous.

        3: 87 Sen alaisiksi he jäävät ikuisesti, heidän rangaistustaan ei lievennetä eikä heihin kiinnitetä (sen enempää) huomiota.

        3: 88 (Tästä kohtalosta vapautuvat vain ne), jotka myöhemmin katuvat ja tekevät parannuksen, sillä ALJAH (Jumala) on sääliväinen ja laupias.

        3: 89 Mutta jotka oltuaan uskossa ovat tulleet uskottomiksi ja sitten yhä yltyvät uskottomuudessaan, niiden kääntymystä ei totisesti hyväksytä; he jäävät eksyneiksi.

        3: 90 Niistä, jotka ovat olleet uskottomia ja kuolevat epäuskossaan, ei yhdenkään sielun lunnaiksi hyväksytä edes koko maailman täyttä kultaa, heitä odottaa tuskallinen rangaistus, eivätkä he löydä ketään puoltajaa.

        4:163. Me olemme totisesti antanut sinulle ilmestykset, samoinkuin annoimme Nooalle ja profeetoille hänen jälkeensä; samoin Me olemme antanut ilmestyksiä Aabrahamille, Ismaelille, lisakille, Jaakobille, Israelin sukukunnille, Jeesukselle, Jobille, Joonalle, Aaronille ja Salomolle; Daavidille olemme antanut Psalttarin.

        164. Toisista ALJAHun (Jumalan) lähettiläistä Me olemme sinulle maininnut, toisista emme ole sinulle maininnut: Mooseksen kanssa ALJAH (Jumala) puhui itse henkilökohtaisesti.

        4:165. Oli profeettoja, jotka toivat ihmisille ilosanoman ja (toisia, jotka) varoittivat, jottei ihmisillä heidän lähettämisensä jälkeen olisi mitään veruketta ALJAHua (Jumalaa) vastaan; ALJAH (Jumala) on, näet, mahtava ja viisas.

        4:166. ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi.

        4:167. Ne, jotka ovat uskottomia ja estelevät (muitakin) ALJAHun (Jumalan) tieltä, ovat totisesti menneet pitkälle harhaan.

        4:168. Niille, jotka ovat uskottomia ja tekevät vääryyttä, ei ALJAH (Jumala) totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle

        4:169. kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pysyvät: ja tämä on helppoa ALJAHulle (Jumalalle).

        6: 125 Ketä ALJAH (Jumala) tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa ALJAH (Jumala) häpeään ne, jotka eivät usko.

        6: 126 Ja tämä on Herrasi oikea tie (Koraani ja Islaamin elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din, deen)); nyt olemme selittänyt tunnusmerkkimme ihmisille, jotka ottavat niistä vaarin.

        6: 127 Heidän ovat rauhan asunnot heidän Herransa luona, ja Hän on heidän suojelijansa palkinnoksi heidän teoistaan.

        9:32. Mielellään he puhaltaisivat sammuksiin ALJAHun (Jumalan) valon, mutta ALJAH (Jumala) ei hellitä ennenkuin on saattanut valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat närkästyisivätkin.

        9:33 Juuri Hän on lähettänyt sanansa julistajan ja tämän mukana johdatuksensa sekä totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) asettaakseen sen jok'ainoan muun elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) yli, vaikka se jumalattomia närkästyttää.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        33:34. Ja pitäkää mielessänne ALJAHun (Jumalan) ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; ALJAH (Jumala) on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.

        33:35 ALJAH (Jumala) on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa ALJAH (Jumala)a muistavat.

        33:36. Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka ALJAH (Jumala) ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon ALJAHulle (Jumalalle) ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan.

        39: 22 Luuletteko, että se, jonka sydämen ALJAH (Jumala) on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä ALJAHua (Jumalaa) muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.

        39: 23 ALJAH (Jumala) on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen ALJAHua (Jumalaa) mietiskelemään; sellainen on ALJAHun (Jumalan) johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet ALJAH (Jumala) jättää harhaan, sille ei löydy opasta.

        48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla; niin, ALJAH (Jumala) on pätevä todistaja.

        61: 6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»

        61: 7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen ALJAHua (Jumalaa) vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? ALJAH (Jumala) ei kaitse väärintekijöitä.

        61: 8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin ALJAHun (Jumalan) kynttilän, mutta ALJAH (Jumala) tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat ovat sitä vastaan.

        61: 9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din, deen), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din, deen) rinnalla, vaikka monijumalaiset ovatkin sitä vastaan.

        61: 10 Te uskovaiset, osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?

        61: 11 Uskokaa ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne ALJAHun (Jumalan) asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.

        61: 12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.

        61: 13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu ALJAHulta (Jumalalta) ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!

        61: 14 Te uskovaiset, tukekaa ALJAHun (Jumalan) asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) ALJAHun (Jumalan) asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme ALJAHun (Jumalan) auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Oikea, Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam vs. väärä Islam:

        49:14. Erämaan asukkaat sanovat: »Me uskomme»; sano: »Te ette usko, vaan sanotte: 'Alistumme', mutta usko ei ole vielä voittanut sydämiänne. Kuitenkin, jos te tottelette ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, Hän ei ota teoistanne mitään pois. Totisesti on ALJAH (Jumala) anteeksiantava ja laupias.»

        49:15. Uskovaisia ovat vain ne, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa eivätkä epäile, vaan panevat alttiiksi omaisuutensa ja henkensä ponnistellessaan ALJAHun (Jumalan) tiellä; nämä ovat vanhurskaita.

        49:16. Sano: »Tekö saatatte ALJAHun (Jumalan) tietoon uskontonne, vaikka Jumala tietää kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä? ALJAH (Jumala) on kaikkitietävä.»

        49:17 He luulevat saattavansa sinut kiitollisuuden velkaan kääntymällä muslimeiksi. Sano: »Älkää sitoko minua velvoituksiin islaamillanne. Ei, pikemmin olette te velkaa ALJAHulle (Jumalalle) siitä, että Hän ohjaa teidät uskoon, jos rakastatte totuutta.»

        49:18. ALJAH (Jumala) tuntee totisesti näkymättömät asiat taivaassa ja maan päällä; ALJAH (Jumala) näkee, mitä te teette.


      • Käännykunvoit

        Lueppaa tuolta alempaa. Olet itse väärässä kun et tiedä että teidän omat kirjat sanovat muhammedin olleen kuolleen kanssa sukupuoliyhteydessä. Pilkkasiko muhammed sitten sillä jotain sitä en tiedä. Mutta totuus on tämä mitä lukee tuolla alemmissa teksteissä. Ettekö te siis usko edes omia tekstejänne jonka mukaan muhammed oli perverssi vaan syyttelette muita omien totuuksienne ja kirjoituksienne esille tuomisesta? On siinä touhua. Toivon todella että löydät Jeesuksen, rukoilen puolestasi.


      • uskomatonta
        Käännykunvoit kirjoitti:

        Lueppaa tuolta alempaa. Olet itse väärässä kun et tiedä että teidän omat kirjat sanovat muhammedin olleen kuolleen kanssa sukupuoliyhteydessä. Pilkkasiko muhammed sitten sillä jotain sitä en tiedä. Mutta totuus on tämä mitä lukee tuolla alemmissa teksteissä. Ettekö te siis usko edes omia tekstejänne jonka mukaan muhammed oli perverssi vaan syyttelette muita omien totuuksienne ja kirjoituksienne esille tuomisesta? On siinä touhua. Toivon todella että löydät Jeesuksen, rukoilen puolestasi.

        Tämähän on aivan hirveää.Tämä pitäisi kieltää alle 21v.lta luettavaksi. meinaan tuo uskonto jos se kerran on niin.


      • Muslimi
        uskomatonta kirjoitti:

        Tämähän on aivan hirveää.Tämä pitäisi kieltää alle 21v.lta luettavaksi. meinaan tuo uskonto jos se kerran on niin.

        بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

        The False Allegation of Muhammad (ﷺ) having sex with a dead body

        ISLAMIC JURISPRUDENCE

        The simplest way to disprove this allegation is to go to Islamic Jurisprudence. If the allegation is true then the act of necrophilia would be allowed in Islam. So what does the expert (Ibn Hajar Haytami) say?

        IBN HAJAR HAYTAMI'S LIST OF ENORMITIES

        Ibn Hajar's purpose in al-Zawajir 'an iqtiraf al-kaba'ir is to warn readers against any act that an Islamic scholar has classified as an enormity. Because of the wider scope of the work, he does not confine himself, as does Imam Dhahabi, to sins agreed upon by scholars as being enormities, but also records those which are differed about, mentioning them by way of furnishing a fuller definition of godfearingness (taqwa). Within the list he includes: fornication; sodomy; bestiality;...or for a husband to have intercourse with the body of a deceased wife; [1]

        Thus we can realise necrophilia is not allowed in Islam and the Prophet did not engage in such a deed. In fact if we consult Fiqh we realise “it is unlawful to look at the nakedness of the deceased or touch it”

        "It is unlawful to look at the nakedness of the deceased (def: f5.3) or touch it, except with a cloth (0: or similar, since direct contact without there being something in between is not permissible). It is recommended not to look at or directly touch the other parts of the body save with a cloth." [2]

        AUTHENTICITY OF THE HADITH

        Is the work "Kanz al-`Ummâl" by Alî Muttaqî al-Hindî a reliable source of hadîth?

        "Regarding the book Kanz al-`Ummâl, if the questioner is asking if all hadîth mentioned in this book are authentic, then I would have to say: Definately not. The book is full of weak and false hadîth.

        If you like to know where the author got the book’s narrations from then I can tell you that this book is, in fact, a rearrangement of al-Jâmi` al-Kabîr and its annexes that was originally compiled by Imam al-Sûyûtî. When Imam al-Sûyûtî wrote his book, his intention was to gather together all the hadîth that he knew, whether they were authentic or not. Al-Sûyûtî openly admitted that there were some false hadîth in it.

        Therefore, when the author of Kanz al-`Ummâl rearranged al-Sûyûtî’s book, it was obvious that his book would also contain a number of weak and false hadîth, since the original work on which it was based contained the same."

        - Sheikh Muhammad al-Turkî, professor at King Sa`ûd University [3]

        CONTEXT AND EXPLANATION

        The Arabic word translated as “I Slept” is Idtaja’ (اضطجع). According to Arabic-English dictionaries this word can either mean: lie down, lie, recline, repose, sleep, rest [4]

        According to Lane’s Lexicon it means: [ He lay upon his side ; or] he laid his side upon the ground; [and simply he lay ; and he slept ;] [5]

        There is NO INDICATION that the word means "sex".

        Infact the same Arabic word (a construct of Idtaja) is used in the Bible (2Kings 4:32) and it is translated as “laid” and not sex or anything of that nature:

        "ودخل اليشع البيت واذا بالصبي ميت ومضطجع على سريره."

        "When Elisha reached the house, there was the boy lying dead on his couch." (NIV)

        If Muhammad (ﷺ) did lie with his foster mother whilst she was in the grave in order to check for comfort and honor her before the companions filled the grave it would only have been for a short time and this would have been witnessed by other people too.

        The premise that Muhammad (ﷺ) had sex with Fatima because he wanted her to attain special status as the “mother of the believers” falls flat on its face because Fatima bint Asad already had the special status of being Muhammad’s (ﷺ) foster mother. Muhammad (ﷺ) could NOT possibly have taken Fatima Bint Asad as a wife as Islamic Law dictates consent be given by BOTH parties in a marriage; of course marrying a dead person would not be allowed simply based on this injunction.

        If Muhammad (ﷺ) seriously wanted to help Fatima Bint Asad he would have simply PRAYED for her grave to be a better dwelling.

        "It is narrated on the authority of Abu Huraira that a dark-complexioned woman (or a youth) used to sweep the mosque. The Messenger of Allah (ﷺ) missed her (or him) and inquired about her (or him). The people told him that she (or he) had died. He asked why they did not inform him, and it appears as if they had treated her (or him) or her (or his) affairs as of little account. He (the Holy Prophet) said: Lead me to her (or his) grave. They led him to that place and he said prayer over her (or him) and then remarked: Verily, these graves are full of darkness for their dwellers. Verily, the Mighty and Glorious Allah illuminates them for their occupants by reason of my prayer over them."

        Reference : Sahih Muslim 956
        In-book reference : Book 11, Hadith 93
        USC-MSA web (English) reference : Book 4, Hadith 2088
        (deprecated numbering scheme)

        and Allah knows best


      • Muslimi

        Sources: - http : / / thefactsaboutislam . blogspot . fi / 2010 / 07 / false-allegation-of-muhammad-having-sx . html
        [1] Reliance of the Traveller, Ahmad ibn Naqib al Misri, edited and translated by Nuh Ha Mim Keller, Amana Publications, [w52.1(343)]
        [2] Reliance of the Traveller, Ahmad ibn Naqib al Misri, edited and translated by Nuh Ha Mim Keller, Amana Publications, [g2.7]
        [3] http : / / en . islamtoday . net / node / 1169 [4] http : / / www . stars21 . com / dictionary / English-Arabic_dictionary . html
        [5] An Arabic-English Lexicon by Edward William Lane, 1863


    • KristusjaMuhammad

      Vastaus kirjoitukseen "Kehoittaako Koraani raiskaamaan naisia":

      Vastaus on ehdottomasti EI!

      Koraani ei kehota raiskaamaan naisia kuten ei sen ilmoittama elämänjärjestelmäkään, Aabrahamin usko, se oikea Islam, vaan sen sijaan suojelemaan naisia ja muutakin elämää koko luomakunnassa.

      Koraanin mukainen Islam langettaa sen sijaan yleisesti raiskauksesta KUOLEMANRANGAISTUKSEN (CAPITAL PUNISHMENT). Tietenkin kukin tapaus on tarkasteltava erikseen luotettavine todistajineen.

      Siis Islam rankaisee raiskauksesta paljon ankarammin kuin rappiokristillisyys, joka pursuaa siveettömiä, jopa luonnottomuutta esittäviä pornotuotteita ja -esityksiä ja jonka kansalaisia kulkee sankoin joukoin ulkomailla huoraamassa maksullisten naisten, miesten ja alaikäisten kanssa, jopa yhdessä joukolla kauhistuttavuuksia harjoittaen, ehkä raiskaustakin sekä tämän lisäksi opettaa pakkokoulutuslaitoksissaan lapsukaisia pitämään luonnollisena asiana sukupuoliyhteyttä, jopa peräsuoleen tunkeutumista jo nuorena ja menettämään neitsyytensä ennen avioliittoa.


      Ja vastaus siihen, että joku kysyisi, että kehottiko profeetta Muhammad raiskaamaan naisia, on ehdottomasti EI!

      Profeetta Muhammad langetti aikanaan KUOLEMANRANGAISTUKSEN raiskaukseen syyllistyneelle, mutta päästi raiskatun naisen menemään eikä syyttänyt häntä mistään. Muutenkin profeetta Muhammad suhtautui naisiin varsin suopeasti, mutta asetti heidät miehensä pään alaisuuteen kuten Jumalan Sana ja Laki määrääkin.

      Lue seuraavasta varsin selkeä ja tiivis esitys Islamin yleisestä suhtautumisesta raiskaukseen:

      * What Does Islam Say About Rape?
      http://islam.about.com/od/crime/f/rape.htm

      Joten jos joku muslimi tai kristitty tai kuka tahansa muu raiskaa, se ei varmasti johdu Kaikkivaltiaan Pyhistä Ilmoituksista ja Kirjoituksista, mikä on itsestäänselvyys. Selitystä on etsittävä muualta tapauskohtaisesti.

      • Valitettavatotuus

        Puhut itse valhetta: teidän omissa kirjoissa sanotaan muhammedin olleen kuollen kanssa sukupuoliyhteydessä. Sillä ei ole mitään tekemistä pilkkaamisen kanssa vaan totuuden:" Millainen ihminen Muhammed oli alkuperäisten islamilaisten dokumenttien mukaan?
        Tämä on minulle hyvin kiusallinen aihe puhua. Teen sen vain rakkaudesta muslimeihin vaikka
        tiedän, että se on heille tuskallista kuultavaa. Mutta paraneminen alkaa kivulla ja kärsimyksellä. Lyhyesti sanottuna islamilaisten kirjoitusten mukaan Muhammed oli perverssi. Hänellä oli tapana imeä nuorten poikien ja tyttöjen kieliä. Hän pukeutui naisten vaatteisiin ja sai “näkyjä” tuossa tilassa. Hänellä oli ainakin 66 “vaimoa”. Allah ilmeisesti antoi hänelle “erityisnäkyjä” sallien hänen harrastavan seksiä miniänsä Zainabin kanssa ja salli hänelle enemmän vaimoja kuin muille muslimeille. Hän puhui jatkuvasti seksistä ja oli sen riivaama – hänen ensimmäinen kysymyksensä “puhuvalle aasille” oli, pitikö se seksistä.
        Muhammed rakasteli kuolleen naisen kanssa. Painotan jälleen, että minä en itse pidä näitä käsityksiä yllä, vaan islamin omat kirjat. Monet arabiaa taitamattomat eivät tiedä näistä asioista, koska niitä ei ole koskaan käännetty.
        Koraanin mukaan (33:37) Allah antoi Muhammedille oikeuden mennä naimisiin himoitsemansa miniänsä kanssa. Muutamia jakeita myöhemmin (33:50) Allah antoi Muhammedille luvan rakastella kenen tahansa naisen kanssa, joka “tarjosi” itseään hänelle. Tämä etuoikeus sallittiin vain Muhammedille.
        Nämä “näyt”, jotka antoivat hänelle nämä seksuaaliset halut, olivat usein toistuvia."


      • Näinonvaan

        Että tälläiseenkö joku haluaa oikeasti uskoa? Minä uskon ainakin mielummin totuuden Jumalaan Herraan Jeesukseen. Raamattu nimenomaan on tätä perversiotpuhu vastaan.


      • KristusjaMuhammad

        Vastaus nimimerkeille "Valitettavatotuus", "Näinonvaan" ja "OtaJeesuselämääsi":

        Väitätte, että Koraanissa lukisi seuraavasti:

        Koraanin mukaan (33:37) Allah antoi Muhammedille oikeuden mennä naimisiin himoitsemansa miniänsä kanssa. Muutamia jakeita myöhemmin (33:50) Allah antoi Muhammedille luvan rakastella kenen tahansa naisen kanssa, joka “tarjosi” itseään hänelle. Tämä etuoikeus sallittiin vain Muhammedille.

        Vastaus:

        Koraanissa ei lue näin, ei suomenkielisessä käännöksessä, eikä etenkään alkutekstissä, joten annatte väärän eli valheellisen todistuksen Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen eli Totuuden Hengen ilmoittamasta Pyhästä Ilmoituksesta ja Kirjoituksesta, Koraanista, jossa lukee seuraavasti ko. kohdissa suomenkielisessä käännöksessä (ilmeisesti Ahsen Bören käännös):

        3: 37 Hänelle (Zaidille), joka oli Jumalan ja sinun omassa suosiossasi, sinä sanoit: »Pidä vaimosi luonasi ja noudata tarkoin velvollisuuksiasi Jumalaa kohtaan!» Ja sinä salasit sydämeesi sen, minkä Jumala sitten toi valoon, ja sinä pelkäsit ihmisten mielipidettä, vaikka Jumalalla oli parempi oikeus vaatia, että sinä Häntä pelkäisit. Mutta kun Zaidilta oli mennyt kaikki halu elää hänen kanssaan, Me annoimme hänet sinulle vaimoksi, jotta uskovaisille ei olisi synniksi ottaa aviokseen ottopoikiensa vaimoja, joihin nämä ovat kyllästyneet; sillä Jumalan säädöstä on noudatettava.

        33: 50 Profeetta, Me olemme totisesti vahvistanut sinun laillisiksi vaimoiksesi kaikki ne, joille olet myöntänyt lesken osuudet, sekä ne, jotka omistat Jumalan antamina orjattarina sotasaaliista, sekä setäsi tyttäret ja isäsi sisaren tyttäret, myöskin enosi tyttäret ja äitisi sisarten tyttäret, jotka kanssani pakenivat vainottuina uskonnon vuoksi; samoin on laillinen vaimosi sellainen uskovainen nainen, joka pyrkii avioliittoon kanssasi, mikäli suostut naimaan hänet. Nämä säädökset ovat nimenomaan sinua, mutta eivät muita uskovaisia varten; me tiedämme hyvin, mitä olemme heille säätänyt vaimoista ja orjattarista. Älköön siis mikään parjaus sinuun koskeko; Jumala on anteeksiantava, laupias.
        33: 51 Sinä saat syrjäyttää heistä kenet tahdot ja lähestyä ketä suvaitset, jopa niitäkin, joita aikaisemmin olet vieronut, eikä siitä kenelläkään ole sanottavaa; tämä kohtelu on sopivinta, jotta eivät heidän silmänsä kostuisi eivätkä he murehtisi, ja jotta he kaikki tyytyisivät siihen, mitä tahdot heille suoda. Jumala tietää, mitä on sydämissänne, sillä Jumala on tietävä, pitkämielinen.
        33: 52 Tämän jälkeen sinun ei ole sallittu ottaa itsellesi naisia eikä vaihtaa vaimojasi uusiin, vaikka näiden kauneus sinua miellyttäisi, vaan sinun on tyydyttävä laillisiin vaimoihisi; Jumala pitää kaikesta vaarin.

        Kuningas Daavidin jälkeläisen, profeetta Muhammadin käytös ei poikkea näiden kohtien perusteella mitenkään niistä oikeuksista, joista kuningas Daavid, Salomon ja muut muinaisen Israelin ylimmät kansanjohtajat nauttivat eikä myöskään muinaisten israelilaisten oikeuksista ottaa vaimoja voittamiensa kansojen naisista.
        Sitäpaitsi profeetta Muhammad otti huolehdittavakseen leskiä ja muiden hylkäämiä vaimoja velvoitteensa mukaisesti. Osa näistä vaimoista ei ilmeisesti käyttäytynyt aina arvonsa mukaisesti eikä tarpeeksi kuuliaisesti miehelleen, mistä Koraani heitä nuhtelee.
        Eikä hän näytä kovin paljon heistä taloudellisestikaan hyötyneen, kun kuolinhetkensä lähestyessä oli huolissaan parin viimeisenkin roponsa jakamisesta eteenpäin.


        Väitätte:

        Muhammed rakasteli kuolleen naisen kanssa. Painotan jälleen, että minä en itse pidä näitä käsityksiä yllä, vaan islamin omat kirjat. Monet arabiaa taitamattomat eivät tiedä näistä asioista, koska niitä ei ole koskaan käännetty.


        Vastaus:

        Profeetta Muhammadia kuten muitakin Kaikkivaltiaan lähettiläitä on paneteltu mitä hirveimmin riivatussa tilassa olevien vastustajiensa kautta kuten edelleenkin tapahtuu. Näitä vihollisia löytyy kaikista uskontokunnista, paljon myös ns. islamilaisten joukosta.
        Tämä väite, jota tänä päivänä levittää esimerkiksi valhekristitty "isä" Sakarias, joiden kaltaisilta eksyttäjiltä Kristus on kieltänyt vieläpä nimen "isä" käytön, on osoitettu tarkoitushakuiseksi vääräksi todistukseksi nimenomaan tämän Sakariaksen käyttämän arabiankielisen lähteen perusteella, jossa ei todellakaan lue, että Muhammad olisi ollut sukupuolisessa kanssakäymisessä kuolleen kanssa, vaan jos oikein muistan selvityksen, kyse on jonkinlaisesta surun ilmaisusta hiekkaa ilmaan heittämällä.
        En ole myöskään huomannut niin Koraanista kuin muista luotettavista lähteistä, että Muhammad olisi käyttäytynyt siveettömästi, vaan Koraani nimenomaan kieltää kaiken haureuden.


      • KristusjaMuhammad

        (jatkoa)

        Nimimerkki "OtaJeesuselämääsi" väittää:

        "koraanissa kuolleen kanssa sukupuoliyhteys on ok ja esim tuo pedofilia"

        Vastaus:

        Missä Koraanissa annetaan minkäänlaista hyväksyntää sukupuoliyhteydelle kuolleen kanssa ja/tai pedofilialle?
        Ei missään. Joka niin väittää, esittäköön sanatarkat todisteet Koraanin alkutekstistä.
        Tehän vedätte Jeesuksen - en tosin tiedä minkä Jeesuksen - mukaan valheisiinne, mihin se oikea Kristus ei takuulla ota osaa, vaan kyllä saatte kantaa valheelliset todistuksenne seurauksineen yhdessä kumppaneidenne ja riivaajienne kanssa.


        Saatanallista sijaisuhrijärjestelmää, Babylonia pyörittävien valheuskovien ja kumppaneiden aika alkaa käydä vähiin, mikä näkyy näissä epätoivoisissa panetteluyrityksissäkin. Rangaistukset hiipivät hetki hetkeltä lähemmäksi kapinalliset tavoittaen niin kuin Kaikkivaltias on säätänyt.


      • enkäsitä
        Valitettavatotuus kirjoitti:

        Puhut itse valhetta: teidän omissa kirjoissa sanotaan muhammedin olleen kuollen kanssa sukupuoliyhteydessä. Sillä ei ole mitään tekemistä pilkkaamisen kanssa vaan totuuden:" Millainen ihminen Muhammed oli alkuperäisten islamilaisten dokumenttien mukaan?
        Tämä on minulle hyvin kiusallinen aihe puhua. Teen sen vain rakkaudesta muslimeihin vaikka
        tiedän, että se on heille tuskallista kuultavaa. Mutta paraneminen alkaa kivulla ja kärsimyksellä. Lyhyesti sanottuna islamilaisten kirjoitusten mukaan Muhammed oli perverssi. Hänellä oli tapana imeä nuorten poikien ja tyttöjen kieliä. Hän pukeutui naisten vaatteisiin ja sai “näkyjä” tuossa tilassa. Hänellä oli ainakin 66 “vaimoa”. Allah ilmeisesti antoi hänelle “erityisnäkyjä” sallien hänen harrastavan seksiä miniänsä Zainabin kanssa ja salli hänelle enemmän vaimoja kuin muille muslimeille. Hän puhui jatkuvasti seksistä ja oli sen riivaama – hänen ensimmäinen kysymyksensä “puhuvalle aasille” oli, pitikö se seksistä.
        Muhammed rakasteli kuolleen naisen kanssa. Painotan jälleen, että minä en itse pidä näitä käsityksiä yllä, vaan islamin omat kirjat. Monet arabiaa taitamattomat eivät tiedä näistä asioista, koska niitä ei ole koskaan käännetty.
        Koraanin mukaan (33:37) Allah antoi Muhammedille oikeuden mennä naimisiin himoitsemansa miniänsä kanssa. Muutamia jakeita myöhemmin (33:50) Allah antoi Muhammedille luvan rakastella kenen tahansa naisen kanssa, joka “tarjosi” itseään hänelle. Tämä etuoikeus sallittiin vain Muhammedille.
        Nämä “näyt”, jotka antoivat hänelle nämä seksuaaliset halut, olivat usein toistuvia."

        anteeksi vain mutta eihän kuollut tiedä miten tarjottavissa hän on.


      • niinpätietenkin

        no oletko sitä mieltä jos meidän maamme lait ovat vähän löysiä niin ,ne jotka tekevät näin rikollisen teon. voisiko heidät palauttaa omaan maahansa kärsimään tuomiota.


    • OtaJeesuselämääsi

      http://www.pelastussanoma.fi/Islamin opit/islam.htm Tässä sulle vastaus. Olet itse väärässä. Ota Jeesus elämääsi vastaan niin pelastut. Tässä kerrotaan selkeästi että koraanissa kuolleen kanssa sukupuoliyhteys on ok ja esim tuo pedofilia. Lue jos pystyt ymmärtämään. Jeesus sanoo selkeästi:jos et ole hänen puolella olet häntä vastaan. Hylkää allah vielä kun voit ja tule todelliseen uskoon joka pelastaa. Olet syvällä valheessa valitettavasti.

    • Kaksksk

      Sun pitäis ymmärtää se että ilman Jeesusta Jumalaan uskominen ei auta. Vain Jeesukseen usko pelastaa. Jokainen on syntinen ja vailla armoa. Rukoilen muslimejen puolesta mielelläni että pääsisivät irti kahleista ja siitä kaikesta pahasta.

    • SekäEttä

      Raiskaus on islamin laissa periaatteessa kielletty, mutta raiskauksen todistajaksi tarvitaan neljä miestä, eikä naisuhrin omalla todis­tuksella ole paljon arvoa paitsi siinä tapauksessa, että raiskaaja kieltää teon eikä raiska­ukselle löydy tarvittavaa lukumäärää todistajia. Tällöin mies vapautuu syytteestä, mutta uhri itse voi joutua syytetyksi aviorikoksesta tai esiaviollisesta seksistä, ja niistä islamin laki antaa erittäin ankaria rangaistuksia.

      Sen sijaan ei-mus­li­mi­­naisia saa islamin mukaan raiskata vapaasti. Se on uskonnollinen oikeus, jonka Allah on suonut jihadia eli "us­kon­kil­voit­te­lua" harjoittaville muslimimiehille. Muham­mad ja muut pro­feetat käyt­ti­vät or­ja­nai­sia sek­suaa­lises­ti hy­väk­seen. Muhammad jopa määräsi, että musli­mimiesten ei tulisi harjoittaa keskeytettyä yhdyn­tää raiskatessaan vangitsemiaan orjanaisia.

      Lisäksi muslimimiehellä on käytännössä lupa raiskata oman vaimonsa. Koraanin mukaan mies voi olla sukupuoliyhteydessä vaimoonsa milloin haluaa eikä vaimolla ole lupaa kieltäytyä tästä.

      Täällä lisää totuudenmukaista tietoa islamin suhtautumisesta raiskauksiin:

      http://wikiislam.net/wiki/Rape_in_Islam

      • Aikakamalaajj

        On tuo sairas uskonto. Täynnä kaikkea hirveää ja pahaa. Minusta on pöyristyttävää kuulla näitä totuuksia. Miten joku voi enää puolustella islamia kun sen omista kirjoituksista löytyy tuommoista jätettä. Niinkuin tuolla ylempänä luki. Hyvästä Jumalastamme tuo ei ainakaan ole lähtöisin sen tiedämme ihan jokainen.


      • KristusjaMuhammad

        Vastaus nimimerkille "Aikakamalaajj":

        Päinvastoin.

        Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam nimenomaan suojelee naista eikä päinvastoin muun muassa langettamalla lähtökohtaisesti kuolemanrangaistuksen raiskauksista, mutta sen sijaan porttokristillisyys itse päästää raiskaajat vähin rangaistuksin, sillä se sijaisuhraa jatkuvasti luomakunnan luotuja työntäen omia rangaistuksiaan syyttömien päälle.

        Ja miksei porttokristillisyys kehota naisia pukeutumaan siveellisesti Islamin käyttäytymismallin mukaisesti, vaan sallii heidän pukeutua ja käyttäytyä irstaasti. Portto mikä portto.

        Paetkaa naiset ja miehetkin Kaikkivaltiaan, Koraanin ja profeetta Muhammadin siveellisen Islamin suojiin ja hylätkää välittömästi Kaikkivaltiaan Pyhää Sanaa, Lakia ja Järjestystä rikkova irstas porttokristillisyys älkääkä rahoittako sitä enää koskaan missään.

        Nimimerkki "Aikakamalaajj" edustaa kuvottavaa tekopyhyyttä lukemattomien muiden tavoin. Menkää ja tutkikaa, paljonko Suomessa on tälläkin hetkellä myynnissä pornotuotteita, kuinka helpolla niitä pääsee Suomessa ja Suomesta muualle katselemaan ja jopa niiden kuvaamaan toimintaan osallistumaan esimerkiksi ulkomaan matkoilla. Sitäpaitsi mistä käsin pornoteollisuutta pyöritään?

        Portto mikä portto.


      • Uskoherraan

        Joo miten vaan. En tunne koraania. Minä perustan omat juttuni siihen mitä oli pelastussanoma tekstissä en mihinkään muuhun. Mullekkin ihan uusia juttuja. Pointtini on vaan se että en arvosta kristittynä mitään semmoista esim pedofiliaa, raiskauksia, kuolleen kanssa makaamista jne. Ja jos näin tuon tekstin mukaan on islamissa niin se on mulle ainoa mitä koraanista tiedän. Uskokoon kukin mihin tahtoo. Minä uskon Jeesukseen. Ja raamattu tuomitsee pedofilian ja kaiken muun tuommoisen sonnan tietysti oli tai ei ollut sitä islamissa. Kaikkea hyvää sinulle.


      • Pelastavausko

        Tuo "porttokristillisyys" ei olekkaan sitä oikeaa kristillisyyttä joka on ns.pelastava usko Jeesukseen. Eihän suomi ole kristitty kansa pääosin...valtaosa Jeesuksen seuraajista ja uudestisyntyneistä on vapaissa suunnissa...toki luterilaisissakin on en sitä sano. Jeesuksen seuraaja ei tuolla dokaa ja harrasta irtosuhteita..se ei ole Herrastamme..


      • Totuuksiaelästä

        Moni muslimi luulee että nämä suomalaiset ovat kristittyjä jotka tuolla baareissa vaeltavat saatanan orjina. Se on nimikristillisyyttä ja joskus ei sitäkään. Kyllä uudestisyntyneet uskovat erottuvat käytökseltään eivätkä he ole niinkuin tämän maailman "portto" uskovaiset. Väitän että moni muslimi käyttääytyykin siveellisemmin ja paremmin kuin nämä "nimikristityt" jotka ehkä ristiä kantavat mutta eivät seuraa Jeesusta henkilökohtaisesti...tämä on aika selvää. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus tehdä parannus niin kauan kun Jumala meissä kipinän sytyttää etsimään häntä. Jumala rakastaa sitä joka vilpittömällä sydämellä häntä etsii. Kukaan ei voi kuitenkaan mennä Jumalan luokse ilman Jeesusta, vain Jeesuksen veri meitä auttaa.


      • Höpsistä
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "Aikakamalaajj":

        Päinvastoin.

        Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam nimenomaan suojelee naista eikä päinvastoin muun muassa langettamalla lähtökohtaisesti kuolemanrangaistuksen raiskauksista, mutta sen sijaan porttokristillisyys itse päästää raiskaajat vähin rangaistuksin, sillä se sijaisuhraa jatkuvasti luomakunnan luotuja työntäen omia rangaistuksiaan syyttömien päälle.

        Ja miksei porttokristillisyys kehota naisia pukeutumaan siveellisesti Islamin käyttäytymismallin mukaisesti, vaan sallii heidän pukeutua ja käyttäytyä irstaasti. Portto mikä portto.

        Paetkaa naiset ja miehetkin Kaikkivaltiaan, Koraanin ja profeetta Muhammadin siveellisen Islamin suojiin ja hylätkää välittömästi Kaikkivaltiaan Pyhää Sanaa, Lakia ja Järjestystä rikkova irstas porttokristillisyys älkääkä rahoittako sitä enää koskaan missään.

        Nimimerkki "Aikakamalaajj" edustaa kuvottavaa tekopyhyyttä lukemattomien muiden tavoin. Menkää ja tutkikaa, paljonko Suomessa on tälläkin hetkellä myynnissä pornotuotteita, kuinka helpolla niitä pääsee Suomessa ja Suomesta muualle katselemaan ja jopa niiden kuvaamaan toimintaan osallistumaan esimerkiksi ulkomaan matkoilla. Sitäpaitsi mistä käsin pornoteollisuutta pyöritään?

        Portto mikä portto.

        Täytyy olla aika kieroutunut maailmankuva, että kokee islamin suojelevan naisia. Tosiasiassahan naiset ovat islamissa lähinnä omaisuutena, vankeina ja orjina. Naisten alistaminen on Ko­raanissa (4:34) ilmoitettu Allahin tahdoksi, sillä "Allah on toisia suo­sinut enemmän kuin toisia", ja islamin laki määrää, että miehen on tarpeen vaatiessa kuritettava naista lyömällä, mikäli pelkää tä­män olevan up­piniskainen.

        Vaimon rankaiseminen lyömällä niin kovaa, että se aiheuttaa hänelle kipua, on profeetta Muham­madin "esikuvallisen" elämän mukaista. Muhammadilla oli ainakin 13 vaimoa, joista Aisha oli hänen lempi­vaimonsa. Muham­mad mieltyi Aishaan ja solmi avioliittosopimuksen Aishasta tämän ollessa vasta 6-vuotias, ja kolme vuotta myö­hemmin tuolloin n. 53-54-vuotias Muhammad oli ensi kertaa suku­puo­liyhteydessä 9-vuotiaan Aishan kanssa. Kun Aisha oli kerran jäänyt kiinni siitä, että hän oli käynyt luvatta ulkona, Muham­mad kosti iske­mällä häntä rintaan. Aisha kertoi hadithissa, että se aiheutti hänelle kovaa kipua.

        Jos naiset sitten tottelevat miehiä, eivätkä syyllisty säädyttömyyteen, heillä on toki Muhammadin mukaan oikeus saada kohtuullinen elatus ja vaatetus, mutta Allahin laki määrää, että naiset ovat vankeina miestensä luona, eikä heillä ole oikeutta päättää omista asioistaan (ks. esim. Ibn Hisham: 450).

        Musliminaiset ovatkin monessa suhteessa epätasa-arvoisessa asemassa miehiin nähden. Esimerkiksi Koraani (4:11) määrää, että mies saa perintönä kak­sin­kertaisen määrän naiseen verrattuna. Musli­mimies voi ottaa 1-4 vaimoa, ja hän voi ottaa vaimok­seen kristityn tai juutalaisen, jonka ole­tetaan sitten kääntyvän islamiin. Musliminainen sitä vastoin voi ottaa vain yhden aviomiehen, joka voi olla vain muslimi, koska muussa tapauksessa naisen pelätään "luontaisen heikkoutensa" ja "vähä-älyisyy­tensä" johdosta joutuvan alt­tiiksi väärän uskonnon vaikutteille. Koraanin (2:282) mukaan yksi mies vastaa lain edessä todistusvoimaltaan kahta naista, mutta sek­suaalirikkomusten tapauksissa naisen sanalla ei käytän­nössä ole merkitystä.

        Musliminaisten ahdingosta kertovat Aishan kuuluisat sanat: "En ole nähnyt kenenkään naisen kär­sivän niin paljon kuin uskovien naisten."


      • ihmetellen

        eikö orjuus ole kielletty jo nooan aikana.Asiasta toiseen jos minä ottaisin palveliaksi miehen niin saanko käyttää hänt'ä hyväksi näin sievästi sanottuna.


      • siksi
        Pelastavausko kirjoitti:

        Tuo "porttokristillisyys" ei olekkaan sitä oikeaa kristillisyyttä joka on ns.pelastava usko Jeesukseen. Eihän suomi ole kristitty kansa pääosin...valtaosa Jeesuksen seuraajista ja uudestisyntyneistä on vapaissa suunnissa...toki luterilaisissakin on en sitä sano. Jeesuksen seuraaja ei tuolla dokaa ja harrasta irtosuhteita..se ei ole Herrastamme..

        raamatussa ei mainita luterilaisuus. ei seole uskonto vaan uskonnon suunta. on kerran ollut sellainen henkilö kuin lutteri eikö se ollut sakemanni ja juoppo. niin kuin elias lönruutkin ,voin kirjoittaa väärin nimet mutta aika kirjat eivät ole vääristeltyjä.Jos uskonnosta yleensä on riiddelty niin on se kummaa ne liittyvät johonkin nimeltä mainittuun henkilöön, eikö syy ole heissä eikä meissä. kysyn vain uteliaisuuttani.


      • luonnonrikkaus
        KristusjaMuhammad kirjoitti:

        Vastaus nimimerkille "Aikakamalaajj":

        Päinvastoin.

        Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam nimenomaan suojelee naista eikä päinvastoin muun muassa langettamalla lähtökohtaisesti kuolemanrangaistuksen raiskauksista, mutta sen sijaan porttokristillisyys itse päästää raiskaajat vähin rangaistuksin, sillä se sijaisuhraa jatkuvasti luomakunnan luotuja työntäen omia rangaistuksiaan syyttömien päälle.

        Ja miksei porttokristillisyys kehota naisia pukeutumaan siveellisesti Islamin käyttäytymismallin mukaisesti, vaan sallii heidän pukeutua ja käyttäytyä irstaasti. Portto mikä portto.

        Paetkaa naiset ja miehetkin Kaikkivaltiaan, Koraanin ja profeetta Muhammadin siveellisen Islamin suojiin ja hylätkää välittömästi Kaikkivaltiaan Pyhää Sanaa, Lakia ja Järjestystä rikkova irstas porttokristillisyys älkääkä rahoittako sitä enää koskaan missään.

        Nimimerkki "Aikakamalaajj" edustaa kuvottavaa tekopyhyyttä lukemattomien muiden tavoin. Menkää ja tutkikaa, paljonko Suomessa on tälläkin hetkellä myynnissä pornotuotteita, kuinka helpolla niitä pääsee Suomessa ja Suomesta muualle katselemaan ja jopa niiden kuvaamaan toimintaan osallistumaan esimerkiksi ulkomaan matkoilla. Sitäpaitsi mistä käsin pornoteollisuutta pyöritään?

        Portto mikä portto.

        mietin sitä että jos meidän maahan tulee pakolaisia ja turvapaikan hakijoita niin heille pitää opettaa ja jos ei osaa lukea niin piirtää että tässä maassa naiset ja miehet ovat tasa arvoisia ja saavat pukeutua miten haluavat eikä heitä sen jälkeen portoiksi lueteltaisi muun maan kansalaisten silmin, jos tänne tullaan niin ollan kiitollisia että me pienistä eläkkeistä teille järjestetään nukkumapaikka ja turvallinen huominen.Älkää kostako ettei teille kosteta antakaa meidän maan naisten ola rauhassa, heillä on isän maa jalkojen alla ja te olette vain varpailla.


      • toivossa
        Totuuksiaelästä kirjoitti:

        Moni muslimi luulee että nämä suomalaiset ovat kristittyjä jotka tuolla baareissa vaeltavat saatanan orjina. Se on nimikristillisyyttä ja joskus ei sitäkään. Kyllä uudestisyntyneet uskovat erottuvat käytökseltään eivätkä he ole niinkuin tämän maailman "portto" uskovaiset. Väitän että moni muslimi käyttääytyykin siveellisemmin ja paremmin kuin nämä "nimikristityt" jotka ehkä ristiä kantavat mutta eivät seuraa Jeesusta henkilökohtaisesti...tämä on aika selvää. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus tehdä parannus niin kauan kun Jumala meissä kipinän sytyttää etsimään häntä. Jumala rakastaa sitä joka vilpittömällä sydämellä häntä etsii. Kukaan ei voi kuitenkaan mennä Jumalan luokse ilman Jeesusta, vain Jeesuksen veri meitä auttaa.

        älä tuomitse ettei sinua tuomittaisi.On uskonnon haaroja jossa on vain ja vain sukuhaaran uskovaisia. mietippä ennen kuin tuomitset ja rakasta vasta sitten lähimmäistäsi.


      • herralle
        Uskoherraan kirjoitti:

        Joo miten vaan. En tunne koraania. Minä perustan omat juttuni siihen mitä oli pelastussanoma tekstissä en mihinkään muuhun. Mullekkin ihan uusia juttuja. Pointtini on vaan se että en arvosta kristittynä mitään semmoista esim pedofiliaa, raiskauksia, kuolleen kanssa makaamista jne. Ja jos näin tuon tekstin mukaan on islamissa niin se on mulle ainoa mitä koraanista tiedän. Uskokoon kukin mihin tahtoo. Minä uskon Jeesukseen. Ja raamattu tuomitsee pedofilian ja kaiken muun tuommoisen sonnan tietysti oli tai ei ollut sitä islamissa. Kaikkea hyvää sinulle.

        olet ilmeisesi vään vanhempi ihminen ja ajatellut näitä asioita kiitos että on vielä sinun laisiakin uskonnot menee sekasin ja kaikki muukin mutta jumalankansa oli ja on israelilasiset emme siitä pääse minnekkään jumalan valittu kansa meidän raamatun mukaan, mietin joskus kun meidän raamatussa ei mainita islamia koraania pudhalaisuutta jms. niin toivossa on hyvä elää uskokaamme omaan jumalaan eikä vieraaseen .kiitos suomen maasta tänne mahtuu muitakin jotka käyttäytyvät meidän lkakien mukaan.siunausta.


    • loppu.tulee--

      Johtui sitten koraanista tai ei, niin kohta sille tulee loppu.

    • kuvottavaaa

      Koraani on mielitautisen ja vainoharhaisen kirjoittama sepustus. Jos sen polttaa, niin siitä tulee saastaista savua ja paholaisen kuvottava löyhkä.

    • ogzettaa

      Nimimerkki KristusjaMuhammad on suomalaisten rahoilla (Kela ja sossu) elävä Suomeen tunkeutunut loinen eli parasiitti. Kenelläkään työtä tekevällä ja työllä itsensä elättävällä ei ole aikaa kirjoitella pitkiä satuja aamusta iltaan näillä foorumeilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe