Koposen renkien kaahaaminen!!

kyllästynytkaahaamiseen

Eikö noilla Koposen kuorma-autojen rengeillä ole yhtään älliä päässä kun kaahataan miten sattuu noilla kapeilla teillä ja jumalaton pölypilvi kun painetaan menemään kuin tulipalo paikalle. Ei luulisi olevan niin kiire etteikö talojen sekä vastaantulevien autojen kohdalla voisi hiljentää ja myös tiellä kävelijät tukehtuu pölyyn, jos ei ole älliä niin nyt kun asiasta mainittu, voisi kokeilla kuinka paljon vähemmän sitä pölyä nousee ilmaan kun ajaa rauhallisemmin, matkat ei ole niin pitkiä että siinä kovinkaan montaa minuuttia tuolla kaahaamisella häviää.

Välillä näkee kuinka koulutaksikin painelee menemään tolkutonta kyytiä kapeilla teillä jossa jyrkkiä mäkiä ja mutkia, joskus vielä rysähtää. Tuollaiset rengit joutaa jalkapatikkaan eikä auton rattiin!

12

105

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kameraantuli

   Kukkumäessä ei tahdo riittää koko tie kun vastaantulija joutuu kääntämään auton pyörätielle kokonansa.

  • Ettäkun

   Tokko OOT kaahaamista nähnytkään , tiedän mä .

   • OOT

    Vedä sinä v***u päähäs.


   • stalinmolotov

    Sama juttu noilla maajusseilla kun aivotonna ajetaan traktorilla minkä romusta lähtee eikä älytä hidastaa kun henkilö-auto tulee vastaan, eikö ne saatanan tollot tajua että kiviä lentää kuurona ilmassa ja tuulilasiin sekä maalipintaan tulee vaurioita, on se kumma kun ei ole sen verran päässä järkeä että älyäsi hidastaa reilusti mutta ei, sitä kun on sukusutkauksen aiheuttamana syntyneet niin järkeä ei ole ollut jaettavaksi.


  • ddfghhj

   Menkää te sokeet ja kuurot pellet leikkimään muovi autoillanne kun noin henkeen ottaa vatipäät

   • stalinmolotov

    Kuinkas sitten sinulla ääni muuttuisi kellossa jos omasta autostasi tuulilasi menisi vaihtoon, kalliita tuulilasit vaihtaa nykyään ja se ketuttaa jos uudehko lasi ja joidenkin tampio kuorma-autoilijoiden tai traktorikuskien takia sen joutuu vaihtamaan, seuraavan kerran käännyn takaisin ja vedän turpaan 400-500 euron edestä.


  • hölmöläntouhuu

   Kuormautomiehet taitavat olla muutenkin vähän yksinkertaista porukkaa. Etelä Suomesta lähdettyäni kirosin kokoajan rekkamiehiä, kun ne eivät anna tietä eivätkä osaa käyttää vilkkua.
   Pysähdyimme Viitasaarelle nauttimaan pizoja Ihmettelimme miten vanhoja ruosteisia, viime vuosituhannelta peräisin olevia kuorma-autonpaskoja ja jos minkäkinlaista vanhaa ruostunutta romua oli ajettu riviin näytille. Joku tiesi kertoa, että siellä oli alkamassa näyttely. Voi hyvä tavaton! Kaikkea sitä kehdataankin esille laittaa!

   • lapsettikohanheitä

    Kyllä siellä ainakin kalja näytti maistuvan mahakkaille automiehille. Suurin osa taisi olla jo ikäänkuin kuudennella kuukaudella raskaana... Miksikähän niitä autoja piti kaasutella, törryytellä ja vilkutella? Meidän lapsetkin ihmettelivät.


  • asiakas12354

   Jos kaikki yrittäjät olisivatkin noin fiksuja kuin kyseinen yrittäjä ja niiden työntekijät niin siinä olisi mallia myös muille.Luotettava, rehellinen ja hieno asenne elämään.

   • jbyuc

    Yrittäjässä ei vikaa vaan rengeissä, nehän ne ajavat eikä itse pomo, kuskit eivät tajua kuinka kiviä lentää kun vastaan tullaan. Ei voi olla niin kiire etteikö voisi hidastaa vastaan tullessaan, laiskuutta ja välinpitämättömyyttä se on ja osaksi tyhmyyttä.


   • videollevaan

    Kannattaa laittaa tuulilasikamera, silloin voi todistaa että vastaan tulevasta autosta lensi kivi tuulilasiin.


   • lenkkeilevät

    Ne jotka vaan töröttää mennä aina autolla sorateillä eivät perhana tajua kuinka paljon auton perässä sinkoilee kiviä, kävele siinä sitten tien laitaa vaikkapa pienen lapsen tai koiran kanssa kun saa varoa että kivi tulee päähän tai silmään, kerran on niin käynyt kun lapsen otsaan napsahti kivi, tosin pieni ja ei juurikaan kivi jättänyt jälkeä mutta siitä lapsi säikähti ja ajoi pyörällä ojaan ja polvet ja kämmenet verillä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   621
   6122
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   69
   3189
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   130
   2828
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   62
   2062
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   85
   1765
  6. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1356
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1302
  8. 109
   1223
  9. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   43
   1201
  10. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1082
  Aihe