RMJ takaisin ?

lkjcjm

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikatuleepitkäksi

      Mitä sitten? Tapahtuisi täälläkin edes jotain joskus.

      • kdolme

        Juuri sinun kaltaistesi "mitä sitten"-tyyppien vuoksi RMJ on lopullisesti kuopattu. Nyt "mitä sitten"-tyypit olivat Hesassa ja jäljet ovat nähtävissä.

        Mene luontoon; ei tule aika pitkäksi.


    • gyygh

      Et sit uskalla Raumalta lähtee muualle bilettämään, jos kerran aika tulee pitkäksi? Heinäkuussakin on jos jonkinlaista menoa ympäri suomea, et on varaa valita. AI niin, eihän Raumalaiset uskalla lähteä kotinurkistaan yhtään mihinkään. Mätäne sinne sit, äläkä valita.

      • aikatuleepitkäksi

        Totta kai minä lähden muualle jos Raumalla aika pitkäksi tulee. Tarkoitin vaan sitä että se olisi Raumalle hyväksi jos kunnon juhannusjuhlat Räsäsen järjestämänä pidettäisiin täällä. Se oli vuosituhannen pahin moka kun RMJ lopetettiin.


      • foogie

        "Se oli vuosituhannen pahin moka kun RMJ lopetettiin"
        No ei ollut, vaan ihan oikea päätös. Jos yleisö ei osaa olla örveltämättä ja sotkemassa paikkoja, niin olkoon sitten ilman ko. tapahtumaa. Bilettäjät katsokaa peiliin; siellä näette syylliset RMJ:n lopettamiselle. Turha vikistä enää.


    • BLOODisLIFE

      Onhan siellä Unajalla joskus jotain järjestetty, se on ihan kiva paikka olin siellä kun siellä esiinty W.A.S.P.

    • jhhhhhhhjh

      Räsänenhän sanoi, kun poroholman leirintäalueen vuokrasopimuksen sai, että RMJ:tä ei enää koskaan järjestetä poroholmassa. Varmaan se lehtiartikkeli löytyy jostain netin syövereistä.

    • Räsänenonkunkku

      No sitten siivotaan pari päivää, ja kaikki ovat taas onnellisia....

      Ehdottomasti tapahtuma takaisin, muutama vastarannankiiski sitä vastustaa ihan vaan periaatteesta. Aina, ihan aina on näitä vastustajia oli asia mikä hyvänsä.

    • rumarauno

      Keksikää jotain uutta,RMJ oli ja meni...bileet ok,rauma takapajula,ja siinä se....nyt vaan Rikulta uutta ideaa kehiin....näytä näille sisäsiitoisille sukua nussiville kitisijöille kuinka homma toimii!!!!

    • Raumanmeri

      RMJ oli mahtava juttu, mutta...pahinta kun jonain vuonna kuoli useita nuoria (3, ?) ja mitäpä kaikkea ikävää saattoi sattua,,,,RMJ oli ja meni-muistot jäi. Nyt meillä on tod.paljon tapahtumia täällä Raumalla. Ja Poroholmaan voi aina mennä-sinne voi raumalaiset jopa leiriytymään ja vuokrata mökin. Raumalla voi tehdä tosi paljon kaikkea kesällä. Mutta kun ei, pitää lähteä etelään tai pohjoiseen. Toivotaan että lämpenee. Matkailuvinkki:menkääpä vaikka johonkin kaupungin omistamaan rantasaunaan (ovat ilmaisia) kohtaatte ehkä kulttuuritsokin että mitäs tänne tulette meidän kylän saunaan...

      • kaupunkiko

        Raumalla on jos jonkinmoista houkutinta illanviettoon ja muuhun vapaa-ajan aktiiviteettiin, mutta se iso juttu puuttuu. Vaikka RMJ toikin näkyvyyttä ja kolikoita yritysten kassaan niin sillä oli myös näitä varjopuolia alueen lähistöllä asuville. Olisihan kiva jokin vastaava tapahtuma olla mutta kunhan tähän kaupunkiin pääsisi ensin matkustamaan oikein junalla.

        Oli tänään illalla ilo nähdä pyöräillessä ympäri kaupunkia että ihmisiä oli liikkeellä ja kerrankin jäi kaupunkimainen kuva Raumasta. Missä nämä kaupungin omistamat rantasaunat löytyvät? Ovatko kaikki meren rannalla? Pitänee käydä hämmentämässä saunamajureita..


    • 12345678910-

      Rmj tä rakennettiin aika paljon pimeellä työvoimalla. Kyllähän riku siinä tienasi satoja tuhansia kun ei tarvii palkkoja maksaa. Pari lippua työntekijöille jotka sitten myivät niitä että saivat palkkaa. Parempi vaan ettei tule mitään tapahtumaa kun se on pelkkää muiden hyväksi käyttöä. Yrittäjät ei ole valmiita maksamaan edes palkkoja vaan kaikki pitäis saada ilmaiseksi joten ei mitään tapahtumia enää koskaan.

    • LapinLasse

      Rauma on kateellisten sosialistien luvattu maa. Laittakaa nyt vielä Leninin patsas torille, kaikille tasapalkka ja Lukolle punainen peliasu niin ei jää ulkopaikkakuntalaisillekaan epäselväksi maaiman meno kylässänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4459
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1420
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe