Perustetaan luonn. synnytyksen tutkimuslaitoksen

LintuLanttu

Laitos jossa tosissaan tutkitaan, paneudutaan luonnolliseen synnytykseen. Luodaan uutta tietoa ja taitoa kuinka synnyttää luonnillisesti.

Nykyisin pääpaino on lääketieteessä eikä se suvaitsee helpolla muita tapoja. Potilas joutuu kamppailemaan todistaakseen tietonsa, jotka voivat olla yhtä toimivia.

Yksipuolinen lääketiede voi haitata yhtä lailla tervehtymistä. Pitää olla vaihtoehtoa. Tieteen kehitysvoima perustuu opponenttiin. Siksi pitää olla erillinen, turvattu luonnollisen synnytyksen tuktimuskeskus.

- synnytysolosuhteet kotoisammiksi
- tutkitaan miten on parasta synnyttää ja missä
- vaihtoehtotapoja kuinka tukea synnytystä joogasta, terapiahoitoihin ym
- luonnollisen synnytyksen opetus jo varhaisessa iässä tytöille ja pojille, koska synnytyksen onnistuminen alkaa jo oikeastaan lapsuusiässä siitä, kuinka lapselle opetetaan sitä, kuinka olla hyvä vanhempi eli perhesuhteet.
- tutkitaan kuinka synnytettiin erilaisissa kulttuureissa, valitaan parhaat taidot
- vieraileva ammattilainen
- moraali ja henkinen inspiraatio, perheen hyvinvointi on tärkeä onnistuneen synnytyksen kannalta
- kehitetään uusia tapoja synnyttää turvallisesti
- luomu
- äiti on pomo
- tutkitaan perhettä
- yhteiskuntadialogi ja tiedotus

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lllllllll

      Tammisaaressa oli ennen luonnollisiin synnytyksiin erikoistunut sairaala, mutta se suljettiin ja työntekijät siirrettiin muihin sairaaloihin. Aika kehnolta näyttää mahdollisuus saada tilalle toinen vastaava yksikkö.

    • LintuLanttu

      tutkimukseen painottuva synnytys keskus
      että tieto ja taito menevät perille, tutkitaan uusia innovaatioita kuinka synnyttää luonnollisesti ja turvallisesti mahd. monelle äidille.
      tämä turvaa lasten onnellista, tervettä elämää.

      poliittinen päätöksen teko pitää ottaa mukaan, sillä perhehoito on kytköksissä yhteiskuntakeskusteluun

      kysymys perheen hoidosta on elintärkeä ja on yhteiskunnan selkäranka. sitä ei voi hutaista kevyesti, muuten korttipakka kaatuu. onnellinen perhe säästää raha, aikaa ja vaivaa.

      tutkiitaanko Haikarapesässä luonnollista synnytystä niin, että löydetään uusia tapoja edistää alaa? Valtion pitää panostaa ehdottomasti lisää tutkimukseen.

      Naisessa on sellaisia piileviä mekanismeja, joita on vaikea ymmärtää edelleen. Nainen on loputon aarrearkku. Naisessa on kaikki mitä terve synnytys tarvitsee. Pitää nostaa esille terveet asenteet ja edistää tulevien lasten onnea. Negatiivinen asenne hajottaa hyviä tuloksia.

      Synnytys on alku, sitä ei voi hutaista vain pois. Muuten kokonainen elämä menee hukkaan.

      Tyttären paras ope on äiti. Naisilla on suvussa kulkevia sanattomia oppeja, jotka ovat vain suvun naisille. Kun suvun perinteet loppuvat, niin tytär ei osaa synnyttää. Hän hakee turvaa kirurgilta. Tai tytär ei tiedä kuinka kantaa turvallisesti raskautta. Mitä tytär tekee, missä käy, millä asenteilla on liikeellä heti alkuun?

      Ehdottomasti kannattaa olla synnytyksessä mukana todistamassa sitä. Itse olin ja olen kiitollinen mitä koin.

      Synnytys on pyhää ja tuo maapallolle valoa. Mies muuttuu pehmeäksi isäksi yhtä lailla kuin nainen ja ydinperhe on säteilee valoa. Heitä ei saa sortaa, eikä alistaa. Lapsettomat ja sotahullut tekevät helposti vääryyttä vain koska itsellään ei ole tarpeeksi perhettä.

      "Hintti" mies (joka ei ole hintti) saa helposti pilkkaa gorilla äijiltä, joilla ei menee hyvin elämässä, joiden miehisyys potee väärää egoa ja rakkauden puutetta. Hintti mies on energeettisesti taajuudella, joka sopii perheen hoitoon ja lasten ymmärtämiseen. Gorilla joka tekee vääryyttä tälle pyhyydelle, on mitä suurin pahatekijä, joka ei ole saanut vielä kokea perheonnea. Pilkanteko on rikollista. Erinäköiset viranomaiset voivat helposti sortaa pehmeitä arvoja poliiseista, sosiaalitekijöihin. Voi käydä niin, että vaimo alkaa kovettumaan ja samassa koko lasten hoito voi "aikuistua" eli lapsi ei enää saa jatkaa lapsena vaan hänen on aikuistettava. Pahinta jos lasta lähetetään lasten tarhaan ja evätään rintamaito ja äidin rakkauden. Älä äiti kuuntelee kovia tyhmiä arvoja, äläkä pelkää niitä, sillä rakkaus on ainoa lääke kovaa maailmaa vastaan. Ei ole mitään muuta. Lääkärihoito, poliisin kontrolli eikä edes niin paljon kansalaispalkka, kuten ajatella saattaa, ole tarpeeksi hyvää, jotta lapsi uskoo/näkee täydellisesti rakkautta. Rakkaus ei tunne valetta. Rakkaus on aitoa ja vie kokonaan. Se ei tunne välimuotoja, joita helposti syntyy. Rakkaus on suurin voimavara mitä on. Naisilla on suuri vastuu sovitaa raskaus ja yhteiskunta 2000 luvulla. Naisen hoivatoiminta on mitä kehittynyttä ja heidän syvällinen elämän tunteminen pitää yhteiskunta yllä ja kehittää. Oikeaan suuntaan mennään, mutta virheitä syntyy.

      Nykyinen syynnytys malli on sosiaalinen avoin synnytys. Siksi pitää puhua ja kertoa paljon mitä se on jo hyvin varhain koulussa. Vielä parempi jos lapset osallistuvat synnytykseen, sillä henkilökohtainen kokemus on paras opettaja. Meitä rangaistiin sairaalassa siitä, että lapsi oli mukana ultraäänitutkimushuoneessa. Lapsi ei aiheuttanut mitään ongelmaa, mutta häntä neuvottiin pois. Miksi? Lapsi oppisi läsnäolon kautta, mitä on synnytys ja elämää ja osaisi ymmärtää paremmin omaa puolisoaan, eikä puolison ole tarvetta selittää alusta asti miehelle, mitä on synnytys. Moni mies ei tunne naista yhtään. Miehellä voi olla vääristynyt käsitys naisesta. Siksi on paljon kiinni siitä kuinka avoimia pariskunnat ovat. Ei ole sellaista salaisuutta, mitä ei voi kiertoa - ajattelen. Jos ei halua tehdä tahallista pahaa vaan elää moraalisesti, niin ei ole sellaista salaisuutta mitä ei voi kertoa. Tieto kasvattaa ja edistää. Myös parantaa. Nainen on erittäin mielenkiintoinen jumala, josta löytyy erittäin mielenkiintoisia metafyysisiä totuuksia. Kuinka syvältä haluaa kaivaa, johtuu mentaliteettieroista. Toiset ovat luonnostaan samalla syvällä taajuudella kuin toiset. Se ei ole hyvää eikä huonoa, se vain on.

      On abstraktiälyä, keskitietä ja manaloita (hyvässä mielessä). Kaikki tarvittavia, kenties, luonnon asettamia. Kuinka tehdä synnytyksestä turvallista, on todella laaja-alainen kysymys. Voisi jo panostaa siihen ja tutkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe