Aihe

Kurssien hyväksilukeminen toiseen yliopistoon

HeikkiL

Otsikossa ei varmaan mitään järkeä mutta; kuten moni muukin, jäin myös minä ykkösvaihtoehdostani Aallosta. Pääsin kuitenkin toiseen kauppikseen ja mahdollisesti haen sitten ensi vuonna uudestaan Aaltoon, riippuen toki kuinka viihdyn muualla.
Tietääkö joku, saako opintopisteitä suoraan hyväksyttyä toisesta yliopistosta Aaltoon kauppiksessa? Vai onko siinäkin yliopistokohtaisia eroja? Vai onko niin, että osa hyväksytään ja osa ei (tietääkö niitä etukäteen sitten?)?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tääkokemuspe

   Mitään automaattista hyväksymistä yliopistojen kesken ei ole. Yliopistot, tiedekunnat ja oppiaineet hyväksyvät suorituksia toisesta yliopistosta harkintansa mukaan. Pakolliset kieliopinnot kuitenkin yleensä hyväksytään.

  • HeikkiL

   Löytyykö keltään sitten omakohtaista kokemusta tai muuten tietoa, kuinka laajasti on kurssit saanut hyväksiluettua? Tai (miksi ja) mitä ei ole saanut?

  • efefwevsv

   Aalto ei hyväksy mitään. "Suurimman ja kaineimmat" oikeus.
   Ainoastaan Aallon Avoimessa suoritetut kurssit hyväksytään (iltaopetuksessa myös jonkin verran samoja opettajia ja monia parempia).

  • LEprasta_töölöön

   Aalto hyväksyy muissa suoritettuja kursseja ja niin hyväksyy muutkin yliopistot. Jos kurssikuvaukset täsmäävät ja proffa hyväksyy saat nopat kunhan arvosana ei ole 1 tai 2. Viitoset hyväksytään poikkeuksetta, mutta tällöin et saa sitä hyötyä keskiarvoon vaan moodlessa pelkästään H

   • Lprtölö

    Korjaan oodiin eikä moodlen... Näin siis kohdallani


   • kckxk

    Turussakin vaatimuksena on 60op 90op:sta suoritettu turun kauppakorkeassa väylähaussa. Jotenkin epäilen, että Aalto hyväksyisi muita ja näin olen myös kuullut.


   • rthsth

    Dream on! nim. "aineessa papereita vuosia pyöritellyt"


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   19703
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   379
   7352
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2473