Ahdistaa, Kives-, penis- ja virtsatieongelmia.

AhdistunutAntti

Olisikohan täälä samanlaisista vaivoista kärsiviä, jo diagnoosin saaneita tai muuten asiasta tietoisia? Itse olen menossa lääkäriin ja urologiaikakin varattuna, mutta mihinkähän sitä pitäis alkaa varautumaan. Jos jollain on kokemuksia tai tietoa niin asiallisia vastauksia, kiitos.

Taustatietoja, olen 32vuotias, elintavat ja ruokailutottumukset suht hyvät, alkoholia en käytä, irtosuhteita en ole harrastanut, sukupuolitautien mahdollisuus poissuljettu. Tupakointi ainoa terveydellinen pahe.

Ongelmia on ollut seuraavanlaisia, oikea kives on kipuillut/kolottanut aika-ajoin jo vuosia. Lääkärille en ole sitä näyttänyt, koska olen aina sen unohtanut kun oireita ei ole ollut. Yleensä(?) kivesten takapuolella olevat "muhkurat", eli ilmeisesti siis lisäkives on tässä oikean kiveksen etupuolella. Aika-ajoin tuntuu enemmän turvonneelta ja etenkin siemensyöksyn jälkeen kolottelee enemmän. Myös omituista kivesten "nykimistä" huomaan sillointällöin, kuin elohiiri, kivutonta nykimistä.
Myös eturauhasvaivoja(?) on ollut jo parisen vuotta aika-ajoin. Suihku on heikko, virtsa "viipyilee" ja jää valuttamaan virtsaamisen jälkeen. Tuntuu kuin rakko ei tyhjenisi kunnolla. Outoja kolotuksia alavatsassa, etenkin siemensyöksyn jälkeen.

Nyt ajoi kuitenkin lääkärin vastaanottoajan varaamiselle uudet yllättävät ja pelottavan ahdistavat vaivat.
-Juhannuksen jälkeen tunsin outoa pistämistä ja kipua peniksen päässä. Paikallistin sen virtsaputken päähän tai johonkin sen tienoille. Unohdin sen kuitenkin koska kipu ei ollut kovin paha.
-Tästä seuraavana päivänä alkoi jomottelu alavatsassa, tuossa häpyluun tienoilla, eli tuossa karvoitusalueella. Virtsaaminen oli sellaista liruttelua eikä rakko tyhjentynyt kunnolla. Pahempilaatuista kuin siis aiemmat virtsaus ongelmat. Suihku oli todella heikko ja yöllä sai ravata kans kusella. Myös edellispäivän peniksen kärjessä ollut kipu palasi. Ja myös alaselkää kolottelee hieman.
-Tästä sitten seuraavana päivänä ilmestyi edellisten rinnalle vielä omituinen kipeä ja kova suoni peniksen varteen. Nopean google-diagnoosin tein eli ilmeisesti pinnallinen laskimontukkotulehdus? Tämä narumainen suoni kulkee terskan takaa peniksen puoliväliin yläpuolella, josta sukeltaa peniksen läpi alapuolelle (ilmeisesti normaalia pieneltä vetisuonelta) ja jatkaa matkaansa alapuolella vartta pitkin jonnekkin sisuksiin. Olen myös tuntenut karvoitusalueella, oikealla puolella kohti nivusta menevän samantuntuisen aran "narun", mikä ei ole jänne. Tuntuu samalta kuin tämä peniksen varressa kulkeva tulehtunut(?) suoni. Nivusesta kohti penistä on kosketukselle arka. Ostin tähän vaivaan apteekista hirudoid fortea, jota olen nyt kahdesti ehtinyt siveleen ongelma-alueella.

Tällähetkellä kolottelee kivestä, kivistelee eturauhasta, pistävä tunne peniksen kärjessä, ja kova arka suoni sekä kosketusarka nivusalue. Huh huh.

Niin... Onko kellään samanlaisia tai samankaltaisia kokemuksia? Onko diagnooseja? Mihinkä tässä alkaisi varautumaan? Ahdistaa niin pirusti nää kaikki vaivat.
Onkohan nämä vaivat yhteydessä toisiinsa, vai onko sattumaa, että virtsaamis- kives- ja suonitulehdus tulee yhtäaikaa?

Asiallisia vastauksia kiitos.

27

6850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AhdistunutAntti

      Lisäys:
      Tämä verisuoni, onkin todennäköisemmin imusuoni! Sopisi kuvaan, kun arka juoste kulkee kohti nivusen imusolmuketta, joka on nyt myös turvonnu!
      Englanninkielistä tekstiä tästä löytyi netistä kun selailin, suomeksi ei nii kään.

    • miehen_katsastus

      Vaikea sanoa, mutta yhtenä mahdollisuutena eturauhasen tulehdus.

      Yleensä kun sepaluksen seudussa alkaa ilmetä normaalista poikkeavia oireita, niin olisi hyvä poiketa ajoissa urologin vastaanotolle jossa tilanne voidaan kartoittaa. Tokihan siihen voi ola hieman kynnystä ja usein tulee ajateltua, että eiköhän se tästä ja varsinkin kun oireissa on rauhallisia jaksoja.

      Ilmeisesti sinulla on nyt aika lekurille ja toivotaan ett'ei sen suurempaa huolta.

    • kyllähän siellä vaikuttaa selvästi olevan sekä virtsatien tulehdus että eturauhasen tulehdus, siksi myös imusuoni oireilee/turpoaa helposti. Ihan ensimmäisenä pitää saada antibiootit tulehduksen hoitamiseen. Jos eturauhanen oireilee vielä sen jälkeen, kannattaa miettiä mitä sen kanssa tekee. Joku tykkää kokeille eturauhasen hierontaa, joku ottaa lämpimiä istumakylpyjä, joku haluaa käyttää lääkkeitä ja joku taas luontaisvalmisteita (esim karpalo sellaisenaan tai teollisena luontaistuotevalmisteena on aina ollut hyväksi virtsateiden oireisiin ehkäisemään niitä, samoin kurpitsapikkelsi tai teollinen curpisan-valmiste ovat eturauhasen kannalta hyviä). Makuasia miten haluat itseäsi jatkossa hoidettavan.
      Joka tapauksessa virtsatieinfektio nousee hoitamattomana helposti munuaisiin asti, jolloin munuaisallas tulehtuu (=pyelonefriitti). Virtsatien ja eturauhasen tulehdusten oireilu tuntuu usein koko alapäässä erilaisina oireina ja kiputiloina, siihen viittaa nuo virtsaamisen ongelmat sekä myös alapään kivut. Käy ihmeessä siis ensin lääkärillä oireinesi ja varaudu siihen että virtsatesti otetaan tulehduksen selvittämiseksi. Myös verikokeita varmasti otetaan. Antibioottikuurin jälkeen huomaat jatkuuko oireet vai ei. Jos jatkuu niin keskustele lääkärisi kanssa miten jatkossa haluat edetä.

    • AhdistunutAntti

      Lääkärissä käyty. Eturauhanen oli sileä eikä ollut muhkuroita, mutta arka oli. Lähete labrakokeisiin, kerron kun saan tuloksia. Mikäli ketään kiinnostaa :D
      Kandi oli lääkärinä, eikä ollut oikein tietoinen mistä tämä turvonnut suoni kertoo, mutta tuossa edellä "hoitsukundi" taitaa olla hyvin perillä näistä.
      Kiitoa asiallisista vastauksista.

    • Mens_Health

      Tee kierros aiheesta antibiootit ja eturauhasen tulehdus, sillä ovat joskus aiheuttaneet pysyviä neurologisia ongelmia. En tiedä miten yleistä tai harvinaista se on ja onko jotkin tietyt eturauhastulehdukseen tarkoitetut antibiootit riskialttiimpia kuin toiset.

      Milloinkaan ei tule ottaa antibioottikuuria ellei se ole laboratoriotestien perusteella todella välttämätön ja ehdoton jonkin ongelman hoidossa.

      En tiedä riittääkö eturauhasen tulehduksessa luonnon omat tulehduslääkkeen tavoin toimivat raviteet kuten kurkuma & Co, josta siitäkin kannattaa tehdä kierros netissä.

      Alla linkeissä hieman luettavaa ja harkittavaa eturauhasongelmien hoidon ja ennaltaehkäisyn tiimoilta, myös ravintosuosituksia sisältäen, mitä syödä ja mitä välttää.

      "Eturauhastulehdus vaivaa joka viidettä miestä" (eli melkoisen yleinen miesten ongelma)

      - http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288335802495.html

      "How to Improve Prostate Health"

      - http://www.wikihow.com/Improve-Prostate-Health

      "How to Cope With Enlarged Prostate"

      - http://www.wikihow.com/Cope-With-Enlarged-Prostate

      "How to Reduce the Risk of Prostate Cancer"

      - http://www.wikihow.com/Reduce-the-Risk-of-Prostate-Cancer

      - - >

      "Is Prostate Massage The Answer to Your Prostate Problems?"

      - http://www.prostate-massage-and-health.com/

      "Learning Correct Prostate Massage Technique"

      - http://www.prostate-massage-and-health.com/prostate-massage.html

      "Good Prostate Health and Correct Massage Techniques"

      - http://www.prostate-massage-and-health.com/good-prostate-health.html

      Eturauhasen hierontaan olisi ideaali omata puoliso, joka sen oikeaoppisesti toteuttamiseen huolellisesti perehtyy. Sivutuotteena on mahdollinen eroottinnekin nautinto kun tottuu rentoutumaan puolison hoidossa, vaikka se ei olekaan hieronnan päätavoite, mutta saattaa toimia motivoivana bonukesena ongelman rauhoittumisen lisäksi ;-)

      Sitten erilaiset eroottiset paikat neitoineen, jotka eturauhasen hierontaa myös tarjoavat, eivät välttämättä sitä edes osaa asianmukaisesti toteuttaa ja pyrkivät lähinnä seksuaalisen nautinnon funktioon.

      Väärin tehty eturauhasen hieronta / käsittely voi olla suoranainen riski terveydelle, eli parasta edetä rauhallisesti, eikä antaa eturauhastaan kenen vain hoidettavaksi.

      Aneros on eroottisesti suunnattu eturauhasen hierontaan suunniteltu laite (jolla on ollut myös virallinen medikaalinen luokitus), jota käytetään myös terveydellisistä syistä ja voi olla yksi vaihtoehto johon totuteltuaan hieronnan voi suorittaa yksin, vaikka se ei ehkä asiansa osaavaa toista henkilöä täysin vastaa.

      Kuitenkan ei ole suositeltavaa valita mitään lian agressiivisia ja morotisoituja laitteita, jotka ovat enempi kategoriassa seksilelut, sillä hienovaraisuus ja maltillisuus on tärkeää eturauhasen heronnassa.

      Osa eturauhasvaivoista kärsineistä kertoo saaneensa siihen avun eturauhasen hieronnalla, joko ihmisen toimesta tai oheisella Aneroksella ja voineensa jättää lääkkeet pois.

      Markinoilla taitaa olla enempikin seksileluksi tarkoitettuja eturauhasen hieromalaitteita joista kuitenkin muistaksen ainakin yksi omaa jopa jonkin virallisen medikaalitahon suosituiksen / leiman (Jenkeissä?).

      Mutta kuten ylempänä olevissa linkeissä käy ilmi, niin etirauhasne kannalta terveet elämäntavat, terveet ravintotottumukset, tupakka ja viina pois, sekä liikunta ovat myös tärkeitä teijöitä.

      - http://www.aneros.com/product/helix-classic/?key=ae8330eda99f141eb82aea08b0014ba1

    • AhdistunutAntti

      Tilannepäivitys.
      Oireita edelleen, kutinan ja kirvelyn sekaisia tunteita virtsaputkessa, virtsasuihku heikko ja viipyilee, kolotuksia alaselässä sekä turvonnut imusuoni(?).
      Verikokeet ja virtsanäyte puhtaat. Ei tulehduksia eikä mitään muutakaan poikkeavaa.
      Mitähän tämä nyt sitten on? Lääkäri ei antanut antibiotteja kun ei ole tulehduksia.
      Hermo menee...
      Oliski /hoitsukundi/:lla ideoita?
      Kiitos vastauksista!

    • Mens_Health

      "Verikokeet ja virtsanäyte puhtaat. Ei tulehduksia eikä mitään muutakaan poikkeavaa."

      Mitä on siis kartoitettu tuolla "ei mitään muutakaan poikeavaa" (paitsi ilmeisesti eturauhasen somin tunnustelu?), eli onko eturauhanen ja mahdollisesti myös virtsarakko tarkistettu myös ultralla?

      Ps. Olen antanut itselleni ymmärtää, että 'hoitsukundi' on gay-mies, joka tarjoaa 'vapaaehtoisesti' mm. eturauhashierontaa, joskin uskallan olettaa todellisten interessien olevan seksuaalisessa suuntauksessaan, vaikka ei harrastuksessaan suoranaisiin väärinkäytöksiin syyllistyisikään (?), muttaa kuitenkin puuhastaan jollakin tasolla kiksejä.

      Kuin alkasin tarjomaan eri palstoilla naisille jännityneiden peppu- ja lantiolihasten hierontaa ihan vain 'vapaehtoiselta' pohjalta ...

      Toisessa ketjussa hän myös aktiivisesti kehoitti ottamaan yhteyttä mailiinsa, eli siten jättämään samalla omat tietonsa hänelle, sen sijaan, että olisi laittanut mainitsemansa / lupaamansa 'infon' kaikkien luettavaksi suoraan palstalle.

      Vetosi ristiriitaisin argumentein anonyymiyteen vaikka juurikin tämä foorumi tarjoaa paremman anonymiyden kuin alkaa mailitse kirjoitella ko. henkilön kanssa ja kasvattaa kontaki-tietokantaansa.

    • AhdistunutAntti

      Eli siis, verikokeissa ei näkynyt tulehduksiin viittaavaa ja kaikki muutkin veriarvot oli viitearvojen rajoissa. Otettiin myös klamydia/tippuri testi ja sekin negatiivinen.
      Viikonloppuna tuli vielä lisää oireita. Runkatessani, hyvin hellästi, sain orgasmin, mutta mitään ei tullut ulos! Kipu ei ollut mikään tuskanhuuto, mutta pientä kipua orgasmin yhteydessä. Pelästyin ihan perhanasti! Seuraavana aamupäivänä kokeilin uudestaan ja tällöin tuli, mutta ei lentänyt niinkuin normaalisti. Tämän jälkeen tämä jo ennestään ollut kipeä ja turvonnut suoni turposi ja koko vehje alkoi pikkuhiljaa turvota! Esinahka oli kuin nesteen täyttämä. Ensiavun päivystyksessä kävin, josta antoivat antibiootit varmuuden vuoksi sekä lähete ultraan.
      Tänään kävin ultrassa. Kivekset ok. Mutta tuosta nivusen vierestä löytyi epämuodostunut turvonnut ja aristava imusolmuke. Siitä otettiin ohutneulanäyte patologin tutkittavaksi. Eturauhasta itseään ei ultrattu, en tiedä miksi, meni vähän ohi kun mietin vain sitä imusolmuketta.
      Edelleen kolotuksia sekä kivesten takana, välilihan tuntumassa ja tämä kipeä ja turvonnut suoni peniksen varressa. Virtsatessa kirvelee edelleen hieman.
      Huh huh... Pelottaa nyt sitten että onko jotain imusolmukesyöpää tai jotain. Perkele.

      P.s. En ota kantaa "hoitsukundin" suuntautumiseen tai intresseihin.

    • Mens_Health

      Ymmärrän hyvin huolestumisen ja toivotaan parasta. Hieman kyllä odoksuttaa, että kaikesta lääkäreille kertomastasi huolimatta vaikuttaa ett'ei ole tehty täyttä nivusseudun kontrollia, jossa näkisin jo tehdyn lisäksi eturauhasen ja rakon ultran ja mahdollisesti myös rakon tähystyksen (?).

      En tiedä, että voiko tehdä ja tehdäänkö kivesten ultran ohessa ja erityisesti tapauksessai myös peniksen ultra ajatellen tuota suonta. Outoa etteivät tehneet kivesten ultran ohessa samalla eturauhasen ultraa, sillä siinähän se olisi ollut kätevästi tehtävissä samalla.

      Herättää hieman ristiriitaisi aajatuksia nuo "varmuuden vuoksi" antibiootit, sillä koskaan ei olisi hyvä syödä antbiootteja ellei se ole todella välttämätöntä.

      Lääkärin suhteen et maininnut oliko hän urologi, sillä kuvaamiesi vaivojen kanssa olisi hyvä mennä suoraan erikoislääkärin vastaanotolle, vaikka kokeneet yleislääkäritkin ovatkin usein monitahoisesti päteviä.

      Ps. Tuon hoitsukundin ilmeisessä suuntauksessa itsessään ei ole ongelmaa, mutta koen erityisen kyseenalaisena hänen 'vapaaehtoisen' toimintansa luonteen (tarjoaa aktiivisesti eturauhasen hierontaa) ja toimintatapaansa sen suhteen peilattuna suuntaukseensa. Näidenkin asioiden suteen on hyvä olla olematta naivi.

    • Mens_Health

      "Ensiavun päivystyksessä kävin, josta antoivat antibiootit varmuuden vuoksi sekä lähete ultraan."

      Saattaa olla lähete- ja toimintabyrokratiaa, sillä ovat ensiavussa mahdollisesti määränneet ainoastaan kivesten ultran ja ultran tekijä tekee siten vain sen mikä lähetteessä on mainittu.

    • AhdistunutAntti

      Todellakin se näin meni, eli ensiavun lääkäri antoi lähetteen ultraan, nimenomaan kiveksen uä. Sielä sitten ei muuta juuri ultrattu kuin kivet ja vähän nivusseutua. Mainitsin myös ultralääkärille näistä muistakin vaivoista, mutta hän ei ottanut kantaa. Eli juurikin tätä byrokratiaa.
      Nyt on sitten lähete urologille. Mutta saattanee mennä jopa parin kk päähän. En oikeesti kestä näiden vaivojeni kanssa tietämättömänä mikä on. Yksityiselle ei ole varaa.
      Erektiokin jo sattuu, runkata en ole uskaltanu. Tämä nivusen vieressä ollut imurauhasen turvotus on hieman laskenut eilisen näytteenoton jälkeen. Olisko se ollut tukossa? Myös suoni on nyt vähän laskenut, mutta kipeä on edelleen.

    • Mens_Health

      Kaksi kuukautta kuulostaa hieman paljolta, ellei tilanne ala vahvasti rauhoittua.

      Tuota urologille pääsyä ehkä kannattasi koettaa kiirehtiä, soittaa "kaikkialle" ja vakuuttaa vastaanottajille nyt olevan todella kiire, eikä vain jokin rutiinitarkistus.

      Voisiko muuten yksityinen urologi jollakin hieman pienemmällä paikkaunnalla olla merkittävästi edullisempi, eli tekisi hieman matkaa (en tiedä millaisia palveluja kohtuusäteellä asuinpaikasti on)?

      Tai pakon edessä ottaa jostakin vaikkapa vippiä jotta tarvittaessa yksityiselle pääsisi, sillä terveydellä ei ole hintaa. Toivottavasti ei, mutta jos jotakin vakavempaa olisi, niin jokainen voitettu viikko saattaisi olla hyödyllinen. Sitten mikäli mitään sen suurempaa ja kiireellistä huolen aihetta ei olisi, niin saisi ainakin kuvion selväksi ja mielenrauhan itselleen.

      En sitten tiedä voisko olla imurauhasen tulehdus ilman, että se verikokeissa näkyisi?

      Entä siemenjohtimien kiertymä ymv. vai oliskohan se ultrassa näkynyt?

    • AhdistunutAntti

      Tuota olen kans miettinyt tuota imusolmukkeen tulehdusta. Siemenjohtimen kiertymä, lukemani mukaan pitäisi olla erittäin tuskallinen? Se tuskin on kysessä.
      Ja sitten jos tuola peniksen juuressa olisi mennyt jotain rikki. Joku venähdys tai jotain, mikä selittäis tuon erektiokivun, mutta kun en ole harrastanut edes seksiä moneen viikkon, enkä silloinkaan rajusti. Runkatessakaan ei ole tapana olla kovakourainen.. En helvetti tiiä...
      Taidan mennä huomena taas päivystykseen ja vaatia sitä pikaista urologiaikaa. Saa sitten ultrata kaikki paikat. Tässä menee pian mentaalinenkin puoli remonttiin.

    • apuavaivaan

      Mikäköhän mulla on, kun ensin kutisi virtsaputken/terskan pää noin viikon, sitten se hävisi, mutta pian ilmeni sellainen outo tunne, kuinka virtsaputken päästä valuisi jotakin. Mitään ei kuitenkaan valu, tarkastettu ihan taskulampulla ja kalsaritkin on kuivat. Tämä oire ilmenee kusemisen jälkeen ja kestää jokusen tunnin, häviää, kun alkaa kusihätä tuntua. Virtsatessa tai sen jälkeen ei ole mitään kipuja ja virtsa on normaalia.

      Talvella ja keväällä eturauhanen vaivasi. Kevään lopussa alkoi helpottaa. Voisiko olla siitä johtuvaa? Pari-kolme päivää ennen tämän "valumistunteen" alkua tunsin yhtenä iltana koneella istuessa iljettävän säteilevän kivun nivusissa. Parvekkeen ovi oli auki :/ Tunnistin kyllä heti, että perkeleen eturauhanen taas, ibuprofeenia ja kipu sitten hävisikin jonkin ajan päästä. Välissä oli myös hyvin lämmin viikonloppu.

    • ölskdaölsdk

      No mulla oli vaikka minkälaisia nivusseudun kipuja ja vaivoja murkkuiästä asti, joskus aikuisena tsekattiin ultralla kivekset, ei mitään poikkeavaa. Kivut jatkui vielä noin 20 vuotta ja vasta nyt nelikymmpisenä ne on viimein hellittäneet, tilalle tosin on tullut eturauhasvaivat, ne alkoi joskus 5v sitten, niiden kanssa on vaan pakko pärjätä, apuakaan niihin ei tunnu olevan, tai ainakaan sitä ei ole saatavilla.

    • AhdistunutAntti

      AP Tilannepäivitys.
      Ohutneulanäytteen tulokset oli tulleet, yllättävän nopeasti. Ei viitteitä syövästä. Muutokset lähinnä reaktiivisia. Ei aihetta lisätutkimuksiin sen osalta. Tämä hyvä.
      Oireita on edelleen, mutta olen saanut hieman paikallistettua näitä paremmin kun olen yrittänyt rauhottua ja "tunnustella".
      Kivien takaa kolottaa. Pientä kirvelyä virtsaputkessa, välillä alkupäässä välillä syvemmällä. Virtsaaminen ei tunnu pahalta virtsaputkessa. Erektiossa kirvelee paljon virtsaputkeen, tai sinne sen kirvelyn ainakin paikallistin. Erektio jopa lopahti kun kirveli niin pirusti, sain sen kuitenkin uudestaan. Runkatessa lasti tuli taas, mutta ei niin voimalla kun normaalisti.
      Virtsaputken suulla on jo aiemmin ollut kirkas tippa, mutta nyt tämä virtsaamisten välissä valunut tippa on muuttunut vaaleaksi harmahtavaksi tipaksi. Onko tämä normaalia esim kroonisessa eturauhasen tulehduksessa? Klamydia ja tippuritestit kun olivat negatiiviset. Tämä nyt mietityttää.
      Turvonnut imusuoni on nyt rauhallisempi. Aristaa edelleen mutta turvotusta ei niin paljoa.
      Syön tällähetkellä Tamsumina, sekä antibiotteja, nimeä nyt en muista.
      Olisi mukava kuulla vielä jos muilla on tietoa tai vastaavanlaisia ongelmia.

    • Mens_Health

      Hyvä, että testit ovat ok ja sitten urologi osannee paremmin kartoittaa kokonaisuutta.

      - ->

      Sitten yleisellä tasolla terveysongelmien kimmoittamana ilman kenellään kohdistamista ... Huolestuttavissa terveysongelmissa parhaimmillaan voi olla se positiivinen puoli, että saattavat herättää ajattelemaan terveyttään muutenkin kokonaisvaltaisemmin ja tekemään mahdollisia muutoksia jos tarvetta on.

      Terveys on ihmiselle yksi tärkein elämänlaadullinen asia ja sen arvon arvottaa useinkin vasta liian myöhään siinä vaiheesa kun ongelmia alkaa olla.

      On surullista nähtävää miten monet nuoret / osa nuorista toimii tavalla jolla laittavat riskimomentit itseään vastaan juuri aikaan jolloin olisi ideaalia omia hyvät terveyttään edistävät ja ylläpitävät elämäntavat. 'Kerran täällä vain ollaan' tai 'vain kerran sitä nuoria ollaan' ajatusmallin virheellisellä tavalla totetutut hedelmät sitten kohdalleen pudotessa ovatkin realissa aivan eri asia elää. Elämästä voi nauttia vahvasti myös ilman vahingollisia tapoja.

      Kaikkeen ei toki voi vaikuttaa, mutta pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista terveyttään voi koettaa optimoida oikeilla valinnoilla.

      Vuonna 1958 syntynyt ja sittemmin muotiguru Christian Audigier lähti muutama satanen taskussaan Ranskasta Jenkkeihin ja perusti lahjakkuudellaan todellisen alan imperiumin. Olemukseltaan hän vaikutti olevan geeniperäisesti lujaaa tekoa ja oli myös liikunnallinen, mutta niinpä vain verisyöpä iski ja vei miehen mennessään aivan ennen aikojaan.

      Vaikea sanoa onko elintavoillaan ollut jotakin osaa / roolia vakavan sairauden puhkeamisessa. Aktiivinen tupakointi ja melko laajat tatuoinnit (keholle vieraita myrkkyjä nekin), sekä kiihkeä elämänrytmi ja Californian ilmansaasteet, geeniperimä ymv. kaikki koktailina. Tutkimuksien mukaan ruuhkakaupunkien ilmansaasteet ovat yksi potentiaalisti sairastuttava elementti muiden joukossa (myrkyt [kuten roskaruokakin] tunkeutuvat ihmisen solutasolle saakka) .

      Sitten joillakin saattaa olla hyvinkin huonot elintavat ja elävät ilman sen suurempia sairauksia huomattavankin vanhaksi, eli kaikki ei aina kulje suoraviivaisesti ja aivan kaikkea ei voi ennakoida.

      Valitetavasti hän lopulta hävisi tuon taistelun sairauttaan vastaan jättäen jälkeensä puolison ja lapset. Hänellä oli kuitenkin tuo luonteelleen ominainen optimistin ja 'taistelijan' hymy loppuun saakka.

      Kiinnitin huomiota tuohon tapaukseen kun sattumalta muutama vuosi sitten näin ulkomlaisella kanavalla dokkarin hänen elämästään.

      "'Never give up': Ed Hardy founder Christian Audigier stands in front of an inspirational message while revealing battle with cancer"

      - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3029279/Ed-Hardy-founder-Christian-Audigier-stands-inspirational-message-revealing-battle-cancer.html

      "Christian Audigier Dead: Ed Hardy Fashion Designer Passes Away At 57"

      - http://www.hngn.com/articles/108207/20150710/christian-audigier-dead-ed-hardy-fashion-designer-passes-away-57.htm

      Itselleni nuo elämänkerrat ovat kannustin koettaa ylläpitää terveitä elintapoja lautaselta alkaen (ilman pakkomielteisyyttä) laittaakseen panoksia ainutkertaisen elämänsä puolesta, sillä koskaan ei tiedä mitä saattaa tapahtua ja silloin ei ystäväpiiri, perhe, menestys ja suuri omaisuuskaan auta.

    • extulehtunut

      Minulla oli melkein vuoden eturauhastulehdus ja lekurissa kävin, siitä ei juurikaan apua, napeilla sai virtsan kulkemaan paremmin mutta sivuoireet oli pahoja. Löysin Helsingin alueelta kuitenkin hierojan joka
      hieroi useita kertoja, jo ensimmäinen kerta toi helpotusta virtsaamiseen ja jomotuksen oireisiin. Suosittelen Antti hierontaa sinulle, mitään siinä ei ainakaan menetä. Netistä löysin luettavaakin hierontaan: http://haittarauhanen.webs.com/

    • Kuinka joku kehtaa väittää, että intressini ovat jotain muuta kuin asiallisia? Olen tehnyt eturauhasen hierontaa useita vuosia ja asiakkaat pääsääntöisesti olleet tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Vakiasiakkaita on aina ollut ja se jo kertoo eturauhasen hieronnan onnistumisesta.
      Eturauhanen voi oireilla vuosia, välillä oireet voivat olla voimakkaita ja välillä taas jopa lähestulkoon poissa. Jos kerran kylmettää alapään kunnolla, siitä yleensä jää jotain oireitta eturauhaseen. Uudelleen kylmettyminen johtaa eturauhasen tulehdukseen ja se kroonistuu valitettavasti hyvin helposti. Tyypillisimpiä oireita ovat jomotus alapäässä (myös kiveksissä), virtsaputken "oudot" tuntemukset (esim kirvely), virtsan pidätyskyvyn heikkeneminen (tulehduksen ollessa päällä), jälkitiputtelu virtsaamisen jälkeen, paineen tunne virtsateissä ja yleensä usein koko alapäässä jne jne....siis lukematon määrä erilaisia oireita siellä. Muistakaa kuitenkin, että oireet ovat yksilöllisiä, toisilla voi olla vain jotain noista oireista, toisilla taas lähes kaikki. Toisilla oireet voivat olla todella voimakkaita, toisilla taas heikkoa jatkuvaa jomotusta tms. Omahoitona eturauhasen vaivoihin voi kokeilla lämpimiä istumakylpyjä (esim iso vati johon lämmintä vettä ja istuu siihen), tai kylpyammeessa saman asian voi hoitaa. Yksi hyvä keino helpottaa oireita on kokeilla laskea peräsuoleen lämmintä vettä esim suihkuletkun kautta. Myös ruokavaliolla on merkitystä itsehoidossa, kurpitsavalmisteita kannattaa suosia, samoin karpalovalmisteita joko aitona luonnontuotteina tai luontaistuotevalmisteina. Karpalomehu esim on tehokas kotikeino virtsateiden ongelmien hoidossa, kurpitsa taas hoitaa eturauhasta.
      Viime kädessä kun muu ei auta, on eturauhasen hieronta hyvä apu, toisilla se ehkäisee tulehduksen uusiutumista, toisilla se helpottaa oireita ja kipua. Mutta hieronta tulee tehdä oikeaoppisesti. Seksipalveluja tarjoavat hieromot eivät todellakaan tee sitä oikein, koska heidän tavoite on saada maksavalle asiakkaalle vain ja ainoastaan seksuaalinen tyydytys. Lisäksi väärin tehty eturauhasen hieronta voi pahentaa oireita lisää ja siten hankaloittaa vaivan paranemista. Eturauhasen hieronta tehdään sormen ja liukasteen avulla peräaukon kautta ja siinä ei yleensä ole mitään seksuaalista tavoitetta. Toki joillekin asiakkaille saattaa tulle erektio siitä, mutta sekin menee yleensä nopeasti ohi.
      Kerron mielelläni lisätietoja jos joku sitä kaipaa. Privaatisti voi asiasta kysellä: [email protected]

    • AhdistunutAntti

      Oireeni on helpottanut tässä viimeisen viikon kuluessa huomattavasti! Edelleen kusemisen aloittaminen on vähän odottelua ja ajoittain vähän kirvelee, sekä siemensyöksyn jälkeen kolottelee alavatsaa. Ajoittain myös kiveksiä vihlasee, mutta kivut ei ole mitään verrattuna muutamaan edeltävään viikkoon. Imusuonen turvotus on myös rauhoittunut. Edelleen tuntuu suonen kohdalla pieni kova patti, mutta ei ole enään kipua siinä. Antibiottikuuri edelleen päällä mutta tamsuminin jätin pois.
      Lämmin istumakylpy tuntui mulla vaan pahentavan oireita, pari kertaa ehdin ammeessa istuun puolisen tuntia, mutta mulla se ei toiminut. Kokonaisvaltainen kropan venyttely rentouttaa kroppaa niin se auttaa mulla vähän. Olen myös katsonut ruokavalioni parempaan kuosiin että saan kaikkea vitamiineja ja hivenaineita tarpeeksi, myös sen suositellun pari litraa olen alkanut päivän aikana juomaan. Vettä, karpalomehua ja appelsiini tuoremehua sekä vichyä, sopivassa suhteessa että pari litraa tulee tankattua päivän aikana. Kahvinjuonnin olen tiputtanut aikaisemmasta 6-8 kupista max 4 kuppiin.
      Urologille on aikavaraus edelleen odottamassa. Saa hän sitten kurkata vielä koko setin. Toivotaan että nyt oireet pysyy siedettävinä.

    • AhdistunutAntti

      ^...tamsuminin jätin pois niin nyt on siemensyöksykin ollut taas normaali. :) En tahdo syödä sitä ellei nyt ole sitten aivan pakko. Tällähetkellä pärjään ilman.

    • Rauhanenok

      Eturauhasen hieronta auttoi minulla eturauhasen oireisiin jotka olivat myös sitä että erektio oli huono tai melkein olematon. Kävin itse yli 10 kertaa hieronnassa ja se auttoi. Oireet ovat nyt olemattomat, erektio hyvä ja virtsaaminen onnistuu hyvin. Virtsan pidätys ei ole vielä normaali, mutta noin 300ml menee jo rakkoon.

    • Equipment

      Eturauhasen hieronnasta. Kuten mainittu, niin aina ensin tulee ehdottomasti varmistaa ettei ole aktiivista pöpöä päällä, joka sitten lähtisi eturauhasesta liikkeelle laajemminkin.

      "Prostatic massage should never be performed on patients with acute prostatitis, because the infection can spread elsewhere in the body if massage is performed"

      Risks

      "Vigorous prostate massage has been documented to have injurious and life-threatening consequences: periprostatic hemorrhage,[7] cellulitis, septicaemia, possible disturbance and metastasis of prostate cancer to other parts of the body, and hemorrhoidal flare-up, and rectal fissures."

      Equipment

      "A prostate massager is a device for massaging the prostate gland. The shape of a prostate massager is similar to a finger, since prostate massages are traditionally given digitally (for example, via fingering). They usually have a slightly curved head to effectively massage the prostate. Lubricant is necessary before inserting anything into the anus, so a lubricant is used. Caution should be exercised when a prostate massager is used because of the sensitivity of the prostate. Correct use involves a medium to light repetitive massage, or circular motion—the device being used to administer the massage should not thrust."

      - https://en.wikipedia.org/wiki/Prostate_massage

      Sitten on avoin kysymys, että miten nuo edellä manitut eturauhasen hierontaan suunnitellut laiteet sopivat terveydelliseen tarkoitukseen. Niitä on motorisoituja ja ei motorisoituja.

    • Equipment

      Nopea kierros mahdollisista laitteista antoi alla olevan tuloksen.

      "How to Massage the Prostate Safely"

      - http://www.naturalprostate.com/How-To-Massage-The-Prostate.html

      "The Open Urology and Nephrology Journal just released a study by Aaron Katz, MD and Jillian Capodice, MS, L.Ac of Columbia University analyzing the effectiveness of the Pro-State massager for prostate problems. The two year long study consisted of 154 users of the Pro-State massager and over 90% reported improvements in their lower urinary tract symptoms (ie.. BPH and Chronic Prostatitis)."

      "This study was modeled after the National Institute of Health’s Chronic Prostatitis Symptom Index (CPSI) and is an ongoing study. To date, there are over 300 users in the study and results still prove to be similar and highly impressive."

      - http://www.highisland.com/

      "High Island Health Pro-State Prostate Massager – Best Enlarged Prostate Treatment"

      - http://www.menshealthcures.com/pro-state-massager/

      Prostate Massagers: http://prostatemate.com/product/

      "SONIC PROSTATE MASSAGER"

      - http://www.prostate-health-center.com/prostate-massager.php

      Sitten tuon Wikinkin manitsemassa enempi sex-toy kategoriassa olevia laitteita, joista ilmeisestikin osa voi soveltua myös terveydelliseen eturauhasen hierontaan.

      What’s the best prostate massager?: http://mrracy.com/best-prostate-massager/

    • syksytulossa

      Syksy on tulossa, munaskuillaan sen huomaa. Älkää pitäkö parvekkeen ovea myöhään illalla/yöllä auki, nimim. lantion alueella taas epämääräistä särkyä. Ei sitä näemmä koskaan opi, kun on vielä niin nuori.

    • MattiKontio

      Elä huoli, ärtynyt tai tulehtunut eturauhanen. Veikkaan ensinmäistä. Olen nyt 36 ja vaivat on alkanu varmaan jo armeijassa, toki vain satunnaisina. 1v6kk sitten tuli sit kaikki oireet kerralla, itsenäisyyspäivänä. Terskan päähän alkoi kutittamaan, virtsalla sai käydä koko ajan ja alavatsa kipuili. Myöhemmin toinen kives oli todella arka ja vekottimen keskellä oli kipua. Pistävää suonimaista kipua. Joku "viisas" voi sanoa et ei voi olla, mut voi. Sukupuolitestit kävin ja kaikki läpi puhtain paperein. Kylmä kolotti nivusiin ja siemensyöksy vihloi milloin minnekkin. Terskan pää tuntui kuin nykivän, varsinkin kun otin apteekin yleistä eturauhaslääkettä. Huh huh, ainii ja alussa piti lämpöäkin vähän. Monia unettomia öitä vietin, lääkärin kanssa luettiin vuoron perään samoja artikkeleja netistä, hienoa.

    • Märäthousut

      Minulla on penis pienentynyt kun on ikää tullut lisää. Mulla oli "Pystyssä 28cm". Ja nyt hyvä jos löytyy 12-15cm. Ja kun menen jonnekkiin missä joudun ottamaan housuni pois kutistuu nakki vielä enemmän 5-7cm. Minä olen 64vuotias tänään. Onko olemassa jotan lääkettä millä sais sen noin suurin piirtein oikean kokoseksi. Eikä viagraa en tahdu muuta kuin on isompi kun kusen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2306
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      173
      1939
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      41
      1429
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      2
      1191
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe