Luennon kliimaksi

Qooper

Sitten kun seksikokemuksia on kertynyt useamman vuoden ajalta, niitä unohtuu joskus muistelemaan. Kouluaikoina niitä kertyi paljon, lähinnä tosin omaan seksuaalisuuteen tutustumisen kautta.

Lukion oppitunneilla en muistaakseni jaksanut kiinnostua juuri muusta kuin luokassa olevien tyttöjen tisseistä. Pahimpia olivat opinto-ohjaajan pitämät tunnit. Kyseinen nuorehko naishenkilö oli itsekin vetävän näköinen tapaus, minkä lisäksi siis keskittymistä vaikeuttivat ne luokkatoverini, joita oli siunattu kiinteillä rinnoilla, enkelin kasvoilla tai molemmilla.

Täysi-ikäistymistään odottelevan pojan seksihalut tiedetään ja niiden taso tietenkin vielä vaihtelee kuin teinitytöllä mielialat. Yhtenä maanantai-iltapäivänä sitten sain taas kokea sen, että opinto-ohjaajan tunnilla alkoi panettaa ihan kunnolla. Katselin viistosti edessäni, keskellä luokkaa istuvan Leenan ohuen villapaidan alla pullottavia rintoja. Tyttö oli muutenkin varustettu vartalonmuodoilla, jotka läpäisivät oman ulkonäköseulani selvästi, mutta jostain syystä tänään ne tissit olivat ainoa asia, jonka oppitunnilla näin.

Muna seisoi farkuissa. Vilkuilin sitä välillä alaspäin, se pullisti selvästi farkkukangasta reisieni välissä. Korjasin muka asentoa ja kosketin samalla ohimennen jalkoväliäni. Se tuntui niin hyvältä että oli pakko tehdä se saman tien uudelleen. Huomasin, että pelkkä Leenan pyöreiden rintojen katseleminen tuntui nivusissa asti. Tuijotin niitä intensiivisesti. Keskityin. Mitä paremmin pystyin sulkemaan maailman ulkopuolelle ja keskittymään vain noihin kutsuviin palloihin, sitä paremmalta tuntui. Kun Leena kääntyi paikallaan hieman, näin hänen rintansa vähän sivummalta Kiimani lisääntyi entisestään. Tajusin, että jos jatkaisin vielä hetken, saisin orgasmin. Ja minä jatkoin. Yritin lisätä mielihyväni jännittämällä lihaksiani niin että paine housuissa kasvoi ja pienentyi vuoron perään. Nojasin lantiotani eteenpäin ja sain terskan koskettamaan housujen läpi tuolini muovista pintaa. Alavatsaani alkoi levitä lämmin ja raukea tunne. Tuijotin edelleen Leenan rintoja ja kyrpäni lisäksi mieleni oli räjähtää siitä, miten hyvältä ne näyttivät.
Leena nojasi käsillään pulpetin kanteen. Kun hän nojasi taaksepäin ja suoristi selkäänsä, alkoi peli olla osaltani selvä. Tyttö venytti itseään tuolillaan työntäen rintaansa eteenpäin. Siittimeni oli niin turvoksissa että melkein jo sattui. Samalla kun jännitin pakaralihaksiani istuinta vasten, se alkoi sykkiä kuumaa spermaa alushousuihini. Minulta pääsi vaimea ynähdys, jota toivottavasti kukaan ei noteerannut sen kummemmin.

Oma ongelmansa oli sitten siinä, miten onnistuin välitunnille mennessä peittelemään vasemman sisäreiteni alueelle levinnyttä, aika selkeää siemennesteläikkää vessaan asti. Kun sinne asti pääsin, kuivasin itseni käsipyyhepaperilla niin hyvin kuin pystyin. Kassitkin olivat ihan spermassa. Mutta ajatus siitä, mitä juuri oli tapahtunut, kiihotti minua ja meisseli alkoi taas jäykistyä kädessäni. Vedin esinahan taakse ja katselin tummanpunaisena kiiltävää terskaani. Jonain päivänä saisin vielä pilluakin mutta siihen asti aioin nauttia itsetyydytyksestä ja omasta aikuisen mittoihin ehtineestä siittimestäni.

1

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kassikaaleppi

      Muna seisoi kuin teinitytöllä. Jonain päivänä saisin vielä esinahan taakse ja spermaa palloihin. Tyttö oli niin turvoksissa että oli räjähtää. Kassitkin olivat tummanpunaisena nivusissa asti. Samalla kun jännitin pakaralihaksiani, pääsi vaimea ynähdys alushousuihini.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2150
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1260
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe