Aihe

Ensi vuonna avoimen kautta haku.

katsetulevaisuuteen

Elikkä tässä puhuu ylimielinen 0.25 pistettä Aallosta jäänyt Turkuun menevä hakija. Aion varmasti ottaa paikan vastaan iloisin mielin. Tästä heräsi kuitenkin kysymys aiemmin palstoilla, että voiko Turun kautta päästä hakemaan keskiarvolla aaltoon ensi vuonna, jos on suorittanut tietyn määrän opintopisteitä? Jos näin on, niin ei menisi vuosi hukkaan Turussa (ei tietysti menisi muutenkaan), mutta kaipuuta varmasti löytyy Aaltoon.

Jos hullusti käy, niin ehkä haluan jopa jäädä Turkuun. Hieno kaupunkihan se on.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tuutuuturkuu

   Luulen, että sinulle käy hullusti ja jäät Turkuun mielelläsi. Turussa on kaikin puolin miellyttävämpi ilmapiiri kuin äärimmäisen kilpailuhenkisessä Aallossa.

  • TurkuGylter

   Turku on ainakin mun mielestä paljon miellyttävämpi kaupunki kuin Helsinki, jokiranta on varsinkin kesällä ja syksyllä todella upea.

  • MaiMai123456789

   Ei voi keskiarvolla. Pääsykokeilla voi hakea, mutta silloin ei pääse ensikertalaiskiintiöön.

   Mutta kuten aiempi kommentoija sanoi, Turku on oikein hyvä opiskelijakaupunki . Aalto ei kyllä mielestäni ole mitenkään äärimmäisen kilpailuhenkinen (nimim. syksyllä sieltä kauppatieteiden maisteriksi), muuta kuin täällä palstoilla puhuvien mielestä. :D Täällä on ihan ihme ajatuksia Aallosta, mutta kyllä muistelen, että vielä ensimmäisenä vuonna siellä puhuttiin p*skaa AMKeista. Sen jälkeen ihmiset vähän kasvoivat ja totesivat, että ei se muihin vertaileminen merkkaa mitään.

  • egginthebasket

   Mitä olen ymmärtänyt niin hakeminen kandivaiheen aikana on aika vaikeeta mutta kandin jälkeen maisteria ei ole mikään mahdoton tehtävä mennä suorittamaan toiseen yliopistoon

  • ckxifiif

   Turun opinnot ei kelpaa Aaltoon eli et voi hakea, etkä hyötyä. Turku taas saattaa hyväksyä Aallon opinnot, en ole varma.

  • jxjxu

   Eli jos haluat Aaltoon, älä ota paikkaa vastaan turussa ja suorita 60op Aallon avoimessa ja pyri saamaan vitosen keskiarvo ja olet sisällä. Keskiarvoa kannattaa kysyä aallolta, mutta jotain nelosen luokkaa se muistaakseni piti olla, koska moni hakee tota kautta ja karsitaan huonoimmat.

  • dfsdfawfawef

   Et tule koskaan pääsemään töihin jos et ole valmistunut Aallosta. Työnantajat nauravat muualta valmistuneille.

  • TurkuMursu_2014

   Turku on kyllä helv hyvä paikka opiskella, en muuttaisi täältä enää edes Aaltoon vaikka pääsisinkin (Aalto oli viime vuonna ykköskohde): aivan keskellä kaupunkia, vieressä Turun Yliopisto ja Åbo Akademi jossa on hanken, opiskelija-asuntolat vieressä, samoin ravintolat ja kahvilat, keskellä on iso viihtyisä puisto jossa on kiva istua keväällä ja kesäisin ja tiirailla tipuja. Jokirannalla on molemmin puolin kasapäin hienoja ravintoloita.

   Kesällä on myös lyhyt matka Suomen hienoimpaan saaristoon Nauvoon. Kauniita naisia riittää ja sukupuolijakauma on hyvä koska humanistisessa on paljon naisia.

   Olin saakelin pettynyt viime vuonna kun jäin pinnan päähän viime vuonna Aallosta, olen sentään asunut Helsingissä koko ikäni, mutta nyt en MISSÄÄN NIMESSÄ muuttaisi takaisin Helsinkiin. Täällä on paljon viihtyisämpi olla, luulin että tämä olisi joku tylsä mesta mutta kaikkea muuta, täällä on kyllä suunniteltu opintoympäristö todella huolellisesti. Suosittelen.

   • 22sesd

    Näin ikäloppuna voi myös todeta, että moottoritie ja halpabussien hintataso on lähentänyt Turkua paljon pääkaupunkiseutuun. Ennen köröteltiin 2,5 tuntia ja vähintään 25 € per suunta, nyt alle kaksi tuntia ja 5 eurolla.


   • kylläkelpaaturus

    komppaan kyllä turkumursuu sataprosenttisesti, Turussa opiskelupaikat asuntoineen on keskitetty yhteen ja samaan paikkaan ja kun ollaan lähellä keskustaa ei tarvitse edes mitään kausikorttia linja-autoon. Kaikki palvelut ja opintosuosritukset ovat lyhyen kävelymatkan sisällä, ei voisi opiskelija enempää toivoa. Hienon hieno opiskelijapaikkakunta kerta kaikkiaan...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022