Kirppis kahviot ja kassat

terveisiäkaupungille

Tuskin on kahvioissa toimivilla edes hygieniapassi suoritettu,sen verran ällöttävältä näytti kun pullaa laitettiin tarjolle paljain käsin.Kassoilla taas ei taida olla minkäänlaista ammattipätevyyttä,ei siihen työhön voi ketään laittaa jos vain talon sisällä opetellaan.Neuvoni on tämä:Myyjän ammattitutkinto ja sitten kassa työhön.Ehdottomasti ravitsemusalan koulutus kahvioon/grilliin.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfhhjio

      Just ja lopetetaan kaikki yrittäminen jo lähtökuoppiinsa, vaatimalla koulutusta ja passeja. Ulkomailla on mukavaa kun saa katuruokaa ja valintaa riittää. Ihan ilman turhia sääntöjä.

    • Eikkuli123

      Aloittajalle. Ajattelepa että vaikka söisit hienossa ravintolassa, kokki on sormin koskenut ruokaasi. No onhan hänellä passi siihen. Sinäkö valvot jos hän on vaikka kaivanut nenäänsä ennen kuin paineli pihviäsi? Ei passi puhdista ruokaasi.

    • Orjat_töissä

      9 euron päiväpalkalla ei paljon käsiä pestä, saati muutenkaan olla kovin kiinnostuneita palvelun laatuun panostamisesta.

    • nähtyon

      Taudit leviää ja kassat vajenee.

    • pullaapasullaa

      Ai taa meni taas ekotori osastolle.

    • Rusinapullak

      Turha on narista mistään hygieniapassista kun pitkäaikastyöttömyys poistaa kaikki vaatimukset. Ekotorilla kannattaa ne valitukset osottaa suoraan Harri Lankiselle niin menee perille. Työttömiä ei v****akaan kiinnosta vaikka tukehtusit siihen pullaan. Motivaatio on aika hukassa ja hälläväliä-asenne kukoistaa kyseisessä lafkassa eikä oikeaa palkkaa saavat tunnu olevan sen motivoituneempia työhönsä. Käkrä on poikkeus. Nooh, homma perustuu verorahojen kuppaamiseen ja työttömyystilastojen kaunisteluun niin se sitten on tällästä. Älkää ihmeessä uskoko mitä Harri lehdessä valehtelee oman toimeentulonsa turvaamiseksi.

    • Klitsko

      Kyllä Ekotorin myymälän kahviossa yrittäjänkadulla on kaikilla passit kunnossa ja Oiva raportissa ovenpielessä paras mahdollinen tunnus,,,kaikkien nähtävillä,,terveystarkastajan antama,,,eikä se kyllä toisaalta kirppis olekkaan vaan yksi Mikkelin Toimintakeskuksen myymälöistä muut ovat Raksatori ja Uutta Elämää myymälä,,,,missään näistä paikoista ei ole pakko käydä,,

    • NarriLankinen

      www.sakutimonen.com

      • Elkää_edes

        mainitko tuon hörhön nimeä jos ette halua itsekin joutua naurunalaiseksi.


    • kentällänähtyä

      Hygieniapassi on eittämättä tuonut mukanaan sen lieveilmiön, että passin omistaminen on se maaginen juttu, joka oikeuttaa lähes millaisiin ällöttävyyksiin tahansa - "kun on se passi niin saa tehdä" mentaliteetti - maalaisjärjen jäädessä siis narikkaan..

      En tarkoita, että näin olisi kaikkialla, mutta "ei ammattilaisten" parissa valitettavasti varsin tavanomaista. Toinen on nämä suojakäsineet - jos niitä nyt ylipäätään käytetään, niin niitä ei vahingossakaan vaihdeta työtehtävien vaihtuessa. Räikeänä esimerkkinä lattiakaivon pesusta salaatin tekoon samoilla hanskoilla (toisinpäin ok)...

      • Kyllä_ne_käsineet

        suojaavat käsiä likaantumiselta silti vaikka niillä tekee erilaisia hommia lattiakaivon ja vessanpöntön puhdistamisesta salaatin käsittelyyn. Kädet korkeintaan hikoilevat käsineiden sisällä mutta eivät likaannu yhtään.


      • kentällänähtyä
        Kyllä_ne_käsineet kirjoitti:

        suojaavat käsiä likaantumiselta silti vaikka niillä tekee erilaisia hommia lattiakaivon ja vessanpöntön puhdistamisesta salaatin käsittelyyn. Kädet korkeintaan hikoilevat käsineiden sisällä mutta eivät likaannu yhtään.

        Juuri tätä tarkoitin. Iloisena vakuutellaan, että mulla on puhtaat kädet (siellä hanskojen sisällä) ymmärtämättä yhtikäs mitään siitä perushygieniasta ja mitä on rukkasen ulkopuolella. No - esimiehen ohjaus on tällöin usein puutteellista.
        Kuten on jo tässä keskustelussa todettu - ei työllistettyä kiinnosta pätkääkään. "Kun ei tarvitse itse niitä sotkujaan syödä" - lauseen usein kuulleenna. Se on sitä "yhdeksällä eurolla markan laatua"-työtä!


    • keskustassa

      Ei kaikki tällä palstalla liity ekotoriin,pellet.

    • bakteerikammoiset
    • namnamn

      Ihmettelinkin mitä teit viime lauantaina abcin wc.ssä, asento oli niin oudon näköinen:)

    • NoMorePizza

      No entäs nämä monets ulkomaalais pizzeriat? Ei sielläkään yleensä pestä käsiä sen jälkeen kun on rahastettu. Likaisten rahojen käsittelyn jälkeen käydään sulle lättyä vääntämään. Tuskin välttämättä vessa käyntienkään välissä pestään käsiä? Hygienia on monen hyvänkin pizzapaikan pullonkaula.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe