Ålandilaiset sotilaat ovat varautuneet kaikkeen

TilanneJatkuuVielä

Ahvenanmaan vapaaehtoistenarmeija on kaikessa hiljaisuudessa perustanut nopean valmiuden joukot mikä on hyvä asia kun maailman tilanne jäykistyy ja pahenee.
Kaikki me tiedämme mikä voima piilee Ahvenanmaan sotilaallisella vahvuudella kun kaikki naiset ja miehet on koulutettu nopean valmiuden lähtöön ja hapansilakkaa on säilötty tynnyreittäin saaren luolastoihin. Ahvenanmaalaiset on tunnetusti sitkeitä ja periytyvät kalastajista jotka aikoinaan muuttivat tai oikeammin meloivat hylkeennahoista ommelluilla kajakeilla Islannista saarelle josta on saaren nimikin peräisin Ååå-land. Tuo nimi jäi siitä kun eräs jo pahasti väsynyt alkuasukas näki kallioita silmämuniensa läpi ja huudahti hämissään Ååå-land.

13

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • EiköElämässäsi

   muuta ole kuin kirjoitella tänne typeryyksiä?

   Hoh-hoijaa...... mene lääkäriin mahdollisimman pian.

   Tai oikeastaan: MENE HETI!!!!

   NYT ON KIIRE!!!

  • HistorianHavinaa

   Ahvenanmaalaiset eivät anna periksi koskaan ja vaikka uhkauksia latelee lännestä niin ruotsalaiset vinokalloiset eli viistopäiset eivät ole saaneet jalansijaa saarelta.
   Alkuperäiset Ålandilaiset olivat jo luolakaudella eli kivikaudella omaksuneet selviytymään sortajiaan vastaan ja vaikka vinokalloiset ruotsalaiset yrittivätkin hyökätä saarelle ryöstämään siveitä neitosia ei se onnistunut koska vinokalloisilla ruotsalaisilla oli alikehittyneet aivot ja he hukkuivat syysmyrskyissä.

  • 1820

   Ahvenanmaalla asuu noin 28000 asukasta. Siitä suurinpiirtein 14000 on miehiä. Näistä 14000:sta noin tuhannella (1000) on sotilaskoulutus. Joko vapaaehtoinen tai sitten sinne muuttaneina. Metsästysasekanta on runsas.

   • KuinEnnenAikaan

    "Metsästysasekanta on runsas."
    Ahvenanmaan asekanta on ylivoimaisesti runsain maailmassa sillä joka taloudessa on kivääri ja haulikoitakin nurkat täynnään koska metsästys on joka perheen harrastus.
    Jos kaikki Ålandilaiset tarttuvat aseisiin ja suuntaavat rannoille kaislikoihin väijjymään niin paha sinne on hyökkääjän mennä ilman että hän pelkäisi tulemasta seulaksi ammutuksi. Tuohon pitää lisätä metsästys oveluus jota käytetään Ahvenanmaalla kun merilintuja houkutellaan rantautumaan ja sitten ruuti palaa kuin ennen talvisodassa.


  • PelkoPois

   "NYT ON KIIRE!!!"

   Lännestä suuntautuva pakkotilanne on vaaraksi Ahvenanmaalle sillä ruotsin vinopäät soluttaa joukkojaan saaristoon yrittäen tehdä yllätyksen Ahvenanmaalaisille.

  • kommmar

   putin tulee ja siirtää nämä hitlerin määrittelemät alempirotuiset hurrit siperiaan

   • rammok9

    niitten paikka on novajasemjalla.


  • RuotsinVinopäät

   Pitää varoa ruotsalaisia vinootsaisia idiootteja.

  • Pullisteluun_kyllästynyt

   Ainoa järkevä liike tässä tilanteessa olisi purkaa demilitarisointisopimus ja miehittää Åålanti omilla joukoilla. Niin kauan kuin vielä ehtii...

   • luulisolevan

    Eikö se sopimus siinä samalla purkaannu, kun vie sinne omia joukkoja,siis suomalaisia.Niinhän se Venäjäki purkaa vanhoja sopmuksia,ka ne Suomella on samat oikeudet.


  • Reisumiäs

   Yhen kerran olen oleskellut Åålannissa pari, kolme päivää hot-ellissä, olikohan Park niminen ja keskellä talavea. Pakkasta oli 25-30 astetta koko ajan ja vinkka kävi, ei tosin sinne hotlaan. Juotiin kaljaa ja nuss.....n hotellihuaneessa, kun olimme vasta kihlautuneet pari. Käytiin toki ulkonakin välillä. Asuttiin Stockiksessa siihen aikaan. Oli vaan semmonen päännousemareissu. Mukavaa aikaa, kaikin puolin. Ajatelkaa, olimme onnellisia.

   • SiuleReussumies

    No mutta siehän oikean vedon repäsit kun Ålandis käväsit ja naiskentelitkii ja vinka kävi peräreiästä että oikein kun nussisitten.
    Tulevasta on huonoo tietoo katohasie Ålandi täyttyy pakolaispummeista ja saare naisetki joutuu näihe nussittaviksi ja saaren sateenkaartilaismiehet pakenoo ruottii että vinka vuon käyp persuuksista.


  • AllasSnackbar

   Kyllä siinä perää on, että vanhakantaiset ahvenanmaalaiset pitävät visusti huolen siitä, ettei ulkopuolinen pääse tunkeutumaan heidän saarilleen, partioivat ja vartioivat jne.

   Vaan nyt on käymässä niin, että sitä sotaa heitä vastaan jo käy ruotsalainen valtamedia, jonka mädännäisyyden Ahvenanmaan kummankin lehden toimittajat kuin myös poliitikot ovat kopioineet ja monikulttuurisuudet ja sateenkaaret ovatkin nyt niiden pääteemoja, tietenkin hurmospositiiviseen tyyliin.

   Ja sensurointi samaa luokkaa kuin Ruotsissa. Nyan kirjoitti ihastellen, kuinka 10 pakolaista oli hakenut turvapaikkaa Ahvenanmaalta, mutta olivat sitten jatkaneet matkaa mantereen puolelle. Eräs mies oli juttuun kommentoinut, että hyvä että lähtivät, nythän voi sitten kyseistä majoituspaikkaa käyttää paikallisten asunnottomien ja vähävaraisten majoittamiseen. Ei kauaa kestänyt, niin nyt on kyseisen jutun kohdalla yllättäen kommentteja 0.

   Kun siellä pää saadaan kunnolla auki, niin Ahvenanmaa on hetkessä asutettu täyteen muslimeja. Lycka till!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   192
   9691
  2. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   2851
  3. 585
   2457
  4. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   153
   2278
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   129
   1596
  6. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   16
   1110
  7. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   106
   1099
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   85
   1076
  9. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   66
   1072
  10. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   84
   1023
  Aihe