Kaikilla sileät kasvot

Vuosien-takaa

Olen tällainen keski-ikäinen nainen ja liityin tässä hiljattain facebookiin. Vanhoja ystäviä vuosien takaa olen löytänyt paljonkin ja ihmetyttää että miten heillä kaikilla on niin sileät kasvot kuvissa? Osasta tiedän että olivat ryppyisiä jo kymmenisen vuotta sitten, mutta nyt ei rypyn ryppyä. En siis ole nähnyt heitä vuosiin ns. luonnossa, joten en tiedä miltä näyttävät oikeasti, mutta vähän epäilyttää että miten nyt yhtä-äkkiä on kasvot niin silenneet. Yhdelläkin tutulla on ollut jo vuosia sitten todella syvät uurteet otsassa, mutta nyt kuvassa sileä otsa ja kasvot. Tosin ryppyjen kohdalla kuvissa näkyy aavistuksen jotain hieman muun ihon väristä poikkeavaa raitaa. Onko olemassa joku kuvankäsittely -ohjelma jolla kuka tahansa voi ja osaa retusoida kuvistaan rypyt ja muut virheet pois?

14

212

  Vastaukset

  • Kyllä niitä ainakin on yritetty kehitellä, kaippa semmosia apseja on saatavanakin.
   Usein niillä luonnollisuus kärsii. Kunnollinen käsittely vaatii paremmat ohjelmat ja ammattitaitoa.

   • Naisillahan ne rypyt ovat nuorempana siellä mihin ei koskaan aurinko paista, neljänkympin jälkeen ne siirtyvät vähitellen kasvoihin. Kuusikymppisellä ei ole alapäässään rypynryppyä...


  • Oliskohan jotain filttereitä käytetty? Kuinkahan hyvin niillä saa rypyt piiloon, en tiedä... Toinen mitä näkee usein on ylivalotus. Että naamasta ei näy melkein kuin kulmakarvat, silmät ja sieraimet kun muuten on ihan valkoisena.

  • Vai olisko sittenkin jokin "naamankäsittelyohjelma"?
   Niitähän on erilaisia versiota alkaen botoxista jatkuen aina kirurgin veitseen saakka.

   • No sekin kävi mielessä, mutta tuskin kaikki ystävät on sentään käyneet? Näitä on useita kymmeniä vanhoja ystäviä, joita en ole nähnyt vuosiin ja silloinkin kun viimeksi näin, niin oli jo ruttuja. Nyt on ihan sileät kasvot, sileämmät kuin teini-ikäisillä. Ei ihohuokostakaan näkyvissä ja ihan tasainen. Monella parempi iho kuin nuorena konsanaan. Pian tulossa tapaaminen näiden tuttujen kanssa, ja mietin että miten edes kehtaan mennä paikalle, jos olen ainut rupsahtanut siellä! :D Ei kai mua kukaan edes tunnista.


   • Tuo kuvankäsittelyohjelma oli hyvä, rypyt ja kymmenen vuotta hävisivät kuin taikaiskusta. Taitaa olla sama ohjelma kuin mitä Tarja on käyttänyt, kun on luonnossa niin erinäköinen kuin facebook-kuvissa. :)


   • No hittolainen! :D Kaikkea sitä onkin... Kiitos tästä. :D Lopputulos näyttää kyllä aika samalta kuin tuttujen fb -kuvissa. Eikä ollut edes vaikea käyttää... Ehkä ne ei olekaan sitten kaikki muut hyvin säilyneitä ja kehtaan mennä tapaamiseen, ilman pelkoa että ne kysyy "kuka sinä olet?" vaan kaikki on vanhan näköisiä, enkä vain minä. :D


  • Missä on vika jos keski-ikäinen nainen haluaa olla kuvissa muovinuken näköinen?
   Onko olemassa joku päänkäsittely -ohjelma jolla kuka tahansa voi ja osaa retusoida aivoista itsetunto ja muut ongelmat pois?
   Tarvitaanko silloin kuvankäsittelyä vai psykiatria?

   • No en minä tohtisi muokata omia kuvia, koska se tuntuisi huijaamiselta. Itselläni ei ole edes profiilikuvaa facebookissa ja en ole kehdannut laittaakaan, kun kaikki muut on niin siloposkia ja minä en. Nyt sitten taisi selvitä miksi he ovat niin siloposkia ja ehkä laitankin oman kuvan profiilikuvaksi ryppyineen kaikkineen.


   • Vuosien-takaa kirjoitti:

    No en minä tohtisi muokata omia kuvia, koska se tuntuisi huijaamiselta. Itselläni ei ole edes profiilikuvaa facebookissa ja en ole kehdannut laittaakaan, kun kaikki muut on niin siloposkia ja minä en. Nyt sitten taisi selvitä miksi he ovat niin siloposkia ja ehkä laitankin oman kuvan profiilikuvaksi ryppyineen kaikkineen.

    Elä muokkaa.
    Vedä semmoinen ihonvärinen sukkahousu kohtuu kireälle objektiivin nokalle, niin saat ihon sopivan pehmeän näköiseksi. Ei tule teini-barbi kuvia vaan pikkuisen realistisempia kuin kuvankäsittelyohjelmilla tehdyistä.


  • App storesta saa "face tune" ohjelman nii sillä saa muokattuu kaikki "epäouhtaudet" pois helposti

  • Eilen oli huvittava juttu kun tuntemani naishenkilö jota en ole pitkään aikaan nähnyt muualla kuin Facebookissa oli telkkarissa. En ensin edes tuntenut HD-TV:n kuvassa ollutta ryppyistä naista mutta kun nimiteksti tuli ruutuun, niin sitten tunsin. Ko. henkilö käyttää Facessa jopa päivittäisiä tapahtumia esitellessään muokattuja kuvia. Kyllä tässäkin asiassa rehellisyys maan perii.

  • Ovatpas he epärehellisiä.
   Kyllä kannattaisi katkaista kaikki suhteet tuollaisten kanssa välittömästi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8085
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5454
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4796
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2718