kaukovainio

moan

Kaukovainio oli elämäni pahin virhe ikinä. Älkää missään nimessä muuttako tänne! Muutin 2011 kaukovainiolle ja kun muuttokuorma oli purettu asuntoon ja ensimmäiset tavarat laiteltu paikoilleen päätin käydä "kaketsun" S-marketissa kaupassa. Jo roikkui joku hampuusi perseessäni kiinni mummopyörän rämällään kituuttaen ja koitti ensin pummia rahaa ja sitten koitti pummia ostoksiani. En suostunut omiani antamaan niin sain osakseni uhkailuja, haistattelua, ym. Sitten oli pizzeria-ampuminen ja mitä helvetin sakkia ne ovatkaan nämä "kesäteatterin pitäjät" siinä apteekin lähellä... Naapurit ovat kaikessa kerrostalokyttäämisessään kuin suoraan helvetistä. Tunnen kyllä joo itseni tosiaan v**** idiootiksi kun niin avoimin mielin muutin Ouluun että onpa mukava merenrantakaupunki ym. ym. ym...PASKAT! Narkkarit ja muut jengiläiset pilaa ainakin tämä kaukovainion alueen kokonaan. Onneksi sentään on vielä poliisit olemassa. Kyllä tästä kaupunginosasta jotain kertoo jo sekin että kun tänne tulee tuosta OAMK:in viereltä niin ensimmäisenä on iso kyltti: "ALUEELLA KAMERAVALVONTA! -POLIISI". ... paikallisessa baarissa pahin juoruakka töissä haukkumassa itselleen vieraita ihmisiä, pikkupoikien tasolle jääneet aikuiset lippalakkipäät töhrivät julkisivuja rakennuksista tuskin edes tietäen mitä tarkoittaa grafiikka, huumeneuloja löytyy pitkin poikin metsikköä ettei paljon marjoja siellä poimita ilman suojavarusteita...

Olen päättänyt etten alistu tuollaisten sekakäyttäjähäiriköiden armoille vaan alan vetää nollatoleranssia ja joka ikisen rikoksen minkä havaitsen kaukovainion alueella, ilmoitan Oulun poliisille.

Ei tämä yhteiskunta niin pyöri että rikolliset saavat rellestää miten sattuu ja muut joutuvat elämään sen varjossa. Kommentoikaa ihmeessä asiaa ja ehkäpä me yhdessä voisimme tehdä tulevaisuudessa tästä kaupunginosasta viihtyisämmän paikan...?

11

2666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toteaja-

      älä höpötä. Kaukovainio on hyvä paikka asua.
      Olethan sinäkin viihtynyt siellä jo 4 vuotta. etkä ole pois muuttamassa.

    • pasie

      Surkea paikka kyllä, pakko myöntää. Narkkareiden ja muiden hullujen tyyssija samoin kuin hiironenkin.

    • JiiJii888555

      "Etkä ole pois muuttamassa". Heh, siinä paljastui hyvin taas kaukovainiolaisen ajatusmaailma. Sinä vain olet päättänyt että minä en ole muuttamassa pois. NOin ne fillarivarkaatkin yleensä siellä päättää. "Tämä vaan on nyt mun polkupyörä".
      Huhhuhh. Pois ja äkkiä ja mieluiten koko Oulusta.

      • Anonyymi

        Jep


    • TulinMenin

      Itse olen pari vuotta asunut ja tässä talossa puolet on vanhoja ihmisiä, eikä naapureissa ole yhtään metelöitsijää, eikä narkkaria. Ihme juttu? Hyvä tässä on opiskelijan asua muutama vuosi. Kakarat hajoitti tarakan entisestä pyörästä ja monenlaista kulkijaa on vastaan tullut, joista osan aivan selvästi olisi pitänyt olla laitoshoidossa. Juopot ostarilla kränäävät keskenään eivätkä huutele yleensä muille. Poliisiautokin siinä monesti näkyy ja rikosilmoituksia täytellään kaupan edessä ainakin pari kertaa vuodessa, kun ehkä joka toinen päivä ehkä satun kaupassa käymään. Pyörät tietty kiinni telineeseen, eikä mitään yli 500€ maksavaa pyörää kannata jättää ulos ollenkaan. Syksyn pimeällä viimeistään lähtee huppupään kantoon.

    • Kaikenlaistaon

      No olipa vuodatus.
      Kaukovainio ihan ok paikka asua. Bussiyhteydet mm. kaupungille toimii hyvin. Tilaa on, luonto lähellä, hiihto-, juoksupururata lähellä. Kirjasto löytyy sekä koulu ja kirkko. Mitä asumiseen, asuntoihin tulee niissä ilmeisesti eroja. Itse asun rauhallisessa kerrostalossa, taloyhtiössä jossa eläkeläisiä sekä työssä käyviä ihmisiä.
      Se totta että ostoskeskus ei välttämättä edustuskelpoinen. Mutta pääosin kun käy kaupassa ja asioilla muualla niin ko. ostoskeskuksen palveluja ei tarvitse - valintakysymys.
      Ostoskeskus uusiksi; mm. vanhan purku, uutta tilalle. Uuteen kauppaa ja erikoisliikkeitä, ei lähiöjuottoloita niin jo vain olisi piristys yrittäjille ja mitä ilmeisemmin ympäristö siistiytyisi.
      Aiemmin asuin keskustassa. Siellä enemmän piti olla huolissaan esim. omasta pyörästä, autosta. Häiriökäyttäytymistä myös ilmeni enemmän. Mm. torin rannan alue aivan mahdoton asuinalue.
      Unohtamatta sitä tosiasiaa että mm. Kaukovainiolta saa edullisesti peruskorjattuja tai pintaremonttia vaativia kerrostaloasuntoja jotka usein parempia kuin ns. älyttömiä maksavat uudisrakennukset joissa heti saattaa olla mm. sisäilmaongelmia.

      • Kössmuller

        Nyt on muuten isot remontit käynnissä kaketsun 70-luvulla rakennetuissa kerrostaloissa ympäriinsä. Osassa alkanut ainakin vuosi sitten ja jatkuu vähintään ensi vuoden loppuun.


      • Anonyymi
        Kössmuller kirjoitti:

        Nyt on muuten isot remontit käynnissä kaketsun 70-luvulla rakennetuissa kerrostaloissa ympäriinsä. Osassa alkanut ainakin vuosi sitten ja jatkuu vähintään ensi vuoden loppuun.

        Alkaa olla jo kaikki remontoitu. Alkaa näkyä myyntihinnassa korotuksena ja ei suotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaa olla jo kaikki remontoitu. Alkaa näkyä myyntihinnassa korotuksena ja ei suotta.

        Joissakin kerrostaloissa äänet kuuluu seinien ja lattian ja katon läpi. Joskus voi olla että pitää lähteä meteliä karkuun. Esim. joidenkin julkeiden teinien hekotusta ja huutelua voi olla ikävä kuunnella tunti tunnin perään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joissakin kerrostaloissa äänet kuuluu seinien ja lattian ja katon läpi. Joskus voi olla että pitää lähteä meteliä karkuun. Esim. joidenkin julkeiden teinien hekotusta ja huutelua voi olla ikävä kuunnella tunti tunnin perään.

        Ei uusissa kerrostaloissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe