Miksi poliisi hampaaton?

hcmax

Hankasalmen sanomissakin yleisön osastolla valitusta mopopoikien yöllisestä rallista joka häiritsee kuntalaisten yö-unia.

Miten ihmeessä on päästetty tämäkin asia karkaamaan käsistä?..kyllä jos kyse olisi valtion edusta niin aivan varmasti laki olisi jo sorvattu vaikka yhden yön aikana, tässä se nähdään kuinka vallan kahvassa olevat eivät välitä tuon taivaallista siitä mitä kansalaiset valittaa ja sama se kuntienkin osalta, eikö kuuluisi myös kuntien ottaa asia esille ja viedä eteen päin sellaiseen päätäntä portaaseen että alkaisi tapahtumaan, ensiksikin mopoihin pakolliset, sellaiset pakoputket jotka vaimentavat äänet niin kuin kuuluisikin, se olisi helppo korvakuulolla poliisinkin valvoa ja jos korvaan ääni kuulostaa kovalta niin melumittaus täysillä kierroksilla vaikkapa 10 metrin päästä, joka ei vie ratsiassa aikaa juurikaan, tämäkin asia olisi jo ongelmassa eteen päin menoa mutta päättäjillä ja poliisilla ei näytä olevan halukkuutta.

Mopopojista valitetaan joka kaupungissa ja kylässä joten kyse ei ole aivan mitättömästä ongelmasta, ongelma on myös esillä niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa ja sen huomaa kun katsoo YouTube videoita ko. ongelmasta.

Pitäkö kansalaisten perustaa omankäden oikeutta käyttävät ryhmät kyliin ja kaupunkeihin jotka takavarikoi häiriköivien mopot ja rikkoo ne käyttökelvottomiksi koska ei virkavalta / Suomen laki pysty puuttumaan ongelmaan vaikka se varmaan on heillä tiedossa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bibelaaria

      annetaan terapiaa ja rynkyt ja eikun biitsille!

      • leggco

        Eiköhän hymy hyytyisi kun itänaapuri alkaisi rynnimään tänne ja alettais jakaa rynkkyjä, siinä vois alkaa monen alaleuka väpättämään kun olisi tiedossa että eka tulikaste on tulossa ja joltain voi henki lähteä.


      • ergyre

        Onko kaikkien, häiritsevästi ajavien mopopoikien vanhemmat joitakin deekuja? tai muuten päästään lahoja kun eivät tajua että oma kakara painelee mopolla ympäri kylää ja häiritsee kuntalaisten yö-unia.

        Todennäköisesti on näin että pojalle ostetaan mopo ja ei valvota lainkaan missä kakara mopollaan ärsyttää ihmisiä sillä halutaan poika pois kotoa että saadaan itse vetää viinaa tukka putkella.


      • rebodes

        Miksi kaikesta pitää aina valittaa joka mediassa monta vuotta ennen kuin mitään alkaa tapahtua?

        Suomessa suojellaan kaikkia rikollisia ja häiriköitä ja kunnon kansalainen kärsii eikä laki takaa veroja maksavalle kansalaiselle turvaa, rauhaa ja oikeutta.

        Viekö kun poliiseja vähennetään niin silloin on pakko kansalisten ottaa ohjat omiin käsiinsä tarpeen tullen, maaseudut turvattomia ovelta ovelle kiertävien rikollisten takia, onneksi ei vielä mitään pahempaa ole tapahtunut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe