Missä käy osaavia daameja tanssimassa.

propro

Olen käynyt alkukesän lavoilla tanssimassa ja hämmästellyt naisten huonoa tanssitaitoa.
Etenkin nuoret naiset. Jonkinlaista buggia omakeksimiään kuvioita räpeltäen mennään tyttöparina. Itsetunto ja luulot ovat silti pilvissä.
Vakioissa tai lattareissa ei osata yksinkertaisimpiakaan kuviota tanssia vaan vedotaan vientiin, että kaikki kyllä menisi kunhan vaan vienti olisi tarpeeksi hyvää.
Tällaistako se paljon puhuttu lavatanssin maailma on ?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seonmyrskynmerkki

      Tapauksesi ei tosin kuulosta siltä, että kysymyksessäsi olisi vähän tai sitä vakituisempi tanssipareistasi, mutta yleisesti ottaen naiset pitävät jostain syystä tanssilattiaa parhaana paikkana ilmaista, että "meillä" on tässä nyt jokin muu ongelma kuin tanssillinen. Naisen mielestä paras keino kiinnittää miehen huomiota "meidän" ongelmaamme on heittäytyä nimenomaan hieman tai sitä hankalammin seuraavaksi. Sinulla on käynyt todella hyvä tuuri, vaikka oletkin ilmeisesti useita kertoja mennyt noin helppoon, kun et ole saanut kuulla, mikä "teillä" oli varsinaisena ongelmana.

      • äläkoskaankysymitenniin

        Hieman edistyneempi eli juonikkaampi tapa kiinnittää miehen huomio tanssilattialla "meidän" ongelmaamme, on naisen toimesta todeta sen jälkeen, kun mies sovittaa oman tanssillisen eli viennillisen intensiteettinsä naisen alentuneelle intensiteettitasolle, todeta, että: jaahas, sua ei vois taaskaan vähempää kiinnostaa. Nainen tekee sen siksi, että moni mies vaistomaisesti tietenkin kysyy hämmästyneenä, että: mitennnniin? Ensimmäisen ännän kohdalla mies tajuaa menneensä taas helppoon, mutta se on siinä vaiheessa myöhäistä!

        Nainen pitää tuota kysymystä merkkinä siitä, että mies suostuu viimeinkin keskustelemaan eli lähinnä kuuntelemaan, mikä "meidän" ongelma on.


      • Nopro

        Voi herranjestas ! Noinko monimutkaista se on tuo ajattelutapa lavatansseissa ? Eipä ihme ettei oikein nappaa .....


      • poispois
        Nopro kirjoitti:

        Voi herranjestas ! Noinko monimutkaista se on tuo ajattelutapa lavatansseissa ? Eipä ihme ettei oikein nappaa .....

        Komppaan. Ihan pölvästien hommaksi on lavatanssi mennyt, kauheeta spekulointia ja ongelmia joka asiassa.


      • neuvohanoliyksinkertaine
        poispois kirjoitti:

        Komppaan. Ihan pölvästien hommaksi on lavatanssi mennyt, kauheeta spekulointia ja ongelmia joka asiassa.

        Koskapa kriitikot vaikuttavat olevan miehiä, uskallan kysyä hämmästyneenä, että: miten niin? Nimittäin neuvonihan oli hyvin yksinkertainen: älä koskaan kysy edes tansseissa naiselta: miten niin, ellet ole varma, että haluat kuulla vastauksen eli parin tunnin mittaisen luennon miten-niin-kysymykseesi.

        Vielä tanssien jälkeenkin nainen saattaa yrittää johdatella miestä kysymään mitennniin kesken ja kaiken kimppakyydin esimerkiksi lähestyttäessä kärkikolmiota tai stop-merkkiä. Keltaisella vilkkuva, vilkkaasti liikennöity taka-ajo-oikeutettu risteys vasemmalle käännyttäessä on tässä mielessä yksi naisten suosikkikohdista. Mies on tällöin haavoittuvaisimmillaan, koska hän pohdiskelee jarrua tai kaasua eikä välttämättä osaa pitää varaansa auton sisältä päin tulevan vaarallisen tilanteenn varalta.


    • Nomen_Nescio

      Provohan tuo lienee jo otsikonkin mukaan. Mutta minusta nuoremmat naiset menevät buggia nätisti, menevät sitten vaikka tyttöparina tai ei. Vanhemmilla naisilla tuntuu olevan jotenkin perintönä tuo kävelyhumppa, joka tuntuu ja näkyy myös bugin tanssimisessa. Eikä se meidän miestenkään tanssitaito tai vientitaito tuolla lavamaailmassa niin kovin kummoinen ole, jos jätetään huomiotta nämä kurssiaktiivit.

      • Löfer

        Ilmankurssejahan sitä mennään ja yllättävän moni nainen kyllä siihen mukaan pääsee, tosin en tanssi seisovaa ja keskellä väylää.


      • tatu8

        Provo, mikä provo! Kaveri vaan kateellisena tuijottaa kun tytöt pitää keskenään hauskaa. Törppö, mikä törppö! Kyllähän näitä lavanreunustoille mahtuu...


    • Suomenmamestari

      Tule Kuikkaan proproo, mutta tule selvin päin.

    • superpro

      Vastaus otsikon kysymykseen (Kai se kysymys on, vaikka siitä kysymysmerkki näyttääkin puuttuvan): Luultavimmin kilpatansseissa ja -harjoituksissa. Ehkä lavatanssit eivät vain ole sinun juttusi. Unohda siis suosiolla lavojen kaikenkarvainen rupusakki ja etsi mieluummin kaltaistasi pro-seuraa kilpatanssin maailmasta.

    • josetoprovo

      Kokeile Kisarannan naisia, siellä on paritkin tanssit viikossa. Toinen hyvä paikka on Kolmilammi sunnuntaisin. Kokeile sitäkin !

      • nekostaasullejokasanan

        Älä mee tohon! Naiset on tunnistaneet sun ja hautoo kostoo. Sun ei olis pitänny kertoo noin seikkaperäsest niist naisten vastauksist!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6123
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3705
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      76
      1619
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1445
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1438
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      27
      1355
    Aihe