Risti avioliitto mitä tehdä

Läheinen.........o

Muslimi nainen ja kristitty mies ovat menossa suomessa naumisiin, mitä ongelmia voi tulla matkaan?

18

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuulah

      jos ovat maallisia molemmat, niin tuskin tulee ongelmia, mutta jos kumpikin pitää uskostaan kiinni ja lukevat toinen raamattua ja toinen koraania, niin tulee aika paljonkin ongelmia pitemmän päälle.

    • eikirjoja

      Elämä on heille normaali ja parempi, kun heittävät kummatkin romaanit nurkkaa.

    • Selvä.opetus
    • suomalainenmuslimi

      Muistakaa että te molemmat uskotte samaan (Abrahamin) Jumalaan, ja antakaa toistenne harjoittaa uskontojanne rauhassa ja kunnioittakaa toisianne ja toistenne uskontoja.

      • uskonnon_pohdiskelija

        Väärin...kristityt uskovat jumalaan ja palvelevat häntä. Islamilaiset taas palvelevat raamatun saatanaa. Eli Kristitty=jumalanpalvoja ja Islamilainen=saatananpalvoja. Molemmat päähenkilöt kyllä lötyvät raamatusta, joten siinä mielessä olet oikeassa.


      • Xenofon

        Islamin "jumala" EI OLE sama kuin Raamatun Jumala.


    • Mävaan1

      Onko molemmissa kirjoissa Jumala sama, vaikka eri Kirjat ilmoittavat merkittävästi erilaista ydinsanomaa? Jos mietityttää niin kehotan rukoilemaan vastausta.

      • asdfgasdfasdfasfd

        No tuskinpa on sama Jumala jos uskallan sanoa: tee Allah parannus.

        En mitenkään voisi kuvitellakaan sanovani samaa asiaa omasta Jumalastani. Eikä minulla mitään valtaa olisi niin edes sanoakaan. Mutta langenneita enkeleitä kyllä voin nuhdella. Ja allah on yksi enkeli muiden langenneiden joukossa.

        Amen.


    • Luterilainen

      Olen Kristitty ja minusta ei ole oikein tuomita mitään uskontoa. Islam on uskonto heille jotka siihen uskovat, niinkuin meille oma Jumalamme ja Jeesus. Joskus tuntuu että monet sodat ovat alkaneet vain siitä, että osapuolet eivät yksinkertaisesti osaa kunnioittaa toisiaan, toisen uskontoa. Rauhaa kaikille.

      • uskonnon_pohdiskelija

        Ahaa eli oot sitten sitäkin mieltä, että saatananpalvonta on ihan jees ja heitä pitäis ymmärtää? Entä ihmisuhrit? Onko ihan OK esim polttaa neitsyitä roviolla saatanan kunniaksi?

        Voisin sulle vinkiksi sanoa, ettei rauhan säilymistä auta tippaakaan, että sinä ymmärrät ja suvaitset muita uskontoja, jos muut uskonnot haluavat tappaa sinut. Eli hukkaan menee tuo sinun "hyvellisyytesi". Jos elämä ei oo vieläkään sitä opettanu, niin voin sen sulle kertoa. Tappeluun ei välttämättä tarvita kahta osapuolta! Riittää se yksikin!


    • Luterilainen

      Kristityt älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi.

      • uskonnon_pohdiskelija

        Itse sanoisin ennemmin: "tapa tai tule tapetuksi". Tässä mistään tuomituksi tulemisesta ole kysymys. Islam on jokatapauksessa jo tuominnut meidät, joten turhaa me tässä sitä enää pelätään.


      • Erosinkirkosta2014

        vato syyttämästä väärin. Moni on syytellyt tuomitsemasta varoittajia. Tästä joutuu tilille kun valehtelee asioita vaikkapa varoitus on tuomitsemista tai valehdella että koraanin allah on Jumala. Jumala on kaikkitietävä ja kaikkivoiva, koraanin allah on siihen verrattuna pelkkä helposti valheeksi paljastuva feikki.


    • Luterilainen

      Abraham on yhteinen nimittäjä vaikka muuten Kirjamme eroaakin toisistaan.

      • kuraani.vessapaperina

        Siitä Raamatustahan se muhametti sen Aaprahamin kopioi. Kuten monta muutakin kohtaa, jotka sopivat samaan saatanalliseen yhteyteen.
        Onko muuten todisteita, että muhametti osasi edes kirjoittaa? Vai kuka perseili kuraaniopin?


    • Harkitkaa.ajoissa

      Väärin tekevät Raamatun mukaan. Eikä se ole ainoa ongelma.
      Vaimon muslimisukulaiset voivat.... tiedätte mitä.

    • AnteroAteisti

      Suomessa on uskonnonvapaus, eli lain tuoma suoja sekä harjoittaa että olla harjoittamasta uskontoa. Täten lähtökohtaisesti mitään ongelmia ei pitäisi olla.

      Jotkut sukulaiset ja omaiset voivat nurista - osa nurisijoista perustelee nurinaansa uskonnolla. Nurisijoilta ei aina välty sekään aviopari, joka lähtökohdat ovat saman uskonnon piiristä.

      Muistakaa kunnioittaa toisianne. Muistakaa myös, ettei aviopuolisonne ole käännytettävä pakanamaa, vaan valitsemanne kumppani, jonka arvoihin haluatte tutustua.

    • Athanasios

      Raamattu opettaa selkeästi, että uskovan kristityn ei tule olla tekemisissä harhaoppisten kanssa muutoin kuin varoittaakseen heitä ja evankeliumia julistaakseen. Raamatun perusteella on päivänselvää, että Muhammed oli eksyttäjä, väärä profeetta ja antikristus ja joka häntä seuraa, ei voi pelastua.

      Kristillinen usko Jumalaan on tämä:

      "Athanasioksen tunnustus

      areiolaisuutta vastaan

      Sen, joka tahtoo pelastua, on ennen kaikkea pysyttävä yhteisessä kristillisessä uskossa. Sitä on noudatettava kokonaisuudessaan ja väärentämättä. Joka ei niin tee, joutuu epäilemättä iankaikkiseen kadotukseen.

      Yhteinen kristillinen usko on tämä:

      Me palvomme yhtä Jumalaa, joka on kolminainen, ja kolminaisuutta, joka on yksi Jumala, persoonia toisiinsa sekoittamatta ja jumalallista olemusta hajottamatta. Isällä on oma persoonansa, Pojalla oma ja Pyhällä Hengellä oma, mutta Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen jumaluus on yksi, yhtäläinen on heidän kunniansa ja yhtä ikuinen heidän majesteettisuutensa.

      Sellainen kuin on Isä, sellainen on myös Poika ja Pyhä Henki:

      Isä on luomaton, Poika on luomaton ja Pyhä Henki on luomaton. Isä on ääretön, Poika on ääretön ja Pyhä Henki on ääretön. Isä on ikuinen, Poika on ikuinen ja Pyhä Henki on ikuinen, eikä kuitenkaan ole kolmea ikuista, vaan yksi ikuinen, niin kuin ei myöskään ole kolmea luomatonta eikä kolmea ääretöntä, vaan yksi luomaton ja yksi ääretön. Samoin on Isä kaikkivaltias, Poika kaikkivaltias ja Pyhä Henki kaikkivaltias, eikä kuitenkaan ole kolmea kaikkivaltiasta, vaan yksi kaikkivaltias. Samoin Isä on Jumala, Poika on Jumala ja Pyhä Henki on Jumala, eikä kuitenkaan ole kolmea Jumalaa, vaan yksi Jumala. Samoin Isä on Herra, Poika on Herra ja Pyhä Henki on Herra, eikä kuitenkaan ole kolmea Herraa, vaan yksi Herra.

      Niin kuin kristillinen totuus vaatii meitä tunnustamaan kunkin persoonan erikseen Jumalaksi ja Herraksi, samoin yhteinen kristillinen usko kieltää meitä puhumasta kolmesta Jumalasta tai Herrasta. Isää ei kukaan ole tehnyt, luonut eikä synnyttänyt. Poika on yksin Isästä, häntä ei ole tehty eikä luotu, vaan hän on syntynyt. Pyhä Henki on lähtöisin Isästä ja Pojasta, häntä ei ole tehty eikä luotu eikä hän ole syntynyt, vaan hän lähtee. Isä on siis yksi, ei ole kolmea Isää, Poika on yksi, ei ole kolmea Poikaa, Pyhä Henki on yksi, ei ole kolmea Pyhää Henkeä.

      Tässä kolminaisuudessa ei ole mitään aikaisempaa eikä myöhempää, ei mitään suurempaa eikä pienempää, vaan kaikki kolme persoonaa ovat yhtä ikuisia ja keskenään samanarvoisia, näin on siis palvottava niin kuin on sanottu - kolminaisuutta joka on yksi, ja ykseyttä joka on kolminaisuus.

      Sen joka tahtoo pelastua, on siis ajateltava kolminaisuudesta näin. Saavuttaaksemme iankaikkisen pelastuksen meidän on kuitenkin myös vakaasti uskottava, että meidän Herramme Jeesus Kristus on tullut ihmiseksi.

      Oikea oppi on tämä:

      Me uskomme ja tunnustamme, että meidän Herramme Jeesus Kristus on Jumalan Poika, Yhtä lailla Jumala ja ihminen. Isän luonnosta ennen aikojen alkua syntyneenä hän on Jumala, äidin luonnosta ajassa syntyneenä hän on ihminen. Hän on täysi Jumala, ja täysi ihminen järjellisine sieluineen ja ihmisruumiineen. Jumaluudessaan hän on samanarvoinen kuin Isä, ihmisyydessään vähäarvoisempi kuin Isä. Vaikka hän on Jumala ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi. Yhdeksi hän ei ole tullut siten, että jumaluus olisi muuttunut ihmisyydeksi, vaan siten, että Jumala on omaksunut ihmisyyden. Yksi hän ei ole sen vuoksi, että luonnot olisivat sekoittuneet toisiinsa, vaan siksi, että hän on yksi persoona. Sillä niin kuin järjellinen sielu ja ruumis yhdessä ovat yksi ihminen, niin Jumala ja ihminen ovat yksi Kristus.

      Hän on kärsinyt meidän pelastuksemme tähden, astunut alas helvettiin, noussut kuolleista, astunut ylös taivaisiin, istunut Isän oikealle puolelle, ja sieltä hän on tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Hänen tullessaan kaikkien ihmisten on noustava kuolleista ruumiillisesti ja käytävä tilille siitä, mitä ovat tehneet. Hyvää tehneet pääsevät ikuiseen elämään, pahaa tehneet joutuvat ikuiseen tuleen.

      Tämä on yhteinen kristillinen oppi. Se joka ei usko sitä vakaasti ja vahvasti, ei voi pelastua!"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe