Kokemuksia TS 4 Duunipäivä-lisäristä?

Simpermanssi

Ostin Originista, annoin asentaa ja käynnistin pelin. Ei ongelmia, lisäosa toimii.
Joitakin pikku nykimisiä ilmenee mm. ostoskeskuksen kulkureiteissä kauppojen pihalla. Pelintekijä ei ole "ehtinyt" merkitä lyhyimpiä reittejä joillekin alueille, joten simit tekevät pieniä kunniakierroksia - kirjaimellisesti kiertävät jopa pienen ympyrän - suorimman kävelyreitin asemesta. Pelaajat korjasivat tällaisia asioita TS3:ssa. Ilmeisesti pelintekijä odottaa samaa palvelua asiakkailtaan myös TS4:n kohdalla.

Kokeilin ohimennen poliisina oloa. Oikein hauskaa aluksi, mutta kyllästyin huomattuani tehtävien tuskin kehittyvän uran myötä miksikään. Tekeekö poliisimestari samoja hommia kuin konstaapeli? TS4:ssä tekee, mutta saa käyttää joitakin kikkoja, joita ei rivimiehistölle ole suotu.

Kaupanteosta on hiukan kokemusta. Aluksi kaikki on todella mielenkiintoista - ja kallista. Harjoittelin 4 simin talouden kanssa ja opin muutaman niksin. Filosofiani on seuraava:
- Osta pieni kauppa tai rajoita ainakin asiakkaiden kulku mahdollisimman pienelle alueelle. Asiakas katkaisee keskustelun päättäessään lopulta ostaa jotakin ja painelee kauimmaiseen nurkkaan tönöttämään. Myyjän aika tuhrautuu asiakkaan jäljittämiseen. (Miksi asiakkaat eivät jonota kassalla? He ovat ilmeisesti liian fiksuja ja persoonallisia alistuakseen laumakäyttäytymiseen.)
- Jos haluat tulosta, hoida hommat omilla simeillä. Kauppa-apulaiset oppivat kyllä lopulta hommat, mutta heidän ohjailuunsa kuluu ainakin aluksi enemmän työaikaa kuin mihinkään muuhun. Jos olet hyvin varakas ja juttelet mieluummin henkilökunnan kuin asiakkaiden kanssa, niin palkkaa toki apulaisia. Omat simisi saavat pikkuhiljaa palkintotaitoja. Palkatut myyjät käsittääksen eivät - ja opittuaan hommat he saattavat mainiosti luopua paikastaan syystä tai toisesta.
-Älä perusta leipomoa, jos simisi ovat ahmatteja. Minun ovat. He eivät syö tietenkään myyntiartikkeleja, mutta jouduin lukitsemaan jääkaapin työaikoina. Työaika venähtää joka tapauksessa pitkäksi. Asiakkaiden taivuttelu ostamaan vie jo useita tunteja. Juuri, kun kauppa käy parhaimmillaan, joudut laskemaan palkatut simit kotiin ja ruokkimaan omiasi. Silti paras 4 simin ryhmäni tienasi 3 apulaisen kanssa n. 3000 simoleonia per 8 h työpäivä. Ilman apulaisia he tienasivat kevyesti tuplat, tosin hiukan työpäivää venyttämällä.
-Panosta kalliisiin artikkeleihin. Tuntuu melko turhauttavalta ylipuhua asiakasta kolme tuntia ja nähdä tämän ostavan halvimman parin simpan muffinsin yli 1000 simoleonin aterian asemesta. Jos olet varustanut kaupan "oikeilla" mainoksilla yms. asiakkaita kyllä tunkee sisään ja ostavat vielä ainakin 50% marginaalilla ihan mainiosti.

0

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        66
        4643
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        14
        2269
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        25
        1784
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1518
      5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        31
        1459
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1318
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        10
        1237
      8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        13
        1146
      9. 23
        1092
      10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

        Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        291
        1014
      Aihe