Käsi ei kiinnosta

apuaa

Jos laitan käteni hamsuni häkkiin, ihan kuin se ei ees huomaisi sitä. Se ei kiinnitä mitään huomioo käteen,ei mitään. Miten sitä voi käsitellä kun se ei tuu kädelle. Pitäiskö se vaan napata sieltä häkistä? Mut jos nappaan ni pelkään et se pelästyy ja ei sen jälkeen luota mun käsiin ja sit välttelee viel enemmän. Helppikää, pliiiiis!!

4

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hamsterikuiskaaja

      En oo mikään kauheen hyvä neuvomaan näissä asioissa, kun olen itsekin saanut hamsterini muutamia viikkoja sitten, mutta itse totutin hamsuni käteeni lempiherkkunsa avulla (auringonkukansiemen)
      Asetan siemenen käteeni ja laitan häkkiin ja odottelen, että hamsteri tulee käteni luokse ja kun on kädelläni nostan häkistä pois ja palkitsen uudelleen namilla.
      On jo aikalailla tottunut uuteen ympäristöön vaikka olikin melko säikky yksilö kyseessä ja tottui käsittelyynki siis melko nopeasti.
      Jos hamsterisi on eläinkaupasta, voi olla, että sitä ei ole käsitelty ja siksi ei piittaa kädestäsi, joten suosittelisin aina iltaisin hamsterin herätessä käsitellä paljon ja palkita pienin määrin aina kun on kädelläsi niin eiköhän se hamsu totu ja pian kiinnostuksen herätessä tule kädellesi!:) jos ei millään meinaa kädelle tulla niin koita vaikka jollain pienellä astialla tai hamsterin mökillä siirtää varovasti ulos häkistä namun kera.)Äläkä lannistu, jos ei heti toimi tuo vinkki, koska kaikki hamsterit ovat erilaisia eikä siksi välttämättä toimi kaikille;) Toivottavasti muukin vastaa ja kertoo omia kokemuksia näistä tilanteista!

    • hamsterit

      Kun sain hamsterini nostin sen vain pahviputkella käteen ja kun se muutaman sekunnin oli ollut laskin takaisin. Pikkuhiljaa aloin nostamaan hamsun ihan vain nappaamalla (ei tietenkään jahtaamalla tai säikäyttämällä). Nykyään nostan sen vain käteen. Hamsterillani oli aivan sama juttu, hän ei välittänyt kädestä. Minulla siis on toiminut pahviputkella/käsillä nostaminen. Ei sen hamsterin pitäisi sitä säikähtää jos tekee rauhallisesti eikä se tule hamsterille arvaamatta. Onnea hamsterin käsittelyyn! :)

    • apuaa

      Kiitos avusta! Minä kokeilen neuvojanne. Hamsteri on Turun zoojattaresta(tai en oo varma kuuluuko Raisioon). Ja olen kokeillut herkun kanssa mut se vähän tulee lähelle mut ei kädelle.

    • hamstre

      Itellä hamsteri tottu
      heti käteen kun seuraavana päivänä testasin pitää sitä sylissä mutta tosiaan ite näytän hamsulleni eka kättä ja kosken siihen hellästi sitte nostan sen kädelleni missään nimessä ei saa hamsteria ottaa tuosta vaan aina pitää ilmottaa hamsterille että hamsteri ei säikähdä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe