Haapasaaren lomakylä Ruovesi

Hipsula1980

Aiempaan ketjuun ei pysty enää kommentoimaan.

Yövyimme ystävieni kera siellä yhden yön neljän hengen 70e:n arvoisessa mökissä. Hinta ei päätä huimaa, mutta eipä saamamme palvelu/mökin laatukaan. Sillä rahalla sai terassin josta lauta romahti jalkojen alta eikä suinkaan kenenkään liiallisen elopainon vuoksi. Samaa pelättiin ruokatilan lattialaudasta, mutta opittiin sitä varomaan.

Kahvinkeitin ja keittolevy olivat vähintään 20v takaa. Astioita ei ollut. Mökissä ei ollut lappua eikä tullessa puhetta, että astioita olisi saanut lainata yhteiskeittiöstä. Siis mikä ja missä?!

Mökin ikkuna meni kiinni siten, että sitä nosti ja siirsi reilusti vasemmalle. Reiluhko rysähdys kuului. Hyvä ettei ikkuna mennyt rikki.

Patjat olivat yli-isot sänkyihin. Tyynyt sellaista superlonpalakokkaretta, vähintään 20v vanhoja nekin. Peitoista löytyi erinäisiä ikitahroja, laatua tässä lähemmin erittelemättä.

Reissun mielenkiintoisin anti oli saapuminen paikkaan. Vanhempi rouva oli vastaanotossa meitä ottamassa vastaan. Varauspuhelusta tuli jo "ei tervetullut" olo. Suoraan sanottuna kohtelu oli vit****uun verrattavaa, äksyilyä ja tiuskimista. Epäasiallista ja epäsovinnaista. Nainen huokaili ja voivotteli, kun emme tienneet kaikkea hänen normistoa. Pudisteli päätään ja mumisi omiaan.

Puusauna oli siisti, sinne mahtui juuri 4 saunomaan. Mukava hiekkapohja. Laituria ei ollut. Saunomisaika toki lyhyt, 50min /20e. Hyvä olisi saada ostaa vaikka 1,5h aikaa. Likakaivo saunan ja rannan välissä pulppusi yli ja haisi pahalle. Siitä oli kurja paljain varpain kävellä.

Piha-alueen eläimet olivat herttaisia.

* Ruoveden leirintäalue, Haapasaaren leirintäalue, kokemuksia, palaute, asiakaspalvelu,
Haapasaarentie 5, 34600 Ruovesi *

16

4018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sus.siunakkoo

      Kerran käynyt enkä toista kertaa mene, ryssiä ja virulaisia vilisee yötä päivää.
      Miten lie suomen kartalle tuollainen paikka siunaantunut.

    • Mökitön

      Hei, olimme ko. leirintäalueella yöpymässä kesäkuussa pikku 2 hengen mökissä. Vaatimatonta oli, mutta siistiä ja edullista. Saimme infon lainattavista astioista. Eläimet pihalla olivat mukavia. Nukuimme hyvin eli oli rauhallista. Ei valittamista.

      • Tummaihoinen

        Alueen omistaja Valentina ja hänen miehensä Sergei ovat todella ystävällisiä, mutta eivät siedä minkäänlaista nokankoputtelemista.


      • onhan.paska.paikka
        Tummaihoinen kirjoitti:

        Alueen omistaja Valentina ja hänen miehensä Sergei ovat todella ystävällisiä, mutta eivät siedä minkäänlaista nokankoputtelemista.

        Sepä kertoo kaiken, eipä tarvii sitten mennä koputtelemaan.


    • pettyneetlomalaiset

      2017 heinäkuussa yhä samaa uskomattoman epäystävällistä kohtelua respassa olevalta naiselta. Eikö hän ymmärrä, että hän on asiakaspalvelussa. Huitoi minua pois respasta, ei edes suostunut puhumaan mulle, kun tulimme liian aikaisin hakemaan avainta. Edessäni asioivaa virolaista raksamiestä kyllä paapottiin ja lässytetttiin hänelle kaikenlaista saunakivaa. Mieheni kanssa kinasteltiin, kumpi uhrautuu seuraavan kerran asioimaan pakon edessä tuon naisen kanssa. Ei näin Suomessa bisnestä hoideta. Emme tule uudestaan enkä voi suositella paikkaa. Vastaavanlaiseen palveluun voisi joutua esim. entisissä itäblokin maissa tai en usko että enää sielläkään...

    • Kötsä

      Epämiellyttävä vastaanotto.odottelin respassa palvelusta tovin,ja kun ketään ei näkynyt,menin köökin puolelle katsomaan onko täällä ketään.sitten ilmestyi vanhempi rouva kiivastuneena,että mihin sää olet menossa.Kerroin,että haluaisimme yöpyä täällä.Palvelu oli niin epäkohteliasta,että päätimme ei enään koskaan tälle alueelle.Ja pahinta oli se,että olimme ajaneet automme jo autopaikalle alueelle tullessamme.Näin ei olisi saanut menetellä.Huomautin myös,että WC paperi oli loppunut WC:stä.Ei mennyt perille.Myöhemmin tavoitin ulkomaalaisen siivoojan,joka hoiti WC paperin vessaan.

    • Tyytyväinen

      Me vietimme juhannuksen 2018 Haapasaaren leirintäalueella ja olimme todella tyytyväisiä saamamme palveluun. Leirintäalueella oli hyvin hoidetut nurmikot, huoltorakennukset olivat siistejä ja tilaussauna puhdas. Vastaanotossa palvelu oli hyvää ja kaikki asiat mitkä sovittiin, toimivat. Tällä kokemuksella haluan suositella aluetta kaikille, jotka haluavat nauttia kauniista järvimaisemista ja joille on tärkeää, että läheisyydestä löytyvät kaikki palvelut, ravintoloista ja kaupoista, apteekkiin ja viihtyisään laivasatamaan.

    • kettutyttö

      Yövyimme kyseisessä paikassa juuri nyt heinäkuussa 2018. Myös meillä jo vastaanotto oli suoranaista vit***lua ja tiuskimista juurikin samalta vanhalta muorilta.

      Mökkiin päästyämme tuli kauhea homeen haju. Liesikin oli varmaan 30 vuotta vanha. Mökkien katot kasvoivat sammalta ja näyttivät todella huonoille. Mökissämme ikkunan avattua siitä putosi toinen osa maahan. ”Sängyssä” oli kuvottavat peitot, jotka muistuttivat enemmän peltiä kuin peittoa. Sänky myös natisi kylkeä kääntäessä niin lujaa, että siihen heräsi itse. Mökissä ei myöskään ollut mitään astioita, ei edes paperia.

      Alueella oli myös hoitamaton aasi, ja kun menin asiasta sanomaan, niin sitten se vanha muori vasta suuttuikin ja valehteli suunsa puhtaaksi.

      Palvelu oli siis ihan sutta enkä suosittele paikkaa kenellekkään.

    • Taavi2000

      ei se kyllä ainakaan vaatimaton paikka. Siisti ja hieno.

      • SamaaIhmettelen

        Samaa mieltä. Todella siisti ja viihtyisä. Menemme kyllä uudestaan. Mökit olivat ihan perustasoa ja ne minimökit olivat todella kivat. Siistit kuin mitkä.


    • IhanaViikonloppu

      Juurikin viikonlopun viettäneenä, voin sanoa, että onpa katkeraa panettelua.
      Kaikki toimi.
      Mistään ei tullut jalka läpi. Vessapaperia oli juurikin jokapaikassa ja riittämiin, ruoka oli todella hyvää, palvelusta puhumattakaan. Todella ystävällisiä kaikki.
      Mitään "huonostihoidettua aasia" ei kyllä nähty. Alpakat olivat aivan ihania ja olivat saarella vapaina. Kaikki oli hyvinhoidettua ja siistiä.
      Mökeissä ei ollut astioita, mutta eipä ollut pesumahdollisuuttakaan niissä. Joten miksi siellä olisi vielä asitioitakin pitänyt olla?
      Kertakäyttöastiat sai ravintolan puolelta.
      Ihme rutinaa....

      Pari pientä puutetta ilmoitimme ja ne otettiin ylös. Korjaamisella ei kiirettä, koska meidän lomamme ei niistä olisi pilalle mennyt. Pää-asia, että saavat tiedon ja korjaavat seuraaville.

      Varmasti menemme toistekin.
      Ihmetytti heidän sivuillaan mustamaalauskampanja joka oli aivan selvästi agitoitu jotain kumman tarkoitusta varten. Ei olleet ilmeisesti noitakäräjät menneet niiltä noidilta sitten tarpeeksi hyvin...

    • Epeli

      Ajoimme parisataa kilsaa mennnäksemme kyseiseen paikkaan noin kello 11 aikaan,kyseinen rouva sanoi,että voi kirjautua sisään vasta kello 14. Olis pitänyt portilla odottaa 3 tuntia.Olipa epäasiallista kohtelua.Lähdettiin seuraavaan paikkaan.En suosittele.

    • Anonyymi

      Häpeäpilkku Ruovedelle. Paikka aivan loistava sijaintinsa ja muuten, mutta mitään ei ole uudistettu 20 vuoteen. Ja siis olemme käyneet siellä tuon ajan. En tiedä koska sitä ennen on mitään uusittu. Mielestäni ei rakentamisen jälkeen (-70 luvulla?)

      Ja joka ikinen kerta siellä on vastaanotossa se hapan viroilaisnainen, joka ei ole koskaan kuullut sanaa asiakaspalvelija. Ja ei , ei auta, vaikka itse olisit itse aurinkoisuus, kokeiltu on. Palvelu on aina yhtä tylyä. Nyt olimme yhden yön alueella, ja kolmeksi yöksi siirryttiin puskaparkkiin laivarantaan, jossa taas aivan mahtavat palvelut ja sosiaalitilat. Itse asiassa, olemme usein menneet WC:hen leirintäalueelta tuonne laivarantaan.
      Sinne kun saisi vielä sähköpaikat ja matkaparkin, niin voisi olla pidempäänkin veneilemässä Ruodevedellä. Toivottavasti pian vaihtuu pitäjä ko. paikkaan.

      Laivarannassa kuulin paikallisilta, että olisi käräjillä tämä virolaiseukko ja irtisanottu, mutta vetkuttaa lähtemistä.

      Kun saataisiin uusi vetäjä alueelle ja hän nykyaikaistaisi paikan, niin tuskin yhtä täydellistä leirintäaluetta ihan heti sen jälkeen tulisi. Paikka on siis ollut varmaan 70? luvulla hieno, mutta ei todellakaan enää. Kaikki retajaa nykyään.

    • Anonyymi

      Mikä lie Haapasaaren tilanne nyt? Toimintaa pyörittää yrittäjä on asetettu konkurssiin, vieläkö valot palaa saarella?

      • Anonyymi

        Onko yhtä tasokas kuin koitereen helmi ?


    • Anonyymi

      Nyt on uudet yrittäjät aloittaneet ja juhannuksena aukeaa. Vanha eukko tiimeineen on viimeinkin saatu ulos🙂

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe