Koposen renkien kaahaaminen!!

kyllästynytkaahaamiseen

Eikö noilla Koposen kuorma-autojen rengeillä ole yhtään älliä päässä kun kaahataan miten sattuu noilla kapeilla teillä ja jumalaton pölypilvi kun painetaan menemään kuin tulipalo paikalle. Ei luulisi olevan niin kiire etteikö talojen sekä vastaantulevien autojen kohdalla voisi hiljentää ja myös tiellä kävelijät tukehtuu pölyyn, jos ei ole älliä niin nyt kun asiasta mainittu, voisi kokeilla kuinka paljon vähemmän sitä pölyä nousee ilmaan kun ajaa rauhallisemmin, matkat ei ole niin pitkiä että siinä kovinkaan montaa minuuttia tuolla kaahaamisella häviää.

Välillä näkee kuinka koulutaksikin painelee menemään tolkutonta kyytiä kapeilla teillä jossa jyrkkiä mäkiä ja mutkia, joskus vielä rysähtää. Tuollaiset rengit joutaa jalkapatikkaan eikä auton rattiin!

12

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kameraantuli

      Kukkumäessä ei tahdo riittää koko tie kun vastaantulija joutuu kääntämään auton pyörätielle kokonansa.

    • Ettäkun

      Tokko OOT kaahaamista nähnytkään , tiedän mä .

      • OOT

        Vedä sinä v***u päähäs.


      • stalinmolotov

        Sama juttu noilla maajusseilla kun aivotonna ajetaan traktorilla minkä romusta lähtee eikä älytä hidastaa kun henkilö-auto tulee vastaan, eikö ne saatanan tollot tajua että kiviä lentää kuurona ilmassa ja tuulilasiin sekä maalipintaan tulee vaurioita, on se kumma kun ei ole sen verran päässä järkeä että älyäsi hidastaa reilusti mutta ei, sitä kun on sukusutkauksen aiheuttamana syntyneet niin järkeä ei ole ollut jaettavaksi.


    • ddfghhj

      Menkää te sokeet ja kuurot pellet leikkimään muovi autoillanne kun noin henkeen ottaa vatipäät

      • stalinmolotov

        Kuinkas sitten sinulla ääni muuttuisi kellossa jos omasta autostasi tuulilasi menisi vaihtoon, kalliita tuulilasit vaihtaa nykyään ja se ketuttaa jos uudehko lasi ja joidenkin tampio kuorma-autoilijoiden tai traktorikuskien takia sen joutuu vaihtamaan, seuraavan kerran käännyn takaisin ja vedän turpaan 400-500 euron edestä.


    • hölmöläntouhuu

      Kuormautomiehet taitavat olla muutenkin vähän yksinkertaista porukkaa. Etelä Suomesta lähdettyäni kirosin kokoajan rekkamiehiä, kun ne eivät anna tietä eivätkä osaa käyttää vilkkua.
      Pysähdyimme Viitasaarelle nauttimaan pizoja Ihmettelimme miten vanhoja ruosteisia, viime vuosituhannelta peräisin olevia kuorma-autonpaskoja ja jos minkäkinlaista vanhaa ruostunutta romua oli ajettu riviin näytille. Joku tiesi kertoa, että siellä oli alkamassa näyttely. Voi hyvä tavaton! Kaikkea sitä kehdataankin esille laittaa!

      • lapsettikohanheitä

        Kyllä siellä ainakin kalja näytti maistuvan mahakkaille automiehille. Suurin osa taisi olla jo ikäänkuin kuudennella kuukaudella raskaana... Miksikähän niitä autoja piti kaasutella, törryytellä ja vilkutella? Meidän lapsetkin ihmettelivät.


    • asiakas12354

      Jos kaikki yrittäjät olisivatkin noin fiksuja kuin kyseinen yrittäjä ja niiden työntekijät niin siinä olisi mallia myös muille.Luotettava, rehellinen ja hieno asenne elämään.

      • jbyuc

        Yrittäjässä ei vikaa vaan rengeissä, nehän ne ajavat eikä itse pomo, kuskit eivät tajua kuinka kiviä lentää kun vastaan tullaan. Ei voi olla niin kiire etteikö voisi hidastaa vastaan tullessaan, laiskuutta ja välinpitämättömyyttä se on ja osaksi tyhmyyttä.


      • videollevaan

        Kannattaa laittaa tuulilasikamera, silloin voi todistaa että vastaan tulevasta autosta lensi kivi tuulilasiin.


      • lenkkeilevät

        Ne jotka vaan töröttää mennä aina autolla sorateillä eivät perhana tajua kuinka paljon auton perässä sinkoilee kiviä, kävele siinä sitten tien laitaa vaikkapa pienen lapsen tai koiran kanssa kun saa varoa että kivi tulee päähän tai silmään, kerran on niin käynyt kun lapsen otsaan napsahti kivi, tosin pieni ja ei juurikaan kivi jättänyt jälkeä mutta siitä lapsi säikähti ja ajoi pyörällä ojaan ja polvet ja kämmenet verillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      250
      2266
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1881
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      132
      1322
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1190
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe